Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
Dakle Kolinda je odgovorila Vučiću... Rekla je kako su srbijanske optužbe i tvrdnje na račun Republike Hrvatske sasvim neprihvatljive...
“U Hrvatskoj nema ustaštva..." Kaže ona.
Nema?
I to ona govori nakon postavljene ploče u Jasenovcu, nakon što jedan od predstavnika obnašatelja zakonodavne vlasti hoda uokolo i partizane prikazuje kao teroriste a slavi kvislinšku NDH a ustaše prikazuje kao regularnu vojsku... nakon što se na stadionima ori ZA DOM SPREMNI a ona jadna eto ništa niti je što čula niti što vidjela.
Nakon što je u Vladi RH stolovao ministar koji je slavio NDH a ustaše nazivao mučenicima i šehidima.
Nakon što je iz ureda uklonila bistu najjačeg vođe antifašističkg pokreta u porobljenoj Europi a koju ni Tuđman nije uklonio.
Nakon što je njezin VIP gost na inauguraciji Velimir Bujanec u svojoj emisiji izjavio: Nisu u Jasenovcu Židovi završavali po nekom rasnom ključu, nego zato što su, isto kao i Srbi i komunisti, bili protiv hrvatske države.- Zna se da je mislio na kvislinšku NDH.
Isti taj lik svojevremeno je izjavljivao: Jasno je za kakvo se rešenje srpskog pitanja zalažem: trećinu iseliti, trećinu lojalnih prekrstiti, a trećinu, zločince, poubijati. Volim da ponavljam ono što su govorili naši dedovi ustaše: Bog na nebu, hrvatski narod na zemlji. Ja još dodajem – Jasenovac između – isticao je svojevremeno Bujanec.
LINK
Nema?
I to ona govori nakon postavljene ploče u Jasenovcu, nakon što jedan od predstavnika obnašatelja zakonodavne vlasti hoda uokolo i partizane prikazuje kao teroriste a slavi kvislinšku NDH a ustaše prikazuje kao regularnu vojsku... nakon što se na stadionima ori ZA DOM SPREMNI a ona jadna eto ništa niti je što čula niti što vidjela.
Nakon što je u Vladi RH stolovao ministar koji je slavio NDH a ustaše nazivao mučenicima i šehidima.
Nakon što je iz ureda uklonila bistu najjačeg vođe antifašističkg pokreta u porobljenoj Europi a koju ni Tuđman nije uklonio.
Nakon što je njezin VIP gost na inauguraciji Velimir Bujanec u svojoj emisiji izjavio: Nisu u Jasenovcu Židovi završavali po nekom rasnom ključu, nego zato što su, isto kao i Srbi i komunisti, bili protiv hrvatske države.- Zna se da je mislio na kvislinšku NDH.
Isti taj lik svojevremeno je izjavljivao: Jasno je za kakvo se rešenje srpskog pitanja zalažem: trećinu iseliti, trećinu lojalnih prekrstiti, a trećinu, zločince, poubijati. Volim da ponavljam ono što su govorili naši dedovi ustaše: Bog na nebu, hrvatski narod na zemlji. Ja još dodajem – Jasenovac između – isticao je svojevremeno Bujanec.
LINK
Re: Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
Bože dragi čime se ljudi bave, ustašstvom a prošlo je preko 70 godina od drugoga svjetskog rata. Zabraniti sva totalitarna obilježja i gotovo, i u i zvijezdu i sve ili sve pustiti i ne obazirati se na to. Ovakvo stanje i medijsko bavljenje ovim je ponižavajuće.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Zvijezdu se NE MOŽE i NE SMIJE zabraniti jer nju nisu izmislili diktatori ili totalitarni režimi. Ona je bila i jest simbol radničkog pokreta.
Uostalom i Europski sud za ljudska prava jasno se odredio spram pitanja zvijezde.
Uostalom i Europski sud za ljudska prava jasno se odredio spram pitanja zvijezde.
I nema ustaštva.
Neće ni biti.
Neće ni biti.
2014-04-12
Pa ako je tomu tako onda neka na stadionima prestanu urlati kako su za dom spremni. Onad neka ne stavljaju ploče s tim i takvim pozdravom. Onda neka obnašatelj zakonodavne vlasti neka ne priča kako su partizani bili teroristi a ustaše regularna vojska. Onda se neka Kolinda ogradi od svog VIP gosta koji lupeta neuloze o Jasenovcu.newuser wrote:Bože dragi čime se ljudi bave, ustašstvom a prošlo je preko 70 godina od drugoga svjetskog rata.
Iam ih oko jedan posto, s Hasanbegovićem, ali onda se to tako treba i reći a ne žmiriti i praviti se kako je sve 5.maggie13 wrote:I nema ustaštva.
Neće ni biti.
