"Za mir na Balkanu –
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: "Za mir na Balkanu –
moze ali 50 posto mjesta u Skupstini i u vladi i u javnoj upravi Bosnjacima...komsijski....i da se drvar vrati RS a derventa i bosanski brod u treci...epikur37 wrote:Govinda jel može treći?
Al onako ljudski fino, komšijski?
:)
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Uzeli cetnici koridor, Tudjman im ga dao...RayMabus wrote:Nije to Galatika nego stvarni hrvatski planovi ako do rata dođe u BiH ....jedan od ratnih planova ....čista navlakuša.govinda wrote:Dobro ba, Galaktika, odmori i ti malo...RayMabus wrote:Pa je odgovor na tvoje pitanje : Šta ja da radim ?RayMabus wrote:Ali nisi u EU.govinda wrote:
i prekoputa EU...bas sam kurate srece...
Mislim da je tvoj najveci problem šta u jednom i više hrvatskih vojnih planova Brčko mora pasti da bi ovi traktori imali gdje proci.
KESICA.
Povlacenje nekoliko kilometara iza tog ......koridora.
A onda ceš vidit šta je dalekometno topništvo koje udara po BL i psihologija kad su okruženi , Dodik ih je osiromašija i demoralizirai proda a ustaše nadiru a koridor PROHODAN.
Hoceš koridor i Brčko četnice ?
UZMI GA.
2016-11-17
Dao im ga je da nekrenu tenkovima preko Županje .....kad to shvatiš vidit ceš opravdanost vojnu za Hr a ne podijelu BiH.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nadam se da nece doc do rata u BiH al ono ti je jedan od vojnih planova od strane RH.
Oce ocuvat Srpsku , ok , treba im krodior , napadaju , osvajaju i onda dalekometno topništvo iz pravca Bihaca po Bl i tome tamo.
Hr kao NATO clanica nesudjeluje u sukobu , nema rata između Hr i Srbije tj Rusije i NATOa.
Proxy ratovi.
Oce ocuvat Srpsku , ok , treba im krodior , napadaju , osvajaju i onda dalekometno topništvo iz pravca Bihaca po Bl i tome tamo.
Hr kao NATO clanica nesudjeluje u sukobu , nema rata između Hr i Srbije tj Rusije i NATOa.
Proxy ratovi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
govinda wrote:moze ali 50 posto mjesta u Skupstini i u vladi i u javnoj upravi Bosnjacima...komsijski....i da se drvar vrati RS a derventa i bosanski brod u treci...epikur37 wrote:Govinda jel može treći?
Prvi dio ne pristajem. Republike/entiteti imat će većinski nacionalni sastav prema kojem će biti formirane i imati pravo samoodređenja.
Oko teritorija se može razgovarati, ako vi pristanete na takvu federalizaciju mi ćemo podržati otpakiranje RS-a pa onda gdje vas ima više u RS-u ili u HB eto vam i obrnuto.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Dao im ga je da nekrenu tenkovima preko Županje .....kad to shvatiš vidit ceš opravdanost vojnu za Hr a ne podijelu BiH.
aj sad ti se iz kaštela makni ja i govinda imamo direktne pregovore , obojica smo državljani BiH i konstitutivni smo...u ovoj ostavinskoj raspravi, molim te izađi iz prostorije...
2015-08-06
ne moze..svicarski model, svaki gradjanin ravnopravan na bilo kom dijelu BiH...ili to ili nista...uzmi ili ostavi..vama treba treci, nama ne treba :pepikur37 wrote:govinda wrote:moze ali 50 posto mjesta u Skupstini i u vladi i u javnoj upravi Bosnjacima...komsijski....i da se drvar vrati RS a derventa i bosanski brod u treci...epikur37 wrote:Govinda jel može treći?
Prvi dio ne pristajem. Republike/entiteti imat će većinski nacionalni sastav prema kojem će biti formirane i imati pravo samoodređenja.
Oko teritorija se može razgovarati, ako vi pristanete na takvu federalizaciju mi ćemo podržati otpakiranje RS-a pa onda gdje vas ima više u RS-u ili u HB eto vam i obrnuto.
2016-11-17
govinda wrote:ne moze..svicarski model, svaki gradjanin ravnopravan na bilo kom dijelu BiH...ili to ili nista...uzmi ili ostavi..vama treba treci, nama ne treba :pepikur37 wrote:govinda wrote:moze ali 50 posto mjesta u Skupstini i u vladi i u javnoj upravi Bosnjacima...komsijski....i da se drvar vrati RS a derventa i bosanski brod u treci...epikur37 wrote:Govinda jel može treći?
