Good luck & have fun (chat)
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Good luck & have fun (chat)
ma ludnica je bila, nisam se toliko nasmijao cijelu godinu
2014-12-30
veber wrote:ma ludnica je bila, nisam se toliko nasmijao cijelu godinu
pa pusti video
Guest- Guest
veber wrote:nema sanse
hehe...micek, znači bil si jaaako nestašan
Guest- Guest
Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;DRegoč wrote:Pridružujem se željama za tonama sniega. Maggie, pripremi lopatu i ne idi u visokim petama.
Regoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;DRegoč wrote:Pridružujem se željama za tonama sniega. Maggie, pripremi lopatu i ne idi u visokim petama.
ma ljubi te Ujna
Guest- Guest
Konačno! Pusa!Noor wrote:Regoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;DRegoč wrote:Pridružujem se željama za tonama sniega. Maggie, pripremi lopatu i ne idi u visokim petama.
ma ljubi te Ujna
Regoč wrote:Konačno! Pusa!Noor wrote:Regoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;DRegoč wrote:Pridružujem se željama za tonama sniega. Maggie, pripremi lopatu i ne idi u visokim petama.
ma ljubi te Ujna
hehe, nemoj se samo naviknuti, to je za posebne prilike
Guest- Guest
I za posebne forumaše, jel?Noor wrote:Regoč wrote:Konačno! Pusa!Noor wrote:Regoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:
nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;D
ma ljubi te Ujna
Regoč wrote:I za posebne forumaše, jel?Noor wrote:Regoč wrote:Konačno! Pusa!Noor wrote:Regoč wrote:
Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.
ma ljubi te Ujna
misliš, forumašA
Guest- Guest
Da, na NJEGA mislim, kukuruz mu prerodio.Noor wrote:Regoč wrote:I za posebne forumaše, jel?Noor wrote:Regoč wrote:Konačno! Pusa!Noor wrote:
ma ljubi te Ujna
misliš, forumašA
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=15095
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 50 of 50