Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
Page 1 of 1
Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
Ovako, hrvatski građani u sve većem broju odlaze iz Hrvatske otkako se Kolinda prije četiri godine vratila u državu.
I tko zna, možda se počnu vraćati u Hrvatsku kad se jednog dana Kolinda ponovno odluči na odlazak preko granice.
Tada bi se mobilnost napokon mogla pokazati kao pozitivna strana članstva u Europskoj uniji.
https://www.24sata.hr/kolumne/ljudi-bjeze-otkako-se-kolinda-vratila-vratit-ce-se-kad-ode-578068
I tko zna, možda se počnu vraćati u Hrvatsku kad se jednog dana Kolinda ponovno odluči na odlazak preko granice.
Tada bi se mobilnost napokon mogla pokazati kao pozitivna strana članstva u Europskoj uniji.
https://www.24sata.hr/kolumne/ljudi-bjeze-otkako-se-kolinda-vratila-vratit-ce-se-kad-ode-578068
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Re: Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
Guzlataq mi bas nije mila,ali nije niti kriva kako se navodi..hrvatski gradjani su masovnije krenuli kad se svabija otvorila za hrvatske radnike..dotad se mogao izvuci samo onaj koji ima nekog vani i debele veze za neki posel..Kad GKG ode,i dalje ce se nastaviti exodus..sve je do ekonomije,nis do nesposobnjakovica koji se smjenjuju na vlasti
Guest- Guest
nemoj to debi ni krenut objasnjavat, vrijeme utomar, radije jednu piffu maznipismejker wrote:Guzlataq mi bas nije mila,ali nije niti kriva kako se navodi..hrvatski gradjani su masovnije krenuli kad se svabija otvorila za hrvatske radnike..dotad se mogao izvuci samo onaj koji ima nekog vani i debele veze za neki posel..Kad GKG ode,i dalje ce se nastaviti exodus..sve je do ekonomije,nis do nesposobnjakovica koji se smjenjuju na vlasti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pismejker wrote:Guzlataq mi bas nije mila,ali nije niti kriva kako se navodi..hrvatski gradjani su masovnije krenuli kad se svabija otvorila za hrvatske radnike..dotad se mogao izvuci samo onaj koji ima nekog vani i debele veze za neki posel..Kad GKG ode,i dalje ce se nastaviti exodus..sve je do ekonomije,nis do nesposobnjakovica koji se smjenjuju na vlasti
priznaj da nisi procitao tekst
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
taman stavio hladiti..Noor wrote:nemoj to debi ni krenut objasnjavat, vrijeme utomar, radije jednu piffu maznipismejker wrote:Guzlataq mi bas nije mila,ali nije niti kriva kako se navodi..hrvatski gradjani su masovnije krenuli kad se svabija otvorila za hrvatske radnike..dotad se mogao izvuci samo onaj koji ima nekog vani i debele veze za neki posel..Kad GKG ode,i dalje ce se nastaviti exodus..sve je do ekonomije,nis do nesposobnjakovica koji se smjenjuju na vlasti
Guest- Guest
Nebitno Deboto..poanta jest da se garniture ciklicki smjenjuju na vlasti,jedni druge olajavaju,a kad se nadju skupa,to obicno bude prezderavanje i napijanje u nekim elitnijim zg restoranima uz viceve koji idu na racun gradjana.,.
Koli,ovaj ili onaj,posv je vise nebitno kako se zove i kojoj vlasti pripada..nakrali su se svi gori,a doli nastaje bjezanija trbuhom za kruffom..
Nemas pojam kako sam se ovdje preporodio,vec i samo zato jer je zakon jednak za sve i sve funkcionira za svakog isto..da ne spominjem benefite jake ekonomije i cestitog naroda u globalu..vise se ne zxamaram onim doli..nis sa tim vise nemam..
Koli,ovaj ili onaj,posv je vise nebitno kako se zove i kojoj vlasti pripada..nakrali su se svi gori,a doli nastaje bjezanija trbuhom za kruffom..
Nemas pojam kako sam se ovdje preporodio,vec i samo zato jer je zakon jednak za sve i sve funkcionira za svakog isto..da ne spominjem benefite jake ekonomije i cestitog naroda u globalu..vise se ne zxamaram onim doli..nis sa tim vise nemam..
