Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Živimo li Kolinda i ja u istoj državi?
opet te padavica uzela, sta ti kaze hecimGnječ wrote:Regoč wrote:Ne ide. Već su stavili zločinačkih totalitarnih režimah pa će reći da je titoizam bio totalitaran, ako i to, ali nije bio zločinački jer, iako je bilo žrtavah, u svojoj biti je težio boljem svietu i dobrobiti svih ljudi. Uobičajeno smeće od isprike, jel.tre911 wrote:budući da tjerate mak na konac ide zabrana simbola svih totalitarnih režima
mak na konac tjerate vi ustaše nasilno pokušavajući napraviti reviziju propalog NDH ustaškog nazi režima.
ako ćemo ići zabraniti sve simbole totalitarnih režima ja sam za. ali onda zaboravite na raspelo jer raspelo je simbol vatikanskog totalitarnog režima pod tim simbolom je vatikanski režim napravio bezbrojna krvoprolića, genocide, i sve moguće zločine protiv čovječanstva.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
aha, stigosmo na pojedince, prije bile cijele drzave..plus svoje zaboravio..pojedince :Dgovinda wrote:Ne zezam se ovaj put, sve su to meni idioti...i oni koji uzvikuju ZDS i dzango sa svojim cetnistvom...maggie13 wrote:nemam što shvatit..govinda wrote:Nije valjda da ti treba dva puta ponavljati da shvatis..gore ti sve pise..maggie13 wrote:Nastavi, objasni..govinda wrote:
Sta e?
kod tebe to normalno--zezancija
2014-04-12
pa ostajem pri drzavi, najmanje pola Hrvatske su takvi idioti (gledajuci po rezultatima izbora) a u Srbiji najmanje dvije trecine..sto se tice BiH, dakle imamo i tamo idiote koji podrzavaju ustastvo ili cetnistvo, na zalost...maggie13 wrote:aha, stigosmo na pojedince, prije bile cijele drzave..plus svoje zaboravio..pojedince :Dgovinda wrote:Ne zezam se ovaj put, sve su to meni idioti...i oni koji uzvikuju ZDS i dzango sa svojim cetnistvom...maggie13 wrote:nemam što shvatit..govinda wrote:Nije valjda da ti treba dva puta ponavljati da shvatis..gore ti sve pise..maggie13 wrote:
Nastavi, objasni..
2016-11-17
Dread_Pirate_Roberts wrote:nema nervoze, ne brini gluperdo...rekao sam dečkima da te prestanu šutati jer si počeo pucati po šavovima...
kaj da? gluperdo slabo vidiš odi po kleenex i očisti si Windowse.
Guest- Guest
govinda wrote:Kad je postao generalmajor JNA, najmladji od svih generala onda je skonto da je ustasa zapravo? To je to ako sam dobro shvatio?Gnječ wrote:Regoč wrote:Tuđman je još pedesetih godinah shvatio komunističke zablude i protuhrvatsko djelovanje jugoslovenskih vlastih te je zbog toga i nastradao u onom sustavu, i onoj državi. Njegova je politika išla za odbacivanjem ekstremah te uzimanju zajedničkoga nazivnika kao temelja nacionalne pomirbe. Tuđman ti se borio protiv voljne ti i neprežaljene Velike Srbije.Gnječ wrote:danni1 wrote:
Kao ni bagra koja promiče partizanske manire,mržnju i netoleranciju. Ni oni nemaju pravo svojatati hrvatsku a ta bagra je isplivala isto netom poslije smrti Tuđmana.
Ustaše su uvije samo posljedica nikad uzrok bili prije i sad su. Dok je usranih četnika i partizana u RH it će dobrih momaka ZA DOM SPREMNIH.
pa Tuđman je partizan njega si zaboravio? znači Tuđman je prvi koji je promicao partizanske manire, mržnju i netoleranciju.
hahahaha...trebalo mu je vremena jel? malo je retardiran tek je tek pedesetih godina otkrio ustašu u sebi. lol
da. otprilike to bi bilo to. kad je postao generalmajor JNA Tuđman nije mogao postati maršal pa mu se jedne noći ukazao Ante Pavelić i reko mu jebeš titulu maršala ti ćeš biti Poglavnik svih ustaša i krkana rvat'na.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:nema nervoze, ne brini gluperdo...rekao sam dečkima da te prestanu šutati jer si počeo pucati po šavovima...
vidim sasvim dobro da voliš pušiti talijanske kurce...
