Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kuracodigraca wrote:dinamo treći. hns pederi....
Kak se vesele tablici u ovoj močvari ... što misliš jel bi odbili primiti pehar od Šukera? Mislim ... pehar Kupa su dobili od Šukera ...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
ak se hajduk zadrži na čelu, počet će i za repku navijati
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:ak se hajduk zadrži na čelu, počet će i za repku navijati
U slučaju da kojim čudom osvoje pehar, Zdravkec im ga bude predavao. I red je da pehar dobiju od kluba kojeg naslijeđuju na tronu.sat2 wrote:kuracodigraca wrote:dinamo treći. hns pederi....
Kak se vesele tablici u ovoj močvari ... što misliš jel bi odbili primiti pehar od Šukera? Mislim ... pehar Kupa su dobili od Šukera ...
Zeko-
2015-08-26
http://sportske.jutarnji.hr/pola-hrvatske-ovo-ceka-godinama-hajduk-treba-biti-prvak-i-to-nekoliko-godina-zaredom-/1446647/
"Želimo biti prvaci, ovo je ljestvica koja ima prirodan položaj, kad smo mi na prvom mjestu!"
"Želimo biti prvaci, ovo je ljestvica koja ima prirodan položaj, kad smo mi na prvom mjestu!"
Last edited by kuracodigraca on 27/10/2015, 22:00; edited 1 time in total
2015-08-19
ova rečenica sve govori. tovarska bolesna umišljenost da je jedino moguće i pravedno kad je hajduk prvi. jer hajduk je po postanku predodređen da bude bolji od dinama. u suprtonom ih je pokralo. i nije jedini brbke koji tako piše. i s takvima se ovi zzdovci i bbovci ližu.
2015-08-19
"Makar smo svjesni činjenice da moramo biti puno bolji od ostalih e da bismo na kraju postali prvaci. Zašto tako mislim ne moram posebno objašnjavati"
kakav luđak
kakav luđak
2015-08-19
jedno veliko kmee
Koja lakrdija od naslovnice, a još veća od članka. Nisu uspjeli u 5 godina zaraditi 15 milijuna na transferima, ali mogu imati 50 igrača na profi ugovorima. Svakom normalnom čovjeku bi te gluposti dosadile.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:ova rečenica sve govori. tovarska bolesna umišljenost da je jedino moguće i pravedno kad je hajduk prvi. jer hajduk je po postanku predodređen da bude bolji od dinama. u suprtonom ih je pokralo. i nije jedini brbke koji tako piše. i s takvima se ovi zzdovci i bbovci ližu.
kao da slusam sektase iz ljutice bogdana...
Guest- Guest
U nedjelju ih opet ceka plakanje i klecanje kad eksplozivni anas detonira jos jednu eksploziju
nowitzki-
2014-04-27
Na punom poljudu, plakat ce se vise nego kad je umro drug
nowitzki-
2014-04-27
Iznenadio me godisnji od ponedjeljka opet jasem, postoji mogucnost da se zaletim do casperle da ga tjesim poslije nuklearne eksplozije
nowitzki-
2014-04-27
Sa onakvom igrom ko protiv dinama mozemo pusit kurac....cak bi i nulu potpisao, kek je u 10 utakmica protiv hajduka ne porazen...ali i hajduk mora kad tad stat, vidjet cemo.....
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Na punom poljudu, plakat ce se vise nego kad je umro drug
muckodjubre wrote:nowitzki wrote:Na punom poljudu, plakat ce se vise nego kad je umro drug
2015-08-19
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50