Good luck & have fun (chat)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
možda, iako baš nisam neka volja za priče u stilu tko je što jeo, pio, kuhao.. eto, priznajem svoju lošu nechatovsku stranu :)Regoč wrote:Ostani pa vidi. Vjerujem da će ti osmjeh narasti.Neve wrote:kad vidim da se to poštuje od strane svih vas iz čopora i da se nikome ne dopušta maliciozno i podmuklo iživljavanje u intimnom druženju, onda će možda i meni biti drago.. a dotad.. :)Regoč wrote:Nevo, dobrodošla u chatovski čopor, a to je intimno druženje, bez grubih riečih. Drago mi je da si ovdje.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Dajmo joj vremena, tek je stigla, nije se još snašla. Samo strpljivo.Noor wrote:pusti neka ujeda ko selska đukela..drugo ni nije, uza svo svoje glumatanje veličine i visine, kojima misli izliječiti te silne komplekse, nakupljene godinama. samo se nadam da mene klimaks ipak neće toliko strašno ošinuti, kao nju.Regoč wrote:Nevo, "prostakuša" ne rabimo u dnevnom boravku. Ovdje smo na kavi i kolačima s prijateljima.
Polako sam, daj nam vremena da te uvučemo u sviet klope, cuge i poljoprivrednih radovah.Neve wrote:možda, iako baš nisam neka volja za priče u stilu tko je što jeo, pio, kuhao.. eto, priznajem svoju lošu nechatovsku stranu :)Regoč wrote:Ostani pa vidi. Vjerujem da će ti osmjeh narasti.Neve wrote:kad vidim da se to poštuje od strane svih vas iz čopora i da se nikome ne dopušta maliciozno i podmuklo iživljavanje u intimnom druženju, onda će možda i meni biti drago.. a dotad.. :)Regoč wrote:Nevo, dobrodošla u chatovski čopor, a to je intimno druženje, bez grubih riečih. Drago mi je da si ovdje.
tebe je klimaks već dobrano i ošibao i prošao, a i psihičke posljedice koje ti je ostavio više su nego očite :DNoor wrote:pusti neka ujeda ko selska đukela..drugo ni nije, uza svo svoje glumatanje veličine i visine, kojima misli izliječiti te silne komplekse, nakupljene godinama. samo se nadam da mene klimaks ipak neće toliko strašno ošinuti, kao nju.Regoč wrote:Nevo, "prostakuša" ne rabimo u dnevnom boravku. Ovdje smo na kavi i kolačima s prijateljima.
i daj iskopaj malo originalnosti bar kad me pokušavaš komično napasti, nemoj me stalno prepisivati.. probaj ponekad uporabiti bar to malo što imaš u glavi, vjeruj mi da ne boli :)
2014-04-12
joj, nemoj samo o klopi sad za blagdane, morala sam ići na hrpu domjenaka i više mi je dosta svega... samo sir, vrhnje, voće i povrće, do daljnjega :)Regoč wrote:Polako sam, daj nam vremena da te uvučemo u sviet klope, cuge i poljoprivrednih radovah.
2014-04-12
regoč opet pokaziva svoju beta kožu s pozivima na mir i ljubav-
a neve pleše na ovo sad
ma daj, Regoče :D snašla sam se odlično, vidjela neke 'svijetle' primjere... a da nitko nije skočio i upozorio da je ovo krasno 'intimno druženje', med, mlijeko i poljoprivredni radovi.. pa mislim da mi zbilja nije za zamjeriti što sam nastupila u istom stilu :PRegoč wrote:Dajmo joj vremena, tek je stigla, nije se još snašla. Samo strpljivo.Noor wrote:pusti neka ujeda ko selska đukela..drugo ni nije, uza svo svoje glumatanje veličine i visine, kojima misli izliječiti te silne komplekse, nakupljene godinama. samo se nadam da mene klimaks ipak neće toliko strašno ošinuti, kao nju.Regoč wrote:Nevo, "prostakuša" ne rabimo u dnevnom boravku. Ovdje smo na kavi i kolačima s prijateljima.
2014-04-12
Kod mene puše bura , popijo četri karlovacke crno , boli me glava . ja mislm da ce sad spavanje bit na repetoaru.
Last edited by RayMabus on 29/12/2016, 21:31; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kic, omega mladunče.
Odjebi više od mene ili reci što te toliko mučim.
Odjebi više od mene ili reci što te toliko mučim.
smiješne su mi tvoje maske, dnevni boravak i pozitiva se brzo raspadne u tebe.. bolje te imati kao neprijatelja nego prijatelja, u drugom slučaju pokraj fronta još se i začelje mora paziti onda.. no thx
Ja cu ic sad spavat , dekica jedna dekica druga ...nešto se forisram ovih dana , slabo spavam i jedem ....sad još popio ove cetri pive ....glava puca ....kad legnem nema me do sutra do deset kroz jutro.
2014-04-11
lnoc,longi..i ja cu..ono sam se tamo zezala, znam da se ne ljutis B-)RayMabus wrote:Ja cu ic sad spavat , dekica jedna dekica druga ...nešto se forisram ovih dana , slabo spavam i jedem ....sad još popio ove cetri pive ....glava puca ....kad legnem nema me do sutra do deset kroz jutro.