Pa psotao je Vrhovnik..predskazanje se haman obistinilo...Gnječ wrote:govinda wrote:Kad je postao generalmajor JNA, najmladji od svih generala onda je skonto da je ustasa zapravo? To je to ako sam dobro shvatio?Gnječ wrote:Regoč wrote:Tuđman je još pedesetih godinah shvatio komunističke zablude i protuhrvatsko djelovanje jugoslovenskih vlastih te je zbog toga i nastradao u onom sustavu, i onoj državi. Njegova je politika išla za odbacivanjem ekstremah te uzimanju zajedničkoga nazivnika kao temelja nacionalne pomirbe. Tuđman ti se borio protiv voljne ti i neprežaljene Velike Srbije.Gnječ wrote:
pa Tuđman je partizan njega si zaboravio? znači Tuđman je prvi koji je promicao partizanske manire, mržnju i netoleranciju.
hahahaha...trebalo mu je vremena jel? malo je retardiran tek je tek pedesetih godina otkrio ustašu u sebi. lol
da. otprilike to bi bilo to. kad je postao generalmajor JNA Tuđman nije mogao postati maršal pa mu se jedne noći ukazao Ante Pavelić i reko mu jebeš titulu maršala ti ćeš biti Poglavnik svih ustaša i krkana rvat'na.
2016-11-17
Dread_Pirate_Roberts wrote:Gnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:nema nervoze, ne brini gluperdo...rekao sam dečkima da te prestanu šutati jer si počeo pucati po šavovima...
ajde ajde don't be worry odi do McDonaldsa ili Wallmarta smirit hormone.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:Gnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:nema nervoze, ne brini gluperdo...rekao sam dečkima da te prestanu šutati jer si počeo pucati po šavovima...
upravo si popušio nekom talijančiću pa si sad gladan ili što?
o smirivanju hormona rađe ne bi s tobom jer kad god nešto pišeš to je pod utjecajem toliko bijesa da te skroz zabavno čitati kako pizdiš :)
cuj don't be worry..e gnjeco gnjeco..hrizantemo jednaGnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:Gnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:nema nervoze, ne brini gluperdo...rekao sam dečkima da te prestanu šutati jer si počeo pucati po šavovima...
2014-04-19
ajd ti supcic razguli u tu tvoju haman vukojebinugovinda wrote:Pa psotao je Vrhovnik..predskazanje se haman obistinilo...Gnječ wrote:govinda wrote:Kad je postao generalmajor JNA, najmladji od svih generala onda je skonto da je ustasa zapravo? To je to ako sam dobro shvatio?Gnječ wrote:Regoč wrote:
Tuđman je još pedesetih godinah shvatio komunističke zablude i protuhrvatsko djelovanje jugoslovenskih vlastih te je zbog toga i nastradao u onom sustavu, i onoj državi. Njegova je politika išla za odbacivanjem ekstremah te uzimanju zajedničkoga nazivnika kao temelja nacionalne pomirbe. Tuđman ti se borio protiv voljne ti i neprežaljene Velike Srbije.
2014-04-19
Dread_Pirate_Roberts wrote:Gnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:Gnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:nema nervoze, ne brini gluperdo...rekao sam dečkima da te prestanu šutati jer si počeo pucati po šavovima...
o smirivanju hormona rađe ne bi s tobom jer kad god nešto pišeš to je pod utjecajem toliko bijesa da te skroz zabavno čitati kako pizdiš :)
još jedan vidoviti Milan na forumu. ima vas sa Windowsima ovdje mnogo ovaj forum polako postaje Ezo TV.
Guest- Guest
jel to gnjeco gejoDread_Pirate_Roberts wrote:Gnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:Gnječ wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:nema nervoze, ne brini gluperdo...rekao sam dečkima da te prestanu šutati jer si počeo pucati po šavovima...
