Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Je, stvarno.muckodjubre wrote:nema potrebe za živciranjem jer alah je velik i milostiv
Guest- Guest
kbk kaj hajduk nema novaca za platit igrače. koliko su igrači arsenala, bayerna i olympa više plačeni od našihTommy Ramone wrote:Kak da te prosvijetlim kad si GKK, a o nogometu nemaš pojma. Sto puta dokazano na forumima. Tebi je sve OK, bitno da se pobijedilo Hajduka. Nije važno kako niti je važno koliko su puta ovi igrači više plaćeni od Hajdukovih anonimusa.mlinka wrote:ne, intelektualac, daj me ti prosvijetli... :partyh:
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
1.argumenti su ti jebeni....2.ovaj tvoj post ulazi u antologiju. kaj si ono rekao kolko godina imas ? 15? 3. jesi blizu odluke? piškiti ili kakiti ? :christmastree4Tommy Ramone wrote:Kak da te prosvijetlim kad si GKK, a o nogometu nemaš pojma. Sto puta dokazano na forumima. Tebi je sve OK, bitno da se pobijedilo Hajduka. Nije važno kako niti je važno koliko su puta ovi igrači više plaćeni od Hajdukovih anonimusa.mlinka wrote:ne, intelektualac, daj me ti prosvijetli... :partyh:
Njihovi su i opravdali to koliko su više plaćeni od naših, a naši nisu opravdali veće plaće od Hajdukovih. To je jebena poanta, a ne kaj Hajduk nema novaca.kuracodigraca wrote:kbk kaj hajduk nema novaca za platit igrače. koliko su igrači arsenala, bayerna i olympa više plačeni od našihTommy Ramone wrote:Kak da te prosvijetlim kad si GKK, a o nogometu nemaš pojma. Sto puta dokazano na forumima. Tebi je sve OK, bitno da se pobijedilo Hajduka. Nije važno kako niti je važno koliko su puta ovi igrači više plaćeni od Hajdukovih anonimusa.mlinka wrote:ne, intelektualac, daj me ti prosvijetli... :partyh:
Guest- Guest
svakako, svakako...kontradiktoran si do bola, totalno si se izgubio...hajduk je jučer bio bolji od dinama, al dinamo nije bio bolji od arsenala i olympiakosa u maksimiru ?Tommy Ramone wrote:Njihovi su i opravdali to koliko su više plaćeni od naših, a naši nisu opravdali veće plaće od Hajdukovih. To je jebena poanta, a ne kaj Hajduk nema novaca.kuracodigraca wrote:kbk kaj hajduk nema novaca za platit igrače. koliko su igrači arsenala, bayerna i olympa više plačeni od našihTommy Ramone wrote:Kak da te prosvijetlim kad si GKK, a o nogometu nemaš pojma. Sto puta dokazano na forumima. Tebi je sve OK, bitno da se pobijedilo Hajduka. Nije važno kako niti je važno koliko su puta ovi igrači više plaćeni od Hajdukovih anonimusa.mlinka wrote:ne, intelektualac, daj me ti prosvijetli... :partyh:
arsenal i nije. uzeo je samo 3 boda dinamu a mi ipak nismo izgubili od hajduka. a i olymp je jedva dobio dinamo pa onda nisu ni oni opravdali ak uzmemo tvoje mjerilo da je naša pobjeda neopravdana jer smo isto tak jedva dobiliTommy Ramone wrote:Njihovi su i opravdali to koliko su više plaćeni od naših, a naši nisu opravdali veće plaće od Hajdukovih. To je jebena poanta, a ne kaj Hajduk nema novaca.kuracodigraca wrote:kbk kaj hajduk nema novaca za platit igrače. koliko su igrači arsenala, bayerna i olympa više plačeni od našihTommy Ramone wrote:Kak da te prosvijetlim kad si GKK, a o nogometu nemaš pojma. Sto puta dokazano na forumima. Tebi je sve OK, bitno da se pobijedilo Hajduka. Nije važno kako niti je važno koliko su puta ovi igrači više plaćeni od Hajdukovih anonimusa.mlinka wrote:ne, intelektualac, daj me ti prosvijetli... :partyh:
2015-08-19
u biti oba ste u pravu i ni jedan niste u pravu...
je,dinamo je bio bolji ali su arsenal i olympiacos na kraju prezimili u europi...
hajduk je bio opasniji od dinama,ali se mrtvi broje na kraju,tj.vidjeti ćemo tko će osvojiti naslov HNLa...
tak da na kraju ni dinamu ni hajduku neće ništa značiti što su bili opasniji u međusobnim susretima ovi protiv dinama,a dinamo u Lp protiv ovih...
znači na kraju ako dinamo osvoji HNL opravdali su veće plaće isto kao i arsenal i olympiacos jer su prezimili tj.prošli grupu netko u LP netko u EL
je,dinamo je bio bolji ali su arsenal i olympiacos na kraju prezimili u europi...
hajduk je bio opasniji od dinama,ali se mrtvi broje na kraju,tj.vidjeti ćemo tko će osvojiti naslov HNLa...
