Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Page 22 of 33
Page 22 of 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Ko se druzio prije druzi se i sada....ono, nema ti tu nekog pravila, da kazem druze se vise sa ovim ili sa onim..u poslu saradjuju svi sa svakim, privatno kako ko...malo Hrvata ima u samom gradu a ja opet ne hodam po selima da bih ti mogao reci sto posto tacno...jastreb wrote:Sa kime se Hrvati u i oko BČ više druže,sa Srbima ili Bošnjacima?govinda wrote:Kod ans u Brckom su jednog momka cetnici zaklali pred nejgovom majkom...ona je bila Sprkinja udana za muslimana, cetnici iz Novog Sada su njoj rekli: tebe necemo ubiti, ti si Sprkinja ali sin ti je musliman...jadna zena evo godinama moli i kumi da se ubice njenog sina uhvate ali nista...
O ovome smo nedavno raspravljali,pa bih da to čujem iz 1.ruke.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:
s tom logikom nećeš nigdje, i Vukovar se sam sravnao sa zemljom, ajde bokte se liječi-
ne turaj mi reci u usta, molim te.
to je treova analogija, ne moja.
ne trpam ništa u usta, sve se zrcali u stvarnosti, kako je osvojen Knin i kako je osvojen Vukovar, temeljna razlika između nas i vas, slika sve govori..
ogromna je razlika, vukovar je pao nakon 2.5 meseca intenzivnih borbi, HV je usetala u knin. sva razlika na svetu.
nemoj da mislis da bi bilo drugacije da SVK nije ostala u kninu do zadnjeg...
što nisu ostali, ja sam prijateljovao s jednim Raškovićem koji su pobjegli pola sata prije nego je HV ušla u Knin, nisu vjerovali do zadnjeg trena što će se dogoditi, civili ošli, vojska za njima, ili nekad, čak i ispred njih :)
sto nisu ostali? grobovi staraca i mentalno zaostalih nakon oluje dovoljno govore o tome...
Guest- Guest
srbadija od jutra na iberu
Guest- Guest
Noor wrote:srbadija od jutra na iberu
samo jako, samo jako!
Guest- Guest
Dobar ti taj dopičak.Noor wrote:srbadija od jutra na iberu
A što je to godinu dana ranije dignuto u zrak de mi reci molim te lijepo osim cesta u okolici knina i balvana koje ste postavljali na te iste ceste? Prvo rasturanje kuća u borovu naselju je bilo u akciji čišćenja dijela naselja 4.7. i to upravo zato jer se pucalo na sve strane a ne zato što je neko išao minirati nečiju kuću. Nismo mi četnici pa da spalimo i opljačkamo ono što nije naše kao što ste vi to napravili u Ćelijama-prvo selo u RH koje ste opljačkali, pobili i zapalili do temelja i to u 7 mjesecu 91. Dalje ste nastavili u rušilačkom tonu sve dok niste dobili po ušima i posrali pete. Pogledaj recimo jedan Vukovar kojega ste vi "olobađali" i pogledaj jedan Knin ili druga mjesta u RH koje smo mi vratili pod ustavnopravni poredak pa ćeš vidjeti enormnu razliku između nas i vas.Sto'jan wrote:dzango wrote:Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.Sto'jan wrote:tre911 wrote:Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj baziSto'jan wrote:
a njemu su treovi gajbu digli u vazduh i ispalili metak u svaku njegovu sliku.
onda mihajloviceva keva laze...
aha, izgleda da su srbi sami svoju imovinu dizali u vazduh godinu dana ranije, i da su se samoubijali...
9. srpnja 1991. spaljene i uništene Ćelije – prvo hrvatsko selo uništeno u Domovinskom ratu – narod.hr
Guest- Guest
Sto'jan wrote:Noor wrote:srbadija od jutra na iberu
samo jako, samo jako!
ti se još ni kući nisi vratio..priznaj, dernečiš od sinoć
Guest- Guest
Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:
s tom logikom nećeš nigdje, i Vukovar se sam sravnao sa zemljom, ajde bokte se liječi-
ne turaj mi reci u usta, molim te.
to je treova analogija, ne moja.
ne trpam ništa u usta, sve se zrcali u stvarnosti, kako je osvojen Knin i kako je osvojen Vukovar, temeljna razlika između nas i vas, slika sve govori..
ogromna je razlika, vukovar je pao nakon 2.5 meseca intenzivnih borbi, HV je usetala u knin. sva razlika na svetu.