2014-04-19
nema veze, sta ima veze
2014-04-19
govinda wrote:Pa psotao je Vrhovnik..predskazanje se haman obistinilo...Gnječ wrote:govinda wrote:Kad je postao generalmajor JNA, najmladji od svih generala onda je skonto da je ustasa zapravo? To je to ako sam dobro shvatio?Gnječ wrote:Regoč wrote:
Tuđman je još pedesetih godinah shvatio komunističke zablude i protuhrvatsko djelovanje jugoslovenskih vlastih te je zbog toga i nastradao u onom sustavu, i onoj državi. Njegova je politika išla za odbacivanjem ekstremah te uzimanju zajedničkoga nazivnika kao temelja nacionalne pomirbe. Tuđman ti se borio protiv voljne ti i neprežaljene Velike Srbije.
je, postao je Vrhovnik Poglavnik Fuhrer. razjebao je sve što čega se dotakao započeo brutalni rat i imperijalistička osvajanja u susjednoj BiH ali je ubrzo prduo u ćenifu i ostavio nam u amanet sprženu uništenu zemlju, uništeno i opljačkano gospodarstvo, uništene ljude sudbine i generacije i najvažnije ostavio nam je ustaše.
Guest- Guest
..gnjec pazi se...Gnječ wrote:govinda wrote:Pa psotao je Vrhovnik..predskazanje se haman obistinilo...Gnječ wrote:govinda wrote:Kad je postao generalmajor JNA, najmladji od svih generala onda je skonto da je ustasa zapravo? To je to ako sam dobro shvatio?Gnječ wrote:
je, postao je Vrhovnik Poglavnik Fuhrer. razjebao je sve što čega se dotakao započeo brutalni rat i imperijalistička osvajanja u susjednoj BiH ali je ubrzo prduo u ćenifu i ostavio nam u amanet sprženu uništenu zemlju, uništeno i opljačkano gospodarstvo, uništene ljude sudbine i generacije i najvažnije ostavio nam je ustaše.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..žaba ti je uskocila u usta...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prckov wrote:nema veze, sta ima veze
naravno da nema veze...
bojim se da su oni tvoji najopasniji globalno, a bojim se i za tebe, s obzirom da Hrvate u BiH nazivas 'bosanskim katolicima'..:-)govinda wrote:pa ostajem pri drzavi, najmanje pola Hrvatske su takvi idioti (gledajuci po rezultatima izbora) a u Srbiji najmanje dvije trecine..sto se tice BiH, dakle imamo i tamo idiote koji podrzavaju ustastvo ili cetnistvo, na zalost...maggie13 wrote:aha, stigosmo na pojedince, prije bile cijele drzave..plus svoje zaboravio..pojedince :Dgovinda wrote:Ne zezam se ovaj put, sve su to meni idioti...i oni koji uzvikuju ZDS i dzango sa svojim cetnistvom...maggie13 wrote:nemam što shvatit..govinda wrote:
Nije valjda da ti treba dva puta ponavljati da shvatis..gore ti sve pise..
2014-04-12
A irski su katolici? Izvini, nisam ih prepoznao kao takve....maggie13 wrote:bojim se da su oni tvoji najopasniji globalno, a bojim se i za tebe, s obzirom da Hrvate u BiH nazivas 'bosanskim katolicima'..:-)govinda wrote:pa ostajem pri drzavi, najmanje pola Hrvatske su takvi idioti (gledajuci po rezultatima izbora) a u Srbiji najmanje dvije trecine..sto se tice BiH, dakle imamo i tamo idiote koji podrzavaju ustastvo ili cetnistvo, na zalost...maggie13 wrote:aha, stigosmo na pojedince, prije bile cijele drzave..plus svoje zaboravio..pojedince :Dgovinda wrote:Ne zezam se ovaj put, sve su to meni idioti...i oni koji uzvikuju ZDS i dzango sa svojim cetnistvom...maggie13 wrote:
nemam što shvatit..
2016-11-17
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Pajser se vratio:'Zivimo u sekularnoj drzavi ma koliko se to ne svidjalo katolibanima'
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Drugi dan državnog posjeta Novom Zelandu Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je započela posjetom najvećem masliniku u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha.
» HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Drugi dan državnog posjeta Novom Zelandu Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je započela posjetom najvećem masliniku u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha.
» HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida
Page 6 of 10