"Za mir na Balkanu –
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: "Za mir na Balkanu –
bih nije samo bosnjacka,govinda wrote:?koji srpski ili hrvatski grad, jebem te u taj mozak glupavi? Ko si ti, koji si ti kurac da meni kazes gdje u svojoj drzavi smijem da se krecem, radim i zivim? de, hajd idi pij to vino, ne jedi govna, svega ti...epikur37 wrote:govinda wrote:zlo je i pokusati se odvojiti..mozda si naivan pa mislis da ce to proci mirno..ono dosla Nova evropa pa kaze hajd sad da podijelimo i tu Bosnu...nece biti mirno, moze biti samo jos krvavije nego prosli put...epikur37 wrote:Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
Pod to molim ne podbacuj nikakve zle namjere jer zlo je osporavati ga.
Naravno da neće, etnička slika se homogenizirala i teritorijalizirala... projekt Bih multikulti propao.
Vi se držite svojih gradova i teritorija i nema problema....e sad ako bi se zalijetali u hrvatske ili srpske...jebaji ga...tražite vraga a europa nova ga neće sprječavati, pače pomoći će mu...
bolje da to prihvatite na vreme i mirno
nego da najebete
kako si to zamislio da nametnete svoju pol, volju
odluke sarajava za nas ne vaze, one su neprihvatljive
Guest- Guest
Nije da ikome podilazim ali ja već poprilično dugo pišem da svaki pokušaj podjele BiH dovodi do koljačine i nestanka RS barem što se tiče zapadnog dijela. Takva nakaradna genocidna tvorevina ne može opstati i da se mirno raziđete a kamoli u ratnim sukobima.govinda wrote:ne padam ja u histeriju,,vrlo dobro znas kako se kod nas zavrsi svaki pokusaj dijeljenja BiH ili pripajanja te iste BiH nekome ili necemu...klanjem, brate, klanjem...ti si bio dijete u onom svom selu na Majevici pa mozda nisi ni upamtio neke stvari ili ih nisi kao dijete razumio ali ja se vrlo dobro sjecam kako je prosla zadnja podjela BiH...tako da sljedeci put dobro razmisli kad budes htio napisati nesto o BiH u sastavu Srbije ili Hrvatske ili kurca palca...epikur37 wrote:govinda wrote:dobro, sad ozbiljno pitanje: zasto ti meni zelis smrt? Ono, znamo se, i to jako dobro, prosli skupa svakakvih gluposti, odes u Hrvatsku i sad odjednom iz te Hrvatske zelis mene kako plutam Savom bacen u nju iz logora u Luci? Zasto?epikur37 wrote:Kliks.ba
Komentari (1648)
:D
kmečanje
Mislim da padas u histeriju i gubis tlo pod nogama....
Ja pisem sto mislim a kad si ti i tvoj narod u pitanju želim vam da zasnujete svoju nacionalnu državu u kojoj će biti i moj rodni grad.
Također bih vam zaželio da nađete ravnotežu u svom političkom biću u ovim previranjima, ne propadnete u radikalizam ali i da sačuvate vlastiti identitet.
Tebi osobno isto da se lijepo umiroviš i pozne godine provedeš s mirom.
I ne pizdi više...ko balavac postaješ.
Guest- Guest
ne znam kako to planiras
ko da nametne bosnjacku volju
srbima i hrvatima
eno, klinton ti se raspada
ko sasuseni bakalar
srbima i hrvatima
ko sasuseni bakalar
Guest- Guest
A ne .....bas cemo im dat da Putin tamo postavi rakete ......no ovima iz Sajaeva je nezgodno to šta neznaju jel se to odnosi na istocni dio BiH na koji je Sajajevo naslonjeno.tre911 wrote: da svaki pokušaj podjele BiH dovodi do koljačine i nestanka RS barem što se tiče zapadnog dijela. Takva nakaradna genocidna tvorevina ne može opstati i da se mirno raziđete a kamoli u ratnim sukobima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
naravno da dovodi do koljacine...da li ce nestati Rs, Hrvati, Bosnjaci, na kraju krajeva nece ni biti vazno..neko ce nestati..sad, ako nekoga cini sretnim neciji nestanak, jebaji ga, psihopate su oko nas...tre911 wrote:Nije da ikome podilazim ali ja već poprilično dugo pišem da svaki pokušaj podjele BiH dovodi do koljačine i nestanka RS barem što se tiče zapadnog dijela. Takva nakaradna genocidna tvorevina ne može opstati i da se mirno raziđete a kamoli u ratnim sukobima.govinda wrote:
ne padam ja u histeriju,,vrlo dobro znas kako se kod nas zavrsi svaki pokusaj dijeljenja BiH ili pripajanja te iste BiH nekome ili necemu...klanjem, brate, klanjem...ti si bio dijete u onom svom selu na Majevici pa mozda nisi ni upamtio neke stvari ili ih nisi kao dijete razumio ali ja se vrlo dobro sjecam kako je prosla zadnja podjela BiH...tako da sljedeci put dobro razmisli kad budes htio napisati nesto o BiH u sastavu Srbije ili Hrvatske ili kurca palca...