Ništa, ostavljam.
Idemo dalje, ray mabus prepuštam igru, marin le pen i stanojko također :D
2015-08-06
ne bi bio problem da tamo ali ne zivis e to je vec problem..a govinda zivi..u biti tvoje je problem da ne znas gdje pripadas..tu zivis a srce ti je u bh-a...epikur37 wrote:RayMabus wrote:Dao im ga je da nekrenu tenkovima preko Županje .....kad to shvatiš vidit ceš opravdanost vojnu za Hr a ne podijelu BiH.
aj sad ti se iz kaštela makni ja i govinda imamo direktne pregovore , obojica smo državljani BiH i konstitutivni smo...u ovoj ostavinskoj raspravi, molim te izađi iz prostorije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Specijalna emisija “Prva tema” - utorak, 27. decembar u 21h
Prvi put na srpskoj televiziji zajedno. Čovek koji je stvorio današnju Nemačku, jedan od najznačajnijih evropskih političara, nemački kancelar Gerhard Šreder i predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić.
O tome šta bi danas uradio drugačije, šta savetuje svom srpskom kolegi, šta misli o njegovom radu, zašto slično misle o Putinu, a različito o Angeli Merkel, kako obojica vide Srbiju i Nemačku ali i Evropu posle napada u Berlinu.
na Prvoj televiziji, utorak, 27. decembar u 21 čas.Voditeljka: Nevena Madžarević
Prvi put na srpskoj televiziji zajedno. Čovek koji je stvorio današnju Nemačku, jedan od najznačajnijih evropskih političara, nemački kancelar Gerhard Šreder i predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić.
O tome šta bi danas uradio drugačije, šta savetuje svom srpskom kolegi, šta misli o njegovom radu, zašto slično misle o Putinu, a različito o Angeli Merkel, kako obojica vide Srbiju i Nemačku ali i Evropu posle napada u Berlinu.
na Prvoj televiziji, utorak, 27. decembar u 21 čas.
Guest- Guest
27. Decembar 2016. | 21:40
Šreder: Odlična odluka Vučića - Srbija ka EU, ali i dobra s Rusijom! Šta je loše u "migovima"?
Šreder: Odlična odluka Vučića - Srbija ka EU, ali i dobra s Rusijom! Šta je loše u "migovima"?
Vučić je čovek koji vrlo dobro zna da mora da bude orijentisan ka EU sa Srbijom i to radi vrlo dosledno, ali istovremeno ima i razumne i prijateljske odnose sa Rusijom - zaključio je Šreder
Printskin: TV Prva
Bivši kancelar Nemačke Gerhard Šreder pozdravio je večeras to što je premijer Srbije Aleksandar Vučić jasno odlučio da Srbija ide u Evropu, a da ne napušta dobre kontakte sa Rusijom.
– Mislim da je to uslovljeno istorijski, da je to važno, jer ako Evropa i EU taj dobar odnos sa Rusijom izgube u potpunosti, a malo su na putu ka tome zbog sankcija koje su uveli, onda to neće biti dobro za Evropu – rekao je Šreder gostujući na TV Prva zajedno sa premijerom Vučićem.
Šreder je naveo da je poznato da je uvek kada je Evropa imala i ima dobar odnos sa Rusijom na kontinentu bio mir, a da je u suprotnom situacija postajala teška.
– Vučić je čovek koji vrlo dobro zna da mora da bude orijentisan ka EU sa Srbijom i to radi vrlo dosledno, ali istovremeno ima i razumne i prijateljske odnose sa Rusijom. Ništa nije važnije od toga – zaključio je Šreder.
Prema njegovim rečima, zbog tradicionalno dobrih odnosa Srbija kao članica EU mogla bi da igra i igrala bi važnu ulogu što se tiče odnosa sa Rusijom.
Na tu temu govorio je i premijer Vučić koji je prvo naznačio da je i u tom segmentu dosta toga naučio od bivšeg nemačkog kancelara i da se inače više puta sa njim konsultovao o bitnim stvarima za Srbiju navodeći i da na primer vodeći ljudi najmoćnijih svetskih i evropskih kompanija, slušaju njegove predikcije o budućnosti.
Šreder je rekao da kod srpskog premijera ceni doslednost i iskrenost, to što je čovek koji brine za stabilnost, razvoj i dobrobit svoje zemlje.
