Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
To je napuhano. Na forum.hr sami priznaju da je bilo 600 ljudi. Btw. napisao sam jedan komentar na temu današnje utakmice sa svojim prastarim nickom i odmah sam dobio trajni ban i izbrisali mi komentar. Koji jadnici, ni sami nisu svjesni koliko su jadni.kuracodigraca wrote:U svom premijernom nastupu u 1. HMNL, Futsal Dinamo ostvario je i svoju prvu pobjedu. U uzavreloj atmosferi dvorane II Doma sportova Potpićan je doživio uvjerljivi poraz rezultatom 9:0. Nošeni podrškom od oko tisuću navijača
Guest- Guest
bruno ljudina nam dosudi penal a angelo onak fula. baš sam ljut u pizdu materinu. ali nema veze uživam opet u kmečanju haha
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
normalno da su jadnici. da nisu ne bi ljude banirali i brisali komentareTommy Ramone wrote:To je napuhano. Na forum.hr sami priznaju da je bilo 600 ljudi. Btw. napisao sam jedan komentar na temu današnje utakmice sa svojim prastarim nickom i odmah sam dobio trajni ban i izbrisali mi komentar. Koji jadnici, ni sami nisu svjesni koliko su jadni.kuracodigraca wrote:U svom premijernom nastupu u 1. HMNL, Futsal Dinamo ostvario je i svoju prvu pobjedu. U uzavreloj atmosferi dvorane II Doma sportova Potpićan je doživio uvjerljivi poraz rezultatom 9:0. Nošeni podrškom od oko tisuću navijača
2015-08-19
nego hoće li ova dva smeća od pavasovića i brbića dobiti zabranu dolaska na stadion radi napada na suca i prijetnje smrću. pun mi ja kurac više hajduka i tovara i njihovih ucjena. mi njima idemo stalno niz dlaku a oni nas jebu gdje stignu. bez obzira na mamića ali on je predjednik kluba i ne smije u poljudsku ložu jer ga hajduk ne pusti, ne pristanu na igranje u nedjelju nego su šupci inzistirali za subotu kao da se ne radi o interesu hr nogometa. ali jebe se njima za hr nogomet, oni crtaju svastike pod zaštitom sdp-a. iskreno jebe mi se više i za normalne navijače hajduka. danas da mi je u kafiću netko od njih nešto zucnuo zabio bi mu pepeljaru u glavu. a bilo ih je. dosta je više da nas stalno netko jebe.
2015-08-19
Marića je odavno netko trebao zgaziti...ovako to govno i dalje smrdi... dok ne naleti...
darth_vader-
2014-04-17
nisi jedini...da si napisao da jebeš sve mrtvo i živo mamićima i prijetio smrću mamićima ne bi dobio ban...ali radi nromalne rasprave oko tekme ban...jad i bijeda...bore se protiv mamićevoga jednoumlja svojim jednoumljem ni sami nisu svjesni koliko su retardirani i licemjerni i ne poštuju drugačije mišljenje,a kao bore se protiv takvih stvari u dinamuTommy Ramone wrote:To je napuhano. Na forum.hr sami priznaju da je bilo 600 ljudi. Btw. napisao sam jedan komentar na temu današnje utakmice sa svojim prastarim nickom i odmah sam dobio trajni ban i izbrisali mi komentar. Koji jadnici, ni sami nisu svjesni koliko su jadni.kuracodigraca wrote:U svom premijernom nastupu u 1. HMNL, Futsal Dinamo ostvario je i svoju prvu pobjedu. U uzavreloj atmosferi dvorane II Doma sportova Potpićan je doživio uvjerljivi poraz rezultatom 9:0. Nošeni podrškom od oko tisuću navijača
Drago mi je da je Angelo fulao jer mi se čini da je faul bio van 16. Što se tiče Benkovićeve ruke digla se buka ko da je stopostotni penal, a nitko neće priznati da se ustvari takvo nenamjerno igranje rukom rijetko sudi. Da je bilo u Hajdukovom prostoru nitko to nebi ni spomenuo. Oni su htjeli ovo na silu dobiti, bili su bolji drugo poluvrijeme, ali ipak je nula na kraju najrealnija.
Guest- Guest
meni nije drago što je fulao. tko im jebe mater. jebe mi se jel bio penal ili nije. kad se sjetim kupa prije 15 godina, prva tekma u splitu, oni vode 2:0 i torcida napravi totalno sranje 5 minuta do kraja i sudac prekine utakmicu i ostane taj rezultat. i zajec pristane na zamolbu bilića da tak ostane za uzvrat. i u uzvratu mi dobijemo samo 1:0. umjesto da tražimo 3:0 ili da se tema ponovi ili da se odigra bar tih 5 minuta + sudačka. to se tovari sad ne sjećaju jel. ma ko ih jebe i njihovo kvazi poštenje.