što nisu ostali, ja sam prijateljovao s jednim Raškovićem koji su pobjegli pola sata prije nego je HV ušla u Knin, nisu vjerovali do zadnjeg trena što će se dogoditi, civili ošli, vojska za njima, ili nekad, čak i ispred njih :)
sto nisu ostali? grobovi staraca i mentalno zaostalih nakon oluje dovoljno govore o tome...
zločine nitko normalan ne brani, Hrvatska je procesuirala na stotine takvih slučajeva još u 90im poslije rata, a ne znam koliko ste vi baš, a da, vi hvatate hrvatske kamiondžije..
Noor wrote:Sto'jan wrote:Noor wrote:srbadija od jutra na iberu
samo jako, samo jako!
ti se još ni kući nisi vratio..priznaj, dernečiš od sinoć
ma jok, u 2 sam se vratio juce. morao sam rano do posla da obavim nesto zacas, kafica pa trening...
Guest- Guest
Pa zašto se se borili i ginuli ko muve kada sad onako nonšalantno kažeš jebo ih vukovar? Ti si obična gluperda koja sama sebi skačeš u stomak i to sa dasetog katadzango wrote:Tamo su srpski lokali leteli u vazduh pre bilo kakvih sranja. Srbi su hapšeni po kućama i odvođeni u sred noći da se više nikada ne bi pojavili. I posle jedu govna kako je rušen Vukovar. Jebo ih Vukovar.Sto'jan wrote:dzango wrote:Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.Sto'jan wrote:tre911 wrote:
Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj bazi
aha, izgleda da su srbi sami svoju imovinu dizali u vazduh godinu dana ranije, i da su se samoubijali...
Guest- Guest
srbi i njihova mitomanija, poseban sklop u mozgu.
2014-12-30
Procesuirala? Kako? Koliko je dobio Merčep? Koliko su dobile ubice porodice Zec? Šta smo mi krivi što su vam kamiondžije ustaše?kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:
zločine nitko normalan ne brani, Hrvatska je procesuirala na stotine takvih slučajeva još u 90im poslije rata, a ne znam koliko ste vi baš, a da, vi hvatate hrvatske kamiondžije..
kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:
procesuirali ste, dabome-mada me sva ta sudjenja neodoljivo podsecaju na miskovicev proces u srbiji gde se svi sude,osude na prvostepene kazne koje im se po nekoliko puta ukidaju. pa jbt, kod vas je onaj sudija budala iz splita izlazio u javnost i velicao ljude kojima sudi...
ne znam zasto kuknjava nad maricem, kada smo i tu napravili ustupak? pa desetine hrvatskih kamiona dnevno prolazi srbijom, a maric sigurno nije jedini ,,branitelj'' koji upravlja kamionima koji prolaze kroz srbiju. uostalom, statistika specijalnog odeljnja viseg suda u bg za ratne zlocine je dostupna na internetu, tako da se dobro zna ko je koliko godina dobio pravnosnazno za sve procesuirane zlocine.
Guest- Guest
Pa meni nije ništa čudno kada su bradate spodobe u pitanju no ne leži krivica samo u tim spodobama, neko je cinkao tu obitelj od domaćih i upro prstom u iste jer otkud bi četnici iz novog sada mogli drugačije znati za to. Uvijek je selo bilo jače od svatova ma koliko se ovi u svatovima kurčili pa tako i u ovom slučaju. Kod mene niti jedan srbin nije odveden a kaomoli maltretiran ili ubijen jedenostavno zato jer to nama domaćima nije palo na pamet da radimo a kamoli da nekoga nagovaramo na takva sranja.govinda wrote:Kod ans u Brckom su jednog momka cetnici zaklali pred nejgovom majkom...ona je bila Sprkinja udana za muslimana, cetnici iz Novog Sada su njoj rekli: tebe necemo ubiti, ti si Sprkinja ali sin ti je musliman...jadna zena evo godinama moli i kumi da se ubice njenog sina uhvate ali nista...
Guest- Guest
Jebo VAS Vukovar. Jedi govna i čitaj sa razumevanjem.tre911 wrote:Pa zašto se se borili i ginuli ko muve kada sad onako nonšalantno kažeš jebo ih vukovar? Ti si obična gluperda koja sama sebi skačeš u stomak i to sa dasetog katadzango wrote:Tamo su srpski lokali leteli u vazduh pre bilo kakvih sranja. Srbi su hapšeni po kućama i odvođeni u sred noći da se više nikada ne bi pojavili. I posle jedu govna kako je rušen Vukovar. Jebo ih Vukovar.Sto'jan wrote:dzango wrote:Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.Sto'jan wrote:
dzango wrote:Procesuirala? Kako? Koliko je dobio Merčep? Koliko su dobile ubice porodice Zec? Šta smo mi krivi što su vam kamiondžije ustaše?kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:
jbt, njima javni servis govori kako je slucaj porodice zec ,,prenaduvan''. ne ono, stvarno...
