Good luck & have fun (chat)
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
Važno je da znate namirisati dobru priliku, ipak ste poduzetnice.Neve wrote:ok, kužim.. ti si u onim godinama kad već i vid izdaje B-)Noor wrote:Malo ti je krumpirkast...a moj je pravilan, malen i prćast..:)Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
do tada neka se ni ne trudi...
gle tvoj poveliki nos vidjeli smo na avataru, pa ti je badava izmišljati, a moj nije krumpirast nego je baš taman.. ok, možda mrvicu predugačak :P
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
U očaju i uznapredovaloj staračkoj zlobi žene vide sve i svašta....evo, ti potvrđuješ :)Neve wrote:ok, kužim.. ti si u onim godinama kad već i vid izdaje B-)Noor wrote:Malo ti je krumpirkast...a moj je pravilan, malen i prćast..:)Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
gle tvoj poveliki nos vidjeli smo na avataru, pa ti je badava izmišljati, a moj nije krumpirast nego je baš taman.. ok, možda mrvicu predugačak :P
Kod mene je veliko sve sto takvo treba i biti. Žderi se i dalje...pumpkin
Guest- Guest
Dobre su i bundeve. Neki sam dan jeo juhu od bundeve, a imamo i pitu s bundevom. Povremeno znamo ispeći kao prilog uz meso.
Ahhhh,ženska vizijo frivolna.. :) sto je jos na tebi malo i slatko??? :)Neve wrote:ti ćeš o pristojnosti, uljudnosti i spuštanju nosine? mrak :D presuper je kako slabo podnosiš kad netko tvoje uobičajeno ponašanje primijeni na tebi.. btw, ja imam slatki mali nos, kao što se može vidjeti, i za razliku od tebe :PNoor wrote:dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
Ne zamjeri,ja bih volio da se zenskice ovdje samodopadno hvale,ali i da hvale svoje forumske kolegice.Na dobrobit nas muških.
eto primjer.."Imam mala i cakana stopala i prstice medene.." dobro sad ako je broj 42,ja pobjegoh.. :D
Guest- Guest
tako je, micice..poslušaj to, koristit će ti :P kad malo ojačaš samopouzdanje i učvrstiš slabašni ego, onda nećeš skakati kao ospjednuta kad netko kaže da mu je neka žena zgodna, i nećeš tražiti po netu njezinu najgoru moguću sliku, ne bi li nekako istaknula sebe :DNoor wrote:Pumpkin...sve bude 5, kad se rijesis gorcine izazvane zavišću ;)
A..i sportski je priznat poraz, ma kako se iznutra gusila i skvicala u boli :)
kad se malo središ, očvrsneš i stekneš zdravo samopouzdanje, mada je za to već prekasno, onda ti više neće biti potrebno stalno i grčevito hraniti svoj jadni gladni i cvileći ego, vječno otužno žicajući i kamčeći komplimente forumskih mangupa :)
i ne projiciraj.. znam da bi ti, takva slaba kakva si, sigurno doživjela teške boli i patnje, slom živaca, gušenje, lupanje srca, a možda bi si i žile rezala, da nisi 'pobijedila' u anketi B-) no nemamo sve tvoj problem sa svojim egom i imamo više nego dovoljno pažnje u RL, pa nam ova u VL nije potrebna i ne grebemo se za to rukama, nogama i dupetom, kao ti :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
sve veliko, ma to je fantastično, sve otišlo u guzicu, samo mozak ostao veličine sasušenog graška :PNoor wrote:U očaju i uznapredovaloj staračkoj zlobi žene vide sve i svašta....evo, ti potvrđuješ :)
btw, veliko ne preferiram, to se u tvojim godinama sve objesi, gravitacija djeluje na masu i to ni na što ne sliči, ako se ne utegne i dobro ne zažnira u korzete, puš-apove ili dva broja premale tajice B-)
i gospojo, opet ste oštro skrenuli s puta zdravog razuma i utvarate sebi da ste zbilja rosni cvjetić, lutka s naslovne strane i predmet vojničkih mokrih snova? :D no ako vas to usrećuje i veseli... od fantaziranja još nitko nije umro :D
2014-04-12
Liepo da ste se složile. Evo, samo da dopunim šalice kavom. Noorči, mlieko, mrvcicu. Neve, mlieko, šećer?Neve wrote:tako je, miciceNoor wrote:sportski je priznat poraz
Oplaaaa....samokontrola popušta i propušta :))))
Nemoj stati sada, piši i dalje, dok ti živci ne popucaju kao baloni....steta da tvoj ljigavi i zavidni karakter ne izađe ispod te beživotne maske koju imaš na faci. Budi što jesi...samo mala podla, iskompleksirana, atrofirana, usamljena i ocvala ženska, u kasnim zrelim godinama.
Nemoj stati sada, piši i dalje, dok ti živci ne popucaju kao baloni....steta da tvoj ljigavi i zavidni karakter ne izađe ispod te beživotne maske koju imaš na faci. Budi što jesi...samo mala podla, iskompleksirana, atrofirana, usamljena i ocvala ženska, u kasnim zrelim godinama.
