ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 28 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jalnirajko 13/12/2015, 20:25

Zeko wrote:Nije mi jasno zakaj sudac tako nešto ne prekine.
zato kaj smo vodili 1:0. Dinamo Zagreb - Page 28 3257500145

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 13/12/2015, 20:28

Zeko wrote:O majko mila, čak budemo i prednost u bodovima imali nakon ovog dijela prvenstva. A cijelo smo prvenstvo igrali za kurac, onda je valjda jasno kol'ko su Rijeka i Hajduk slabiji. A oni bolje nemogu, pogotovo Hajduk, dok smo mi bili negdje na 50 %.
da nevjerovatno da smo nakon loših igara i još lošijeg pristupa u hnl-u, sa bračom po zatvoru, toliko ozljeda, zokijevim eksperimentima (ovo danas je vrhunac kad smo igrali bez pavog stopera), lp-om, političkim pritiscima, linčom novinara sad na +2/+6.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2015, 20:48

Sportov frend Zeko

Hoće li Sport podržati mišljenje starog frenda ili tate koji ga plaća? Machado ili Ćorić? Fernandez ili Pjaca?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 13/12/2015, 22:55

Tommy Ramone wrote:Sportov frend Zeko

Hoće li Sport podržati mišljenje starog frenda ili tate koji ga plaća? Machado ili Ćorić? Fernandez ili Pjaca?
I ovom ti je rečenicom sve rek'o:
Kad bi na vlast došla vizija da dvije-tri godine klubu neće biti primaran rezultat već školovanje talenata, čekati i zadržati nadarene, to bi bio pravi posao..."

Ti me prosvijetli,pa mi reci, na koji bi način i pomoću kakvih trikova Dinamo financijski preživio tijekom te 2-3 godine ? Vidiš da mu ta rečenica počinje sa "Kad bI ....." Jako on dobro zna da je to nemoguća opcija. Osim toga, ti te igrače nemožeš zadržati samo 2-3 godine i da ti još uz to trpi rezultat. Ti ih moraš zadržati bar 5-6 godina, jer valjda očekuješ da ti u iduće 2-3 rezultatimna vrate svoje školovanje. Ako ih držiš 2-3 godine radi školovanja i onda prodaš, opet si dal "dreku pljusku", jer onda imaš opet školovanje novih klinaca. To ti Hajduk radi zadnjih par godina i vidi se da iz toga ništ' s time kaj Hajduk ne školuje svoje igrače ni 2-3 godine u kontinuitetu, jer mora prodavati ranije. Nije ti to baš tak jednostavno kak' ti to hoćeš prikazati, jer onda nema Lige prvaka (teško da ima i titula u HNL-u), nema najvjerojatnije ni Eurolige. Dinamo nemože opstati 3 godine bez Europe. Kad jedanput dosegneš neki standard jako se je teško vraćati unatrag i to svjesno. To bi značilo da igrači koji sada igraju za 200-300 tisuća eura, igrali bi za maksimalno 50 tisuća, a time si napravio samo kontra efekat i oni bi još više razmišljali i inzistirali na odlasku. Najveći bi problem bilo potpisivanje prvog profesionalnog ugovora sa tim klincima, jer ne vjerujem da bi ga, pod tim uvjetima, itko od njih potpisao, a mogu otići da klub koji ih je odgojio ne dobije praktički ništa. Tak da, za novine moraš nešto reći, kad te već pitaju, a koliko je to i realno zna to Zeko jako dobro, budi bez brige.

Last edited by Zeko on 13/12/2015, 22:59; edited 1 time in total (Reason for editing : nbdsfhglkerjh)
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 13/12/2015, 23:08

ja bih pak zeki, pravom, postavil pitanje pa kak to da su oni ko zagrebački dečki, koji su par godina bili na okupu, triput ispadali od portugalaca. iliti kak nisu uspjeli niš napraviti u europi. mislim slavna generacija 82. nije došla dalje od prvog kola
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 13/12/2015, 23:21

