10 posto najbolje plaćenih zarađuje kao 50 posto najlošije plaćenih
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: 10 posto najbolje plaćenih zarađuje kao 50 posto najlošije plaćenih
ovog geju opet padavica zeal..e mirkec mirkec
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
di si privezo cipele
2014-04-19
ajmo copor pride - navalite
Guest- Guest
i need a conphessionMirkec&Slavkec wrote:mani se tih komunjarskih navika i prisilnih i iznudjenih priznanja.aben wrote:ali ni sramota, englezi često f pišu phMirkec&Slavkec wrote:ajde trolle, jebi boga. vec sam objasnila o cemu se radi. a ti i dalje phallusiraj.aben wrote:gljedoj, mi se ne moremo složiti ča je kome glupost, ali se zoto moremo složiti o tomu kako se piše fallacy.Mirkec&Slavkec wrote:
zbog phallusa? ne. jesi li ti zbog izvaljene gluposti?
ti si f učinila s ph ča znoši da ni grješka u pisanju nego u znanju i budi čovik i jednostavno priznoj da si pogrišila i da si mislila da je tako, i da sa znoš i sve pet.
photo, phuck...:)
ajde, priznoj i biti će ti lakšje
2014-04-16
objasni deckima da pizde nemas I da privremeno koristis supak do operacijeMirkec&Slavkec wrote:ajmo copor pride - navalite
2014-04-19
nema kaj objasnjavat, zna se to.prckov wrote:objasni deckima da pizde nemas I da privremeno koristis supak do operacijeMirkec&Slavkec wrote:ajmo copor pride - navalite
ali ga nitko nece...
2014-12-30
a jeli, cini mi se da neki jos ne znajuveber wrote:nema kaj objasnjavat, zna se to.prckov wrote:objasni deckima da pizde nemas I da privremeno koristis supak do operacijeMirkec&Slavkec wrote:ajmo copor pride - navalite
ali ga nitko nece...
2014-04-19
conphabulate, phabricate...aben wrote:i need a conphessionMirkec&Slavkec wrote:mani se tih komunjarskih navika i prisilnih i iznudjenih priznanja.aben wrote:ali ni sramota, englezi često f pišu phMirkec&Slavkec wrote:ajde trolle, jebi boga. vec sam objasnila o cemu se radi. a ti i dalje phallusiraj.aben wrote:
gljedoj, mi se ne moremo složiti ča je kome glupost, ali se zoto moremo složiti o tomu kako se piše fallacy.
ti si f učinila s ph ča znoši da ni grješka u pisanju nego u znanju i budi čovik i jednostavno priznoj da si pogrišila i da si mislila da je tako, i da sa znoš i sve pet.
photo, phuck...:)
ajde, priznoj i biti će ti lakšje
Guest- Guest
prckov wrote:a jeli, cini mi se da neki jos ne znajuveber wrote:nema kaj objasnjavat, zna se to.prckov wrote:objasni deckima da pizde nemas I da privremeno koristis supak do operacijeMirkec&Slavkec wrote:ajmo copor pride - navalite
ali ga nitko nece...
a kako ste vi saznali?
Guest- Guest
jeli?prckov wrote:a jeli, cini mi se da neki jos ne znajuveber wrote:nema kaj objasnjavat, zna se to.prckov wrote:objasni deckima da pizde nemas I da privremeno koristis supak do operacijeMirkec&Slavkec wrote:ajmo copor pride - navalite
ali ga nitko nece...
Guest- Guest
neg ne rece mi di si cipele privezo..kolko placas vez
2014-04-19
pa reko on sam prije ali zakukuljenoNoor wrote:prckov wrote:a jeli, cini mi se da neki jos ne znajuveber wrote:nema kaj objasnjavat, zna se to.prckov wrote:objasni deckima da pizde nemas I da privremeno koristis supak do operacijeMirkec&Slavkec wrote:ajmo copor pride - navalite
ali ga nitko nece...
a kako ste vi saznali?
2014-04-19
prckov wrote:neg ne rece mi di si cipele privezo..kolko placas vez
ajme, sjećaš se
Guest- Guest
uuuuuu strasno, ocul sad morat platit jednomjesecnu pristojbu za tvoje cipeleMirkec&Slavkec wrote:jeli?prckov wrote:a jeli, cini mi se da neki jos ne znajuveber wrote:nema kaj objasnjavat, zna se to.prckov wrote:objasni deckima da pizde nemas I da privremeno koristis supak do operacijeMirkec&Slavkec wrote:ajmo copor pride - navalite
ali ga nitko nece...
2014-04-19
meni bi ta tvoja fora isto bila smijesna da nije retardiranaprckov wrote:neg ne rece mi di si cipele privezo..kolko placas vez
Guest- Guest
pa stavio sliku nekakvih cackalica u cipelama velicine prosjecnog camca, pa kontam di te camce drziNoor wrote:prckov wrote:neg ne rece mi di si cipele privezo..kolko placas vez
ajme, sjećaš se
2014-04-19
ma fasizam I homofobijaMirkec&Slavkec wrote:meni bi ta tvoja fora isto bila smijesna da nije retardiranaprckov wrote:neg ne rece mi di si cipele privezo..kolko placas vez
2014-04-19
di je ostatak copora - poglavnik, doglavnik i ostali bojovnici? kraljica seksa i clanica MENSA-e? manager, poduzetnik, nounar i postena inteligencija? tzv. srednjestrujasi?
Guest- Guest
a oce to oce..sudare ti se hormoni I ti se podes trest I lijecit na forumu,Mirkec&Slavkec wrote:di je ostatak copora - poglavnik, doglavnik i ostali bojovnici? kraljica seksa i clanica MENSA-e? manager, poduzetnik, nounar i postena inteligencija? tzv. srednjestrujasi?
jes kad probo kojeg doktora
2014-04-19
nego glede teme, opet ljevicari u transu blebecu lazi I gluposti.
..ko da je istina otrovna
..ko da je istina otrovna
2014-04-19
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska-zemlja placenih izdajnika
» ''Najbolje ikad. Vidite koliku je HRT kockicu dao HDZ-u za rejting od 27 posto? A sada pogledajte ostale ''
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» ''Najbolje ikad. Vidite koliku je HRT kockicu dao HDZ-u za rejting od 27 posto? A sada pogledajte ostale ''
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
Page 7 of 8