Ja sam Srbin, stopostotni!
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ja sam Srbin, stopostotni!
rade voli hrvatsku zemljopisno, a tko ju ne bio volio, najljepša je. bez obzira što su krethina serbinja provozali po nekom drumu pa on misli da je hrvatska zaostala a srbija dubaji. politički ju ne voli ne jer je srbin orijentiran jugoslovenski.
mrziti ga jer je on dobio privatno kazalište, stan, beneficije na konto toga što je nekadašnja jugo elita je malo smiješno, jer jugo elita (bilo srpska, bilo hrvatska) dobila je sve u ovoj državi. vlast, pozicije, novac, pa i kazališta.
mrziti ga jer je iz londona gledao rat, pa i plenković je to napravio.
mrziti ga jer je on dobio privatno kazalište, stan, beneficije na konto toga što je nekadašnja jugo elita je malo smiješno, jer jugo elita (bilo srpska, bilo hrvatska) dobila je sve u ovoj državi. vlast, pozicije, novac, pa i kazališta.
mrziti ga jer je iz londona gledao rat, pa i plenković je to napravio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro i daj nam konačno razotkrij tko je tebi hrvat, mama ili tata.pizzon wrote:hahaha, yebiga,
nama, srbima, kad je otac hrvat ili majka hrvatica,
slobodno mozemo da racunamo da smo i srbi.
nije problem )
100% tacno )
mislim mama, jesam pogodila?
2015-08-15
kajo hrvati će na ovaj ili na onaj način shvatiti gdje kiksaju, ali kad se dođe do te spoznaje onda će vrlo vjerojatno biti kasno i nepopravljivo bar za 3 generacije hrvata... a onda će još 3 pokušavati skužiti što ih je snašlo.... a za sve to vrijeme jugo i srbo elite će živjeti i uživati....
2015-08-08
moguće su njemu oboje ali nisu znali ko koga naganja pa su oboje zdimili a kad je već tako ispalo, jbg pizzon ispo srbić kraj roditelja hrvata.... :)))kaja wrote:dobro i daj nam konačno razotkrij tko je tebi hrvat, mama ili tata.pizzon wrote:hahaha, yebiga,
nije problem )
100% tacno )
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a kada nisu uživali, plenkiju je baba sjedila u skupštini SHS, to ti je nasljedna jugo aristokracija. u prvom saboru nakon 90 e ti je pola zastupnika bilo sinovi od sekretara koji su sjedili tamo prije 90 e. sada su im već unuci u saboru.hrvati to vide međutim nema smisla boriti se s tim zauvijek.michaellcmacha wrote:kajo hrvati će na ovaj ili na onaj način shvatiti gdje kiksaju, ali kad se dođe do te spoznaje onda će vrlo vjerojatno biti kasno i nepopravljivo bar za 3 generacije hrvata... a onda će još 3 pokušavati skužiti što ih je snašlo.... a za sve to vrijeme jugo i srbo elite će živjeti i uživati....
2015-08-15
:)michaellcmacha wrote:moguće su njemu oboje ali nisu znali ko koga naganja pa su oboje zdimili a kad je već tako ispalo, jbg pizzon ispo srbić kraj roditelja hrvata.... :)))kaja wrote:dobro i daj nam konačno razotkrij tko je tebi hrvat, mama ili tata.pizzon wrote:hahaha, yebiga,
nije problem )
100% tacno )
u svakom slučaju, kladaila bih se sada na 1000 eura da barem jedan je.mama vjerojatno . tata je prevladao očito.
2015-08-15
To je to...Čovjek je ono što jest, ali zna gdje je rođen i gdje pripada...kaja wrote: Ja sam Srbin, stopostotni! Isto tako volim i domovinu gde sam rođen. Jer, nisu me samo otac i majka napravili, napravile su me i ličke planine, onaj moj Velebit i Jadransko more koje volim ceo život.
pa baš je lijepo rekao..
red wolf-
2016-02-10
Danijela Sremac, predsednica je i osnivač Srpskog instituta iz Vašingtona, organizacije koja se u Americi bori za prava Srba.
Rođena je na Novom Beogradu, gde je živela do devete godine, kada se sa bratom i roditeljima preselila u Klivlend.
Diplomirala je filozofiju na Džon Kerol univerzitetu u Klivlendu, država Ohajo[1], a zatim magistrirala diplomatiju i međunarodne odnose na poznatom univerzitetu Amerikan Univerzitet u Vašingtonu, gde je devedesetih bila prvi srpski ženski lobista. Kao direktor Srpske kancelarije, koju je Kongres srpskog ujedinjenja otvorio devedesetih godina, Danijela Sremac je nastupala na svim vodećim TV kanalima SAD.
Srbija dobija predsednicu - iz SAD???
Autor: MONDO/Tanjug
Danijela Sremac, srpski aktivista iz SAD, najavila je danas svoju kandidaturu na predsedničkim izborima u Srbiji.
