Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
koliko sam vidio sa tribine . čisti penal nad hodžom.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
valjda bu sad brbke upisao u onu knjigu da je dinamo oštećen
2015-08-19
Da je sviral čisti penal nad Hodžom, situacija sa Bagarićem nebi se ni dogodila.
Zeko-
2015-08-26
UEFA je izbacila juniore Dinama iz Lige prvaka!
"GNK Dinamo obavještava navijače i javnost da je Uefina Disciplinska komisija donijela odluku da se mlada ekipa Dinama zbog povrede pravila u utakmici protiv Anderlechta izbacuje iz Lige prvaka mladih.
Dinamo je tako unatoč pobjedi na terenu izbačen iz natjecanja, a u četvrtfinale prolazi Anderlecht", priopćili su iz Dinama.
"GNK Dinamo obavještava navijače i javnost da je Uefina Disciplinska komisija donijela odluku da se mlada ekipa Dinama zbog povrede pravila u utakmici protiv Anderlechta izbacuje iz Lige prvaka mladih.
Dinamo je tako unatoč pobjedi na terenu izbačen iz natjecanja, a u četvrtfinale prolazi Anderlecht", priopćili su iz Dinama.
moćnoga dinama jedino tako mogu zaustaviti,.za zelenim stolom....a za mali čmartizan je dovoljan 1 dinamov otpadak lučo ibanjez
kaže onaj stari klošar beusan da je hodža prvo koljenom udario zagorca pa da je tek onda bio penal. kako laže staro džubre. udario ga je moj kurac. kad je vidio da je napravio penal onda se počeo previjati
2015-08-19
Uglavnom bilo je ocekivano, jer da se njima progledalo kroz prste, moralo bi se onda i drugim klubovima oprastat da se ista situacija desi u buducnosti
nowitzki-
2014-04-27
kuracodigraca wrote:kaže onaj stari klošar beusan da je hodža prvo koljenom udario zagorca pa da je tek onda bio penal. kako laže staro džubre. udario ga je moj kurac. kad je vidio da je napravio penal onda se počeo previjati
moguće je, ali samo ako zagorac ima vrat k'o žirafa pa mu glava dosegne do dlana ispružene ruke kojom je uhvatio hodžu za nogu.
treba izmjeriti.
a možda i nije penal jer glava ne mora biti u prirodnom položaju...
sitting_bull-
2015-09-28
- Što da vam kažem, još uvijek ne mogu doći k sebi. Kako da objasnim taj gaf? Jest, stigla je obavijest izUEFA-e da Šunjić ima tri žuta kartona, to smo znali, stiglo je i da Fintić ima također tri kartona. Nije istina da smo mislili da se kartoni brišu, znali smo sve, samo sam previdio ovo s Fintićem. Znam, zvuči sad glupo, ali taj e-mail iz UEFA-e mi je promaknuo, nisam ga stavio u folder u koje stavljam sve vezano uz natjecanje. Neobjašnjivo, znam, uvijek sam nakonutakmica govorio trenerima tko ima kartone, tko ne može igrati i onda mi se ovo dogodi. Nema isprike, svima, od igrača do stožera moje isprike, znam što su izgubili, koliko su uložili u tu Ligu prvaka i kakve su im bile ambicije. Da mogu vratiti vrijeme, rado bih to učinio, ali, nažalost ne mogu - kazao je ‘griješnik’ Ivanjko nakon UEFA-ine odluke.
Zeko-
2015-08-26
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/9997/Oteto-prokleto-UEFA-ina-kazna-nikoga-nije-iznenadila.aspx
tovarska mašinerija se naslađuje i izmišlja
2015-08-19
kuracodigraca wrote:http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/9997/Oteto-prokleto-UEFA-ina-kazna-nikoga-nije-iznenadila.aspx
Oteto - prokleto
a zato njima karma vrać,a već koliko ono je prošlo od plaćanja "poštenoga suđenja" 10,11godina...?
kuracodigraca wrote:tovarska mašinerija se naslađuje i izmišlja
a što im drugo preostaje?
koliko je njihove dice igralo međunarodne utakmica u svojim uzrastima, a da se ne broje utakmice u bosni i hercegovini???
zato im danas u prvoj postavi hajduka igraju klokani i slični, a dica im više nisu naša, nego rakova...
sitting_bull-
2015-09-28
nego nema izvještaja na nogomet plusu. nakon dinamovog izvještaja ili sudačkih "poklona" dinamu ide izvještaj odmah.di ste sad pizdurine, popala maca jezik. index bar ono otvoreno pljuje a ovi se kao prave objektivni i fini. pušite si sad ispod stola licemjeri
2015-08-19
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50