10 posto najbolje plaćenih zarađuje kao 50 posto najlošije plaćenih
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: 10 posto najbolje plaćenih zarađuje kao 50 posto najlošije plaćenih
seksistička nejednakost obamine admninistracije u beloj kući:)))
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Pa,da..u mojoj struci, pojavi se muskarac, sve zene hoce kod njega..on digne cijene u nebo, a one hrle placat..je li to fer?
:-o
2014-04-12
a, jo to ne morin reći zote:(Mirkec&Slavkec wrote:impresionirana sam njegovim i tvojim znanjem engleskog.aben wrote:nounar je antiantifašist, pay attention.Mirkec&Slavkec wrote:tebi ko i nounaru antifasizam postao opsjednuce. nadji si exorcista na religiji.aben wrote:Mirkec&Slavkec wrote:
pa one sto ih je nasa clanica MENSA-e navela. vrati se koji post unazad i fokusiraj.
ok, indoktrinacija.
indoktrinacijaje jedun od pojmova ki je izravno derivirun iz antišašizma. mi uopće ne bi mogli znati za skup kakarkteristika ki danas podrazumjevomo pod indoktrinaciju da ne postoji antifašizam, ko ča ne bi mogli definirati škuro da ne znomo za svitlo.
je znoš kako se na engleskon reče kad neko laže koliki mu je pinac?
2014-04-16
nego ča nego je.maggie13 wrote:Pa,da..u mojoj struci, pojavi se muskarac, sve zene hoce kod njega..on digne cijene u nebo, a one hrle placat..je li to fer?
free market, baby
2014-04-16
pa relaxed sam. ni meni ne treba nitko kad copov navali. odmah se presvicam u fight mode.maggie13 wrote:relax..ne treba meni nitko..pa ni za salu..:0)Mirkec&Slavkec wrote:a jel? sad se durim bezveze kad nema copora da ti se pridruzi pa da me kolektivno opletete, prisijete koju dijagnozu i tako...maggie13 wrote:kako necu..duris se bzze pa skrta.....:D 8-)Mirkec&Slavkec wrote:ajd sad ti rafalno. trata-rata-tamaggie13 wrote:
ha?
Di si ti ostavila smisao za humor, sam Bog zna..:D
Kad dajes, moras znat i primit..8-)
Sad cekam abena :D
Guest- Guest
eto, muskarci bolje placeni ;Daben wrote:nego ča nego je.maggie13 wrote:Pa,da..u mojoj struci, pojavi se muskarac, sve zene hoce kod njega..on digne cijene u nebo, a one hrle placat..je li to fer?
free market, baby
2014-04-12
pa niko nikad ni ni tvrdi drukčijemaggie13 wrote:eto, muskarci bolje placeni ;Daben wrote:nego ča nego je.maggie13 wrote:Pa,da..u mojoj struci, pojavi se muskarac, sve zene hoce kod njega..on digne cijene u nebo, a one hrle placat..je li to fer?
free market, baby
2014-04-16
samo se ti zabavljaj..:DMirkec&Slavkec wrote:pa relaxed sam. ni meni ne treba nitko kad copov navali. odmah se presvicam u fight mode.maggie13 wrote:relax..ne treba meni nitko..pa ni za salu..:0)Mirkec&Slavkec wrote:a jel? sad se durim bezveze kad nema copora da ti se pridruzi pa da me kolektivno opletete, prisijete koju dijagnozu i tako...maggie13 wrote:kako necu..duris se bzze pa skrta.....:D 8-)Mirkec&Slavkec wrote:
ajd sad ti rafalno. trata-rata-ta
2014-04-12
ma daj ne bulazni. necu te namjerno pitati sto je pinac. boli me klinac.aben wrote:a, jo to ne morin reći zote:(Mirkec&Slavkec wrote:impresionirana sam njegovim i tvojim znanjem engleskog.aben wrote:nounar je antiantifašist, pay attention.Mirkec&Slavkec wrote:tebi ko i nounaru antifasizam postao opsjednuce. nadji si exorcista na religiji.aben wrote:
ok, indoktrinacija.
indoktrinacijaje jedun od pojmova ki je izravno derivirun iz antišašizma. mi uopće ne bi mogli znati za skup kakarkteristika ki danas podrazumjevomo pod indoktrinaciju da ne postoji antifašizam, ko ča ne bi mogli definirati škuro da ne znomo za svitlo.
