Good luck & have fun (chat)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
da mi je pola eura za svaki put što sam večeras pročitao riječ: klimaks
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
do tada neka se ni ne trudi...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ajd, Kic, iskreno. Zašto me progoniš? I pusti priču o Evi, nitko u to ne vjeruje.kic wrote:
da sam te htio banirati, već sam mogao s razlogom pisanja one riječi na -G..
taj vlak je prošao, sad ti malo pijem krv kao reciprocitet ali i to mi se više ne da, uživaj u chatu i dočeku nove -G
hvala ti, Regoče, pacifisto naš.. isti si Gandhi, cijenim to :)Regoč wrote:Ej, cure, kava je na stolu, poslužite se.
2014-04-12
Pa velim, pokondirena tikva ganja vlastiti repkic wrote:
Guest- Guest
Nos je najbolje napudrati. A zašto to uviek činite u paru?Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
Jeste gledale film Kad su žene imale repove? Zabava za cieli chat! A kava je već na stolu!Noor wrote:Pa velim, pokondirena tikva ganja vlastiti repkic wrote:
a eto, ima ih malo trknutih, koje u svojim prezrelim godinama utvaraju da su rosni pupoljak, pa i puno mlađe od sebe nazivaju babama i spominju im klimaks, show :Dkic wrote:da mi je pola eura za svaki put što sam večeras pročitao riječ: klimaks
2014-04-12
Malo ti je krumpirkast...a moj je pravilan, malen i prćast..:)Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
Guest- Guest
Bome, meni četvrtina do trećina. Isto bez šećera, život mi je sladak sam po sebi.Noor wrote:Molim samo malo mlijekaRegoč wrote:Mlieko? Šećer?
zato što nam je fora u isto vrijeme pričati i praviti grimase dok se pudramo B-)Regoč wrote:Nos je najbolje napudrati. A zašto to uviek činite u paru?
ne, šalim se, to je valjda moć sugestije, kad jedna pomisli da se možda sjaji i trebala bi se prepudrati, onda i druga odmah pomisli da je vjerojatno i kod nje isto tako :)
2014-04-12
Pumpkin...sve bude 5, kad se rijesis gorcine izazvane zavišću ;)Neve wrote:a eto, ima ih malo trknutih, koje u svojim prezrelim godinama utvaraju da su rosni pupoljak, pa i puno mlađe od sebe nazivaju babama i spominju im klimaks, show :Dkic wrote:da mi je pola eura za svaki put što sam večeras pročitao riječ: klimaks
A..i sportski je priznat poraz, ma kako se iznutra gusila i skvicala u boli :)
Guest- Guest
Pustimo nosove. Volite li i vi mandarine?Noor wrote:Malo ti je krumpirkast...a moj je pravilan, malen i prćast..:)Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
Vise volim klementine...ali, da...volim ih.Regoč wrote:Pustimo nosove. Volite li i vi mandarine?Noor wrote:Malo ti je krumpirkast...a moj je pravilan, malen i prćast..:)Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
Slozila sam dzem od mandica, prefini je ;)
Guest- Guest
ok, kužim.. ti si u onim godinama kad već i vid izdaje B-)Noor wrote:Malo ti je krumpirkast...a moj je pravilan, malen i prćast..:)Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
gle tvoj poveliki nos vidjeli smo na avataru, pa ti je badava izmišljati, a moj nije krumpirast nego je baš taman.. ok, možda mrvicu predugačak :P
2014-04-12
Uviek nam je bilo nerazumljivo i kad idete skupa na toalet. Pa smo krenuli i mi. Zgodno je što se imaš s kim zajebavati cielo vrieme. A i ako dođe do frke, nisi sam. Kasnije se ekipa razišla, a novima to baš i nije fora.Neve wrote:zato što nam je fora u isto vrijeme pričati i praviti grimase dok se pudramo B-)Regoč wrote:Nos je najbolje napudrati. A zašto to uviek činite u paru?
ne, šalim se, to je valjda moć sugestije, kad jedna pomisli da se možda sjaji i trebala bi se prepudrati, onda i druga odmah pomisli da je vjerojatno i kod nje isto tako :)
Sad im je pravo vrieme. Pršte, slatke... milina jedna. Ni naranče mi nisu loše, baš su ove današnje slađe od mandarinah.Noor wrote:Vise volim klementine...ali, da...volim ih.Regoč wrote:Pustimo nosove. Volite li i vi mandarine?Noor wrote:Malo ti je krumpirkast...a moj je pravilan, malen i prćast..:)Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
Slozila sam dzem od mandica, prefini je ;)
Važno je da znate namirisati dobru priliku, ipak ste poduzetnice.Neve wrote:ok, kužim.. ti si u onim godinama kad već i vid izdaje B-)Noor wrote:Malo ti je krumpirkast...a moj je pravilan, malen i prćast..:)Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
gle tvoj poveliki nos vidjeli smo na avataru, pa ti je badava izmišljati, a moj nije krumpirast nego je baš taman.. ok, možda mrvicu predugačak :P
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 34 of 50