Guest- Guest
uostalom boli vas k za zločine, većina vas bi ih ponovila koliko vidim, jer plačete zapravo za izgubljenom zemljom, koja naravno nije izgubljena jer su se mnogi Srbi vratili u Knin i okolicu, dok u Posavinu je povratak Hrvata koliki? ah da, opet zrcalo našeg, i vašeg modus operandia..
sapienti sat..
Ala laže.tre911 wrote:Pa meni nije ništa čudno kada su bradate spodobe u pitanju no ne leži krivica samo u tim spodobama, neko je cinkao tu obitelj od domaćih i upro prstom u iste jer otkud bi četnici iz novog sada mogli drugačije znati za to. Uvijek je selo bilo jače od svatova ma koliko se ovi u svatovima kurčili pa tako i u ovom slučaju. Kod mene niti jedan srbin nije odveden a kaomoli maltretiran ili ubijen jedenostavno zato jer to nama domaćima nije palo na pamet da radimo a kamoli da nekoga nagovaramo na takva sranja.govinda wrote:Kod ans u Brckom su jednog momka cetnici zaklali pred nejgovom majkom...ona je bila Sprkinja udana za muslimana, cetnici iz Novog Sada su njoj rekli: tebe necemo ubiti, ti si Sprkinja ali sin ti je musliman...jadna zena evo godinama moli i kumi da se ubice njenog sina uhvate ali nista...
Ti si idiot koji je sam sebi stavio ulare na bundevu i ne možeš ništa vidjeti što ti gazde ne dozvole, zato i visiš tu jer su ti gazde naredile da tu sereš na javnom mjestu bez stida i srama a konj kao konj samo sluša što mu se naredi i sere.dzango wrote:I mene libo tuki za te vaše izmišljotine kojima sami sebe lažete.tre911 wrote:Naravno da je postojao, sin mu i danas živi preko puta mene u istoj ulici. Pokojnu Lizu su nalemali ko vola u kupusu kad je išla pitati za njega i tražiti ga, dobila je istog trena i šut kartu iz Vukovara i to nam ispričala nakon završetka mirne reintegracije kada smo se počeli vraćati u obnovljene kuće. E sad što si ti skeptičan boli me kikidzango wrote:To mu ne bi bila mana, da je stvarno postojao.tre911 wrote:Ne zaista se zvao Jovo no u očima srba je imao još jednu manu, oženio je Hrvaticu a to je njima kao kad crvenom krpom mašeš biku ispred očiju.jastreb wrote:
Pa vjerujem u to,ali ti baš ne vjerujem da se zvao Jovo. Možda Zoran, Dejan, Mirko,ili Zdravko. Vjerujem da si ime Jovo odabrao kako bi priča bila upečatljivija.
Guest- Guest
Nas boli kurac a vi se 2016. izvinjavate zbog srpskih čokoladica? Koja je to kolektivna psihopatija jebote.kic wrote:
uostalom boli vas k za zločine, većina vas bi ih ponovila koliko vidim, jer plačete zapravo za izgubljenom zemljom, koja naravno nije izgubljena jer su se mnogi Srbi vratili u Knin i okolicu, dok u Posavinu je povratak Hrvata koliki? ah da, opet zrcalo našeg, i vašeg modus operandia..
sapienti sat..
Vratili se kurac u Knin. Samo starci da bi umrli na kućnom pragu. Ko bi se normalan tamo vraćao?
Cuj ko je cinkao...imali su spiskove sa ljudima koje treba otpremiti u logor...cinako lokalni sds, eto ko je cinkao...tre911 wrote:Pa meni nije ništa čudno kada su bradate spodobe u pitanju no ne leži krivica samo u tim spodobama, neko je cinkao tu obitelj od domaćih i upro prstom u iste jer otkud bi četnici iz novog sada mogli drugačije znati za to. Uvijek je selo bilo jače od svatova ma koliko se ovi u svatovima kurčili pa tako i u ovom slučaju. Kod mene niti jedan srbin nije odveden a kaomoli maltretiran ili ubijen jedenostavno zato jer to nama domaćima nije palo na pamet da radimo a kamoli da nekoga nagovaramo na takva sranja.govinda wrote:Kod ans u Brckom su jednog momka cetnici zaklali pred nejgovom majkom...ona je bila Sprkinja udana za muslimana, cetnici iz Novog Sada su njoj rekli: tebe necemo ubiti, ti si Sprkinja ali sin ti je musliman...jadna zena evo godinama moli i kumi da se ubice njenog sina uhvate ali nista...
2016-11-17
Page 22 of 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Similar topics
» Pero Kovacevic:'Koliko je Ukrajina pomogla Hrvatskoj u Domovinskom ratu?Ne mogu prihvatiti krivotvorenje cinjenica iz Domovinskog rata'
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
Page 22 of 33