"Za mir na Balkanu –
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: "Za mir na Balkanu –
msm da si preterao,govinda wrote:dobro, sad ozbiljno pitanje: zasto ti meni zelis smrt? Ono, znamo se, i to jako dobro, prosli skupa svakakvih gluposti, odes u Hrvatsku i sad odjednom iz te Hrvatske zelis mene kako plutam Savom bacen u nju iz logora u Luci? Zasto?epikur37 wrote:Kliks.ba
Komentari (1648)
:D
kmečanje
smanji dozivljaj
Guest- Guest
meni samo nije jasno zasto vi,
koji ste nacisto sa time da niste turci
zelite da bude turci
zelite da bude turci
Guest- Guest
nisam ja nista pretjerao, ja i epikur se znamo licno, ovo je neki nas razgovor pa se ne mijesaj, lijepo bih zamolio...pizzon wrote:msm da si preterao,govinda wrote:dobro, sad ozbiljno pitanje: zasto ti meni zelis smrt? Ono, znamo se, i to jako dobro, prosli skupa svakakvih gluposti, odes u Hrvatsku i sad odjednom iz te Hrvatske zelis mene kako plutam Savom bacen u nju iz logora u Luci? Zasto?epikur37 wrote:Kliks.ba
Komentari (1648)
kmečanje
smanji dozivljaj
2016-11-17
govinda wrote:dobro, sad ozbiljno pitanje: zasto ti meni zelis smrt? Ono, znamo se, i to jako dobro, prosli skupa svakakvih gluposti, odes u Hrvatsku i sad odjednom iz te Hrvatske zelis mene kako plutam Savom bacen u nju iz logora u Luci? Zasto?epikur37 wrote:Kliks.ba
Komentari (1648)
kmečanje
Mislim da padas u histeriju i gubis tlo pod nogama....
Ja pisem sto mislim a kad si ti i tvoj narod u pitanju želim vam da zasnujete svoju nacionalnu državu u kojoj će biti i moj rodni grad.
Također bih vam zaželio da nađete ravnotežu u svom političkom biću u ovim previranjima, ne propadnete u radikalizam ali i da sačuvate vlastiti identitet.
Tebi osobno isto da se lijepo umiroviš i pozne godine provedeš s mirom.
I ne pizdi više...ko balavac postaješ.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne zhnam zasto to mene pitas..kazem ti, ovo je nesto izmedju mene i epija ali eto, kad se bas guras i tebi postavljam isto pitanje: zelis me vidjeti preklana vrata ili si human pa me zelis vidjeti protjeranog sa plasticnom vrecicom u rukama u Anadoliji?pizzon wrote:meni samo nije jasno zasto vi,
zelite da bude turci
2016-11-17
ne padam ja u histeriju,,vrlo dobro znas kako se kod nas zavrsi svaki pokusaj dijeljenja BiH ili pripajanja te iste BiH nekome ili necemu...klanjem, brate, klanjem...ti si bio dijete u onom svom selu na Majevici pa mozda nisi ni upamtio neke stvari ili ih nisi kao dijete razumio ali ja se vrlo dobro sjecam kako je prosla zadnja podjela BiH...tako da sljedeci put dobro razmisli kad budes htio napisati nesto o BiH u sastavu Srbije ili Hrvatske ili kurca palca...epikur37 wrote:govinda wrote:dobro, sad ozbiljno pitanje: zasto ti meni zelis smrt? Ono, znamo se, i to jako dobro, prosli skupa svakakvih gluposti, odes u Hrvatsku i sad odjednom iz te Hrvatske zelis mene kako plutam Savom bacen u nju iz logora u Luci? Zasto?epikur37 wrote:Kliks.ba
Komentari (1648)
kmečanje
Mislim da padas u histeriju i gubis tlo pod nogama....
Ja pisem sto mislim a kad si ti i tvoj narod u pitanju želim vam da zasnujete svoju nacionalnu državu u kojoj će biti i moj rodni grad.
Također bih vam zaželio da nađete ravnotežu u svom političkom biću u ovim previranjima, ne propadnete u radikalizam ali i da sačuvate vlastiti identitet.
