Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Tommy Ramone wrote:Koji kurac će mi folija na novom autu?
pa naravno, to seljacine samo stavljaju-ali nije nista nevidjeno, pun kurac ima sabana koji stavljaju te mat folije na kola...
Guest- Guest
krama ljudina!
http://sportske.jutarnji.hr/modri-spremaju-senzaciju---plavi-9--se-vraca-kuci--kramaric-korak-do-povrataka-u-dinamo/1497647/
http://sportske.jutarnji.hr/modri-spremaju-senzaciju---plavi-9--se-vraca-kuci--kramaric-korak-do-povrataka-u-dinamo/1497647/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
taman htjedoh to napisati
dobar potez i za njega i za dinamo
kasniš ko mengaTommy Ramone wrote:Rajko i Sport na aparatima
2015-08-19
Nisam ni gledao, prije desetak minuta nije bilo ničega napisanog. Kud će Angelo ako stvarno dođe Krama? Nema mjesta za obojicu. Nisam zato da se nekog zapostavi radi Krame koji bi došao samo na posudbu.
Guest- Guest
slažem se. ako je došao samo do kraja sezone nema smisla zapostaviti angela jer treba uigravati ekipu za sljedeću sezonu i dati da igraju igrači koji će ostati u dinamu
ziher je neki deal u igri. lester ga se želi riješiti pa ak bu igrao u dinamu i repki i zabijao mogu dobiti ok lovu za transfer a dinamo postotak a onda i braća svoj.
možda dinamo nekog još i frkne, od sudanija juniora do angela. ne znam jel se hodžić oporavio. krama može i na krilo. ima 100 kombinacija
možda dinamo nekog još i frkne, od sudanija juniora do angela. ne znam jel se hodžić oporavio. krama može i na krilo. ima 100 kombinacija
2015-08-19
pa slažem se. ja bih inače volio da igramo 4-4-2, taj sustav je po mom guštu. onda mogu i on i angelo a to je baš dobro za hnl gdje svi igraju protiv nas više manje bunkericuTommy Ramone wrote:Ako ga već dovode onda mora igrat centralnu špicu, inače niš od svega.
2015-08-19
Jebo ih Kramarić ... da šta valja bio bi barem rezerva u Leicesteru! Njegov prolazak kroz Dinamo bi samo štetio Hodžiću i Angelu. Dugoročno i Dinamu. Dečko ionako niej za ozbiljniji, muški, nogomet!
sat2-
2015-09-28
Situacija u kojoj svi mogu dobiti. Leicester da mu ne propadne investicija, Krama da oživi karijeru, a Dinamo i rezultatski, a sigurno i financijski.
Guest- Guest
sat2 wrote:Jebo ih Kramarić ... da šta valja bio bi barem rezerva u Leicesteru! Njegov prolazak kroz Dinamo bi samo štetio Hodžiću i Angelu. Dugoročno i Dinamu. Dečko ionako niej za ozbiljniji, muški, nogomet!
Apsolutno se slažem sa napisanim. Kramarić, vidi se, nije igrač čak ni za Leicester a kamoli za Dinamo. Netrebaju nam rezervine rezerve nekakvih engleskih klubića. A jebeš i posudbe jer one koriste samo onome koji posuđuje. Dinamo bude prvak Hrvatske i s Kramarićem i bez njega, a hoće li ući u Ligu prvaka više ovisi o ždrijebu nego o Kramariću i naposlijetku Ligu prvaka ne budemo osvojili ni s Kramarićem ni bez njega.
Zeko-
2015-08-26
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50