Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Između Anda i obala Pacifika, mladi Hrvati noćas počinju svoj ples na smotri najboljih mladih reprezentacija svijeta. U noći sa subote na nedjelju, u jedan sat poslije ponoći po hrvatskom vremenu, izabranici Darija Bašića istrčat će pred pedesetak tisuća navijača na premijeri SP-a protiv Čilea.
U odboru za ispraćaj na zagrebačkom Plesu bili su tek roditelji i poneki prijatelj. Fokus javnosti bio je u Malti, a za dozu grižnje savjesti pobrinuo se okvirić uz rutinsku jadikovku Marina Brbića o zakinutosti Hajduka, uz skandalozan naslov ‘Velika nepravda hrvatskog nogometa…’
Umjesto da ti i takvi izvrću činjenice i obmanjuju javnost, veću bi uslugu napravili Hajduku da se zapitaju kako je moguće da im ispod radara u Dinamo pobjegne Nikola Moro, kapetan U-17 reprezentacije koji je iz desetak kilometara udaljenog Solina.
Na koncu, dominacija tog godišta najbolje se vidjela u osvajanju trofeja Kupa, iako se Hajduk iz petnih žila trudio zanemariti osnovne postulate ‘fair playa’. Naime, Splićani nisu pristali na odgodu Kupa iako je gotovo cijela momčad Dinama u to vrijeme bila na Euru gdje su branili boje Hrvatske. Nije im pomoglo. Druga momčad Dinama dobila je Hajduk na Poljudu 3-1 i kasnije osvojila Kup. Možda je zato taj omjer 12 naprema 3.
U odboru za ispraćaj na zagrebačkom Plesu bili su tek roditelji i poneki prijatelj. Fokus javnosti bio je u Malti, a za dozu grižnje savjesti pobrinuo se okvirić uz rutinsku jadikovku Marina Brbića o zakinutosti Hajduka, uz skandalozan naslov ‘Velika nepravda hrvatskog nogometa…’
‘Matematička računica’
Autor se referira na podatak da je u Čile otputovalo čak 12 igrača Dinama i samo tri Hajduka i da je do tog zaključka stigao, pazite sad, ‘matematičkom računicom’. Ako je zbrojiti klubove iz kojih dolaze reprezentativci toliki posao da se time mora pohvaliti, onda nam je potpuno jasno zašto se popis Darija Bašića nije dublje analizirao. Ili je naslov bio toliko dobar da ga nije imalo smisla kvariti činjenicama. Poput one da U-17 reprezentaciju velikim dijelom čine igrači koji su u dresu Dinama osvojili Nike Premier Cup, inače neslužbeno svjetsko klupsko prvenstvo. Ili da su tamo igrači koji su pod vodstvom Joze Bandića lani osvojili kadetsko prvenstvo sa 30 pobjeda u 30 utakmica s gol razlikom 100-15. Ako to nije dovoljan argument zašto je u Čileu 12 igrača Dinama, a tek tri Hajduka, onda spomenimo da je Hajduk istu tu sezonu završio na petom mjestu sa 48 bodova zaostatka za liderom. Zapravo, možda je Bašića trebalo ‘pribiti na križ’ jer je pozvao samo 12 igrača Dinama i tri iz pete momčadi lige. Naime, Dinamo je u tekućem prvenstvu prvi, a Hajduk s utakmicom više - peti! No, to bi bilo nepravedno prema Marinu Karamarku, Bruni Šutalu i Ivanu Deliću, igračima Hajduka koji su otputovali u Čile kao dio reprezentacije.Umjesto da ti i takvi izvrću činjenice i obmanjuju javnost, veću bi uslugu napravili Hajduku da se zapitaju kako je moguće da im ispod radara u Dinamo pobjegne Nikola Moro, kapetan U-17 reprezentacije koji je iz desetak kilometara udaljenog Solina.
Na koncu, dominacija tog godišta najbolje se vidjela u osvajanju trofeja Kupa, iako se Hajduk iz petnih žila trudio zanemariti osnovne postulate ‘fair playa’. Naime, Splićani nisu pristali na odgodu Kupa iako je gotovo cijela momčad Dinama u to vrijeme bila na Euru gdje su branili boje Hrvatske. Nije im pomoglo. Druga momčad Dinama dobila je Hajduk na Poljudu 3-1 i kasnije osvojila Kup. Možda je zato taj omjer 12 naprema 3.