kuracodigraca wrote:ja bih pak zeki, pravom, postavil pitanje pa kak to da su oni ko zagrebački dečki, koji su par godina bili na okupu, triput ispadali od portugalaca. iliti kak nisu uspjeli niš napraviti u europi. mislim slavna generacija 82. nije došla dalje od prvog kola
Mora se tu priznati da je u ono vrijeme trebalo imati i sreće, pogotovo u ždrijebu. Nije bilo nositelja, svi su išli u jedan bubanj pa tko koga izvuče. Tada su u prvom kolu mogli igrati Real i Bayern, a drugi su par mogli biti netko iz Tirane i Malte. Onaj, Zekin Dinamo, stvarno tu nije imao sreće i naletio je na Porto, Benficu i Sporting, jebiga. Da se tada, pogotovo '82 igrao ovaj sistem po grupama, dajem ruku u vatru da bi oni tada grupu prošli, jer u to su vrijeme igrali samo prvaci i bilo je tu svakakvih klubova.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 13/12/2015, 23:22

sve u svemu dobar vikend. rnk i podravski heroji uzeli bod, mi tri, cibona pobijedila zadar i zvijer zabila fiorentini.Dinamo Zagreb - Page 28 772225506
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 13/12/2015, 23:25

Zeko wrote:
kuracodigraca wrote:ja bih pak zeki, pravom, postavil pitanje pa kak to da su oni ko zagrebački dečki, koji su par godina bili na okupu, triput ispadali od portugalaca. iliti kak nisu uspjeli niš napraviti u europi. mislim slavna generacija 82. nije došla dalje od prvog kola
Mora se tu priznati da je u ono vrijeme trebalo imati i sreće, pogotovo u ždrijebu. Nije bilo nositelja, svi su išli u jedan bubanj pa tko koga izvuče. Tada su u prvom kolu mogli igrati Real i Bayern, a drugi su par mogli biti netko iz Tirane i Malte. Onaj, Zekin Dinamo, stvarno tu nije imao sreće i naletio je na Porto, Benficu i Sporting, jebiga. Da se tada, pogotovo '82 igrao ovaj sistem po grupama, dajem ruku u vatru da bi oni tada grupu prošli, jer u to su vrijeme igrali samo prvaci i bilo je tu svakakvih klubova.
sve pet ali je tad i razlika između klubova bila manja. naravno da svi i volimo i poštujemo generaciju 82. ali činjenica je da u europi nisu niš napravili. ovaj dinamo po kojem svi pljuckaju je bar taj ajax izbacil. trebal bi zeko bar to imati na pameti a i to da on kao igrač nije u europi niš napravil. ne volim to stalno kenjuckanje i pametovanje sa farme u draganiću ili bilo odkud
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 13/12/2015, 23:34

i jedna mala replika na tominja. kaže pjaca ili junior. uvijek sam za pjacu ali je i činjenica da je dečko iz borovja zabio 1 gol u hnl-u a kmica 9.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 14/12/2015, 00:01

kuracodigraca wrote:sve u svemu dobar vikend. rnk i podravski heroji uzeli bod, mi tri, cibona pobijedila zadar i zvijer zabila fiorentini.Dinamo Zagreb - Page 28 772225506
a da zaboravih, i duje ga je zabija
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2015, 00:08

bravo rajko, uspeo si u zivotu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 14/12/2015, 01:32

kuracodigrača wrote:sve pet ali je tad i razlika između klubova bila manja. naravno da svi i volimo i poštujemo generaciju 82. ali činjenica je da u europi nisu niš napravili. ovaj dinamo po kojem svi pljuckaju je bar taj ajax izbacil. trebal bi zeko bar to imati na pameti a i to da on kao igrač nije u europi niš napravil. ne volim to stalno kenjuckanje i pametovanje sa farme u draganiću ili bilo odkud
Ne bi se baš složio da je Panathinaikos u ono vrijeme, ništ', al' dobro, tvoje mišljenje je tvoje. Samo bi usput rekao da je Panathinaikos u ono vrijeme bio klub u Europi koji je najbolje plaćao igrače i nije Zeko tamo bio bez veze tol'ke godine. Onasis je dobro odriješil kesu.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by marin kurtela 14/12/2015, 08:08

kuracodigraca wrote:sve u svemu dobar vikend. rnk i podravski heroji uzeli bod, mi tri, cibona pobijedila zadar i zvijer zabila fiorentini.Dinamo Zagreb - Page 28 772225506
DUJE ?! affraid