2015-08-19
http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20000503/sport.htm
evo te tekme. prekid u 86. naravno da su i naši bojsići dali tome doprinos. i sad nek mi netko kaže da je normalno da je to završilo tak kak je.
onak usput 2 penala za hajduk
evo te tekme. prekid u 86. naravno da su i naši bojsići dali tome doprinos. i sad nek mi netko kaže da je normalno da je to završilo tak kak je.
onak usput 2 penala za hajduk
2015-08-19
Evo što je Marić unio u zapisnik nakon dvoboja:
'U nadoknadi vremena u drugom dijelu igre Predsjednik N.O. HNK Hajduka gospodin Ljubo Pavasović-Visković došao je do kućice 4. suca i obratio mu se riječima 'jebem ti mater smeće jedno, grbavac gubavi kako Vam nije neugodno'. Po završetku utakmice dočekao je prvog pomoćnog suca gosp. Petrovića, priječio mu izlazak s terena za igru, unio mu se u lice riječima 'kud ćeš pičko, jebem te pičko, ovuda nećeš proći'. Po završetku utakmice gospodin Goran Vučević pri izlasku s terena za igru fizički je povlačio suce za dres i ruke, te im se obratio riječima 'pička Vam materina ovdje ste došli krasti, kako Vas nije sram'. Gospodin Miro Čolak oružar HNK Hajduka na kraju utakmice došao je kod 4. suca i obratio mu se riječima 'jebem Vam mater govnari, smeće, đubre', a po završetku na izlasku istim se riječima obratio sucima'-
'U nadoknadi vremena u drugom dijelu igre Predsjednik N.O. HNK Hajduka gospodin Ljubo Pavasović-Visković došao je do kućice 4. suca i obratio mu se riječima 'jebem ti mater smeće jedno, grbavac gubavi kako Vam nije neugodno'. Po završetku utakmice dočekao je prvog pomoćnog suca gosp. Petrovića, priječio mu izlazak s terena za igru, unio mu se u lice riječima 'kud ćeš pičko, jebem te pičko, ovuda nećeš proći'. Po završetku utakmice gospodin Goran Vučević pri izlasku s terena za igru fizički je povlačio suce za dres i ruke, te im se obratio riječima 'pička Vam materina ovdje ste došli krasti, kako Vas nije sram'. Gospodin Miro Čolak oružar HNK Hajduka na kraju utakmice došao je kod 4. suca i obratio mu se riječima 'jebem Vam mater govnari, smeće, đubre', a po završetku na izlasku istim se riječima obratio sucima'-
2015-08-19
kaže beusan da je čisti penal za hajduk jer benkovićeva ruka uz tijelo nije prirodan položaj a nakon toga osijek zagreb, zagrebaš puca iz voleja prema golu i pogađa osijekovog igrača u podignutu ruku, ala calello, i sad tvrdi da to nije penal jer je to kao prirodan položaj ruke jer on kao bježi od udarca. svakako svakako
2015-08-19
[HRVATSKI KUP] 90' Kraj utakmice 1/16 finala Kupa! Modri su protiv NK Oštrc Zlatar upisali sjajnu 7:1 pobjedu. Strijelci su bili redom Machado, Morris, Cekici, Hodžić, Olmo, Cekici, Matel
2015-08-19
dinamo hajduk 1:1 prvo kolo. pogledajte na 3:05. caktaš igra rukom, slično kao benković s time da benković bar kontrolira loptu, marić bruno ne svira penal. tu nije bilo graje na marića nego lagana čmrljica
https://www.youtube.com/watch?v=U5aZ60sGld4
https://www.youtube.com/watch?v=U5aZ60sGld4
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/legendarni-vratar-dinama---meni-je-oruzar-prva-zvijezda-kluba-jer--on-je-konstanta--svi-ostali-su-prolazni-/1425902/
Ljudina!
Ljudina!
2015-08-19
eto ti ga na!
opet moram učiti kako koristiti sve opcije koje ovaj pdf nudi, a taman sam se uhodao na forumu koji ne nudi ništa...
btw: ima li danas neki stream za bayern-dinamo juniori???
opet moram učiti kako koristiti sve opcije koje ovaj pdf nudi, a taman sam se uhodao na forumu koji ne nudi ništa...
btw: ima li danas neki stream za bayern-dinamo juniori???
sitting_bull-
2015-09-28
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50