Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Najvise mi je drago radi tih klinaca kaj će igrat juniorsku LP. Oni neće biti autsajderi ko prva ekipa.
Guest- Guest
16.9., srijeda, 1. kolo: Dinamo – Arsenal
29.9., utorak, 2. kolo: Bayern Munchen – Dinamo
20.10., utorak, 3. kolo: Dinamo – Olympiacos
4.11., srijeda, 4. kolo: Olympiacos – Dinamo
24.11., utorak, 5. kolo: Arsenal – Dinamo
9.12., srijeda, 6. kolo: Dinamo – Bayern Munchen
29.9., utorak, 2. kolo: Bayern Munchen – Dinamo
20.10., utorak, 3. kolo: Dinamo – Olympiacos
4.11., srijeda, 4. kolo: Olympiacos – Dinamo
24.11., utorak, 5. kolo: Arsenal – Dinamo
9.12., srijeda, 6. kolo: Dinamo – Bayern Munchen
misliš,kao KAD je izišao iz ludnice...vojvoda je još tamo
1.55 na arsenaljasambrend wrote:Biti će zicera u kladari...
na 1000kn...400 čiste zarade
Last edited by muckodjubre on 28/8/2015, 15:55; edited 1 time in total (Reason for editing : d)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Dinamo u Münchenu u vrijeme Oktoberfesta, a Arsenal u Zagrebu u vrijeme Rujanfesta. Nisam popio kap pive tri mjeseca, vrijeme je za prekid posta.
Guest- Guest
nisu index i ostali portali dugo mirovali. nakon ulaska dinama u lp i sramote hajduka koji je ispao od češkog davljenika, ajmo o namještanju utakmice. kakva tuga i jal.
http://www.index.hr/sport/clanak/uefa-otvorila-istragu-protiv-skenderbeua-zbog-namjestanja-sumnjiva-utakmica-s-dinamom/838872.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/uefa-otvorila-istragu-protiv-skenderbeua-zbog-namjestanja-sumnjiva-utakmica-s-dinamom/838872.aspx
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
otišao sam na stranice tih španjolskih novina i vidio da su to objavili ko mali članak prije čak 2 dana oko podneva, znači u četvrtak prije hajduka. bit će da su alač i deica nakon poraza hajduka od muke grozničavo surfali da nađu nekaj da mogu blatit dinamo.
2015-08-19
Sumnjiv je samo 4. gol po njima radi više uplata uživo da će Dinamo zabiti prvi sljedeći gol kod 3:1 kad je sve ionako bilo riješeno.
Guest- Guest
koliko samo antolić znači dinamu, jednostavno daje ritam utakmici. gledao sam b momčad i jako mi se sviđa Moro u vezi. dobar u duelu i tehnički isto. imamo zadnjeg veznog. ušao je i brekalo i odmah vidiš da bu to top klasa
2015-08-19
Dobro da se Henriquez otcepio, nadam se da ce Soudani nastaviti sa svojim otkricem da zna igrati nogomet i u LP...Antolic je mozda i kljuc, slazem se.
Guest- Guest
dinamo ovu grupu prolazi ko plitak potok...u ZG 3 boda protiv arsenala i olympiacosa....u grčkoj 1 bod i 1 bod doma s bayernom zadnje kolo...to je 8 bodova---to je minimalno 8 bodova...još 1 bod fali da dinamo preskoči one koeficijente što trebaju...neka maminjo kupi i taj 1 bod
Dinamo potvrdio: Jozo Šimunović je novi igrač Celtica
Jozo Šimunović (21) je u Škotskoj, nakon liječničkog pregleda potpisani ugovor između Dinama i Celtica postat će važeći, objavio je maksimirski klub na službenoj stranici i potvrdio ono o čemu se pisalo posljednjih dana. Zdravko Mamić rekao je da je Šimunović najveći transfer u Celticovoj povijesti.
Jozo Šimunović (21) je u Škotskoj, nakon liječničkog pregleda potpisani ugovor između Dinama i Celtica postat će važeći, objavio je maksimirski klub na službenoj stranici i potvrdio ono o čemu se pisalo posljednjih dana. Zdravko Mamić rekao je da je Šimunović najveći transfer u Celticovoj povijesti.
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50