Good luck & have fun (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
Laku noc, pumpkin....ne zaboravi normabele!Neve wrote:op-la-la-la-žna dojava, nasanjkala sam te opet, nema ništa od prestanka :DNoor wrote:E tako...i tebe sam rijesilaNeve wrote:aw, pukla si def., sumanuto i nesuvislo trabunjaš.. mislim, trabunjaš više nego obično :DNoor wrote:Citaj i novine u carstvu hladovine...samo ne muči!
Vidis duplo? Trostruko? Pa ja sam sama...nemam metildu uz sebe, a ni ikog drugog ;)
S tobom je lako 1:1...jer si ti u stvari 0...pa to onda izgleda ovako 1:0
Ali, sto ja tebi o brojkama pricam, ti si streberica i papiga s filozofskog...kognitivne operacije nivo amebe u pelenama...španska sela...pa ne kuzis pol pizde mrzle vode :)))
Jesam li u pravu? Filozofski? Ili mozda cak niti to...
evo prestajem, fkt ćeš si na kraju tko zna što još napraviti, ovako sva nervno rastrojena
Kic...možeš!
Guest- Guest
haha prava si selska prostakuša s retardiranim forama iz dječjeg vrtića:DNoor wrote:Tocno...nosom u šupak!Neve wrote:tebe sam očito dobro drmnula na mjesto na kojem si najdeblja B-).., kmečiš na sve 4 strane svijeta kao da si poludjelaNoor wrote:Nije..gadno ju drma. Izdzi jos malo ispod kreveta.
ali ne, draga, još ti se poznaje otisak moje štikle na dupetu, zato toliko kmečiš i cviliš posvuda
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma bona ti si me odusevila, robin hud I toNeve wrote:ma znam, predobro je to opće oduševljenje, to valjda već djeluje nova godina :Dprckov wrote:super, I ti si mene odusevilaNeve wrote:evo, gledam očarano i divim ti se do gađenjaprckov wrote:a jesi se usplahirila kad analogiju ne kuzis..disi malo
da, liberal, stas kad sam savrsen
2014-04-19
vjerni pas, kako dirljivo, za roman napisat' :Dprckov wrote:a jest se neve izblamirala
2014-04-12
Ti i štikla ko krava i sedlo...za tebe je opanak i gumena čizma :)Neve wrote:haha prava si selska prostakuša s retardiranim forama iz dječjeg vrtića:DNoor wrote:Tocno...nosom u šupak!Neve wrote:tebe sam očito dobro drmnula na mjesto na kojem si najdeblja B-).., kmečiš na sve 4 strane svijeta kao da si poludjelaNoor wrote:Nije..gadno ju drma. Izdzi jos malo ispod kreveta.
ali ne, draga, još ti se poznaje otisak moje štikle na dupetu, zato toliko kmečiš i cviliš posvuda
A na dupetu mi se poznaje jedino otisak tvog krumpirastog nosa.
Guest- Guest
Jel jedini ja naivno očekujem da će ipak na kraju grudnjaci letjeti... Čak je i Svele koliko vidim odustao...Ili ga je pogodilo što mu je krinka na foru slona iza tratinčice ipak provaljena...A toliko se trudio biti neupadljiv...
darth_vader-
2014-04-17
laku noć, dragica.. a normabele nisam zaboravila, brinem za tebe ful humanistički, pa sam ti ih već ranije poslala city expressom.. idi i čekaj pred vratima, samo što ti nisu stigli, tebi su puno potrebniji <3 :DNoor wrote:Laku noc, pumpkin....ne zaboravi normabele!
2014-04-12
neve ajd spavatNeve wrote:vjerni pas, kako dirljivo, za roman napisat' :Dprckov wrote:a jest se neve izblamirala
jutro ce promjeniti sve
2014-04-19
wow, imaš ti još puno tih retardiranih fora iz dječjeg vrtića? :DNoor wrote:Ti i štikla ko krava i sedlo...za tebe je opanak i gumena čizma :)
A na dupetu mi se poznaje jedino otisak tvog krumpirastog nosa.
ali dobro, bar si to uspjela nekako popamtiti i svladati, bravo.. ipak uzmi poduku, i bit će bolje drugi put
2014-04-12
baš neću, nego ću namjerno tebe izgnjaviti, ovako sva pozitivna i srdačno ću prvo tebe potjerati na spavanje :Pprckov wrote:neve ajd spavat
jutro ce promjeniti sve
najbolje da se odmah predaš, otpor je uzaludan
2014-04-12
nije pismejker svelejasambrend wrote:Jel jedini ja naivno očekujem da će ipak na kraju grudnjaci letjeti... Čak je i Svele koliko vidim odustao...Ili ga je pogodilo što mu je krinka na foru slona iza tratinčice ipak provaljena...A toliko se trudio biti neupadljiv...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
e to vidis nije lose, moze malo masaza ledaNeve wrote:baš neću, nego ću namjerno tebe izgnjaviti, ovako sva pozitivna i srdačno ću prvo tebe potjerati na spavanje :Pprckov wrote:neve ajd spavat
jutro ce promjeniti sve
najbolje da se odmah predaš, otpor je uzaludan
2014-04-19
prckov wrote:nije pismejker svelejasambrend wrote:Jel jedini ja naivno očekujem da će ipak na kraju grudnjaci letjeti... Čak je i Svele koliko vidim odustao...Ili ga je pogodilo što mu je krinka na foru slona iza tratinčice ipak provaljena...A toliko se trudio biti neupadljiv...
