Good luck & have fun (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
Regoč wrote:Nije se ništa raspalo, a prijateljstvo ti nisam ni nudio. Ako ti toliko smetam, mada i dalje ne kužim zašto, trajno me baniraj pa si na miru.kic wrote:
smiješne su mi tvoje maske, dnevni boravak i pozitiva se brzo raspadne u tebe.. bolje te imati kao neprijatelja nego prijatelja, u drugom slučaju pokraj fronta još se i začelje mora paziti onda.. no thx
jesi se uzrujao to malo a
Svim na Zemlji mir, veselje! Pokažimo razumievanje jedni za druge.Neve wrote:hehe ti si kriv, zaključao si temu :Pkic wrote:
regoč opet pokaziva svoju beta kožu s pozivima na mir i ljubav-
a neve pleše na ovo sad
i dobro, neću 'ubijati' norku, iako bi višestruko zaslužila sve što bi dobila, budući da tako nisko, maliciozno i totalno jadno ponašanje već dugo nisam vidjela, čak ni na forumskim vječno konfliktnim područjima.. to se moralo riješiti mojom pozitivom :D
sta je longi, trazis curu, cim si sliku svoju stavio ?
betty.boop-
2015-01-23
Bolje i to nego da sam stavio sliku guzice pa bi onda rekla da tražim nekog da me naguzi.betty.boop wrote:sta je longi, trazis curu, cim si sliku svoju stavio ?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tvoj optimizam je zarazan :DRegoč wrote:Sve će doći na svoje, ovo će mjesto postati Arkadija, samo moramo djelovati u duhu ljubavi i razumievanja.
naravno, Arkadija, jedino što konstantni duh razumijevanja postupno povećava entropiju i polako vodi do toplinske smrti Arkadije, pa možda i nije loše uzvitlati malo površinu.. eto, kažem ja da sam totalno korisna :P
neva- Posts : 4367
2014-04-12
legenda :DRayMabus wrote:Bolje i to nego da sam stavio sliku guzice pa bi onda rekla da tražim nekog da me naguzi.betty.boop wrote:sta je longi, trazis curu, cim si sliku svoju stavio ?
Betica pogodila iz prve :P
2014-04-12
pa ja jesam, nema mi se što prigovoriti.. bila sam skroz umiljata, za slavlje orna i puna razumijevanja.. ali kad se norka zaozbiljno sva uživjela i ne zna ušutjeti na vrijeme, tja :P očekujem da ćeš je strogo ukoritiRegoč wrote:Svim na Zemlji mir, veselje! Pokažimo razumievanje jedni za druge.
2014-04-12
ali sladak je onako pomalo, još da ne priča toliko o emanćipaćiji i nekretninama...betty.boop wrote:sta je longi, trazis curu, cim si sliku svoju stavio ?
2014-04-12
gdje nam je uslužni batler regoč, dnevni boravak se hladi, treba pustit grijanje opet..
Neve wrote:tebe je klimaks već dobrano i ošibao i prošao, a i psihičke posljedice koje ti je ostavio više su nego očite :DNoor wrote:pusti neka ujeda ko selska đukela..drugo ni nije, uza svo svoje glumatanje veličine i visine, kojima misli izliječiti te silne komplekse, nakupljene godinama. samo se nadam da mene klimaks ipak neće toliko strašno ošinuti, kao nju.Regoč wrote:Nevo, "prostakuša" ne rabimo u dnevnom boravku. Ovdje smo na kavi i kolačima s prijateljima.
i daj iskopaj malo originalnosti bar kad me pokušavaš komično napasti, nemoj me stalno prepisivati.. probaj ponekad uporabiti bar to malo što imaš u glavi, vjeruj mi da ne boli :)
a nije, dušo...još sam ko čigra, puna gestagena i estrogena, a bome i feromona...sjećaš li se ti što je to uopće???
no, vidim da jadna i nisi baš upućena, naime klimaks ne ostavlja psihičke posljedice, tvoje psiho devijacije tebe prate očito od ranije.
i sad će pokondirena tikva, onako...s visine na koju se popela o obojcima i gumenim čizmama, o originalnosti? idi unazad pa čitaj tko koga kopira...no, ne čudim se da to radiš, nisi jedina, jer ovakva neinventivna i dosadna do bola, ne vidim da si ikome zanimljiva, osim sama sebi...a to, vjerujem, boli!
