Ja sam Srbin, stopostotni!
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ja sam Srbin, stopostotni!
ima li neka trća ovde,
malo da produvam glavu.
megi i norka )
malo da produvam glavu.
megi i norka )
Guest- Guest
Rade žrtva? Teško. Tebi Megi danas nisu sve na broju.maggie13 wrote:Mislila sam da je kmečanje i glumljenje uloge vječne žrtve barem za danas, na ovoj temi, stavljeno ad acta..kad li ono..dzango wrote:Slabo si odgovorila. Drugo je forum. Radetu je u životu dato sve na poslužavniku a on je Srbin. Drugo je kada neko nije uspešan, onda može da bude šta hoće. Čak i Srbin.maggie13 wrote:Već sam ti odgovorila.dzango wrote:Koja je tema? Da je Rade Srbin? To je elaborirano jš u U raljama života.maggie13 wrote:
Možemo o tome kad otvoriš temu na psihologiji ili ljubavi, sad smo na drugim temama.
Inače,novi mit: kako su nas mrzili na forumu.
Samo zato jer smo Klingonci.
To nije pitanje za njega već za one koji upravljaju tim dobrom.Noor wrote:dzango wrote:
Jebiga, ajde konačno spalite vešticu umesto što stalno pizdite. Nije ništa sam sebi dao ili od nekoga oteo.
nitko ga ne želi spaliti...samo ispaliti sa brijuna. ili neka plaća sve što uz to ide.
uostalom, niko vise od bosnjaka i bosnjakinja ne dolazi u srbiju.
vole beograd, vise nego leba da jedu, a isto toliko nas i mrze,
strasno !
vole beograd, vise nego leba da jedu, a isto toliko nas i mrze,
strasno !
Guest- Guest
Ti ga tako predstavljaš i ne činiš mu uslugu.dzango wrote:Rade žrtva? Teško. Tebi Megi danas nisu sve na broju.maggie13 wrote:Mislila sam da je kmečanje i glumljenje uloge vječne žrtve barem za danas, na ovoj temi, stavljeno ad acta..kad li ono..dzango wrote:Slabo si odgovorila. Drugo je forum. Radetu je u životu dato sve na poslužavniku a on je Srbin. Drugo je kada neko nije uspešan, onda može da bude šta hoće. Čak i Srbin.maggie13 wrote:Već sam ti odgovorila.dzango wrote:
Koja je tema? Da je Rade Srbin? To je elaborirano jš u U raljama života.
2014-04-12
Ljigavo bi bilo da je ostao i upotrebio tuđe stradanje za ličnu promociju i bogaćenje, kao neki. Nema ništa ljigavo u tome da neće da ima ništa sa ratom.Noor wrote:dzango wrote:Pametno.Noor wrote:dzango wrote:
Očigledno da nema nikakve veze sa vašim sranjima ako je otišao kada su sranja počela
al se brže bolje vratio, kad su sranja završila. i to ravno na sisu, bez imalo srama i skrupula.
ljigavo.
Radeta mogu samo da mrze, što i čine. Ali to što ga mrze, ne čini ga žrtvom. Mnogo je veći maher od onih koji ga mrze.maggie13 wrote:Ti ga tako predstavljaš i ne činiš mu uslugu.dzango wrote:Rade žrtva? Teško. Tebi Megi danas nisu sve na broju.maggie13 wrote:Mislila sam da je kmečanje i glumljenje uloge vječne žrtve barem za danas, na ovoj temi, stavljeno ad acta..kad li ono..dzango wrote:Slabo si odgovorila. Drugo je forum. Radetu je u životu dato sve na poslužavniku a on je Srbin. Drugo je kada neko nije uspešan, onda može da bude šta hoće. Čak i Srbin.maggie13 wrote:
Već sam ti odgovorila.
dzango wrote:To nije pitanje za njega već za one koji upravljaju tim dobrom.Noor wrote:dzango wrote:
Jebiga, ajde konačno spalite vešticu umesto što stalno pizdite. Nije ništa sam sebi dao ili od nekoga oteo.
nitko ga ne želi spaliti...samo ispaliti sa brijuna. ili neka plaća sve što uz to ide.
