Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
na forumu.hr svi na aparatima i bojsići/zzdovci i dalmoši
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ne valjaju ribari iz moldea, pregazili fener u istanbulu
2015-08-19
kuracodigraca wrote:ne valjaju ribari iz moldea, pregazili fener u istanbulu
baš ne ide mrzitelje svetinje. još da albanci zabiju bešiktašu
2015-08-19
Na forum.hr već danima svi pričali kako će sve što imaju stavit na pobjedu ili hendikep Arsenal. Sad su svi proglasili bankrot. Neprocjenjivo.
Guest- Guest
stavili su moj kurac. sve su to pizdunčići jaki na jeziku. maximalno su metnuli 50 knTommy Ramone wrote:Na forum.hr već danima svi pričali kako će sve što imaju stavit na pobjedu ili hendikep Arsenal. Sad su svi proglasili bankrot. Neprocjenjivo.
2015-08-19
demonski pa zaboravio sam napisati: Alah je bio velik i milostiv! Allahu ekber!
2015-08-19
inače mi se želudac okreće kad ih čitam, al sad je baš lijepo gledati kako kmeče jadnici, dao bog da su sve spiskali da im internet isključe zbog neplaćanjaTommy Ramone wrote:Na forum.hr već danima svi pričali kako će sve što imaju stavit na pobjedu ili hendikep Arsenal. Sad su svi proglasili bankrot. Neprocjenjivo.
skripar-
2015-08-09
Dinamo ostao bez pola momčadi koja je pobijedila Arsenal! Mamić najavio juniore i kadete!.... Nisam se nikada žalio na ozljede pa neću niti sada, ali imamo dosta problema. Uglavnom, skupo smo platili pobjedu protiv Arsenala. Sigali je sigurno otpao kao i Pinto, Taravel i Fernandes gotovo sigurno, a Ćorić je upitan zbog udaraca koje je dobio od Ospine
još jedan alačev tekst u kojemu se,naravno,ne piše o velikoj pobjedi dinama već o tome kako je wenger igrao sa 6 rezervi (??)...naravno da alač nema pojma da wengeru walcott češće ulazi s klupe,a bome nije stavio to da je dinamu falilo najveće pojačanje šindelfeld i da nije igrao najbolji napadač henriquez,najskuplje pojačanje rog po tome i dinamo je igrao bez 3 igrača iz prve postavve....http://www.index.hr/sport/clanak/wenger-se-ne-kaje-zbog-krive-procjene-dinama-opet-bih-igrao-sa-sest-rezervi/842742.aspx...smrad alač bi pisao o svemu drugome samo ne o pobjedi dinama protiv jednoga arsenala
Last edited by muckodjubre on 18/9/2015, 16:45; edited 1 time in total (Reason for editing : e)
Tko će igrati stopere ako su oba ozlijeđena. Benković i Goncalo? Ostali se mogu nadomjestiti.
Guest- Guest
ne treba nam stoper. baš je zoki po nekim pitanjima retardiranTommy Ramone wrote:Tko će igrati stopere ako su oba ozlijeđena. Benković i Goncalo? Ostali se mogu nadomjestiti.
2015-08-19
bravo pivke! zaslužio si. toliko se trudiš a pljuvali smo te. vjerovatno ćemo opet kad zajebeš ali fakat imaš herc.
"Lijevi bek Dinama Josip Pivarić izabran je u idealnu momčad kola nogometne Lige prvaka u izboru UEFE. Zagrepčanin je zabio gol londonskom Arsenalu na Maksimiru što je bilo dovoljno da upadne u ugledno društvo koje čine Buffon (Juventus), Bonucci (Juventus), Dante (Wolfsburg), Florenzi (Roma), Di Maria (PSG), Calhanoglu (Leverkusen), Gaitan (Benfica), Griezmann (Atlético Madrid), Hulk (Zenit), te Cristiano Ronaldo (Real Madrid)."
"Lijevi bek Dinama Josip Pivarić izabran je u idealnu momčad kola nogometne Lige prvaka u izboru UEFE. Zagrepčanin je zabio gol londonskom Arsenalu na Maksimiru što je bilo dovoljno da upadne u ugledno društvo koje čine Buffon (Juventus), Bonucci (Juventus), Dante (Wolfsburg), Florenzi (Roma), Di Maria (PSG), Calhanoglu (Leverkusen), Gaitan (Benfica), Griezmann (Atlético Madrid), Hulk (Zenit), te Cristiano Ronaldo (Real Madrid)."
2015-08-19
neka ga netko zaustavi
evo alača opet o rezervama. baš mu nije dobro haha
http://www.index.hr/sport/clanak/wenger-se-ne-kaje-zbog-krive-procjene-dinama-opet-bih-igrao-sa-sest-rezervi/842742.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/wenger-se-ne-kaje-zbog-krive-procjene-dinama-opet-bih-igrao-sa-sest-rezervi/842742.aspx
2015-08-19
kažem ti da je lik bolesnik i to žešći...ovakva pobjeda jednoga našega kluba iz HNLa nad premierligašem i to ne bilo kojim već arsenalom koji redovno igra LP,prolazi grupu i u vrhu je premier lige i lik nonstop osporava pobjedu i najmanje piše o pobjedi već ističe neke negativnosti koje sam izmišlja
Da neki lik mu je u komentarima zalijepio originalnu izjavu Wengera na Engleskom gdje uopće ne kaže da je igrao sa šest rezervi. Alač ko da izaziva da dobije oo lampi da može pisati kak mu je to Mamić namjestio.
Guest- Guest
http://www.index.hr/images2/uefamomcadkola_ss.jpg
U svom premijernom nastupu u 1. HMNL, Futsal Dinamo ostvario je i svoju prvu pobjedu. U uzavreloj atmosferi dvorane II Doma sportova Potpićan je doživio uvjerljivi poraz rezultatom 9:0. Nošeni podrškom od oko tisuću navijača
2015-08-19
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50