2014-04-12
hehe ti si kriv, zaključao si temu :Pkic wrote:
regoč opet pokaziva svoju beta kožu s pozivima na mir i ljubav-
a neve pleše na ovo sad
i dobro, neću 'ubijati' norku, iako bi višestruko zaslužila sve što bi dobila, budući da tako nisko, maliciozno i totalno jadno ponašanje već dugo nisam vidjela, čak ni na forumskim vječno konfliktnim područjima.. to se moralo riješiti mojom pozitivom :D
2014-04-12
Sve će doći na svoje, ovo će mjesto postati Arkadija, samo moramo djelovati u duhu ljubavi i razumievanja.Neve wrote:ma daj, Regoče :D snašla sam se odlično, vidjela neke 'svijetle' primjere... a da nitko nije skočio i upozorio da je ovo krasno 'intimno druženje', med, mlijeko i poljoprivredni radovi.. pa mislim da mi zbilja nije za zamjeriti što sam nastupila u istom stilu :PRegoč wrote:Dajmo joj vremena, tek je stigla, nije se još snašla. Samo strpljivo.Noor wrote:pusti neka ujeda ko selska đukela..drugo ni nije, uza svo svoje glumatanje veličine i visine, kojima misli izliječiti te silne komplekse, nakupljene godinama. samo se nadam da mene klimaks ipak neće toliko strašno ošinuti, kao nju.Regoč wrote:Nevo, "prostakuša" ne rabimo u dnevnom boravku. Ovdje smo na kavi i kolačima s prijateljima.
Šta da se ljutim 'maggie13 wrote:lnoc,longi..i ja cu..ono sam se tamo zezala, znam da se ne ljutis B-)RayMabus wrote:Ja cu ic sad spavat , dekica jedna dekica druga ...nešto se forisram ovih dana , slabo spavam i jedem ....sad još popio ove cetri pive ....glava puca ....kad legnem nema me do sutra do deset kroz jutro.
Šta nedaš p ?
Pa šta cu ja tu ???!!!???
Neda neda , idemo dalje.
2014-04-11
ma zašto bi se ljutio, mislim da mu je prije drago, samo hoće da se zna tko je tu muško, a muško ne lovi B-)maggie13 wrote:lnoc,longi..i ja cu..ono sam se tamo zezala, znam da se ne ljutis B-)RayMabus wrote:Ja cu ic sad spavat , dekica jedna dekica druga ...nešto se forisram ovih dana , slabo spavam i jedem ....sad još popio ove cetri pive ....glava puca ....kad legnem nema me do sutra do deset kroz jutro.
2014-04-12
sad ti mene zezas :DRayMabus wrote:Šta da se ljutim 'maggie13 wrote:lnoc,longi..i ja cu..ono sam se tamo zezala, znam da se ne ljutis B-)RayMabus wrote:Ja cu ic sad spavat , dekica jedna dekica druga ...nešto se forisram ovih dana , slabo spavam i jedem ....sad još popio ove cetri pive ....glava puca ....kad legnem nema me do sutra do deset kroz jutro.
Šta nedaš p ?
Pa šta cu ja tu ???!!!???
Neda neda , idemo dalje.
Aj lec, boli te glava :-)
2014-04-12
Nije se ništa raspalo, a prijateljstvo ti nisam ni nudio. Ako ti toliko smetam, mada i dalje ne kužim zašto, trajno me baniraj pa si na miru.kic wrote:
smiješne su mi tvoje maske, dnevni boravak i pozitiva se brzo raspadne u tebe.. bolje te imati kao neprijatelja nego prijatelja, u drugom slučaju pokraj fronta još se i začelje mora paziti onda.. no thx
malo sam ga provocirala, a mrsko mu nije..:DNeve wrote:ma zašto bi se ljutio, mislim da mu je prije drago, samo hoće da se zna tko je tu muško, a muško ne lovi B-)maggie13 wrote:lnoc,longi..i ja cu..ono sam se tamo zezala, znam da se ne ljutis B-)RayMabus wrote:Ja cu ic sad spavat , dekica jedna dekica druga ...nešto se forisram ovih dana , slabo spavam i jedem ....sad još popio ove cetri pive ....glava puca ....kad legnem nema me do sutra do deset kroz jutro.
Ipak je longi Dalmos ;P
2014-04-12
U trenutnom stanju uma u kakvom sam sad a ono je jednako posjecenom deblu koje pada mogu ti samo reci : liži i ljubi mi pupak a onda se spusti niže.Neve wrote:ma zašto bi se ljutio, mislim da mu je prije drago, samo hoće da se zna tko je tu muško, a muško ne lovi B-)maggie13 wrote:lnoc,longi..i ja cu..ono sam se tamo zezala, znam da se ne ljutis B-)RayMabus wrote:Ja cu ic sad spavat , dekica jedna dekica druga ...nešto se forisram ovih dana , slabo spavam i jedem ....sad još popio ove cetri pive ....glava puca ....kad legnem nema me do sutra do deset kroz jutro.
2014-04-11
Regoč wrote:Nije se ništa raspalo, a prijateljstvo ti nisam ni nudio. Ako ti toliko smetam, mada i dalje ne kužim zašto, trajno me baniraj pa si na miru.kic wrote:
jesi se uzrujao to malo a
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 32 of 50