Guest- Guest
Pa i jesmo. Plus CUH.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Evio intelektualke tehničkog smjeraNoor wrote:nemoj to debi ni krenut objasnjavat, vrijeme utomar, radije jednu piffu maznipismejker wrote:Guzlataq mi bas nije mila,ali nije niti kriva kako se navodi..hrvatski gradjani su masovnije krenuli kad se svabija otvorila za hrvatske radnike..dotad se mogao izvuci samo onaj koji ima nekog vani i debele veze za neki posel..Kad GKG ode,i dalje ce se nastaviti exodus..sve je do ekonomije,nis do nesposobnjakovica koji se smjenjuju na vlasti
Njen pametni komentar
evo i tebe, cim se cuga spominje ahahahaSora wrote:Evio intelektualke tehničkog smjeraNoor wrote:nemoj to debi ni krenut objasnjavat, vrijeme utomar, radije jednu piffu maznipismejker wrote:Guzlataq mi bas nije mila,ali nije niti kriva kako se navodi..hrvatski gradjani su masovnije krenuli kad se svabija otvorila za hrvatske radnike..dotad se mogao izvuci samo onaj koji ima nekog vani i debele veze za neki posel..Kad GKG ode,i dalje ce se nastaviti exodus..sve je do ekonomije,nis do nesposobnjakovica koji se smjenjuju na vlasti
Njen pametni komentar
2017-10-06
najracionalnije zene, bar 95% ih je racionalnih sa kojima mozes argumentirano raspravljat, blago onom ko ih ozeniSora wrote:Evio intelektualke tehničkog smjeraNoor wrote:nemoj to debi ni krenut objasnjavat, vrijeme utomar, radije jednu piffu maznipismejker wrote:Guzlataq mi bas nije mila,ali nije niti kriva kako se navodi..hrvatski gradjani su masovnije krenuli kad se svabija otvorila za hrvatske radnike..dotad se mogao izvuci samo onaj koji ima nekog vani i debele veze za neki posel..Kad GKG ode,i dalje ce se nastaviti exodus..sve je do ekonomije,nis do nesposobnjakovica koji se smjenjuju na vlasti
Njen pametni komentar
ove sa nekakvih drustvenih faksova 97 histericnih ludara
ko sto uostalom si i ti sore
bjezat od toga galopom
fuj
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
:)
pusti neka samo trkelja....svaki puta iznova dokaze da je nedostizna u glupostima
pusti neka samo trkelja....svaki puta iznova dokaze da je nedostizna u glupostima
ma moro sam je napucat radi ceifaNoor wrote::)
2014-04-19
ok, merak je merakprckov wrote:ma moro sam je napucat radi ceifaNoor wrote::)
evo sinoc stigla iz davosa ...sad kuham filanu papriku, bas ceifim
jbg...izgore mi luk, aj bok
2017-10-06
poteci jbteNoor wrote:ok, merak je merakprckov wrote:ma moro sam je napucat radi ceifaNoor wrote::)
evo sinoc stigla iz davosa ...sad kuham filanu papriku, bas ceifim
jbg...izgore mi luk, aj bok
2014-04-19
Noor wrote:evo i tebe, cim se cuga spominje ahahahaSora wrote:Evio intelektualke tehničkog smjeraNoor wrote:nemoj to debi ni krenut objasnjavat, vrijeme utomar, radije jednu piffu maznipismejker wrote:Guzlataq mi bas nije mila,ali nije niti kriva kako se navodi..hrvatski gradjani su masovnije krenuli kad se svabija otvorila za hrvatske radnike..dotad se mogao izvuci samo onaj koji ima nekog vani i debele veze za neki posel..Kad GKG ode,i dalje ce se nastaviti exodus..sve je do ekonomije,nis do nesposobnjakovica koji se smjenjuju na vlasti
Njen pametni komentar
Eto, mudro rečeno.pismejker wrote:Guzlataq mi bas nije mila,ali nije niti kriva kako se navodi..hrvatski gradjani su masovnije krenuli kad se svabija otvorila za hrvatske radnike..dotad se mogao izvuci samo onaj koji ima nekog vani i debele veze za neki posel..Kad GKG ode,i dalje ce se nastaviti exodus..sve je do ekonomije,nis do nesposobnjakovica koji se smjenjuju na vlasti
Baš me briga za sve vas.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
» Andrija Hebrang u Bujici:'Hrvatska je talac iskompleksiranih likova koju je vode a nisu sudjelovali u njenom stvaranju.'
» Dok mačke nema, miševi kolo vode. A Kolinda će trijumfirati
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
» Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
» Andrija Hebrang u Bujici:'Hrvatska je talac iskompleksiranih likova koju je vode a nisu sudjelovali u njenom stvaranju.'
» Dok mačke nema, miševi kolo vode. A Kolinda će trijumfirati
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
Page 1 of 1