Guest- Guest
haha nije 42, isuse, pa nemam peraje :Dpismejker wrote:Ahhhh,ženska vizijo frivolna.. :) sto je jos na tebi malo i slatko??? :)
Ne zamjeri,ja bih volio da se zenskice ovdje samodopadno hvale,ali i da hvale svoje forumske kolegice.Na dobrobit nas muških.
eto primjer.."Imam mala i cakana stopala i prstice medene.." dobro sad ako je broj 42,ja pobjegoh.. :D
a za cakane napaljujuće spikice, cice i guzice, norka je the best, meni se to ne da i nemam potrebu za tim, pa sam se više skoncentirala na druge stvari.. ali jbg, kad ti o ničemu drugom ne znaš i nećeš pričati B-)
2014-04-12
Valjda neces ni ti ;)Neve wrote:sve veliko, ma to je fantastično, sve otišlo u guzicu, samo mozak ostao veličine sasušenog graška :PNoor wrote:U očaju i uznapredovaloj staračkoj zlobi žene vide sve i svašta....evo, ti potvrđuješ :)
btw, veliko ne preferiram, to se u tvojim godinama sve objesi, gravitacija djeluje na masu i to ni na što ne sliči, ako se ne utegne i dobro ne zažnira u korzete, puš-apove ili dva broja premale tajice B-)
i gospojo, opet ste oštro skrenuli s puta zdravog razuma i utvarate sebi da ste zbilja rosni cvjetić, lutka s naslovne strane i predmet vojničkih mokrih snova? :D no ako vas to usrećuje i veseli... od fantaziranja još nitko nije umro :D
Guest- Guest
Ajoj Neve-kolegice...S ovim ne bi trebala se ponositi. (: (Neve wrote:sve veliko, ma to je fantastično, sve otišlo u guzicu, samo mozak ostao veličine sasušenog graška :PNoor wrote:U očaju i uznapredovaloj staračkoj zlobi žene vide sve i svašta....evo, ti potvrđuješ :)
S obzirom da je Noor-Kolegica u kojim vec jeste godinama,ne djeluje mi kao da joj nesto "visi",na nacin na koji ti to zelis prikazati.
Štovise,imam iskustva sa damama u 40tim,i mogu reci da prilican broj njih,i nadalje drzi cvrsto svoje atribute..Guza kad zajase,cvrsta kao mramor,grudi,kao zreli mango,strukic cvrst,konkurira danasnjim mladim curicama.Pusti te price,gore su mi one koje cijeli zivot izigravaju neke rokerice,sve suvonjave,bez kuka i struka,sprijeda i straga...Čisto otuzno djeluju.
Dakle,prednost dajem velikim i masivnim oblinama,naravno uz fizicku brigu i odrzavanje cvrstoce,vjezbama,radom,seksom.. :)
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Promašila si poantu Neve-kolegice...Nije nuzna spika o seksu kao bazi diskusije,nego sve da bude prozeto dobrom namjerom.Hajde,pohvali noor-kolegicu,jer su je pohvalili i vecina drugih,najvise muških,ali mi smo tome i meritorni.Zasto nemas potrebe se malo samopohvaliti i prikazati kroz rijeci??..to je ljucki i zdravo je..hajde hajde..ugodi mi.Skromnom Pismejkeru :)Neve wrote:haha nije 42, isuse, pa nemam peraje :Dpismejker wrote:Ahhhh,ženska vizijo frivolna.. :) sto je jos na tebi malo i slatko??? :)
a za cakane napaljujuće spikice, cice i guzice, norka je the best, meni se to ne da i nemam potrebu za tim, pa sam se više skoncentirala na druge stvari.. ali jbg, kad ti o ničemu drugom ne znaš i nećeš pričati B-)
Guest- Guest
norka, svaka čast, samu sebe si ful detaljno prikazala i opisala B-)Noor wrote:Oplaaaa....samokontrola popušta i propušta :))))
pa nisam ja ti, ne pucam tako lako i moje samopouzdanje ničim ne možeš oštetiti, objašnjavam ti to za tvoje dobro i ustvari bi mi trebala zahvaliti.. jbt, imaš sto godina i hrpu odrasle djece, a ponašaš se kao animir-dama u barovima :D
2014-04-12
Zachatali su chat, jel? Ma ne, to mi tako prijateljski uz kavu. Tebi s mliekom ili šećerom?veber wrote:zakaj zaserete chat?
ja neću, jer ne fantaziram.. ali ti bi, ako se ne središ, zbilja mogla završiti u maloj, bijeloj, izoliranoj sobici :)Noor wrote:Valjda neces ni ti ;)
2014-04-12
daj, svele, ne loži bzvz i ne pravi se anonimac.. prepoznat si odmah čim si se pojavio, i te igrice neće ti uspjeti :Dpismejker wrote:Promašila si poantu Neve-kolegice...Nije nuzna spika o seksu kao bazi diskusije,nego sve da bude prozeto dobrom namjerom.Hajde,pohvali noor-kolegicu,jer su je pohvalili i vecina drugih,najvise muških,ali mi smo tome i meritorni.Zasto nemas potrebe se malo samopohvaliti i prikazati kroz rijeci??..to je ljucki i zdravo je..hajde hajde..ugodi mi.Skromnom Pismejkeru :)
2014-04-12
Ej, Svetče, otkud ti u ovaj kasni čas? Mlieko? Šećer?pismejker wrote:prednost dajem velikim i masivnim oblinama
pa da, onako pozitivno, s kavom i šećerom :)Regoč wrote:Zachatali su chat, jel? Ma ne, to mi tako prijateljski uz kavu. Tebi s mliekom ili šećerom?veber wrote:zakaj zaserete chat?
2014-04-12
ne pijem kavu niti mlijeko, niti cikamRegoč wrote:Zachatali su chat, jel? Ma ne, to mi tako prijateljski uz kavu. Tebi s mliekom ili šećerom?veber wrote:zakaj zaserete chat?
2014-12-30
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 35 of 50