Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Istina. Ali je isto tako istina da je Hajduk nakon ulaska malog Čorića imal 2 mrtva zicera. A i to nekaj govori.kuracodigraca wrote:tek u drugom dijelu, pogotovo ulaskom malog čorića počeli smo stvarati igru i šanse.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Da, to stvarno govori o igri Ćorića. GSKK.Zeko wrote:Istina. Ali je isto tako istina da je Hajduk nakon ulaska malog Čorića imal 2 mrtva zicera. A i to nekaj govori.kuracodigraca wrote:tek u drugom dijelu, pogotovo ulaskom malog čorića počeli smo stvarati igru i šanse.
Guest- Guest
Dobili smo utakmicu na sreću. Zabrinjavajuće je da u tri utakmice ove godine s Hajdukom nismo ih nijednom nadigrali. Ne da ih nismo nadigrali nego nismo ni pravih šansi puno stvorili, u dvije zadnje utakmice nas je golman spašavao. Opet je lik koji je do sad bio samo pomoćni trener nadmudrio menadžera engleskog tipa. Pojeli su nas u vezi jer su igrali bez prave špice,a onda se brzo dodavali u napad kad bi osvojili loptu, ne znam kak to nije skužio barem na poluvremenu. A ima nešto i u tome kaj je Reić napisao, jučer je omjer stranaca i domaćih kod Dinama bio 8:3, a kod Hajduka obrnuto. Vidi se da ove Dinamove strance boli kurac za najveći derbi.
Guest- Guest
a daj ne piši gluposti. a tko je zabio naše golove i tko nas je spašavao. domaći dečki? ti si sad isto pao pod njihovu propagandu. odigrali jednu dobru tekmu u zagrebu nakon 100 godina i zadnjih 30 minuta na poljudu kad su naši pali nakon 48 sati utakmice protiv arsenala i sad su oni neka sila a mi smo kurac. a svih ovih zadnjih godina smo ih ubijali sa istim tim strancima.Tommy Ramone wrote: Vidi se da ove Dinamove strance boli kurac za najveći derbi.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
i jučer su najgori bili antolić, pivarić i rog, sve stranci
2015-08-19
Samo ti glumi noja koliko hoćeš. Boli me kurac za Hajduk i kaj je bilo prije. Zanima me kaj je sad, a to je da ih u ove tri utakmice nijednom nismo nadigrali, naprotiv. A to kaj su stranci zabili, OK, zato su i tak skupo plaćeni da nekaj naprave. Moja poanta je bila da oni nemaju takav doživljaj derbija ko domaći dečki. Inače, na stranu golovi, ali jedini koji su jučer opravdali kaj su tu su Junior i Eduardo. Ovo ostalo kurac od ovce, tak bi odigrao i bilo koji domaći igrač.
Guest- Guest
Ne, to govori o tvojoj igri.Tommy Ramone wrote:Da, to stvarno govori o igri Ćorića. GSKK.Zeko wrote:Istina. Ali je isto tako istina da je Hajduk nakon ulaska malog Čorića imal 2 mrtva zicera. A i to nekaj govori.kuracodigraca wrote:tek u drugom dijelu, pogotovo ulaskom malog čorića počeli smo stvarati igru i šanse.
Zeko-
2015-08-26
pa kaj nije. kaj onda nisu antola, pivke, pjaca i ćorke to riješiliTommy Ramone wrote:tak bi odigrao i bilo koji domaći igrač.
2015-08-19
najbolje mi je kaj sam ja noj. a čitavu polusezonu govorim kak smo u krizi s igrom. ali nisam noj da sad nakon jedne poštene hajdukove tekme nakon 10 godina pričam kak su oni neka super momčad. nisu oni usper momčad nego mi ne igramo na nivou a razloga ima nekoliko i već sam pričao o tome.
2015-08-19
Nisu super momčad, ali su na puno višem nivou nego ranije i sasvim su nam se približili, uglavnom zahvaljujući dobrom treneru. Ko je tome kriv? U prvom redu Mamić Zoran. I kao trener i kao menadžer. Poslije njega igrači, u prvom redu stranci koji igraju kao da ih boli kita za HNL. Gledao sam skoro sve utakmice Dinama i stojim iza toga.kuracodigraca wrote:najbolje mi je kaj sam ja noj. a čitavu polusezonu govorim kak smo u krizi s igrom. ali nisam noj da sad nakon jedne poštene hajdukove tekme nakon 10 godina pričam kak su oni neka super momčad. nisu oni usper momčad nego mi ne igramo na nivou a razloga ima nekoliko i već sam pričao o tome.