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marin kurtela 14/12/2015, 08:48

rajko...Takodje, u Osijeku je godinama glavni sportski komentaor Djordje Ivkovic, za koga se zna da pored lokalnog Osijeka, navija za Crvenu zvezdu, ali Hrvati su svesni da boljeg komentatora u Slavoniji nemaju od njega, jer su su isprobali i svoje ljude Alena Kerzea i Zeljka Kovacevica i uverili se da je najpametnije da Ivkovica vrate na posao koji su mu svojevremeno iz politickih razloga oduzeli, pa ga rehabilitovali i on sad nastavlja tamo gde je davnih osamdesetih zapoceo.

Овај садржај је копиран од http://www.mojacrvenazvezda.net/5049/2011/03/25/neobucenost-i-nedovoljna-edukacija-sportskih-novinara/

2014-04-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 14/12/2015, 10:37

VUČIĆU PEDERU wrote:bravo rajko, uspeo si u zivotu...
jalni bracala
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 14/12/2015, 10:37

Zeko wrote:
kuracodigrača wrote:sve pet ali je tad i razlika između klubova bila manja. naravno da svi i volimo i poštujemo generaciju 82. ali činjenica je da u europi nisu niš napravili. ovaj dinamo po kojem svi pljuckaju je bar taj ajax izbacil. trebal bi zeko bar to imati na pameti a i to da on kao igrač nije u europi niš napravil. ne volim to stalno kenjuckanje i pametovanje sa farme u draganiću ili bilo odkud
Ne bi se baš složio da je Panathinaikos u ono vrijeme, ništ', al' dobro, tvoje mišljenje je tvoje. Samo bi usput rekao da je Panathinaikos u ono vrijeme bio klub u Europi koji je najbolje plaćao igrače i nije Zeko tamo bio bez veze tol'ke godine. Onasis je dobro odriješil kesu.
mislio sam da kao igrač dinama nije napravil niš u europi
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 14/12/2015, 10:38

mlinka wrote:rajko...Takodje, u Osijeku je godinama glavni sportski komentaor Djordje Ivkovic, za koga se zna da pored lokalnog Osijeka, navija za Crvenu zvezdu, ali Hrvati su svesni da boljeg komentatora u Slavoniji nemaju od njega, jer su su isprobali i svoje ljude Alena Kerzea i Zeljka Kovacevica i uverili se da je najpametnije da Ivkovica vrate na posao koji su mu svojevremeno iz politickih razloga oduzeli, pa ga rehabilitovali i on sad nastavlja tamo gde je davnih osamdesetih zapoceo.

Овај садржај је копиран од http://www.mojacrvenazvezda.net/5049/2011/03/25/neobucenost-i-nedovoljna-edukacija-sportskih-novinara/
a nije ni čudo da se onda bori protiv metropole Dinamo Zagreb - Page 28 2567969863
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/12/2015, 13:58

sad sam tek vidio Pjacinu golčinu protiv Osijeka...čudno da brbljić nije napisao protestnu notu da se igrači Osijeka nisu dovoljno borili

Dinamo Zagreb - Page 28 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 28 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 28 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Zeko 14/12/2015, 14:17

Razmaknuli su se Pjaci. A sad kmeče kaj je opala magla, jer vele da ih je upravo magla spriječila da bar ne izjednače pošto nisu dobro vidli dinamov gol. A po magli su odigrali rezultatski uspješnije poluvrijeme nego prvo kad je vidljivost bila jako dobra. Mislim da sam u komentarima na večernjaku proćital da je netko napisal kak je Dinamo drugo poluvrijeme igral s upaljenim maglenkama pa su bolje vidli.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 14/12/2015, 14:18

muckodjubre wrote:sad sam tek vidio Pjacinu golčinu protiv Osijeka...čudno da brbljić nije napisao protestnu notu da se igrači Osijeka nisu dovoljno borili
Pa gotovo svaki gol Pjace je golčina. Jebe ga jedino to kaj te golčine rijetko zabija.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 14/12/2015, 14:32

sad zekić kmeči ko i onaj samir toplak. a sad ga nije smetalo kad su mu protiv zagreba poklonili 2 penala i 2 crvena
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics