Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
O idiotima...Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....A vidim da je Hrvatska po tom pitanju poprilicno idiotska zemlja..tu negdje rame uz rame sa Srbijom...sve je to u pet deka..
o čemu ti?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Nastavi, objasni..govinda wrote:Sta e?maggie13 wrote:E?govinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....A vidim da je Hrvatska po tom pitanju poprilicno idiotska zemlja..tu negdje rame uz rame sa Srbijom...sve je to u pet deka..
2014-04-12
ja simpatiziram ove pobornice totalitarizma, svih 6 :DRegoč wrote:Svašta se da vidjeti pa me zanima dokad će se tolerirati simpatizeri komunističkoga totalitarizma te ratnoga zločinca i diktatora Tita?
Nije valjda da ti treba dva puta ponavljati da shvatis..gore ti sve pise..maggie13 wrote:Nastavi, objasni..govinda wrote:Sta e?maggie13 wrote:E?govinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....A vidim da je Hrvatska po tom pitanju poprilicno idiotska zemlja..tu negdje rame uz rame sa Srbijom...sve je to u pet deka..
2016-11-17
ne sumnjamLeviathan2 wrote:ja simpatiziram ove pobornice totalitarizma, svih 6 :DRegoč wrote:Svašta se da vidjeti pa me zanima dokad će se tolerirati simpatizeri komunističkoga totalitarizma te ratnoga zločinca i diktatora Tita?
2014-04-12
nemam što shvatit..govinda wrote:Nije valjda da ti treba dva puta ponavljati da shvatis..gore ti sve pise..maggie13 wrote:Nastavi, objasni..govinda wrote:Sta e?maggie13 wrote:E?govinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....A vidim da je Hrvatska po tom pitanju poprilicno idiotska zemlja..tu negdje rame uz rame sa Srbijom...sve je to u pet deka..
kod tebe to normalno--zezancija
2014-04-12
govinda wrote:O idiotima...Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....A vidim da je Hrvatska po tom pitanju poprilicno idiotska zemlja..tu negdje rame uz rame sa Srbijom...sve je to u pet deka..
o čemu ti?
takes one to know one...
pa da, kad svi fino mogu bit islamistigovinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....
2014-04-19
malo rezat glave, gazit kamionom, pucat po narodu.... a ne ko ove ustase, samo idu s posla na posoprckov wrote:pa da, kad svi fino mogu bit islamistigovinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....
o jebo te konj uglavu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:malo rezat glave, gazit kamionom, pucat po narodu.... a ne ko ove ustase, samo idu s posla na posoprckov wrote:pa da, kad svi fino mogu bit islamistigovinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....
o jebo te konj uglavu
prckov, gdje ti živiš? ozbiljno te pitam. živiš li u RH ili barem negdje u susjedstvu? ? ako je odgovor ne onda marš odjebi sa foruma štetočino.
Guest- Guest
Regoč wrote:Tuđman je još pedesetih godinah shvatio komunističke zablude i protuhrvatsko djelovanje jugoslovenskih vlastih te je zbog toga i nastradao u onom sustavu, i onoj državi. Njegova je politika išla za odbacivanjem ekstremah te uzimanju zajedničkoga nazivnika kao temelja nacionalne pomirbe. Tuđman ti se borio protiv voljne ti i neprežaljene Velike Srbije.Gnječ wrote:danni1 wrote:Kao ni bagra koja promiče partizanske manire,mržnju i netoleranciju. Ni oni nemaju pravo svojatati hrvatsku a ta bagra je isplivala isto netom poslije smrti Tuđmana.sitting_bull wrote:ne seri kokolinda.Regoč wrote:Gnječ, ne seri, nego protuargumentiraj. Sukobe izazivaju nehrvatska ljevica i iredentistički boškarini. Mi smo svojim herojima mirno, nikoga ne dirajući, podigli spomen-ploču, a onda ste vi, četnici i četnikofili, po običaju udarili u histerično kmečanje. Odjebite više iz države koju niti ste ikada željeli, niti ju sada volite!
sva ustaška sranja i jogurt revolucionarna ustaška glavinjanja otkako nema franje započinju kad hdz dođe na vlast. ovog puta i uz podršku ck sa kaptola i popova koji sa oltara zazivaju bratoubilački građanski rat.
onda gmazovi imaju osjećaj snage i topline pa ispužu i izgmižu iz svojih rupa i počinju s ustaškim thompsonovskim orgijanjem koje hdz tolerira, a hrvatska samo trpi i unutarnju i vanjsku i političku i ekonomsku štetu jer nitko ne želi ulagati lovu u državu u kojoj polusvijet kreira političke napetosti.