Tebi osobno isto da se lijepo umiroviš i pozne godine provedeš s mirom.
I ne pizdi više...ko balavac postaješ.
2016-11-17
Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
Pod to molim ne podbacuj nikakve zle namjere jer zlo je osporavati ga.
2015-08-06
nista od toga,govinda wrote:ne zhnam zasto to mene pitas..kazem ti, ovo je nesto izmedju mene i epija ali eto, kad se bas guras i tebi postavljam isto pitanje: zelis me vidjeti preklana vrata ili si human pa me zelis vidjeti protjeranog sa plasticnom vrecicom u rukama u Anadoliji?pizzon wrote:meni samo nije jasno zasto vi,
zelite da bude turci
sem da budes samo vernik
ali ne i da prizivas ranijeg okupatora
da u njemu šansaš svoj boljitak
jednostavno budite realni,
primili ste veru okupatora
ali nemojte da se poistovecujte sa njima
Guest- Guest
zlo je i pokusati se odvojiti..mozda si naivan pa mislis da ce to proci mirno..ono dosla Nova evropa pa kaze hajd sad da podijelimo i tu Bosnu...nece biti mirno, moze biti samo jos krvavije nego prosli put...epikur37 wrote:Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
2016-11-17
bosna nije vasa, nije samo vasagovinda wrote:zlo je i pokusati se odvojiti..mozda si naivan pa mislis da ce to proci mirno..ono dosla Nova evropa pa kaze hajd sad da podijelimo i tu Bosnu...nece biti mirno, moze biti samo jos krvavije nego prosli put...epikur37 wrote:Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
kao sto ni juga nije bila samo srpska
uskladite svoje interese sa ovim podnebljem
nemojte da nam uterujete strance
Last edited by pizzon on 21/12/2016, 23:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
sta god da mi radimo, ne tice se tebe..u stvari, sta god da ja radim, tebe se ne tice, ipak ne mogu da govorim u ime svih Bosnjaka..dakle, batice, hocemo dijeliti tu Bosnu ili necemo? Pa da vidimo najzad il pukovnik il pokojnik..ha ja, jebem mu mater vise...jednom se mre..pizzon wrote:nista od toga,govinda wrote:ne zhnam zasto to mene pitas..kazem ti, ovo je nesto izmedju mene i epija ali eto, kad se bas guras i tebi postavljam isto pitanje: zelis me vidjeti preklana vrata ili si human pa me zelis vidjeti protjeranog sa plasticnom vrecicom u rukama u Anadoliji?pizzon wrote:meni samo nije jasno zasto vi,
zelite da bude turci
sem da budes samo vernik
ali ne i da prizivas ranijeg okupatora
da u njemu šansaš svoj boljitak
jednostavno budite realni,
primili ste veru okupatora
ali nemojte da se poistovecujte sa njima
2016-11-17
govinda wrote:zlo je i pokusati se odvojiti..mozda si naivan pa mislis da ce to proci mirno..ono dosla Nova evropa pa kaze hajd sad da podijelimo i tu Bosnu...nece biti mirno, moze biti samo jos krvavije nego prosli put...epikur37 wrote:Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
Naravno da neće, etnička slika se homogenizirala i teritorijalizirala... projekt Bih multikulti propao.
Vi se držite svojih gradova i teritorija i nema problema....e sad ako bi se zalijetali u hrvatske ili srpske...jebaji ga...tražite vraga a europa nova ga neće sprječavati, pače pomoći će mu...
2015-08-06
ali nije ni vas iz Srbije, to ponajmanje...dvije smo drzave i to treba tako i prihvatiti..svako u svom dvoristu i nece biti problema...pizzon wrote:bosna nije vasa, nije samo vasagovinda wrote:zlo je i pokusati se odvojiti..mozda si naivan pa mislis da ce to proci mirno..ono dosla Nova evropa pa kaze hajd sad da podijelimo i tu Bosnu...nece biti mirno, moze biti samo jos krvavije nego prosli put...epikur37 wrote:Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
2016-11-17
?
koji srpski ili hrvatski grad, jebem te u taj mozak glupavi? Ko si ti, koji si ti kurac da meni kazes gdje u svojoj drzavi smijem da se krecem, radim i zivim? de, hajd idi pij to vino, ne jedi govna, svega ti...epikur37 wrote:govinda wrote:zlo je i pokusati se odvojiti..mozda si naivan pa mislis da ce to proci mirno..ono dosla Nova evropa pa kaze hajd sad da podijelimo i tu Bosnu...nece biti mirno, moze biti samo jos krvavije nego prosli put...epikur37 wrote:Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
Naravno da neće, etnička slika se homogenizirala i teritorijalizirala... projekt Bih multikulti propao.