Ne, a? A suptilni opisi maštarija u stilu Ron Jeremyja su stil koga ono?
darth_vader-
2014-04-17
ma samo usput baci koji otrcani kompliment norki, ona ti se na to totalno raspameti i sva oduševljena će te zasuti grudnjacima i gaćama br. 88 B-)jasambrend wrote:Jel jedini ja naivno očekujem da će ipak na kraju grudnjaci letjeti... Čak je i Svele koliko vidim odustao...Ili ga je pogodilo što mu je krinka na foru slona iza tratinčice ipak provaljena...A toliko se trudio biti neupadljiv...
2014-04-12
Vidim, trebas ti i Antisklerin i Antilagamol...city express je vec dugo ugasen, a i penziju ti donosi HPNeve wrote:laku noć, dragica.. a normabele nisam zaboravila, brinem za tebe ful humanistički, pa sam ti ih već ranije poslala city expressom.. idi i čekaj pred vratima, samo što ti nisu stigli, tebi su puno potrebniji <3 :DNoor wrote:Laku noc, pumpkin....ne zaboravi normabele!
Guest- Guest
ili je svele ili je možda onaj dečko, iz BiH čini mi se, koji voli bucke :/prckov wrote:nije pismejker svelejasambrend wrote:Jel jedini ja naivno očekujem da će ipak na kraju grudnjaci letjeti... Čak je i Svele koliko vidim odustao...Ili ga je pogodilo što mu je krinka na foru slona iza tratinčice ipak provaljena...A toliko se trudio biti neupadljiv...
2014-04-12
di je to piso nisam cito, al opet znam da nije svele, vidicesjasambrend wrote:prckov wrote:nije pismejker svelejasambrend wrote:Jel jedini ja naivno očekujem da će ipak na kraju grudnjaci letjeti... Čak je i Svele koliko vidim odustao...Ili ga je pogodilo što mu je krinka na foru slona iza tratinčice ipak provaljena...A toliko se trudio biti neupadljiv...
Ne, a? A suptilni opisi maštarija u stilu Ron Jeremyja su stil koga ono?
2014-04-19
Neve wrote:ili je svele ili je možda onaj dečko, iz BiH čini mi se, koji voli bucke :/prckov wrote:nije pismejker svelejasambrend wrote:Jel jedini ja naivno očekujem da će ipak na kraju grudnjaci letjeti... Čak je i Svele koliko vidim odustao...Ili ga je pogodilo što mu je krinka na foru slona iza tratinčice ipak provaljena...A toliko se trudio biti neupadljiv...
Sevdah boy? A može i on biti...Mada je i mene na Sveca asocirao...
darth_vader-
2014-04-17
svele nije sigurnoNeve wrote:ili je svele ili je možda onaj dečko, iz BiH čini mi se, koji voli bucke :/prckov wrote:nije pismejker svelejasambrend wrote:Jel jedini ja naivno očekujem da će ipak na kraju grudnjaci letjeti... Čak je i Svele koliko vidim odustao...Ili ga je pogodilo što mu je krinka na foru slona iza tratinčice ipak provaljena...A toliko se trudio biti neupadljiv...
2014-04-19
e mogo bi bit on a mozda cak I udbajasambrend wrote:Neve wrote:ili je svele ili je možda onaj dečko, iz BiH čini mi se, koji voli bucke :/prckov wrote:nije pismejker svelejasambrend wrote:Jel jedini ja naivno očekujem da će ipak na kraju grudnjaci letjeti... Čak je i Svele koliko vidim odustao...Ili ga je pogodilo što mu je krinka na foru slona iza tratinčice ipak provaljena...A toliko se trudio biti neupadljiv...
Sevdah boy? A može i on biti...Mada je i mene na Sveca asocirao...
2014-04-19
dobro vladaš nazivima lijekova, lako je tebi kad imaš puno osobnog iskustva s njima B-)Noor wrote:Vidim, trebas ti i Antisklerin i Antilagamol...city express je vec dugo ugasen, a i penziju ti donosi HP
no izgleda da u tvoje selo još nije došla civilizacija, što se uostalom i vidi po tebi, ali ovdje city ex uredno postoji :D
e da mi bar penziju netko donosi, ali nisam ja još te sreće kao ti, da me poštar svakog mjeseca tako usreći
2014-04-12
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 40 of 50