Guest- Guest
smrc, da mi barem pomaze MENSA 8-)aben wrote:pa niko nikad ni ni tvrdi drukčijemaggie13 wrote:eto, muskarci bolje placeni ;Daben wrote:nego ča nego je.maggie13 wrote:Pa,da..u mojoj struci, pojavi se muskarac, sve zene hoce kod njega..on digne cijene u nebo, a one hrle placat..je li to fer?
free market, baby
2014-04-12
nitko te ne moze nadmasiti u multitrollkanju.maggie13 wrote:samo se ti zabavljaj..:DMirkec&Slavkec wrote:pa relaxed sam. ni meni ne treba nitko kad copov navali. odmah se presvicam u fight mode.maggie13 wrote:relax..ne treba meni nitko..pa ni za salu..:0)Mirkec&Slavkec wrote:a jel? sad se durim bezveze kad nema copora da ti se pridruzi pa da me kolektivno opletete, prisijete koju dijagnozu i tako...maggie13 wrote:
kako necu..duris se bzze pa skrta.....:D 8-)
Guest- Guest
friziras samo clanove MENSA-e? you' re the top!maggie13 wrote:smrc, da mi barem pomaze MENSA 8-)aben wrote:pa niko nikad ni ni tvrdi drukčijemaggie13 wrote:eto, muskarci bolje placeni ;Daben wrote:nego ča nego je.maggie13 wrote:Pa,da..u mojoj struci, pojavi se muskarac, sve zene hoce kod njega..on digne cijene u nebo, a one hrle placat..je li to fer?
free market, baby
Guest- Guest
yes..drago mi je da priznajes poraz..:DMirkec&Slavkec wrote:nitko te ne moze nadmasiti u multitrollkanju.maggie13 wrote:samo se ti zabavljaj..:DMirkec&Slavkec wrote:pa relaxed sam. ni meni ne treba nitko kad copov navali. odmah se presvicam u fight mode.maggie13 wrote:relax..ne treba meni nitko..pa ni za salu..:0)Mirkec&Slavkec wrote:
a jel? sad se durim bezveze kad nema copora da ti se pridruzi pa da me kolektivno opletete, prisijete koju dijagnozu i tako...
S pola snage, vjeruj mi B-)
Last edited by maggie13 on 20/12/2016, 22:24; edited 1 time in total
2014-04-12
jebga....maggie13 wrote:Kad si ti kavalir :D
2014-12-30
zato i nema love :PMirkec&Slavkec wrote:friziras samo clanove MENSA-e? you' re the top!maggie13 wrote:smrc, da mi barem pomaze MENSA 8-)aben wrote:pa niko nikad ni ni tvrdi drukčijemaggie13 wrote:eto, muskarci bolje placeni ;Daben wrote:
nego ča nego je.
free market, baby
2014-04-12
Mirkec&Slavkec wrote:ma daj ne bulazni. necu te namjerno pitati sto je pinac. boli me klinac.aben wrote:a, jo to ne morin reći zote:(Mirkec&Slavkec wrote:impresionirana sam njegovim i tvojim znanjem engleskog.aben wrote:nounar je antiantifašist, pay attention.Mirkec&Slavkec wrote:
tebi ko i nounaru antifasizam postao opsjednuce. nadji si exorcista na religiji.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14573-studentica-iz-sjeverne-koreje-otkriva-kako-oni-vide-svijet#678695
dakle, phalacy ne postoji, ali valjo si ti mislila na phallacy, ča znoči kad lažeš nekome koliki ti je pinac. naravski, na engleskon se reče fallacy.
2014-04-16
slab si, k'o aben maloprije :0)veber wrote:jebga....maggie13 wrote:Kad si ti kavalir :D
2014-04-12
stan, stan, elaborirojmaggie13 wrote:slab si, k'o aben maloprije :0)veber wrote:jebga....maggie13 wrote:Kad si ti kavalir :D
2014-04-16
ne imputiraj. ako itko ista implicira, onda si to ti - uber troll. a konkurencija je zestoka.maggie13 wrote:yes..drago mi je da priznajes poraz..:DMirkec&Slavkec wrote:nitko te ne moze nadmasiti u multitrollkanju.maggie13 wrote:samo se ti zabavljaj..:DMirkec&Slavkec wrote:pa relaxed sam. ni meni ne treba nitko kad copov navali. odmah se presvicam u fight mode.maggie13 wrote:
relax..ne treba meni nitko..pa ni za salu..:0)
S pola snage, vjeruj mi B-)
Guest- Guest
samo ponavljam tvoje rijeci..:-Daben wrote:stan, stan, elaborirojmaggie13 wrote:slab si, k'o aben maloprije :0)veber wrote:jebga....maggie13 wrote:Kad si ti kavalir :D
2014-04-12
jebga draga, sab sam ti na tu mutermutiku.maggie13 wrote:slab si, k'o aben maloprije :0)veber wrote:jebga....maggie13 wrote:Kad si ti kavalir :D
ja to doma ostavim...
2014-12-30
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska-zemlja placenih izdajnika
» ''Najbolje ikad. Vidite koliku je HRT kockicu dao HDZ-u za rejting od 27 posto? A sada pogledajte ostale ''
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» ''Najbolje ikad. Vidite koliku je HRT kockicu dao HDZ-u za rejting od 27 posto? A sada pogledajte ostale ''
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
Page 5 of 8