Onda se ne treba osnivati povjerenstvo zbog sramotne ploče već se treba promtno reagirati.
provocator wrote:Pa ako je tomu tako onda neka na stadionima prestanu urlati kako su za dom spremni. Onad neka ne stavljaju ploče s tim i takvim pozdravom. Onda neka obnašatelj zakonodavne vlasti neka ne priča kako su partizani bili teroristi a ustaše regularna vojska. Onda se neka Kolinda ogradi od svog VIP gosta koji lupeta neuloze o Jasenovcu.newuser wrote:Bože dragi čime se ljudi bave, ustašstvom a prošlo je preko 70 godina od drugoga svjetskog rata.
Baviš se nebitnim glupostima, i zvijezda i u trebaju pod zabranu oba su režima pobila dosta nedužnih ljudi nije im mjesto u civiliziranom društvu.
2015-09-09
1% ustaša a vas 20% pa ti vidi tko je veća opasnost.provocator wrote:Iam ih oko jedan posto, s Hasanbegovićem, ali onda se to tako treba i reći a ne žmiriti i praviti se kako je sve 5.maggie13 wrote:I nema ustaštva.
Neće ni biti.
Onda se ne treba osnivati povjerenstvo zbog sramotne ploče već se treba promtno reagirati.
2015-09-09
... i na kraju Provo ti ne možeš suditi niti najmanje po ovom pitanju i na ovim temama ti si teški "zvijezdaš" i ne vidiš u svome oku kolac a u drugom vidiš zrno.
2015-09-09
Zvijezde su uglavno bijele boje, a crvene boje su patuljci koji se zbog pomanjkanja goriva gase....provocator wrote:Zvijezdu se NE MOŽE i NE SMIJE zabraniti jer nju nisu izmislili diktatori ili totalitarni režimi. Ona je bila i jest simbol radničkog pokreta.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kukuriku koalicija odkurikala, a ona i dalje zatajuje...provocator wrote:Dakle Kolinda je odgovorila Vučiću... Rekla je kako su srbijanske optužbe i tvrdnje na račun Republike Hrvatske sasvim neprihvatljive...
Nema?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Zvijezda nije simbol totalitarizma niti su je totalitarni režimi osmislili... Koliko puta to treba ponoviti da dopre do tvog malog mozga?newuser wrote:... i na kraju Provo ti ne možeš suditi niti najmanje po ovom pitanju i na ovim temama ti si teški "zvijezdaš" i ne vidiš u svome oku kolac a u drugom vidiš zrno.
NO PASARAN!
provocator wrote:Zvijezda nije simbol totalitarizma niti su je totalitarni režimi osmislili... Koliko puta to treba ponoviti da dopre do tvog malog mozga?newuser wrote:... i na kraju Provo ti ne možeš suditi niti najmanje po ovom pitanju i na ovim temama ti si teški "zvijezdaš" i ne vidiš u svome oku kolac a u drugom vidiš zrno.
NO PASARAN!
Isto tako nije niti U simbol ničega, može se pronaći gdje god okreneš... ista logika
2015-09-09
ma problem su budale kao npr ovaj nas provo,
lud coek uglavu
lud coek uglavu
2014-04-19
ploča nije samotna..mozda ej sporan jedna detalj i nista viseprovocator wrote:Iam ih oko jedan posto, s Hasanbegovićem, ali onda se to tako treba i reći a ne žmiriti i praviti se kako je sve 5.maggie13 wrote:I nema ustaštva.
Neće ni biti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Slavko Jager 'slovenac' koji se nalazi na spomen ploci u jasenovcu kao pripadnik hos-a inace doista je pravi slovenac rođen u mariboru...nakon sto je okruzen bio od cetnika a netom prije ranjen zarobljen je...mucen je,šarafcigerom su mu cetnici izvadili oči prije toga polomili mu svaku kost i u njega ispucali 76 metaka...
2015-09-08
Ustaše možda jesu manjina u Hrvatskoj, ali mi glasujemo za njih, jer oni su najjače protiv Srbije.
crvenkasti-
2014-04-17
ti si budala...pa sad pisi sto hoces...crvenkasti wrote:Ustaše možda jesu manjina u Hrvatskoj, ali mi glasujemo za njih, jer oni su najjače protiv Srbije.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti si budala...pa sad pisi sto hoces...crvenkasti wrote:Ustaše možda jesu manjina u Hrvatskoj, ali mi glasujemo za njih, jer oni su najjače protiv Srbije.
Da, pa što? Uvijek ću glasat za HDZ.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Pajser se vratio:'Zivimo u sekularnoj drzavi ma koliko se to ne svidjalo katolibanima'
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Drugi dan državnog posjeta Novom Zelandu Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je započela posjetom najvećem masliniku u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha.
» HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Drugi dan državnog posjeta Novom Zelandu Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je započela posjetom najvećem masliniku u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha.
» HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida
Page 1 of 10