Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
nego nema izvještaja na nogomet plusu. nakon dinamovog izvještaja ili sudačkih "poklona" dinamu ide izvještaj odmah.di ste sad pizdurine, popala maca jezik. index bar ono otvoreno pljuje a ovi se kao prave objektivni i fini. pušite si sad ispod stola licemjeri
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
To sam htio reči, Zoki poštedi nas ubuduće Šovšića i njegovog nogometa. To nije igrač ni za Dinamo II (onaj pravi Dinamo II koji igra u 2. ligi) i eventualno za Hajduk. Čim je njega ubacil umjesto Fernandesa više nismo šansu napravili do kraja utakmice.kuracodigraca wrote:pjaca je faca. onaj šovšić kurac od igrača
Zeko-
2015-08-26
nekaj baš gledam i žal mi je ko psu kaj nismo bogati da vidimo veznu liniju: BROZOVIĆ - BADELJ - MODRIĆ - KOVAČIĆ. dajte nam liverppol!
2015-08-19
koliko smo mi dali dobrih igrača koji igraju u velikim klubovima i većina baš i igra a ne sjedi na klupi ili tribini. jebate nama je najslabije ime kramarić u hoffenheimu.
pazi ovo: luka i kova - REAL, broz - INTER, miki - FIORENTINA, đilkoš - JUVENTUS, lovren - LIVERPPOL, jedvaj - BAYER LEVERKUSEN. a hrpa kaj igra u klubovima tipa šahtar, celtic, sassuolo, hsv, lokomotiv, kijev itd.
pazi ovo: luka i kova - REAL, broz - INTER, miki - FIORENTINA, đilkoš - JUVENTUS, lovren - LIVERPPOL, jedvaj - BAYER LEVERKUSEN. a hrpa kaj igra u klubovima tipa šahtar, celtic, sassuolo, hsv, lokomotiv, kijev itd.
2015-08-19
kuracodigraca wrote:nekaj baš gledam i žal mi je ko psu kaj nismo bogati da vidimo veznu liniju: BROZOVIĆ - BADELJ - MODRIĆ - KOVAČIĆ. dajte nam liverppol!
A u napadu Mandžukić i jedan jedini neponovljivi Duuuuuje Čoooooooop!!!
darth_vader-
2014-04-17
Livaković - Vrsaljko,Schifo, Ćorluka, Pivarić - Brozović, Modrić - Pjaca, Kovačić, Kramarić - Mandžukić. Kakva ekipa Dinama.
Guest- Guest
Daj ne laprdajte. Šovšić je jako dobar igrač, samo treba malo vremena da se navikne da nije više u Lokomotivi ili Zagrebu te da treba ubrzat igru, smanjit broj dodira s loptom i biti će OK. To vidi i Zoran i zato ga forsira da se navikne na ekipu i ekipa na njega.Zeko wrote:To sam htio reči, Zoki poštedi nas ubuduće Šovšića i njegovog nogometa. To nije igrač ni za Dinamo II (onaj pravi Dinamo II koji igra u 2. ligi) i eventualno za Hajduk. Čim je njega ubacil umjesto Fernandesa više nismo šansu napravili do kraja utakmice.kuracodigraca wrote:pjaca je faca. onaj šovšić kurac od igrača
Guest- Guest
ne valja eduardo. u 4 proljetne tekme samo 1 primljen gol
2015-08-19
Iz dva i pol udarca u okvir gola.kuracodigraca wrote:ne valja eduardo. u 4 proljetne tekme samo 1 primljen gol
Guest- Guest
nulaTommy Ramone wrote:Iz dva i pol udarca u okvir gola.kuracodigraca wrote:ne valja eduardo. u 4 proljetne tekme samo 1 primljen gol
2015-08-19
Je, al' kad on primi gol to je golčina kojoj se možeš jedino smijati, k'o i ovom današnjem.kuracodigraca wrote:ne valja eduardo. u 4 proljetne tekme samo 1 primljen gol
Zeko-
2015-08-26
onda reci savjetniku da kupi neuera. premda bi se i njemu smijali nakon 3-4 kolaZeko wrote:Je, al' kad on primi gol to je golčina kojoj se možeš jedino smijati, k'o i ovom današnjem.kuracodigraca wrote:ne valja eduardo. u 4 proljetne tekme samo 1 primljen gol
2015-08-19
Daj nemoj ga jebati, kaj je previše je previše. Apsolutno ništa ni više ni manje nebi imali ni sa Ježinom, a ni sa Livakovićem na golu. Eduardo je jedan, ajmo reći, solidan golman, koji je sklon kiksevima koji su uobičajeni i događaju se velikim golmanima. A on je daleko od velikog golmana, čisti prosjek upravo za ovakve lige kakav je HNL, rumunjska, češka, mađarska, austrija i tome slične.kuracodigraca wrote:onda reci savjetniku da kupi neuera. premda bi se i njemu smijali nakon 3-4 kolaZeko wrote:Je, al' kad on primi gol to je golčina kojoj se možeš jedino smijati, k'o i ovom današnjem.kuracodigraca wrote:ne valja eduardo. u 4 proljetne tekme samo 1 primljen gol
Zeko-
2015-08-26
da je veliki golman ne bi igrao u dinamu
la Maminja je najjača škola europe
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50