Ulysses je utjelovljenje njegovih političkih stavova umotanih u "kulturu", koje je dobro prodao.
iznad svega mi je neshvatljivo da mu Hase nije zatvorio pipu, kad je bio pri tom poslu.
Guest- Guest
Jovan Sterija Popović, Branislav Nušić, Crnjanski, Pandurović..? Koji li si, džango naš..plači, plači, mržnja nek'te hrani, u mržnji je smisao života..postoje samo ljubav i mržnja, sve ostalo kažnjivo zakonom..hoćemo očajavat zajedno..čaše lomim, ruke mi krvavedzango wrote:Radeta mogu samo da mrze, što i čine. Ali to što ga mrze, ne čini ga žrtvom. Mnogo je veći maher od onih koji ga mrze.maggie13 wrote:Ti ga tako predstavljaš i ne činiš mu uslugu.dzango wrote:Rade žrtva? Teško. Tebi Megi danas nisu sve na broju.maggie13 wrote:Mislila sam da je kmečanje i glumljenje uloge vječne žrtve barem za danas, na ovoj temi, stavljeno ad acta..kad li ono..dzango wrote:
Slabo si odgovorila. Drugo je forum. Radetu je u životu dato sve na poslužavniku a on je Srbin. Drugo je kada neko nije uspešan, onda može da bude šta hoće. Čak i Srbin.
2014-04-12
dzango wrote:Ljigavo bi bilo da je ostao i upotrebio tuđe stradanje za ličnu promociju i bogaćenje, kao neki. Nema ništa ljigavo u tome da neće da ima ništa sa ratom.Noor wrote:dzango wrote:Pametno.Noor wrote:dzango wrote:
Očigledno da nema nikakve veze sa vašim sranjima ako je otišao kada su sranja počela
al se brže bolje vratio, kad su sranja završila. i to ravno na sisu, bez imalo srama i skrupula.
ljigavo.
pa i to je učinio...sravnjen vukovar još se nije ni prestao dimiti, a već ga je iskoristio za filmsku kulisu.
Guest- Guest
Rade je odličan političar a njegova politika uvek radi za Radeta. Preveslao je on u životu i mnogo veće mangupe od Hasanbegovića.Noor wrote:dzango wrote:To nije pitanje za njega već za one koji upravljaju tim dobrom.Noor wrote:dzango wrote:
Ulysses je utjelovljenje njegovih političkih stavova umotanih u "kulturu", koje je dobro prodao.
iznad svega mi je neshvatljivo da mu Hase nije zatvorio pipu, kad je bio pri tom poslu.
dzango wrote:Rade je odličan političar a njegova politika uvek radi za Radeta. Preveslao je on u životu i mnogo veće mangupe od Hasanbegovića.Noor wrote:dzango wrote:To nije pitanje za njega već za one koji upravljaju tim dobrom.Noor wrote:dzango wrote:
nije on nikakav političar, on je odličan manipulator. valjda će se netko naći da ga riješi kao i mesića i njegov ured predsjednika.
Guest- Guest
Suzama sam lepio tapete, kad ti ode i odvede dete. Ja sam veliki vrač i kada bacim magiju tebi se zavrti u glavi.maggie13 wrote:Jovan Sterija Popović, Branislav Nušić, Crnjanski, Pandurović..? Koji li si, džango naš..plači, plači, mržnja nek'te hrani, u mržnji je smisao života..postoje samo ljubav i mržnja, sve ostalo kažnjivo zakonom..hoćemo očajavat zajedno..čaše lomim, ruke mi krvavedzango wrote:Radeta mogu samo da mrze, što i čine. Ali to što ga mrze, ne čini ga žrtvom. Mnogo je veći maher od onih koji ga mrze.maggie13 wrote:Ti ga tako predstavljaš i ne činiš mu uslugu.dzango wrote:Rade žrtva? Teško. Tebi Megi danas nisu sve na broju.maggie13 wrote:
Mislila sam da je kmečanje i glumljenje uloge vječne žrtve barem za danas, na ovoj temi, stavljeno ad acta..kad li ono..
