Good luck & have fun (chat)
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
kaj tije?
u svici moras rostilj prijavit vatrogascima i pitati zadnjeg susjeda da mu nesmeta
u svici moras rostilj prijavit vatrogascima i pitati zadnjeg susjeda da mu nesmeta
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ovdje volim ugodnu, domaćinsku atmosferu pa se trudim izgladiti sukobe.Noor wrote:Rekla sam ti na vrijeme, slonici nije mjesto u našem salonu, ali bio si uporan..Regoč wrote:Oh, Bože, tko je polupao šalice? Sad mi je raspar.
veber-
2014-12-30
u pravu si veber :)veber wrote:na chatu samo mir i dobro
Citam da nemas snijega...pa kaj nemaju topove? A gdje si tocno?
Guest- Guest
Znam...no ne mozes se boriti protiv onakve sirovosti, nekulture i nepostivanja domacih pravila, a prije dolaska te seljančure tavog ponasanja ovdje nikad nije bilo.Regoč wrote:Ovdje volim ugodnu, domaćinsku atmosferu pa se trudim izgladiti sukobe.Noor wrote:Rekla sam ti na vrijeme, slonici nije mjesto u našem salonu, ali bio si uporan..Regoč wrote:Oh, Bože, tko je polupao šalice? Sad mi je raspar.
Otvoriti joj temu, pa nek se vrti u krug po njoj, samozadovoljno u svojim naftalinskim solilokvijima.
Guest- Guest
koje skijanje? neka vukojebina pokraj zeneve nemam pojma kako se zoveNoor wrote:u pravu si veber :)veber wrote:na chatu samo mir i dobro
2014-12-30
mjesto se izgovara ruti, bacit cu poged da vidim kako se pise
2014-12-30
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
veber-
2014-12-30
Duda marcelu maznula pass!?marcellus wrote:veber wrote:na chatu samo mir i dobro
Guest- Guest
A tako...svejedno, dobro je makniti se...švica je lijepa :)veber wrote:koje skijanje? neka vukojebina pokraj zeneve nemam pojma kako se zoveNoor wrote:u pravu si veber :)veber wrote:na chatu samo mir i dobro
Guest- Guest
samo širim mir i dobroNoor wrote:Duda marcelu maznula pass!?marcellus wrote:veber wrote:na chatu samo mir i dobro
Alelujamarcellus wrote:samo širim mir i dobroNoor wrote:Duda marcelu maznula pass!?marcellus wrote:veber wrote:na chatu samo mir i dobro
Kud se spremas na docek marcello?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
ma ne spremam se nigdje, malu u biti nemamo kom uvalit osim da je odvedem baki što u biti nije zgodno ni baki ni nama ni maloj, a i nije da nam se negdje ide baš za novu... vidjeću možda jednostavno s frendovima zarondam u bircu gdje se inače nađemo, al opet mi je glupo ženu ostavit solo s malom doma
veber wrote:u krpe, di bi dedek isao
ili da ti naletiš do nas pa se lepo zapijemo
ne mislis da mi je malo daleko?marcellus wrote:veber wrote:u krpe, di bi dedek isao
2014-12-30
e da jebote fakat! Jel se kod tebe u kući može ostavit u slučaju potrebe hrpa namještaja na par dana, za neku lovu? I jel možeš povoljno nabavit kamion za selidbe ili veliki kombi, i dva tri snažna i ne pretjerano pametna?
veber wrote:ne mislis da mi je malo daleko?marcellus wrote:veber wrote:u krpe, di bi dedek isao
a kaj i dalje ostaješ u švici prek nove?
u kuci bas i ne, na bausteli da, ali do polovice vejace.marcellus wrote:e da jebote fakat! Jel se kod tebe u kući može ostavit u slučaju potrebe hrpa namještaja na par dana, za neku lovu? I jel možeš povoljno nabavit kamion za selidbe ili veliki kombi, i dva tri snažna i ne pretjerano pametna?
vracam se treceg....
2014-12-30
u kuci bas i ne, na bausteli da, ali do polovice vejace.marcellus wrote:e da jebote fakat! Jel se kod tebe u kući može ostavit u slučaju potrebe hrpa namještaja na par dana, za neku lovu? I jel možeš povoljno nabavit kamion za selidbe ili veliki kombi, i dva tri snažna i ne pretjerano pametna?
vracam se treceg....
2014-12-30
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 42 of 50