Guest- Guest
to je tako jer se mali uvijek napale na velike pa igraju i iznad svojih mogućnosti,a opet kada dođe neki slabiji klub onda kiksaju...tako i hajduk protiv dinama se napali,a onda kasnije ispuše
Tommy Ramone wrote:Nisu super momčad, ali su na puno višem nivou nego ranije i sasvim su nam se približili, uglavnom zahvaljujući dobrom treneru. Ko je tome kriv? U prvom redu Mamić Zoran. I kao trener i kao menadžer. Poslije njega igrači, u prvom redu stranci koji igraju kao da ih boli kita za HNL. Gledao sam skoro sve utakmice Dinama i stojim iza toga.
u pitanju je čista matematika.
prošlih je godina razlika između dinama i hajduka bila ogromna. ove je godine dinamo u igri pao za dvije-tri klase, a hajduk se dignuo za jednu. sad izgleda kako su blizu.
vrati li dinamo igru (koje ove godine nema - osim arsenala u zagrebu) opet će biti kao i prije. za to je potrebno ono što je i rajko napisao - da zoki dostojanstveno na kraju sezone prepusti trenersko mjesto (ivković?) jer je evidentno kako obiteljska zbivanja jako utječu na njega.
moguće je sve loše i počelo početkom sezone kad su još u vrijeme priprema krenula uhićenja pa se sve zakotrljalo u krivom smjeru...
sitting_bull-
2015-09-28
kaj se tebi desilo ? stranci su plaćeni da nekaj naprave ? a domaći su na kruhu i vodi ? kolku plaću imaju piva, ćorke, antola, rog, pjaca, nekakav jebeni šovšić ili ježina koji nemre se probudit na vrijeme da odleti u london...stranci nemaju osjećaj, valjda zato taravel potegne srbina u rijeci, machado poludi i pokaže srednji prst jer mu nije stalo do reakcije publike, eduardo jučer poslije gola pretrči 100 metara da bi se bacio u klupko igrača, pogledaj pintovu reakciju kad soudani zabije gol...btw, nisam ljubitelj stranaca, nego mrzim podjelu domaći-stranci. i vidi se kolko se kužiš u nogomet kad ti je jučer crni bio najbolji stranac (uz eduarda). i ajde po pozicijama da ogolimo tvoju glupost do kraja - pinto ili boras, bartolec... ? taravel, sigali ili benković, šimunović, capan, mrčela...? machado ili pavičić, šovšić, andrijašević, leko, pamić...? soudani, fernandes ili pjaca (u "formi" u kojoj je cijelu jesen), ne znam više koje krilo domaće da upotrijebim za usporedbu...u napadu henriquez ili da je ostao rukavina ili kolar ili marić...i samo mi nemoj drobiti kak trebaju dobiti priliku šemper, brekalo, moro, mali lovren i ekipa, jer svaka njima čast, ali oni u seniorskom nogometu ne mogu parirati niti u 2.HNL (za sad naravno)...Tommy Ramone wrote: A to kaj su stranci zabili, OK, zato su i tak skupo plaćeni da nekaj naprave. Moja poanta je bila da oni nemaju takav doživljaj derbija ko domaći dečki. Inače, na stranu golovi, ali jedini koji su jučer opravdali kaj su tu su Junior i Eduardo. Ovo ostalo kurac od ovce, tak bi odigrao i bilo koji domaći igrač.
mlinka wrote:kaj se tebi desilo ? stranci su plaćeni da nekaj naprave ? a domaći su na kruhu i vodi ? kolku plaću imaju piva, ćorke, antola, rog, pjaca, nekakav jebeni šovšić ili ježina koji nemre se probudit na vrijeme da odleti u london...stranci nemaju osjećaj, valjda zato taravel potegne srbina u rijeci, machado poludi i pokaže srednji prst jer mu nije stalo do reakcije publike, eduardo jučer poslije gola pretrči 100 metara da bi se bacio u klupko igrača, pogledaj pintovu reakciju kad soudani zabije gol...btw, nisam ljubitelj stranaca, nego mrzim podjelu domaći-stranci. i vidi se kolko se kužiš u nogomet kad ti je jučer crni bio najbolji stranac (uz eduarda). i ajde po pozicijama da ogolimo tvoju glupost do kraja - pinto ili boras, bartolec... ? taravel, sigali ili benković, šimunović, capan, mrčela...? machado ili pavičić, šovšić, andrijašević, leko, pamić...? soudani, fernandes ili pjaca (u "formi" u kojoj je cijelu jesen), ne znam više koje krilo domaće da upotrijebim za usporedbu...u napadu henriquez ili da je ostao rukavina ili kolar ili marić...i samo mi nemoj drobiti kak trebaju dobiti priliku šemper, brekalo, moro, mali lovren i ekipa, jer svaka njima čast, ali oni u seniorskom nogometu ne mogu parirati niti u 2.HNL (za sad naravno)...Tommy Ramone wrote: A to kaj su stranci zabili, OK, zato su i tak skupo plaćeni da nekaj naprave. Moja poanta je bila da oni nemaju takav doživljaj derbija ko domaći dečki. Inače, na stranu golovi, ali jedini koji su jučer opravdali kaj su tu su Junior i Eduardo. Ovo ostalo kurac od ovce, tak bi odigrao i bilo koji domaći igrač.
Ne kužim jel se ti praviš glup ili ti je to prirodno stanje?