2016-11-17
Doci ce im Putin pa ce ih gađat onim Torov-ima.RayMabus wrote:A ne .....bas cemo im dat da Putin tamo postavi rakete ......no ovima iz Sajaeva je nezgodno to šta neznaju jel se to odnosi na istocni dio BiH na koji je Sajajevo naslonjeno.tre911 wrote: da svaki pokušaj podjele BiH dovodi do koljačine i nestanka RS barem što se tiče zapadnog dijela. Takva nakaradna genocidna tvorevina ne može opstati i da se mirno raziđete a kamoli u ratnim sukobima.
2014-04-11
izvoli, dodji iz Beograda i dijeli Bosnu i nameci srpsku volju..bujrum...hoces bombu na Terazijama ili u Osnovnoj skoli Sveti Sava, biraj? Vi cete onda opet pokolj u Srebrenici pa ce biti bomba u Valjevu u crkvi pa onda pokolj u Bijeljini pa ce biti bomba u Nisu..pa dokle, jebem mu misa?pizzon wrote:ne znam kako to planiras
srbima i hrvatima
ko sasuseni bakalar
2016-11-17
nema nista od toga,govinda wrote:naravno da dovodi do koljacine...da li ce nestati Rs, Hrvati, Bosnjaci, na kraju krajeva nece ni biti vazno..neko ce nestati..sad, ako nekoga cini sretnim neciji nestanak, jebaji ga, psihopate su oko nas...tre911 wrote:Nije da ikome podilazim ali ja već poprilično dugo pišem da svaki pokušaj podjele BiH dovodi do koljačine i nestanka RS barem što se tiče zapadnog dijela. Takva nakaradna genocidna tvorevina ne može opstati i da se mirno raziđete a kamoli u ratnim sukobima.govinda wrote:
ne padam ja u histeriju,,vrlo dobro znas kako se kod nas zavrsi svaki pokusaj dijeljenja BiH ili pripajanja te iste BiH nekome ili necemu...klanjem, brate, klanjem...ti si bio dijete u onom svom selu na Majevici pa mozda nisi ni upamtio neke stvari ili ih nisi kao dijete razumio ali ja se vrlo dobro sjecam kako je prosla zadnja podjela BiH...tako da sljedeci put dobro razmisli kad budes htio napisati nesto o BiH u sastavu Srbije ili Hrvatske ili kurca palca...
nece niko niko nestati
nestace samo ta suluda ideja
u novim okolnistima stvara se nova relanost
Guest- Guest
heh, to, lepo reci, da si za terorizamgovinda wrote:izvoli, dodji iz Beograda i dijeli Bosnu i nameci srpsku volju..bujrum...hoces bombu na Terazijama ili u Osnovnoj skoli Sveti Sava, biraj? Vi cete onda opet pokolj u Srebrenici pa ce biti bomba u Valjevu u crkvi pa onda pokolj u Bijeljini pa ce biti bomba u Nisu..pa dokle, jebem mu misa?pizzon wrote:ne znam kako to planiras
srbima i hrvatima
ko sasuseni bakalar
tako, izjasni se, to je vas model
znamo mi za to,
takvog rata nece biti, ako ga uopste bude
sad su druga vremena
Guest- Guest
ja tebi nisam pretio bombama i pokoljima
tebi je samo to u glavi
podmetacine i pokolji
tebi je samo to u glavi
podmetacine i pokolji
Guest- Guest
Nema ovdje nitko prevelike volje za ratovanje osim wehabdija koji i onako ratuju terorom al u slucaju raspada tamo Putin nebi pustio BIH tek tako.
2014-04-11
pizzon wrote:ja tebi nisam pretio bombama i pokoljima
tebi je samo to u glavi
podmetacine i pokolji
Ma histerizira....ljudi su se etnički homogenizirali....sve se složilo u samoj BiH za podjelu a evo počela se slagati i međunarodna slagalica oko toga....
