Good luck & have fun (chat)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
dobro vladaš nazivima lijekova, lako je tebi kad imaš puno osobnog iskustva s njima B-)Noor wrote:Vidim, trebas ti i Antisklerin i Antilagamol...city express je vec dugo ugasen, a i penziju ti donosi HP
no izgleda da u tvoje selo još nije došla civilizacija, što se uostalom i vidi po tebi, ali ovdje city ex uredno postoji :D
e da mi bar penziju netko donosi, ali nisam ja još te sreće kao ti, da me poštar svakog mjeseca tako usreći
neva- Posts : 4367
2014-04-12
E Nevenka, pila ti je tupa :)))Neve wrote:dobro vladaš nazivima lijekova, lako je tebi kad imaš puno osobnog iskustva s njima B-)Noor wrote:Vidim, trebas ti i Antisklerin i Antilagamol...city express je vec dugo ugasen, a i penziju ti donosi HP
no izgleda da u tvoje selo još nije došla civilizacija, što se uostalom i vidi po tebi, ali ovdje city ex uredno postoji :D
e da mi bar penziju netko donosi, ali nisam ja još te sreće kao ti, da me poštar svakog mjeseca tako usreći
Kao i ti.
Guest- Guest
e sad idem dvi minute izmasirati prckija (samo još nisam odlučila hoću li ga verbalno ili rukama B-)), a onda odoh, pa možete malo odahnuti.. ali se vraćam ako se norka opet ne bude ponašala (ovo je prijetnja :P)
2014-04-12
aw nurka, tvoju tupost teško je dostići, pa taman da pilim cijeli život :DNoor wrote:E Nevenka, pila ti je tupa :)))
Kao i ti.
2014-04-12
cuj ovo...aw aw...kaj lajes za boga dragoga, pa 3 sata je ujutro...ajde, UZ NOGU I MIR!!Neve wrote:aw nurka, tvoju tupost teško je dostići, pa taman da pilim cijeli život :DNoor wrote:E Nevenka, pila ti je tupa :)))
Kao i ti.
Guest- Guest
verbalno ne mozes, moras jos pite jest, rukama mozes al fino i polakoNeve wrote:e sad idem dvi minute izmasirati prckija (samo još nisam odlučila hoću li ga verbalno ili rukama B-)), a onda odoh, pa možete malo odahnuti.. ali se vraćam ako se norka opet ne bude ponašala (ovo je prijetnja :P)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dobro, ni strani jezici još nisu došli do tvog sela.. ali samo polako, nema žurbe, ionako si spora u shvaćanju :DNoor wrote:cuj ovo...aw aw...kaj lajes za boga dragoga, pa 3 sata je ujutro...ajde, UZ NOGU I MIR!!Neve wrote:aw nurka, tvoju tupost teško je dostići, pa taman da pilim cijeli život :DNoor wrote:E Nevenka, pila ti je tupa :)))
Kao i ti.
i šta se dereš u 3 ujutro velikim slovima kao da si poludjela (hm, zašto kao?), misliš da si tako veća, jača i autoritativnija?
ma nisi, dragica :)
2014-04-12
e kad mi netko kaže da nešto ne mogu... uffprckov wrote:verbalno ne mozes, moras jos pite jest, rukama mozes al fino i polakoNeve wrote:e sad idem dvi minute izmasirati prckija (samo još nisam odlučila hoću li ga verbalno ili rukama B-)), a onda odoh, pa možete malo odahnuti.. ali se vraćam ako se norka opet ne bude ponašala (ovo je prijetnja :P)
to ti je dosta opasna stvar :P
izmasirat ću te sutra, a ti pripremi pitu, pa tko živ, tko mrtav :D
laku noć
2014-04-12
laku nocNeve wrote:e kad mi netko kaže da nešto ne mogu... uffprckov wrote:verbalno ne mozes, moras jos pite jest, rukama mozes al fino i polakoNeve wrote:e sad idem dvi minute izmasirati prckija (samo još nisam odlučila hoću li ga verbalno ili rukama B-)), a onda odoh, pa možete malo odahnuti.. ali se vraćam ako se norka opet ne bude ponašala (ovo je prijetnja :P)
to ti je dosta opasna stvar :P
izmasirat ću te sutra, a ti pripremi pitu, pa tko živ, tko mrtav :D
laku noć
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ti i dudaljka ruku pod ruku s engleskim i efektima kontra željenoga...ajde malo i smajlija nanizi kao i ona. Flašu u čube i udri :))))))))))Neve wrote:dobro, ni strani jezici još nisu došli do tvog sela.. ali samo polako, nema žurbe, ionako si spora u shvaćanju :DNoor wrote:cuj ovo...aw aw...kaj lajes za boga dragoga, pa 3 sata je ujutro...ajde, UZ NOGU I MIR!!Neve wrote:aw nurka, tvoju tupost teško je dostići, pa taman da pilim cijeli život :DNoor wrote:E Nevenka, pila ti je tupa :)))
Kao i ti.
i šta se dereš u 3 ujutro velikim slovima kao da si poludjela (hm, zašto kao?), misliš da si tako veća, jača i autoritativnija?
ma nisi, dragica :)
Guest- Guest
evo ti si ih već nanizala, što ti je uzor! a izgleda mi da si ti puno više udarala po flaši, pa ti je došlo do teškog oštećenja umnih funkcija :D
i sigurna sam da ćeš tu činjenicu i nadalje ovdje uspješno dokazivati, iako si je već dovoljno dobro dokazala B-)
odoh, a ti dokazuj, prcko ti ostaje za divljenje i prehranu, idila je ponovno uspostavljena :D
i sigurna sam da ćeš tu činjenicu i nadalje ovdje uspješno dokazivati, iako si je već dovoljno dobro dokazala B-)
odoh, a ti dokazuj, prcko ti ostaje za divljenje i prehranu, idila je ponovno uspostavljena :D
2014-04-12
i onda marc zaboravi ovaj par...
sta mi je s rukom ko predinfarktno oduzeta :|
Regoč-
2015-08-21
sto ucinise od chata?
jedva u ovoj svici nasao vratinu u komadu, gledaju me k'o kanibala...
jedva u ovoj svici nasao vratinu u komadu, gledaju me k'o kanibala...
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
Rekla sam ti na vrijeme, slonici nije mjesto u našem salonu, ali bio si uporan..Regoč wrote:Oh, Bože, tko je polupao šalice? Sad mi je raspar.
Guest- Guest
Od lezanja pod krevetom? :)kic wrote:
i onda marc zaboravi ovaj par...
sta mi je s rukom ko predinfarktno oduzeta :|
Guest- Guest
Pa imaju onu električnu. Mi ćemo svoju isprobati za Novu, nakon što nam je cielo desetljeće skupljala prašinu.veber wrote:peka u svici?
ide u ror, napacana
kaj tije?
u svici moras rostilj prijavit vatrogascima i pitati zadnjeg susjeda da mu nesmeta
u svici moras rostilj prijavit vatrogascima i pitati zadnjeg susjeda da mu nesmeta
2014-12-30
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 41 of 50