kad već provociraš: istina je kako nikada nisam želio ustašku državu, nego državu svih građana republike hrvatske u kojoj će hrvati kao dobri domaćini biti zaštitnici svih ostalih koji nisu hrvati i jamci mira i suživota.
podizanje ovakve spomen ploče u jasenovcu je isto kao i kad vandali na kršćanskim grobljima počupaju križeve na grobovima i onda ih naopačke pobode u zemlju.
ljudi koje vole svoju državu i svoj dom paze da ne povrijede druge članove obitelji i državne zajednice.
bagra koja promiče ustaške manire i potiče mržnju i netolerancije nema pravo svojatati hrvatsku...
Ustaše su uvije samo posljedica nikad uzrok bili prije i sad su. Dok je usranih četnika i partizana u RH it će dobrih momaka ZA DOM SPREMNIH.
pa Tuđman je partizan njega si zaboravio? znači Tuđman je prvi koji je promicao partizanske manire, mržnju i netoleranciju.
hahahaha...trebalo mu je vremena jel? malo je retardiran tek je tek pedesetih godina otkrio ustašu u sebi. lol
Guest- Guest
ja sam ljevicar, ne priznajem granice ni razlike, zivim na zemlji ko i ti, druzeGnječ wrote:prckov wrote:malo rezat glave, gazit kamionom, pucat po narodu.... a ne ko ove ustase, samo idu s posla na posoprckov wrote:pa da, kad svi fino mogu bit islamistigovinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....
o jebo te konj uglavu
prckov, gdje ti živiš? ozbiljno te pitam. živiš li u RH ili barem negdje u susjedstvu? ? ako je odgovor ne onda marš odjebi sa foruma štetočino.
2014-04-19
prckov wrote:ja sam ljevicar, ne priznajem granice ni razlike, zivim na zemlji ko i ti, druzeGnječ wrote:prckov wrote:malo rezat glave, gazit kamionom, pucat po narodu.... a ne ko ove ustase, samo idu s posla na posoprckov wrote:pa da, kad svi fino mogu bit islamistigovinda wrote:Samo idioti mogu u 21. vijeku biti pobornici nekog neoustastva, neonacizma, cetnistva, fasizma....
o jebo te konj uglavu
pitao sam te gdje živiš štetočino ljudska mentalno hendikepirana. gdje? u Australiji? jel Australija jedna od županija u RH?
Guest- Guest
reko sam ti fasisto, svi mi zivimo na zemlji I krvavi smo ispod koze. Smrt fasizmu....I padaviciGnječ wrote:prckov wrote:ja sam ljevicar, ne priznajem granice ni razlike, zivim na zemlji ko i ti, druzeGnječ wrote:prckov wrote:malo rezat glave, gazit kamionom, pucat po narodu.... a ne ko ove ustase, samo idu s posla na posoprckov wrote:
pa da, kad svi fino mogu bit islamisti
o jebo te konj uglavu
pitao sam te gdje živiš štetočino ljudska mentalno hendikepirana. gdje? u Australiji? jel Australija jedna od županija u RH?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč wrote:Ne ide. Već su stavili zločinačkih totalitarnih režimah pa će reći da je titoizam bio totalitaran, ako i to, ali nije bio zločinački jer, iako je bilo žrtavah, u svojoj biti je težio boljem svietu i dobrobiti svih ljudi. Uobičajeno smeće od isprike, jel.tre911 wrote:budući da tjerate mak na konac ide zabrana simbola svih totalitarnih režima
mak na konac tjerate vi ustaše nasilno pokušavajući napraviti reviziju propalog NDH ustaškog nazi režima.
ako ćemo ići zabraniti sve simbole totalitarnih režima ja sam za. ali onda zaboravite na raspelo jer raspelo je simbol vatikanskog totalitarnog režima pod tim simbolom je vatikanski režim napravio bezbrojna krvoprolića, genocide, i sve moguće zločine protiv čovječanstva.
Guest- Guest
vidim pogoršava se situacija...daj ga prestanite šutati...
Dread_Pirate_Roberts wrote:vidim pogoršava se situacija...daj ga prestanite šutati...
oooo...uzburkao sam ustašku žabokrečinu na forumu...hvala hvala evo vidim jedan ustaški tetrijeb ko ti već počeo pokazivati znakove nervoze.
Guest- Guest
nema nervoze, ne brini gluperdo...rekao sam dečkima da te prestanu šutati jer si počeo pucati po šavovima...
Kad je postao generalmajor JNA, najmladji od svih generala onda je skonto da je ustasa zapravo? To je to ako sam dobro shvatio?Gnječ wrote:Regoč wrote:Tuđman je još pedesetih godinah shvatio komunističke zablude i protuhrvatsko djelovanje jugoslovenskih vlastih te je zbog toga i nastradao u onom sustavu, i onoj državi. Njegova je politika išla za odbacivanjem ekstremah te uzimanju zajedničkoga nazivnika kao temelja nacionalne pomirbe. Tuđman ti se borio protiv voljne ti i neprežaljene Velike Srbije.Gnječ wrote:danni1 wrote:Kao ni bagra koja promiče partizanske manire,mržnju i netoleranciju. Ni oni nemaju pravo svojatati hrvatsku a ta bagra je isplivala isto netom poslije smrti Tuđmana.sitting_bull wrote:
ne seri kokolinda.
sva ustaška sranja i jogurt revolucionarna ustaška glavinjanja otkako nema franje započinju kad hdz dođe na vlast. ovog puta i uz podršku ck sa kaptola i popova koji sa oltara zazivaju bratoubilački građanski rat.
onda gmazovi imaju osjećaj snage i topline pa ispužu i izgmižu iz svojih rupa i počinju s ustaškim thompsonovskim orgijanjem koje hdz tolerira, a hrvatska samo trpi i unutarnju i vanjsku i političku i ekonomsku štetu jer nitko ne želi ulagati lovu u državu u kojoj polusvijet kreira političke napetosti.
kad već provociraš: istina je kako nikada nisam želio ustašku državu, nego državu svih građana republike hrvatske u kojoj će hrvati kao dobri domaćini biti zaštitnici svih ostalih koji nisu hrvati i jamci mira i suživota.
podizanje ovakve spomen ploče u jasenovcu je isto kao i kad vandali na kršćanskim grobljima počupaju križeve na grobovima i onda ih naopačke pobode u zemlju.
ljudi koje vole svoju državu i svoj dom paze da ne povrijede druge članove obitelji i državne zajednice.
bagra koja promiče ustaške manire i potiče mržnju i netolerancije nema pravo svojatati hrvatsku...
Ustaše su uvije samo posljedica nikad uzrok bili prije i sad su. Dok je usranih četnika i partizana u RH it će dobrih momaka ZA DOM SPREMNIH.
pa Tuđman je partizan njega si zaboravio? znači Tuđman je prvi koji je promicao partizanske manire, mržnju i netoleranciju.
hahahaha...trebalo mu je vremena jel? malo je retardiran tek je tek pedesetih godina otkrio ustašu u sebi. lol
2016-11-17
Ne zezam se ovaj put, sve su to meni idioti...i oni koji uzvikuju ZDS i dzango sa svojim cetnistvom...maggie13 wrote:nemam što shvatit..govinda wrote:Nije valjda da ti treba dva puta ponavljati da shvatis..gore ti sve pise..maggie13 wrote:Nastavi, objasni..govinda wrote:Sta e?maggie13 wrote:
E?
kod tebe to normalno--zezancija
2016-11-17
opet te padavica uzela, sta ti kaze hecimGnječ wrote:Regoč wrote:Ne ide. Već su stavili zločinačkih totalitarnih režimah pa će reći da je titoizam bio totalitaran, ako i to, ali nije bio zločinački jer, iako je bilo žrtavah, u svojoj biti je težio boljem svietu i dobrobiti svih ljudi. Uobičajeno smeće od isprike, jel.tre911 wrote:budući da tjerate mak na konac ide zabrana simbola svih totalitarnih režima
mak na konac tjerate vi ustaše nasilno pokušavajući napraviti reviziju propalog NDH ustaškog nazi režima.
ako ćemo ići zabraniti sve simbole totalitarnih režima ja sam za. ali onda zaboravite na raspelo jer raspelo je simbol vatikanskog totalitarnog režima pod tim simbolom je vatikanski režim napravio bezbrojna krvoprolića, genocide, i sve moguće zločine protiv čovječanstva.
2014-04-19
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Pajser se vratio:'Zivimo u sekularnoj drzavi ma koliko se to ne svidjalo katolibanima'
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Drugi dan državnog posjeta Novom Zelandu Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je započela posjetom najvećem masliniku u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha.
» HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Drugi dan državnog posjeta Novom Zelandu Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je započela posjetom najvećem masliniku u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha.
» HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida
Page 5 of 10