Index huška za nov rat na Balkanu
Page 1 of 1
Index huška za nov rat na Balkanu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-tek-pocetak-europa-stahuje-od-velikog-sukoba-na-balkanu-i-putinovog-utjecaja-na-regiju/946119.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Index huška za nov rat na Balkanu
Mile Jurcevic ·
Prague, Czech Republic
Citam komentare i moram se nasmijati,dlai vi koji komentirate imate uopce pojma o globalnoj politici u narednom periodu?Mislim da nemate.Ma zaboli Putina i Rusije ona stvar za Balkan,to sto novinari indexa pisu je najveca glupost jer pojma nemaju o globalnoj politici.Putina zanimaju pare,sto bi on sa sirotinjom radio koja nema prirodnih resursa,a nemaju niti para,da ih hrani uzdrzava..Kako da ne,nema pametnijeg posla nego da se zajebava sa Balkanom..Njega zanima azija,gdje su milijarde eura,dolara dnevno obrcu,a ne neka vukojebina gdje se nezna tko pije a tko placa..Dajte vise nenasjedajte na gluparije od novinara..Pa sama Moskva ima vise stanovnika nego cjeli Balkan..pametnom dosta,netreba vise..
Unlike · Reply · 25 · 1 hr
Prague, Czech Republic
Citam komentare i moram se nasmijati,dlai vi koji komentirate imate uopce pojma o globalnoj politici u narednom periodu?Mislim da nemate.Ma zaboli Putina i Rusije ona stvar za Balkan,to sto novinari indexa pisu je najveca glupost jer pojma nemaju o globalnoj politici.Putina zanimaju pare,sto bi on sa sirotinjom radio koja nema prirodnih resursa,a nemaju niti para,da ih hrani uzdrzava..Kako da ne,nema pametnijeg posla nego da se zajebava sa Balkanom..Njega zanima azija,gdje su milijarde eura,dolara dnevno obrcu,a ne neka vukojebina gdje se nezna tko pije a tko placa..Dajte vise nenasjedajte na gluparije od novinara..Pa sama Moskva ima vise stanovnika nego cjeli Balkan..pametnom dosta,netreba vise..
Unlike · Reply · 25 · 1 hr
Kermit-
2014-04-17
Re: Index huška za nov rat na Balkanu
Malo kasne.
To bi bilo moguće da je vlast u SAD prigrabila Hillary.
Ovako,sve se promijenilo.
Možda bi i na Balkanu moglo biti nešto,ali sa Hrvatima i Hrvatskom malo vezano.
Mislim da će se to prije svega dotikavlati Šipaca.
To bi bilo moguće da je vlast u SAD prigrabila Hillary.
Ovako,sve se promijenilo.
Možda bi i na Balkanu moglo biti nešto,ali sa Hrvatima i Hrvatskom malo vezano.
Mislim da će se to prije svega dotikavlati Šipaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Jutarnji huška na susjede
» Plenković huška protiv Rusije
» Ruža ko nekad Šešelj huška druge na rat
» Suljin medij huska protiv Hrvatske
» Dok traje seoba naroda SAD-e huška za rat protiv Rusije
» Plenković huška protiv Rusije
» Ruža ko nekad Šešelj huška druge na rat
» Suljin medij huska protiv Hrvatske
» Dok traje seoba naroda SAD-e huška za rat protiv Rusije