Guest- Guest
Samo ti liepo nudim način da si ostvariš san: trajno me baniraj i živjet ćeš sretno. Ne znam zašto, ali očito je tako. Pa, nek ti je nazdravlje!kic wrote:Regoč wrote:Nije se ništa raspalo, a prijateljstvo ti nisam ni nudio. Ako ti toliko smetam, mada i dalje ne kužim zašto, trajno me baniraj pa si na miru.kic wrote:
smiješne su mi tvoje maske, dnevni boravak i pozitiva se brzo raspadne u tebe.. bolje te imati kao neprijatelja nego prijatelja, u drugom slučaju pokraj fronta još se i začelje mora paziti onda.. no thx
jesi se uzrujao to malo a
Neve wrote:pa ja jesam, nema mi se što prigovoriti.. bila sam skroz umiljata, za slavlje orna i puna razumijevanja.. ali kad se norka zaozbiljno sva uživjela i ne zna ušutjeti na vrijeme, tja :P očekujem da ćeš je strogo ukoritiRegoč wrote:Svim na Zemlji mir, veselje! Pokažimo razumievanje jedni za druge.
već sam ti rekla, da sam za tebe dobila info..da si proljevasto dosadna kad se kreneš usplahireno i dezorjentirano vrtjeti u krug, ponavljajući riječi sugovornika, a okrećući ih u svoju korist, kao pas koji si lovi rep i vrti se u krug.
no pas je drag, simpatičan i komičan...a ti si školski primjer ženske odbojnosti i iskonske tragikomedije.
Guest- Guest
Noorči, budimo ljubazni prema novoj članici i uzvratit će nam dobrotom.
Odoh se naklopati mandarina.
Kic, baniraj me, znaš da to želiš.
Kad se vratim, vjerujem da me čeka bolji chat. Ako se vratim, jel Kic?
Regoč wrote:Noorči, budimo ljubazni prema novoj članici i uzvratit će nam dobrotom.
dok se uljudi, upristoji, spusti nosinu iz oblaka i prilagodi pravilima ovog dnevnog boravka.
do tada neka se ni ne trudi...
Guest- Guest
da sam te htio banirati, već sam mogao s razlogom pisanja one riječi na -G..
taj vlak je prošao, sad ti malo pijem krv kao reciprocitet ali i to mi se više ne da, uživaj u chatu i dočeku nove -G
kic wrote:
da sam te htio banirati, već sam mogao s razlogom pisanja one riječi na -G..
taj vlak je prošao, sad ti malo pijem krv kao reciprocitet ali i to mi se više ne da, uživaj u chatu i dočeku nove -G
ma nema baniranja, jel tako kico?
nema ni kmečanja....to je za pičkice .
Guest- Guest
puna si ti, to je sigurno.. ali samo teških gluposti i budalaština, praviš od sebe budalu kao da si u pubertetu, a ne u svojim vrlo zrelim godinama :D da, na tebi je klimaks ostavio vidljive psihičke posljedice, onak' si se malo posvađala sa zdravim razumom i izgubila svaki kontakt sa stvarnošću, za tebe je forum kao zemlja snova, tu se naguziš u dva broja preuskim tajicama, okineš 50 fotki u raznim pozama, pa onda umišljaš da si mlađahni rosni cvjetak i neka fatalna zavodnica.. jbt, koja si ti komedija :DNoor wrote:a nije, dušo...još sam ko čigra, puna gestagena i estrogena, a bome i feromona...sjećaš li se ti što je to uopće???
no, vidim da jadna i nisi baš upućena, naime klimaks ne ostavlja psihičke posljedice, tvoje psiho devijacije tebe prate očito od ranije.
i sad će pokondirena tikva, onako...s visine na koju se popela o obojcima i gumenim čizmama, o originalnosti? idi unazad pa čitaj tko koga kopira...no, ne čudim se da to radiš, nisi jedina, jer ovakva neinventivna i dosadna do bola, ne vidim da si ikome zanimljiva, osim sama sebi...a to, vjerujem, boli!
2014-04-12
stvarno si komičarka, pogriješila si profesiju očito :DNoor wrote:već sam ti rekla, da sam za tebe dobila info..da si proljevasto dosadna kad se kreneš usplahireno i dezorjentirano vrtjeti u krug, ponavljajući riječi sugovornika, a okrećući ih u svoju korist, kao pas koji si lovi rep i vrti se u krug.
no pas je drag, simpatičan i komičan...a ti si školski primjer ženske odbojnosti i iskonske tragikomedije.
ti si dobila informaciju, kao prava primitivna selska tračara.. no da bi se znalo tko si i što si ti, za to ne trebaju kuloarska blebetanja, ti potpuno očito nisi baš sva čista u glavi, fkt te taj klimaks dobro sredio.. ali valjda nije neizlječivo :D
btw, to što stalno ponavljaš kao papagaj o džukelama koje iskaču i grizu za nogavice i pete, to ti je tetka isto moja prispodoba, još s onog foruma, pa daj probaj malo i sama nešto, upregni tu jednu sivu stanicu koja ti još nije sišla u guzicu B-)
2014-04-12
da mi je pola eura za svaki put što sam večeras pročitao riječ: klimaks
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 33 of 50