Nema tu nazad, treba prihvatiti realnost ili razbiti glavu tukući u zid kontra nje.
Vama sretno, sretno i govindinim....suradnja i svatko sebi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Nema ovdje nitko prevelike volje za ratovanje osim wehabdija
Dobro protiv njih je svatko i pozdravit će njihovu deratizaciju...
2015-08-06
Najgora stvar šta se s BiH može desit je ; konj za kralja tj taktika da Amerika razvali Srpsku kako bi okrenila Putina protiv Erdogana jer je Turska bitnija tj bitnije je slomit taj savez.
U tom slucaju Balkan gori.
U tom slucaju Balkan gori.
2014-04-11
nisam ja za terorizam nego ce to biti ako krenu pokolji po Bosni opet...a kakvi god da su i Dodik i Vucic i Bakir i ona hadezejska lopovska bagra niko od njih ne zeli preuzeti rizik novih sukoba na Balkanu..i dobro je sto je tako..Karadzic je psihopata, ovi ipak nece riskirati svoju imovinu i svoje pozicije...pizzon wrote:heh, to, lepo reci, da si za terorizamgovinda wrote:izvoli, dodji iz Beograda i dijeli Bosnu i nameci srpsku volju..bujrum...hoces bombu na Terazijama ili u Osnovnoj skoli Sveti Sava, biraj? Vi cete onda opet pokolj u Srebrenici pa ce biti bomba u Valjevu u crkvi pa onda pokolj u Bijeljini pa ce biti bomba u Nisu..pa dokle, jebem mu misa?pizzon wrote:ne znam kako to planiras
srbima i hrvatima
ko sasuseni bakalar
tako, izjasni se, to je vas model
znamo mi za to,
takvog rata nece biti, ako ga uopste bude
sad su druga vremena
2016-11-17
Oni su nebitni.govinda wrote: ako krenu pokolji po Bosni opet...a kakvi god da su i Dodik i Vucic i Bakir i ona hadezejska lopovska bagra niko od njih ne zeli preuzeti rizik novih sukoba na Balkanu..
2014-04-11
halo bolan, Bosnjaci zive u Prijedoru, Bosnjaci zive i u Mostaru, Hrvati zive i po toj jebenoj Tuzli i Sarajevu..sta svako sebi? kako to mislis da se uradi? Dobar dan, Bosnjaci u Prijedoru, znate sta, hajte vi u Tursku ili u Sarajevo..ili Bosnajci iz Srebrenice, hajte selite se i nosite ovo mezarje sa sobom..i oni kazu evo idemo, hvala lijepo? Jesi ti stvarno toliko naivan ili sta?epikur37 wrote:pizzon wrote:ja tebi nisam pretio bombama i pokoljima
tebi je samo to u glavi
podmetacine i pokolji
Ma histerizira....ljudi su se etnički homogenizirali....sve se složilo u samoj BiH za podjelu a evo počela se slagati i međunarodna slagalica oko toga....
Nema tu nazad, treba prihvatiti realnost ili razbiti glavu tukući u zid kontra nje.
Vama sretno, sretno i govindinim....suradnja i svatko sebi.
2016-11-17
Sta, ja cu eto mirno izaci iz Brckog i krenuti opet sa plasticnom vrecicom u rukama? Ono, prihvaticu eto tu tvoju realnost da ne treba da zivim tu jer se eto tebi digao kurac da na ovom forumu crtas nove granice? Jesi ti normalan?
2016-11-17
To se riješi statusom nacionalne manjine...koji i odgovara realnom broju i poziciji nekog naroda u drugom većinskom području.
posve normalno
posve normalno
2015-08-06
A ti epikur i ti pizon ako hocete da me istjerate iz moje kuce dodjite mi u kucu pa me istjerajte..dok to ne uradite zacepite labrnje i drkajte...
2016-11-17
ma jebala ti manjina..znas sta, kreteni ste obojica...epikur37 wrote:To se riješi statusom nacionalne manjine...koji i odgovara realnom broju i poziciji nekog naroda u drugom većinskom području.
posve normalno
2016-11-17
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Nova era na Balkanu
» Haos na Balkanu
» Istanbulska konvencija na Balkanu
» najveca gospa na balkanu
» Index huška za nov rat na Balkanu
» Haos na Balkanu
» Istanbulska konvencija na Balkanu
» najveca gospa na balkanu