Guest- Guest
Istog sam mišljenja, jučer ja naqpisao da nema problema uću u, pazi ovo, našu katoličku crkvu. Pazi doslovce je to rekao, ne "vašu" nego našu. Nije ni čudo da je tiliki kompleksaš i pokušava biti veći srbo i od svetog save.kaja wrote:dobro i daj nam konačno razotkrij tko je tebi hrvat, mama ili tata.pizzon wrote:hahaha, yebiga,
nije problem )
100% tacno )
Guest- Guest
pizzon wrote:nasa !
pa ti onda preksutra, u nedjelju, slaviš Božić :)
Guest- Guest
Nikolić vam je ono baš potaman. Čovjek je pravi domaćin, zna peć rakiju, zaklat svinju i to...pizzon wrote:
Danijela Sremac, srpski aktivista iz SAD, najavila je danas svoju kandidaturu na predsedničkim izborima u Srbiji.
PS:
A sad zaozbiljno. Morate mijenjati sadašnjeg predsjednika pod žurno.
Ona gore bi bila pravi izbor-imala bi se Kolinda s kim razgovarati.Eventualno.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Stani bre! Jel treba da se gleda kako je sad il kako je bilo? Kaži ti u Nemačkoj za vreme vladavine zna se koga da si Jevrej, treba stvari da gledaš u vremenu u kojem jesi.jastreb wrote:Pa šta ako je Srbin??? To samo kod nas na Balkanu nešto posebno znači. U Njemačkoj reci da si Poljak,koga boli kurac.
Guest- Guest
Nikolić je zreli državnik i ja mislim da sigurnom rukom vodi Srbiju u pravom smjeru. Čovjek je u mladim danima,istina,bio živio u jednoj teškoj zabludi,ali tko u mladim danima ne griješi???Bože moj,svi grešimo(al ti nisi smela).Eroo wrote:Nikolić vam je ono baš potaman. Čovjek je pravi domaćin, zna peć rakiju, zaklat svinju i to...pizzon wrote:
PS:
Tomislav Nikolić je odbacio svu šešeljevštinu i krenuo u novi period svog života pod barjakom demokracije,socijalne pravde i jednakosti.
Dobro,on je rekao kako je sanjao veliku Srbiju,ali koji to državnik ne sanja svoju državu većom od one koju ima???
Bože moj,pa i Tito je sanjao o Jugoslaviji u kojoj će biti i egejska i pirinejska Makedonija,Trst,Koruška,Julijska Krajina... Zar i Franjo Tuđman nije želio Hrvatsku u proširenim granicama. Bože moj! Što sad?
Tomislav Nikolić je ozbiljan državnik koji iako nekad pobornik četničkog pokreta danas u Srbiji ne dijeli pučanstvo na četnike i partizane,na komuniste i radikale,čak ni na Srbe i nesrbe.
Tomislav Nikolić,osim toga zrači velikom energijom, isijava ugodnu toplinu i ulijeva povjerenje.
Jednom riječju Srbija boljeg predsjednika nije mogla poželjeti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jebes, ne vadis :))))jastreb wrote:Nikolić je zreli državnik i ja mislim da sigurnom rukom vodi Srbiju u pravom smjeru. Čovjek je u mladim danima,istina,bio živio u jednoj teškoj zabludi,ali tko u mladim danima ne griješi???Bože moj,svi grešimo(al ti nisi smela).Eroo wrote:Nikolić vam je ono baš potaman. Čovjek je pravi domaćin, zna peć rakiju, zaklat svinju i to...pizzon wrote:
PS:
Tomislav Nikolić je odbacio svu šešeljevštinu i krenuo u novi period svog života pod barjakom demokracije,socijalne pravde i jednakosti.
Dobro,on je rekao kako je sanjao veliku Srbiju,ali koji to državnik ne sanja svoju državu većom od one koju ima???
Bože moj,pa i Tito je sanjao o Jugoslaviji u kojoj će biti i egejska i pirinejska Makedonija,Trst,Koruška,Julijska Krajina... Zar i Franjo Tuđman nije želio Hrvatsku u proširenim granicama. Bože moj! Što sad?
Tomislav Nikolić je ozbiljan državnik koji iako nekad pobornik četničkog pokreta danas u Srbiji ne dijeli pučanstvo na četnike i partizane,na komuniste i radikale,čak ni na Srbe i nesrbe.
Tomislav Nikolić,osim toga zrači velikom energijom, isijava ugodnu toplinu i ulijeva povjerenje.
Jednom riječju Srbija boljeg predsjednika nije mogla poželjeti.
2016-11-17
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nadmasio i Zokija!Steven Segal:'Ja sam stopostotni rusofil i milijunpostotni Rus!'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Srbin 100%
» srbin i hr.panduri :)
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Srbin 100%
» srbin i hr.panduri :)
Page 8 of 8