tak da na kraju ni dinamu ni hajduku neće ništa značiti što su bili opasniji u međusobnim susretima ovi protiv dinama,a dinamo u Lp protiv ovih...
znači na kraju ako dinamo osvoji HNL opravdali su veće plaće isto kao i arsenal i olympiacos jer su prezimili tj.prošli grupu netko u LP netko u EL
ne razumijem potrebu za omalovažavanjem dinamove pobjede. ako se boriš protiv nezakonja u dinamu, protiv braće mamić, hns-a, qrca, palca sve pet. ali onda mi koristi argumente tipa "glava je zamračio tolko i tolko para", a ne gluposti tipa hajduk je bio bolji, imaju manje plaće, stranci se ne bore za dinamo, blabla, trokelj, trokelj...
pa vidiš da je čovjek pao pod masovnom propagandom tovarskih medija. u hnl emisiji 2 tovara jela i mateo. i sad gospar priča o neujednačenom kriteriju, antolić nije dobio žuti, ovi su ih dobili 5 a kaj onda nisu pokazali taj neujednačeni kriterij. stvara se fama kak nas je hajduk pomeo. zbrajao sam sad šanse sa ovog izvještaja i mi smo imali 5 šansi kao i oni. mi smo od tih 5 zabili 2 gola a oni samo jedan. ili se više realizirane šanse ne smatraju šansama.
2015-08-19
problem je kad dinamo igra loše i izgubi, problem je kad igra dobro i izgubi, problem je kad igra loše i pobijedi...ali ipak jalni hrvati sve ti mogu oprostiti osim uspjeha. a to je, usprkos svemu, ova polusezona - prvi u prvenstvu, pobjeda protiv arsenala, dobre igre u ligi prvaka. da smo i dalje treći u prvenstvu i da u LP imamo 0 bodova s gol razlikom 2:34 onda ne bi bilo nikakvih problema...
znači 5 šansi s obje strane, posjed lopte na našoj strani i više kornera za nas ali eto hajduk nas je rasturio. i ide ta propaganda po svim portalima. i da nas je rasturio kbk. mi smo pobijedili. kad dinamo nadigra olymp a izgubi onda je to rutinska pobjeda grka i luzerski mentalitet i ne valja eduardo i ne valjaju napadači ali eto kad dinamo tako pobjedi onda smo nadigrani i opet ne valja
2015-08-19
pa vidiš da kmečavci pišu da su nas nadigrali i u prvom kolu na maxu, onda je posjed bio 60-40% za nas, imali smo udarce 15:6 za nas, kornere 8:2...
hajduk nakon 100 godina imao 3 zicera na maksimiru. vau. dajte im pehar lige prvaka. jebo ti konj mater pa ja ne vjerujem kaj slušam.
2015-08-19
koja tri ? bencun, vlašić i ...?kuracodigraca wrote:hajduk nakon 100 godina imao 3 zicera na maksimiru. vau. dajte im pehar lige prvaka. jebo ti konj mater pa ja ne vjerujem kaj slušam.
ma svejedno. imao je i caki onaj poluzicer u prvom u zadnjoj minutimlinka wrote:koja tri ? bencun, vlašić i ...?kuracodigraca wrote:hajduk nakon 100 godina imao 3 zicera na maksimiru. vau. dajte im pehar lige prvaka. jebo ti konj mater pa ja ne vjerujem kaj slušam.
2015-08-19
nekaj sam računao, zadnje 3 sezone, uključujući i ovu. strijelci u tekmama sa hajdukom, prvenstvo i kup:
1. čop - 6 golova
2. angelo - 4
3. soudani - 3
4. junior, halil - 2
5. machado, ćorić, joe, leko, ademi, antola -1
koliko su to onda golova zabili domaći dečki?
1. čop - 6 golova
2. angelo - 4
3. soudani - 3
4. junior, halil - 2
5. machado, ćorić, joe, leko, ademi, antola -1
koliko su to onda golova zabili domaći dečki?
Last edited by kuracodigraca on 7/12/2015, 00:05; edited 1 time in total
2015-08-19
najbolje je kaj je sad problem kaj npr. pinto igra za 250.000 ojra godišnje, a nije kaj maglica ima 100.000 u hajduku, ili artem kaj je imao 120.000 ili mezga isto tak. ili domaći dečko schifo kaj nije sekunde odigrao, ali ima 550.000 godišnje.ili njegov kompa ruki kaj je imao 670.000 eura godišnje...
i nije problem kaj neki domaći dečki igraju u manjim klubovima lijevog beka a dešnjaci su a u dinamu im je bilo ispod časti igrati desnog ili im je normalno da su u engleskoj na klupi a u dinamu ih je kočio mamić (btw sluša halida bešlića). ili kaj igraju za nizozemskog prvoligaša u drugoj momčadi a tražili su u dinamu zagarantirano mjesto u prvoj
Last edited by kuracodigraca on 7/12/2015, 00:20; edited 1 time in total
2015-08-19
ili domaći dečki kaj odu gledati jebeni wimbledon a dinamo igra lp protiv reala u madridu
2015-08-19
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50