Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Page 33 of 33
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Ithildin wrote:Jučer sam pokušavala ostaviti odgovor Tre-u i Noor, ali nikako nisam mogla postati. Je li još netko imao sličnih problema? Ne snalazim se ovdje i više ne znam na kojoj su stranici komentari bili..
erm ne, šta koristiš, mob?
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Noor wrote:Ithildin wrote:Jučer sam pokušavala ostaviti odgovor Tre-u i Noor, ali nikako nisam mogla postati. Je li još netko imao sličnih problema? Ne snalazim se ovdje i više ne znam na kojoj su stranici komentari bili..
oko čega draga? ako je oko avatara, to je odavno prošla svršena stvar :)
a i drugačiji vjetrovi su tada tamo puhali...:D
Recimo samo da je dobro da ti tada nisam ništa odgovorila jer bi bilo "krvi". Okej, završena tema.
Guest- Guest
kic wrote:Ithildin wrote:Jučer sam pokušavala ostaviti odgovor Tre-u i Noor, ali nikako nisam mogla postati. Je li još netko imao sličnih problema? Ne snalazim se ovdje i više ne znam na kojoj su stranici komentari bili..
erm ne, šta koristiš, mob?
Ma da :(, sad sam na kompu. Nema veze. Gotova priča. :) Odoh u toplije krajeve.
Guest- Guest
Čuj to je tvoj problem što ti je on drug a ne moj. Došla si sa zvizdarijama o tome da ne možete biti taoci VIPa a zaboravljaš da je upravo tvoj drug prijetio abuse prijavama i i gašenjem foruma. Dakle njemu se obrati za ono "taoci" a ne svim korisnicima na vipu.Ithildin wrote:tre911 wrote:Ja nemam problema sa tim, ide uvijek iako nekada moram stisnuti ponovno send da bi poruka otišla no to oduzme pola sekunde tako da nije ništa zabrinjavajuće.Ithildin wrote:Jučer sam pokušavala ostaviti odgovor Tre-u i Noor, ali nikako nisam mogla postati. Je li još netko imao sličnih problema? Ne snalazim se ovdje i više ne znam na kojoj su stranici komentari bili..
Pa sinoć nije bilo tako. Klikala sam "send" i nisam mogla postati, a i izbacivalo me je s foruma. Uglavnom, ne sjećam se najbolje kako je išao onaj tvoj komentar, nešto o tome kako ne smijem trpati sve u isti "koš", pa je bilo "bla, truć" po pojedincima, ali napisat ću ti ono što sam tada imala na umu. Da, ovaj pdf doživljavam okupljalištem debilčeka nekrofiličara čiji su umovi izjedeni tradicijom mrtvih. Napajate se uvijek istim smećem pa smeće i proizvodite. Nadalje, Gnječ i ja smo drugovi i boli me kiki što ti o njemu misliš i kakvim ga vidiš. Jedina osoba koja može promijeniti moje mišljenje o njemu, on je sam. Toliko.
Guest- Guest
Tre, savjetujem ti ignore za neke ljude. Citaj ih, snimaj, sejvaj, ali ignoriraj :-)
2014-04-12
zatvori ovo, molim te.kic wrote:
svaki dan ista priča..
2014-04-12
otvaratelju teme je dosta, stoga.
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Pero Kovacevic:'Koliko je Ukrajina pomogla Hrvatskoj u Domovinskom ratu?Ne mogu prihvatiti krivotvorenje cinjenica iz Domovinskog rata'
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
Page 33 of 33