Good luck & have fun (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
Bez padobrana ili...maggie13 wrote:Imam jaku akrofobiju..naravno, bojim se samo kad sam vezana uz tlo..znači, zgrada,etc..aviona se ne bojim nimalo, amislim i da bih mogla skočit iz aviona..dijagram wrote:Neeeee, pa nisi luda, sto se bacatmaggie13 wrote:Ja bih pala, odnosno bacila se od muke..dijagram wrote:To se rjesavaRegoč wrote:Slika je slab prikaz moje paralizirajuće panike.
Penjanjem na visinu i,...tako:)
Budes gore i pomalo se naviknes
Malo se to da popraviti, znam iz zivotnih primjera
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ni meni let nije problem. Sjedim kraj prozora, avion se nagne, bez problema gledam koju tisuću metarah u dubinu. A kad se vrata otvore, stisne mi se želudac pri pomisli da moram sići niz one stube. Visoko je, jebi ga.
haha, s lijepim, malim padobrančićem..po mogućnosti, ispravnim...dijagram wrote:Bez padobrana ili...maggie13 wrote:Imam jaku akrofobiju..naravno, bojim se samo kad sam vezana uz tlo..znači, zgrada,etc..aviona se ne bojim nimalo, amislim i da bih mogla skočit iz aviona..dijagram wrote:Neeeee, pa nisi luda, sto se bacatmaggie13 wrote:Ja bih pala, odnosno bacila se od muke..dijagram wrote:
To se rjesava
Penjanjem na visinu i,...tako:)
2014-04-12
Ja se ne bojim tih visina..mora biti barem 7-8 kat..Regoč wrote:Ni meni let nije problem. Sjedim kraj prozora, avion se nagne, bez problema gledam koju tisuću metarah u dubinu. A kad se vrata otvore, stisne mi se želudac pri pomisli da moram sići niz one stube. Visoko je, jebi ga.
2014-04-12
ja bih bez padobranamaggie13 wrote:haha, s lijepim, malim padobrančićem..po mogućnosti, ispravnim...dijagram wrote:Bez padobrana ili...maggie13 wrote:Imam jaku akrofobiju..naravno, bojim se samo kad sam vezana uz tlo..znači, zgrada,etc..aviona se ne bojim nimalo, amislim i da bih mogla skočit iz aviona..dijagram wrote:Neeeee, pa nisi luda, sto se bacatmaggie13 wrote:
Ja bih pala, odnosno bacila se od muke..
zgrabio bih tebe i ne bih te pusatao:)
dijagram-
2015-08-09
Regoč wrote:Eto jezične britkosti, a Maggie bi to tupila. Sjeci dalje!
Guest- Guest
ahaaa..u more..dijagram wrote:ja bih bez padobranamaggie13 wrote:haha, s lijepim, malim padobrančićem..po mogućnosti, ispravnim...dijagram wrote:Bez padobrana ili...maggie13 wrote:Imam jaku akrofobiju..naravno, bojim se samo kad sam vezana uz tlo..znači, zgrada,etc..aviona se ne bojim nimalo, amislim i da bih mogla skočit iz aviona..dijagram wrote:
Neeeee, pa nisi luda, sto se bacat
2014-04-12
ako je jadransko,more i u moremaggie13 wrote:ahaaa..u more..dijagram wrote:ja bih bez padobranamaggie13 wrote:haha, s lijepim, malim padobrančićem..po mogućnosti, ispravnim...dijagram wrote:Bez padobrana ili...maggie13 wrote:
Imam jaku akrofobiju..naravno, bojim se samo kad sam vezana uz tlo..znači, zgrada,etc..aviona se ne bojim nimalo, amislim i da bih mogla skočit iz aviona..
dijagram-
2015-08-09
Nikakva visina iznad druge prečke na lojtrama nije mi mila. A i to baš kad se mora.
Stravadijagram wrote:Ti si od onih koji ne mogu gledati kad na velikoj visini hodam po kakvoj gredi ko da sam doli na tlu:)Regoč wrote:Meni je najgore da me staviš na rub zgrade bez ograde. E, tad me moš i lovu tražit.
Guest- Guest
mislim da bi to bilo najsigurnije..i najzdravijedijagram wrote:ako je jadransko,more i u moremaggie13 wrote:ahaaa..u more..dijagram wrote:ja bih bez padobranamaggie13 wrote:haha, s lijepim, malim padobrančićem..po mogućnosti, ispravnim...dijagram wrote:
Bez padobrana ili...
2014-04-12
službeno: gori si od mene..Regoč wrote:Nikakva visina iznad druge prečke na lojtrama nije mi mila. A i to baš kad se mora.
2014-04-12
Jedan prijatelj radi s gips ploce.Regoč wrote:Nikakva visina iznad druge prečke na lojtrama nije mi mila. A i to baš kad se mora.
Ima svoje lojtrice trojka, cetvorka, petica.
Kaze ne volim na peticu, jako mi visoko, hahaha
Ja mislio zafrkava ,a on ozbiljan.
dijagram-
2015-08-09
Mene pere i klaustrofobija....ne bi me natjerao pod krevet ni isus bog....uf
Guest- Guest
Nemate vi pojma što je panična akrofobija. Kad treba sići, dođe mi da se bacim, samo da prekinem agoniju.
Noor wrote:Stravadijagram wrote:Ti si od onih koji ne mogu gledati kad na velikoj visini hodam po kakvoj gredi ko da sam doli na tlu:)Regoč wrote:Meni je najgore da me staviš na rub zgrade bez ograde. E, tad me moš i lovu tražit.
dijagram-
2015-08-09
Glavno da može pod jorgan.Noor wrote:Mene pere i klaustrofobija....ne bi me natjerao pod krevet ni isus bog....uf
Moze...i preko glave :)))Regoč wrote:Glavno da može pod jorgan.Noor wrote:Mene pere i klaustrofobija....ne bi me natjerao pod krevet ni isus bog....uf
Guest- Guest
Jesi bila na magnetu..tube?Noor wrote:Mene pere i klaustrofobija....ne bi me natjerao pod krevet ni isus bog....uf
2014-04-12
ne znam kako se zove ta fobija ali
strah me da ce se yoda i epi grdo zavaditi:)
strah me da ce se yoda i epi grdo zavaditi:)
dijagram-
2015-08-09
Nisam...nije bilo potrebe, hvala bogu, ali bilo bi mi veselo :///maggie13 wrote:Jesi bila na magnetu..tube?Noor wrote:Mene pere i klaustrofobija....ne bi me natjerao pod krevet ni isus bog....uf
Jel jako tijesno?
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 22 of 50