Šreder je rekao da se oni jako dugo poznaju i da su puno razgovora vodili, te da, iako pripadaju različitim strankama i pokretima, Vučića smatra prijateljem. – Cenim pouzdanost i iskrenost i to što s njima možete da znate kada kaže “da”, onda je to “da”, a kada kaže “ne”, onda je to – ne – objasnio je Šreder.
– A to su osobine jednog čoveka koji brine za stabilnost u svojoj zemlji i za razvoj i dobro je što je to tako – dodao je.
Kako je rekao, Vučić zastupa uvek i pre svega interese svoje zemlje i zato ima jako dobre odnose i sa njegovom naslednicom Angelom Merkel.
– Mimo toga možete imati i lične odnose i oni su važni, pre svega u kriznim situacijama, da možete razgovarati jedni sa drugima, ali nikada nećete interese zemlje prekriti ili zanemariti. On je čovek koji u prvom redu zastupa i posmatra interese Srbije – rekao je bivši nemački kancelar.
Na konstataciju da je i ruski predsednik Putin “tačka” koja spaja njega i Vučića i da bi se reklo da su i jedan i drugi prijatelji sa šefom ruske države, Šreder je potvrdio da je godinama prijatelj sa Putinom.
Foto: Tanjug/AP
– To je tačno, mi smo već dugo godina prijatelji i to je prijateljstvo mimo funkcija na kojima smo se nalazili. On je i dalje predsednik, ja više nisam, ali uprkos tome prijateljstvo postoji, razgovaramo, doduše ne o nemačkoj politici, ali da kad je reč o međunarodnim pitanjima – rekao je bivši nemački kancelar.
– Hvala bogu, Aleksandar se nalazi u situaciji da ljudi u Srbiji razumeju da ono što on radi jeste neophodno. I zbog toga imaju poverenja u njega i zbog toga je on čovek koji se brine za stabilnost u ovoj zemlji i razvoj, a i jedno i drugo je potrebno ljudima, ljudima je potrebna stabilnost i razvoj i zbog toga ga slušaju – mislim sa pravom – zaključio je Šreder.
Šreder je rekao večeras da ne razume kritike Srbije zbog nabavke ruskih “migova”, te da je uveren da to nije razlog za bilo čija strahovanja, jer su te letelice nabavljene, ističe, za odbranu zemlje, a ne za agresivne ciljeve.
Foto: Tanjug/Vlada Srbije
– Rusija je Srbiji prijateljska zemlja i ako premijer kaže da bi armiju naoružao radi samoodbrane, niko se u regionu ne mora plašiti toga da Srbija ima agresivne ciljeve, ja ga dovoljno znam da znam da on to nikad ne bi uradio – rekao je on.
– Ako nemate vlastitu industriju, onda morate da kupujete avione – primetio je Šreder.
Na konstataciju da ima mišljenja da bi nabavka ruskog oružja mogla da ugrozi evropski put Srbije, Šreder kaže da to možda jeste problem, jer je “previše ideologije, koja se nepotrebno meša”.
On je istakao da ne razume takve kritike, jer Evropa ne može imati mir bez racionalne politike i odnosa sa Rusijom.
Upitan da li je usamljen u svom stavu prema Rusiji u Nemačkoj, Šreder odgovara da njegovo mišljenje možda nije mejnstrim u nemačkoj štampi i medijima, ali da mu to ne smeta.
– Uvek kad zapadna Evropa ima dobar odnos sa Rusijom, onda vlada mir na kontitentu, a kad imamo loš odnos, iz toga nastaje rat i to uglavnom zapačet od strane mog naroda, Nemaca – kaže Šreder.
(Telegraf.rs / Tanjug)
Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Guest- Guest
VrhunskiNoor wrote:Pizzon, de saznaj koju marku i broj ruža ima vučko, fino izgleda
Guest- Guest
A zato je pižonu neodoljiv vučkoNoor wrote:pa ono, nije kurvanjski, baš je damski
Guest- Guest
tre911 wrote:A zato je pižonu neodoljiv vučkoNoor wrote:pa ono, nije kurvanjski, baš je damski
"...jednom sam prooooobao, te tvoje usne od čemeraaa..."
Guest- Guest
prejako je to...daj nešto nježnije, aj vidi to što vučko ima...tako nešto
ovo zadnje lijevo nije loše :))
ovo zadnje lijevo nije loše :))
Guest- Guest
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Nova era na Balkanu
» Haos na Balkanu
» Istanbulska konvencija na Balkanu