10 posto najbolje plaćenih zarađuje kao 50 posto najlošije plaćenih
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: 10 posto najbolje plaćenih zarađuje kao 50 posto najlošije plaćenih
nego glede teme, opet ljevicari u transu blebecu lazi I gluposti.
..ko da je istina otrovna
..ko da je istina otrovna
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prci, ne pali mi dudetu..bile smo frendice..:-)
Malo je paranoicna i ljubomorna, ali oprostila sam joj :D
2014-04-12
gle kako si ona dize rating onako ovlas spominjuci da smo bile frendice nisam znala za taj nas presutni friendshipmaggie13 wrote:Prci, ne pali mi dudetu..bile smo frendice..:-)
Guest- Guest
hkm...phriednshipMirkec&Slavkec wrote:gle kako si ona dize rating onako ovlas spominjuci da smo bile frendice nisam znala za taj nas presutni friendshipmaggie13 wrote:Prci, ne pali mi dudetu..bile smo frendice..:-)
2014-04-16
troll ophph, dosadan si u mp3aben wrote:hkm...phriednshipMirkec&Slavkec wrote:gle kako si ona dize rating onako ovlas spominjuci da smo bile frendice nisam znala za taj nas presutni friendshipmaggie13 wrote:Prci, ne pali mi dudetu..bile smo frendice..:-)
Guest- Guest
deda wrote:nije posljedica jer imaš državu koja je monopolist, kapitalizam je državni sustavaben wrote:
vi u računovodstvu jednostavno ne razaznajete uzrok od posljedice. srednja klasa je posljedica a ne uzrok kapitalizma.
ako imaš bogatu elitu koja kroz mito i korupciju skroji zakone u svoju korist protiv srednje klase, onda više nemaš tržišne uvjete da bi se ostvario kapitalizam
takvi poput tebe su korisne budale, koje zagovaraju vlastito zatiranje, slično kao što kršćani zagovaraju trpanje europe imigrantima
Sve dobro napišeš i onda u formulu nepotrebno utrpas kršćane...
darth_vader-
2014-04-17
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska-zemlja placenih izdajnika
» ''Najbolje ikad. Vidite koliku je HRT kockicu dao HDZ-u za rejting od 27 posto? A sada pogledajte ostale ''
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» ''Najbolje ikad. Vidite koliku je HRT kockicu dao HDZ-u za rejting od 27 posto? A sada pogledajte ostale ''
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
Page 8 of 8