Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
Vidi balije i čede što se slizaše. A onda će jedan drugom ćele-kulu, a drugi jednom "nož, žicu" spominjati.govinda wrote:Pa psotao je Vrhovnik..predskazanje se haman obistinilo...Gnječ wrote:govinda wrote:Kad je postao generalmajor JNA, najmladji od svih generala onda je skonto da je ustasa zapravo? To je to ako sam dobro shvatio?Gnječ wrote:Regoč wrote:
Tuđman je još pedesetih godinah shvatio komunističke zablude i protuhrvatsko djelovanje jugoslovenskih vlastih te je zbog toga i nastradao u onom sustavu, i onoj državi. Njegova je politika išla za odbacivanjem ekstremah te uzimanju zajedničkoga nazivnika kao temelja nacionalne pomirbe. Tuđman ti se borio protiv voljne ti i neprežaljene Velike Srbije.
hahahaha...trebalo mu je vremena jel? malo je retardiran tek je tek pedesetih godina otkrio ustašu u sebi. lol
da. otprilike to bi bilo to. kad je postao generalmajor JNA Tuđman nije mogao postati maršal pa mu se jedne noći ukazao Ante Pavelić i reko mu jebeš titulu maršala ti ćeš biti Poglavnik svih ustaša i krkana rvat'na.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ostavio nam je slobodnu Hrvatsku te spasio Bosher od nestajanja. Ali jebeš to, onemogućio je Veliku Srbiju, stoka jedna. A i bio je general onoga gada što je Istru pridružio Hrvatskoj, idiot glupi. Smeće od čovjeka je bio, puuuuj na njega i sve koji ga poštuju. Jel tako čedobalijski dvojče?Gnječ wrote:je, postao je Vrhovnik Poglavnik Fuhrer. razjebao je sve što čega se dotakao započeo brutalni rat i imperijalistička osvajanja u susjednoj BiH ali je ubrzo prduo u ćenifu i ostavio nam u amanet sprženu uništenu zemlju, uništeno i opljačkano gospodarstvo, uništene ljude sudbine i generacije i najvažnije ostavio nam je ustaše.
Ma miline kad poturica što prodade vjeru za večeru, nekomu određuje narodnost.govinda wrote:A irski su katolici? Izvini, nisam ih prepoznao kao takve....maggie13 wrote:bojim se da su oni tvoji najopasniji globalno, a bojim se i za tebe, s obzirom da Hrvate u BiH nazivas 'bosanskim katolicima'..:-)govinda wrote:pa ostajem pri drzavi, najmanje pola Hrvatske su takvi idioti (gledajuci po rezultatima izbora) a u Srbiji najmanje dvije trecine..sto se tice BiH, dakle imamo i tamo idiote koji podrzavaju ustastvo ili cetnistvo, na zalost...maggie13 wrote:aha, stigosmo na pojedince, prije bile cijele drzave..plus svoje zaboravio..pojedince :Dgovinda wrote:
Ne zezam se ovaj put, sve su to meni idioti...i oni koji uzvikuju ZDS i dzango sa svojim cetnistvom...
Mislim da cu ga kupiti, muhahahahahahahahahahahahahahhahahaa
2014-04-14
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Pajser se vratio:'Zivimo u sekularnoj drzavi ma koliko se to ne svidjalo katolibanima'
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Drugi dan državnog posjeta Novom Zelandu Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je započela posjetom najvećem masliniku u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha.
» HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Drugi dan državnog posjeta Novom Zelandu Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je započela posjetom najvećem masliniku u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha.
» HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida
Page 10 of 10