Pitanje za milijun dolara. Kako posložiti ekipu za utorak? Nedostatak stopera i defanzivnih veznih.
Guest- Guest
sigali će igrati. nema ademija i možda pinta. upadaju gonsalo i matel ak ne bu pinto mogo
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kaj sad ipak sigali ne igra. a u pičku materinu. bez njega i ademija smo voda. ak uzmemo bod možemo slaviti tjedan dana. ali realno ovo gubimo a i sve do kraja
2015-08-19
super mi je kak više niti službena stranica futsala dinama niti index ne spominju broj gledatelja. sve u stilu gromoglasna podrška, fantastični navijači ali broja nigdje. po slici nije bilo više od 300 gledatelja, 500 maximum. tak je bilo i u prvom kolu. gdje je sad onih 4-5 somova? sad je lagana čmrljica.
http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/utakmice/dinamo-ponovno-uvjerljiv-pred-svojim-navijacima.html
http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/utakmice/dinamo-ponovno-uvjerljiv-pred-svojim-navijacima.html
2015-08-19
iskreno, kbk-sutra igra najveci klub na svetu, a prekosutra najveci klub sa ovih prostora-to je jedino bitno...
Guest- Guest
Eduardo - Matel -Goncalo-Taravel - Pivarić -Machado-Antolić-Rog-Soudani-Pjaca-Fernandez ...iako bi ja naprijed Pjacu na boku ...
sat2-
2015-09-28
x2 ko kuća
Ovo što je Dinamo jučer izgubio i može izgubiti jedino i isključivo Dinamo. Kad pogledaš europska natjecanja u kojima Dinamo igra u posljednjih 10 godina, posebno se ističe činjenica da si je Dinamo, od svih golova koje je u Europi primio u tih 10 godina, negdje oko 70 % njih, zabio praktički sam. Ovo je nevjerojatno, sada kad su u toj jebenoj LP konačno počeli neki kurac igrati, odjebat će ih golman. Grci su u cijeloj utakmici imali jednu jedinu šansu i tu nisu zabili, a da bi zabili iz ničega. Eduardu se treba isti trenutak zahvaliti za sve što nije dao u Dinamu, a trebao je, isplatiti mu ugovor do kraja i potjerat' ga u tri pičke materine. Uopće nije toliko bitno što smo pogodili 2 stative, što nam nisu suđeni penali, jer Dinamo bi i sa 0:0 ostao u igri. Ovaj Olympiacos nije nimalo bolja ekipa od Dinama i sve bi do kraja ostalo otvoreno da ovo nije završilo kako je završilo.
Zeko-
2015-08-26
ne znam jel gore izgubiti ak si igrao loše ili ak si igrao odlično
2015-08-19
jedina utjeha mi je da bra izgledamo kao nekakva euro ekipa što prije nismo. nadam se da će nam fortuna nekaj vratiti u pireju
2015-08-19
poraz je uvijek neugodan. no ono što je dobro pokazali su da arsenal nije bio slučajnost, pokazali su da vrijede pobjedili su na psihološkom planu pokazali su karatker što je veliki plus, a neke stvari poput pogođene stative koja te dijeli od zasluženog gola i vjerojatna 3 boda, ili kiks igrača su dio igre ne možeš utjecati na to.
nije to samo eduardo, kakve golove je primao vratar rome, ili arsenala prošlo kolo, kakav gol je jučer primio neuer, napamet prvi primjeri sigurno ih ima još a tek 3 kola prošla, to su sve kiksevi, neobjašnjive greške. nije opravdanje, ali eto fortuna.
nije to samo eduardo, kakve golove je primao vratar rome, ili arsenala prošlo kolo, kakav gol je jučer primio neuer, napamet prvi primjeri sigurno ih ima još a tek 3 kola prošla, to su sve kiksevi, neobjašnjive greške. nije opravdanje, ali eto fortuna.
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50