Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
muckodjubre wrote:radi čega kmeči? zaleđe kod 1.gola??nisam gledao ponovljenu jel bio onaj koji je primio loptu u zaleđu
marin kurtela- Posts : 149
2014-04-19
Ovaj Olympiacos je puno lošija ekipa od Dinama. U 2 utakmice, Dinamo je bio bolja ekipa u 3 poluvremena. Ovoliko sreće i sudačkog poguranca nije baš previše viđeno u LP i to u obje utakmice. U prvoj su zabili gol iz zaleđa, Dinamo je oštećen za bar 1 penal, u drugoj su zabili prvi gol iz zaleđa, Pivarić je prvi žuti dobio kad je na njemu napravljen faul, a njegovom drugom žutom je prethodio prekršaj nad igračem Dinama (mislim da je bio Rog) u blizini 16-erca Olympiacosa koji nije sviran. To je to, za LP smo mali i treba odigrati na ovom nivou par sezona u LP i tako stekneš i autoritet kod sudaca. Bez obzira kako ovo završilo ja sam igrama u LP ove sezone PREZADOVOLJAN. Kaj se selidbe tiče, preporučam ti da se TI preseliš iz Hrvatske, jer je to puno jednostavnije. Lakše je preseliti jednu budalu nego cijeli klub.bafalo wrote:ovaj olympiacos je koma ali kao i takav svemirski brod za legiju kurvica. dajte preselite ovu sramotu iz hrvatske i dajem glas stranci koja to napravi
Zeko-
2015-08-26
Sigurno to tvoji starci misle. Imaju magarca koji dane provodi drkajući na postere celebrity droljice.bafalo wrote: dajte preselite ovu sramotu iz hrvatske
Guest- Guest
muckodjubre wrote:radi čega kmeči? zaleđe kod 1.gola??nisam gledao ponovljenu jel bio onaj koji je primio loptu u zaleđu
Zaleđe je li-la. Sudački kriterij kod faulova je bio jako različit, nakrcao je Dinamove igrače u prvom poluvremenu kartonima, a ovima je puštao prljavu igru. Prvi žuti Pivarića nema veze ni sa čim.
Guest- Guest
Zaleđe je li-la kod njihovog drugog gola. Kod prvog je 100 %, jer se igrač Olympiacosa vratio po loptu iz zaleđa, a i u trenutku kad mu je lopta upućena glavom bio je u zaleđu.Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:radi čega kmeči? zaleđe kod 1.gola??nisam gledao ponovljenu jel bio onaj koji je primio loptu u zaleđu
Zaleđe je li-la. Sudački kriterij kod faulova je bio jako različit, nakrcao je Dinamove igrače u prvom poluvremenu kartonima, a ovima je puštao prljavu igru. Prvi žuti Pivarića nema veze ni sa čim.
Zeko-
2015-08-26
norveški ribari pokorili grupu, od celtica, ajaxa i fenera ostalo samo ime...a i slastičari skenderbeu gaze nejaki sporting...
bez obzira na sve ja sam zadovoljan ovim dinamom u lp. odigrali smo 3 tekme na visokoj razini a šteta je da smo osvojili samo 3 boda. ali ok, sjebale su nas i ozljede a i nemamo široku klupu za lp. e to je već odgovornost braće. pa ne možemo zadnje 3 tekme u lp igrati sa samo jednim pravim stoperom. pa mi u ekipi imamo gonsala, matela i neiskusnog roga i to je ono što nam fali. kad smo u prvoj tekmi bili kompletni, šifa ne računam, pobijedili smo. da su nam u ove dve tekme bili pinto, sigali i ademi mislim da bi ulovili koji bod.