Vi se držite svojih gradova i teritorija i nema problema....e sad ako bi se zalijetali u hrvatske ili srpske...jebaji ga...tražite vraga a europa nova ga neće sprječavati, pače pomoći će mu...
2016-11-17
sta radis u Srbiji, zaboli me iskreno...pizzon wrote:dobro, ok, moze da me se ne tice
ali ni tebe ono sto ja radim
2016-11-17
ali jeste srpska, mi smo jedan narodgovinda wrote:ali nije ni vas iz Srbije, to ponajmanje...dvije smo drzave i to treba tako i prihvatiti..svako u svom dvoristu i nece biti problema...pizzon wrote:bosna nije vasa, nije samo vasagovinda wrote:zlo je i pokusati se odvojiti..mozda si naivan pa mislis da ce to proci mirno..ono dosla Nova evropa pa kaze hajd sad da podijelimo i tu Bosnu...nece biti mirno, moze biti samo jos krvavije nego prosli put...epikur37 wrote:Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
to sto nas vi delite, jer vam tako odgovara
nema veze, to su gluposti
Guest- Guest
ajme, ajme....govinda zinuli ste previše, posve suludo a pomalo vams e stavri slažu sve okolo u kontru ...
što sam imao napisao sam u ovoj našoj maloj diskusiji
što sam imao napisao sam u ovoj našoj maloj diskusiji
2015-08-06
nece biti bas takogovinda wrote:sta radis u Srbiji, zaboli me iskreno...pizzon wrote:dobro, ok, moze da me se ne tice
ali ni tebe ono sto ja radim
mi smo jedan narod
necete moci da razvlacite srbe kako ste naumili
niti da ih preglsavate i namecete vasu volju
Last edited by pizzon on 21/12/2016, 23:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
govinda wrote:?koji srpski ili hrvatski grad, jebem te u taj mozak glupavi? Ko si ti, koji si ti kurac da meni kazes gdje u svojoj drzavi smijem da se krecem, radim i zivim? de, hajd idi pij to vino, ne jedi govna, svega ti...epikur37 wrote:govinda wrote:zlo je i pokusati se odvojiti..mozda si naivan pa mislis da ce to proci mirno..ono dosla Nova evropa pa kaze hajd sad da podijelimo i tu Bosnu...nece biti mirno, moze biti samo jos krvavije nego prosli put...epikur37 wrote:Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
Dobro, džaba je pričat.
2015-08-06
bih nije samo bosnjacka,govinda wrote:?koji srpski ili hrvatski grad, jebem te u taj mozak glupavi? Ko si ti, koji si ti kurac da meni kazes gdje u svojoj drzavi smijem da se krecem, radim i zivim? de, hajd idi pij to vino, ne jedi govna, svega ti...epikur37 wrote:govinda wrote:zlo je i pokusati se odvojiti..mozda si naivan pa mislis da ce to proci mirno..ono dosla Nova evropa pa kaze hajd sad da podijelimo i tu Bosnu...nece biti mirno, moze biti samo jos krvavije nego prosli put...epikur37 wrote:Naravno kada je BiH ovakva sada u pitanju prvo što podržavam je pravo naroda na samoodređenje.
bolje da to prihvatite na vreme i mirno
nego da najebete
kako si to zamislio da nametnete svoju pol, volju
odluke sarajava za nas ne vaze, one su neprihvatljive
Guest- Guest
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Nova era na Balkanu
» Haos na Balkanu
» Istanbulska konvencija na Balkanu
» najveca gospa na balkanu
» Index huška za nov rat na Balkanu