On nije političar već manipulator? Pa šta su političari ako ne manipulatori?Noor wrote:dzango wrote:Rade je odličan političar a njegova politika uvek radi za Radeta. Preveslao je on u životu i mnogo veće mangupe od Hasanbegovića.Noor wrote:dzango wrote:To nije pitanje za njega već za one koji upravljaju tim dobrom.Noor wrote:
nije on nikakav političar, on je odličan manipulator. valjda će se netko naći da ga riješi kao i mesića i njegov ured predsjednika.
Ma na Pakracku poljanu sa njim...Noor wrote:dzango wrote:Rade je odličan političar a njegova politika uvek radi za Radeta. Preveslao je on u životu i mnogo veće mangupe od Hasanbegovića.Noor wrote:dzango wrote:To nije pitanje za njega već za one koji upravljaju tim dobrom.Noor wrote:
2016-11-17
dzango wrote:On nije političar već manipulator? Pa šta su političari ako ne manipulatori?Noor wrote:dzango wrote:Rade je odličan političar a njegova politika uvek radi za Radeta. Preveslao je on u životu i mnogo veće mangupe od Hasanbegovića.Noor wrote:dzango wrote:
To nije pitanje za njega već za one koji upravljaju tim dobrom.
pa šta onda nisi koristio riječ manipulator? političar ljepše zvuči ili?
Guest- Guest
ajde, bolje vrač nego žrtva..dzango wrote:Suzama sam lepio tapete, kad ti ode i odvede dete. Ja sam veliki vrač i kada bacim magiju tebi se zavrti u glavi.maggie13 wrote:Jovan Sterija Popović, Branislav Nušić, Crnjanski, Pandurović..? Koji li si, džango naš..plači, plači, mržnja nek'te hrani, u mržnji je smisao života..postoje samo ljubav i mržnja, sve ostalo kažnjivo zakonom..hoćemo očajavat zajedno..čaše lomim, ruke mi krvavedzango wrote:Radeta mogu samo da mrze, što i čine. Ali to što ga mrze, ne čini ga žrtvom. Mnogo je veći maher od onih koji ga mrze.maggie13 wrote:Ti ga tako predstavljaš i ne činiš mu uslugu.dzango wrote:
Rade žrtva? Teško. Tebi Megi danas nisu sve na broju.
2014-04-12
Meni političar isto zvuči. I ti si kao žena neki manipulator.Noor wrote:dzango wrote:On nije političar već manipulator? Pa šta su političari ako ne manipulatori?Noor wrote:dzango wrote:Rade je odličan političar a njegova politika uvek radi za Radeta. Preveslao je on u životu i mnogo veće mangupe od Hasanbegovića.Noor wrote:
dzango wrote:Meni političar isto zvuči. I ti si kao žena neki manipulator.Noor wrote:dzango wrote:On nije političar već manipulator? Pa šta su političari ako ne manipulatori?Noor wrote:dzango wrote:
Rade je odličan političar a njegova politika uvek radi za Radeta. Preveslao je on u životu i mnogo veće mangupe od Hasanbegovića.
2014-04-12
dzango wrote:
Meni političar isto zvuči. I ti si kao žena neki manipulator.
pa daj to malo objasni...
Guest- Guest
rade voli hrvatsku zemljopisno, a tko ju ne bio volio, najljepša je. bez obzira što su krethina serbinja provozali po nekom drumu pa on misli da je hrvatska zaostala a srbija dubaji. politički ju ne voli ne jer je srbin orijentiran jugoslovenski.
mrziti ga jer je on dobio privatno kazalište, stan, beneficije na konto toga što je nekadašnja jugo elita je malo smiješno, jer jugo elita (bilo srpska, bilo hrvatska) dobila je sve u ovoj državi. vlast, pozicije, novac, pa i kazališta.
mrziti ga jer je iz londona gledao rat, pa i plenković je to napravio.
mrziti ga jer je on dobio privatno kazalište, stan, beneficije na konto toga što je nekadašnja jugo elita je malo smiješno, jer jugo elita (bilo srpska, bilo hrvatska) dobila je sve u ovoj državi. vlast, pozicije, novac, pa i kazališta.
mrziti ga jer je iz londona gledao rat, pa i plenković je to napravio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nadmasio i Zokija!Steven Segal:'Ja sam stopostotni rusofil i milijunpostotni Rus!'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Srbin 100%
» srbin i hr.panduri :)
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Srbin 100%
» srbin i hr.panduri :)
Page 7 of 8