što se suđenja tiče, nikad se ne vadim na to. no treba reči da smo zadnjih par godina do ove sezone imali stvarno odlično suđenje u europi. ove godine se stalno događaju greške na našu štetu. sad da li je slučajno ili maleni hodamo pod zvijezdama ne znam.
nadam se da braća sad neće frknut opet pol momčadi. ok je, ak otiđu pivke koji je dugo tu a i sad ga se isplati frknuti i sudani kojem se tu više ne ostaje, ali ostale zadržite. i nabavite zamjene za ovu dvojicu plus stoper i zadnji vezni umjesto ademija. možemo igrati lp, ove godine smo napravili korak više a sljedeće ak Bog da trebali bi još napredovati. naravno treba osvojit i naslov i proći kvale.
bilo bi stvarno fer da nas malo posere i sreća i da pobijedimo arsenal i prođemo u el. zaslužili su igrači to isto kak su i zaslužili trenutačno treće mjesto u hnl-u jer tam igraju za kurac.
što se suđenja tiče, nikad se ne vadim na to. no treba reči da smo zadnjih par godina do ove sezone imali stvarno odlično suđenje u europi. ove godine se stalno događaju greške na našu štetu. sad da li je slučajno ili maleni hodamo pod zvijezdama ne znam.
nadam se da braća sad neće frknut opet pol momčadi. ok je, ak otiđu pivke koji je dugo tu a i sad ga se isplati frknuti i sudani kojem se tu više ne ostaje, ali ostale zadržite. i nabavite zamjene za ovu dvojicu plus stoper i zadnji vezni umjesto ademija. možemo igrati lp, ove godine smo napravili korak više a sljedeće ak Bog da trebali bi još napredovati. naravno treba osvojit i naslov i proći kvale.
bilo bi stvarno fer da nas malo posere i sreća i da pobijedimo arsenal i prođemo u el. zaslužili su igrači to isto kak su i zaslužili trenutačno treće mjesto u hnl-u jer tam igraju za kurac.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
mlinka wrote:norveški ribari pokorili grupu, od celtica, ajaxa i fenera ostalo samo ime...a i slastičari skenderbeu gaze nejaki sporting...
2015-08-19
3:0 za šipce...
btw,rajko izgleda da sam imao dobru informaciju o ćorkeu ?
btw,rajko izgleda da sam imao dobru informaciju o ćorkeu ?
Ćorić šokirao: Gotovo je, želim otići! Nisam potreban Dinamu
Sanjao sam da ću igrati za "modre" još od malih nogu. Ovdje mi očito nije suđeno, rekao je Dinamov dragulj Ante Ćorić (18) i najavio odlazak iz maksimirskoga kluba
Sanjao sam da ću igrati za "modre" još od malih nogu. Ovdje mi očito nije suđeno, rekao je Dinamov dragulj Ante Ćorić (18) i najavio odlazak iz maksimirskoga kluba
ak je to fakat istina a izgleda da jest onda braću treba zatvoriti odmahbtw,rajko izgleda da sam imao dobru informaciju o ćorkeu ?
2015-08-19
Braćala wrote:Vidim kmečite za neku zastavu koja je bila na stadionu u Pireju?
darth_vader-
2014-04-17
Je li igra sta mali Coric do sada? Nisan pratija Dinamo nista u HNL-u , tek tu i tamo koju u Europi.
Sican se da je bila prica po forumima da ga se cuva u pretkolima jer se sprema transfer pa da ostane mogucnost nastupa za klub u koji bi presao. A onda ga je Zoki uveo u igru protiv Norvezana ili Albanaca, ne sican se sad tocno...
Sican se da je bila prica po forumima da ga se cuva u pretkolima jer se sprema transfer pa da ostane mogucnost nastupa za klub u koji bi presao. A onda ga je Zoki uveo u igru protiv Norvezana ili Albanaca, ne sican se sad tocno...
UniKat86- Posts : 24
2015-09-15
Nažalost Čorić = Sammir
Zeko-
2015-08-26
kurvicki nažalost ništa od naslova, mamić obećao 11 titulu
2015-08-19
kuracodigraca wrote:kurvicki nažalost ništa od naslova, mamić obećao 11 titulu
Jebiga, izašlo se onih 7 komada kaj smo Lyonu pustili, a i Platini je na ledu, tak da sve to nije ništ' čudno.kuracodigraca wrote:no treba reči da smo zadnjih par godina do ove sezone imali stvarno odlično suđenje u europi. ove godine se stalno događaju greške na našu štetu. sad da li je slučajno ili maleni hodamo pod zvijezdama ne znam.
Zeko-
2015-08-26
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50