Guest- Guest
ne, intelektualac, daj me ti prosvijetli... :partyh:
a nadodao bi i bivše strance tipa cufre, tonel, koch itd. to mi je najjača spika kak strance boli kita a domaći igraju iz ljubavi. to je ono baš tovarska glupa spika. igrače dijelim jedino na dobre i loše. istina da primjerice u zadnjim tekmama crnog (juniora) boli kita ali ista ta kita puca pjacu čitavu jesen, i taj mali ćorić koji se par utakmica vukao po terenu a sad može trčati kad je skužio da je zasrao motiku, nevezano za možda robovlasničke i ostale ugovore ak je to sve istina. kad se sjetim "krvoločnog" barbarića ili ono mrtvo puhalo mesarića ili panja šimunovića onda je stvarno smiješno to stalno prozivanje stranaca. primjerice u ciboni se najviše bori jebena srbendara kuriđa.mlinka wrote:stranci nemaju osjećaj, valjda zato taravel potegne srbina u rijeci, machado poludi i pokaže srednji prst jer mu nije stalo do reakcije publike, eduardo jučer poslije gola pretrči 100 metara da bi se bacio u klupko igrača, pogledaj pintovu reakciju kad soudani zabije gol...
2015-08-19
nema potrebe za živciranjem jer alah je velik i milostiv
Ovo je daleko najbliže istini. Upravo radi toga bude Hajduk na kraju prvenstva opet 10-15 bodova iza Dinama. Osim toga, Dinamo je ove sezone igrao Ligu prvaka, nije nastupao u njoj, već ju je baš igrao. Logično je da u ovakvoj ligi nemožeš pratiti taj tempo od 3 utakmice u 8 dana i tu smo prosuli dosta bodova i zato tablica izgleda ovako zgusnuto na vrhu. Treba dobiti sad još ove 2 utakmice do kraja i na proljeće, kad nam ostane samo kup i prvenstvo bude se vidjelo kol'ka je to uistinu razlika u klasi između Dinama i Rijeke, a pogotovo Hajduka. I glupost je dijeliti igrače na domaće i strance, pogotovo u Dinamu gdje su ama baš svi stranci OK dečki, a još je veća glupost pisati kak' strance boli kurac za derbi i za HNL. Pa bog te jebo tupavog (ovo ide Tominja) nemreš igrati Ligu prvaka ako nisi prvi u HNL-u. Po kojoj bi ih onda logici bolio kurac za HNL, ako hoće biti u izlogu LP da bi eventualno napravili dobar transfer ? Razmišljanja su ti baš na nivou sedmogodišnjeg djeteta.muckodjubre wrote:to je tako jer se mali uvijek napale na velike pa igraju i iznad svojih mogućnosti,a opet kada dođe neki slabiji klub onda kiksaju...tako i hajduk protiv dinama se napali,a onda kasnije ispuše
Zeko-
2015-08-26
Kak da te prosvijetlim kad si GKK, a o nogometu nemaš pojma. Sto puta dokazano na forumima. Tebi je sve OK, bitno da se pobijedilo Hajduka. Nije važno kako niti je važno koliko su puta ovi igrači više plaćeni od Hajdukovih anonimusa.mlinka wrote:ne, intelektualac, daj me ti prosvijetli... :partyh:
Guest- Guest
Daj izađi iz Mamićevog šupka pa progledaj malo. Vidim da si sad po dužnosti počeo pljuvat i malog Ćorića jer se usudio usprotiviti lopovima. Pogledaj malo kak ti stranci igraju utakmice u LP, a kako igraju utakmice u HNL-u. Koliko je svaki od njih plaćen i koliko ima plaću a što daju. Recimo, Machadoe ili Taravel, da ne idem dalje do napadača.Zeko wrote:Ovo je daleko najbliže istini. Upravo radi toga bude Hajduk na kraju prvenstva opet 10-15 bodova iza Dinama. Osim toga, Dinamo je ove sezone igrao Ligu prvaka, nije nastupao u njoj, već ju je baš igrao. Logično je da u ovakvoj ligi nemožeš pratiti taj tempo od 3 utakmice u 8 dana i tu smo prosuli dosta bodova i zato tablica izgleda ovako zgusnuto na vrhu. Treba dobiti sad još ove 2 utakmice do kraja i na proljeće, kad nam ostane samo kup i prvenstvo bude se vidjelo kol'ka je to uistinu razlika u klasi između Dinama i Rijeke, a pogotovo Hajduka. I glupost je dijeliti igrače na domaće i strance, pogotovo u Dinamu gdje su ama baš svi stranci OK dečki, a još je veća glupost pisati kak' strance boli kurac za derbi i za HNL. Pa bog te jebo tupavog (ovo ide Tominja) nemreš igrati Ligu prvaka ako nisi prvi u HNL-u. Po kojoj bi ih onda logici bolio kurac za HNL, ako hoće biti u izlogu LP da bi eventualno napravili dobar transfer ? Razmišljanja su ti baš na nivou sedmogodišnjeg djeteta.muckodjubre wrote:to je tako jer se mali uvijek napale na velike pa igraju i iznad svojih mogućnosti,a opet kada dođe neki slabiji klub onda kiksaju...tako i hajduk protiv dinama se napali,a onda kasnije ispuše
Guest- Guest
Je, stvarno.muckodjubre wrote:nema potrebe za živciranjem jer alah je velik i milostiv
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50