Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Page 21 of 33
Page 21 of 33 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Jeste ali su oni zaprašili za srbiju a Jovo se nije osjećao ugroženo pa nije nikuda ni išao. Općenito oko mene je bilo nekoliko srba a samo je jedan nastradao i to od srpske granate kada je pokušao zatvoriti kapiju koja se otvorila zbog detonacija u blizini i tako se sa ulice vidio njegov auto kojega je pokušao zaštititi od "oduzimanja" i tada je doletila druga granata i razbucala Aleksu po cijelom dvorištu.jastreb wrote:Pa i ne. Od Siniše Mihajlovića otac oženio je Hrvaticu.tre911 wrote:Ne zaista se zvao Jovo no u očima srba je imao još jednu manu, oženio je Hrvaticu a to je njima kao kad crvenom krpom mašeš biku ispred očiju.jastreb wrote:Pa vjerujem u to,ali ti baš ne vjerujem da se zvao Jovo. Možda Zoran, Dejan, Mirko,ili Zdravko. Vjerujem da si ime Jovo odabrao kako bi priča bila upečatljivija.tre911 wrote:Ja sam đžangu pričao o susjedu Jovi koji je išao gasiti borovo komerc kada su ga jna i četnici zapalili i od kada ga je zarobila JNA gubi mu se svaki trag no i on ispade ustaša a kamoli nećeš ti ili jamichaellcmacha wrote:pa upravo ukoliko pokušaš osporiti tu mantru trenutno postaješ ustaša... makar npr bio kao ja hrvatski vojnik koji je spasio srpsko dijete od 2 godine u koloniji za Oluje, dok mu možda baš djetetovi rođaci ubijaju suborce.... e ali jebeš to dijete, bilo bi bolje da je poginulo, dokaz više da smo mi, a pogotovo ja, ustaše... e pa ako sam taki ustaša kom krivo kom pravo pa baš mi je drago zbog tog... pa nek gnječ piše kom hoće i kakve hoće prijave... jebo ga ustaša u glavu munjenu....
Guest- Guest
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
To mu ne bi bila mana, da je stvarno postojao.tre911 wrote:Ne zaista se zvao Jovo no u očima srba je imao još jednu manu, oženio je Hrvaticu a to je njima kao kad crvenom krpom mašeš biku ispred očiju.jastreb wrote:Pa vjerujem u to,ali ti baš ne vjerujem da se zvao Jovo. Možda Zoran, Dejan, Mirko,ili Zdravko. Vjerujem da si ime Jovo odabrao kako bi priča bila upečatljivija.tre911 wrote:Ja sam đžangu pričao o susjedu Jovi koji je išao gasiti borovo komerc kada su ga jna i četnici zapalili i od kada ga je zarobila JNA gubi mu se svaki trag no i on ispade ustaša a kamoli nećeš ti ili jamichaellcmacha wrote:pa upravo ukoliko pokušaš osporiti tu mantru trenutno postaješ ustaša... makar npr bio kao ja hrvatski vojnik koji je spasio srpsko dijete od 2 godine u koloniji za Oluje, dok mu možda baš djetetovi rođaci ubijaju suborce.... e ali jebeš to dijete, bilo bi bolje da je poginulo, dokaz više da smo mi, a pogotovo ja, ustaše... e pa ako sam taki ustaša kom krivo kom pravo pa baš mi je drago zbog tog... pa nek gnječ piše kom hoće i kakve hoće prijave... jebo ga ustaša u glavu munjenu....
Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj baziSto'jan wrote:jastreb wrote:Pa i ne. Od Siniše Mihajlovića otac oženio je Hrvaticu.tre911 wrote:Ne zaista se zvao Jovo no u očima srba je imao još jednu manu, oženio je Hrvaticu a to je njima kao kad crvenom krpom mašeš biku ispred očiju.jastreb wrote:Pa vjerujem u to,ali ti baš ne vjerujem da se zvao Jovo. Možda Zoran, Dejan, Mirko,ili Zdravko. Vjerujem da si ime Jovo odabrao kako bi priča bila upečatljivija.tre911 wrote:
Ja sam đžangu pričao o susjedu Jovi koji je išao gasiti borovo komerc kada su ga jna i četnici zapalili i od kada ga je zarobila JNA gubi mu se svaki trag no i on ispade ustaša a kamoli nećeš ti ili ja
a njemu su treovi gajbu digli u vazduh i ispalili metak u svaku njegovu sliku.
Guest- Guest
tre911 wrote:Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj baziSto'jan wrote:jastreb wrote:Pa i ne. Od Siniše Mihajlovića otac oženio je Hrvaticu.tre911 wrote:Ne zaista se zvao Jovo no u očima srba je imao još jednu manu, oženio je Hrvaticu a to je njima kao kad crvenom krpom mašeš biku ispred očiju.jastreb wrote:
Pa vjerujem u to,ali ti baš ne vjerujem da se zvao Jovo. Možda Zoran, Dejan, Mirko,ili Zdravko. Vjerujem da si ime Jovo odabrao kako bi priča bila upečatljivija.
onda mihajloviceva keva laze...
Guest- Guest
Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.Sto'jan wrote:tre911 wrote:Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj baziSto'jan wrote:jastreb wrote:Pa i ne. Od Siniše Mihajlovića otac oženio je Hrvaticu.tre911 wrote:
Ne zaista se zvao Jovo no u očima srba je imao još jednu manu, oženio je Hrvaticu a to je njima kao kad crvenom krpom mašeš biku ispred očiju.
Ne znam. Nisam tada bio u VU,ali znam da je ondje bilo jako puno hrvatsko-srpskih brakova.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dzango wrote:Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.Sto'jan wrote:tre911 wrote:Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj baziSto'jan wrote:jastreb wrote:
Pa i ne. Od Siniše Mihajlovića otac oženio je Hrvaticu.
aha, izgleda da su srbi sami svoju imovinu dizali u vazduh godinu dana ranije, i da su se samoubijali...
Guest- Guest
Naravno da je postojao, sin mu i danas živi preko puta mene u istoj ulici. Pokojnu Lizu su nalemali ko vola u kupusu kad je išla pitati za njega i tražiti ga, dobila je istog trena i šut kartu iz Vukovara i to nam ispričala nakon završetka mirne reintegracije kada smo se počeli vraćati u obnovljene kuće. E sad što si ti skeptičan boli me kikidzango wrote:To mu ne bi bila mana, da je stvarno postojao.tre911 wrote:Ne zaista se zvao Jovo no u očima srba je imao još jednu manu, oženio je Hrvaticu a to je njima kao kad crvenom krpom mašeš biku ispred očiju.jastreb wrote:Pa vjerujem u to,ali ti baš ne vjerujem da se zvao Jovo. Možda Zoran, Dejan, Mirko,ili Zdravko. Vjerujem da si ime Jovo odabrao kako bi priča bila upečatljivija.tre911 wrote:Ja sam đžangu pričao o susjedu Jovi koji je išao gasiti borovo komerc kada su ga jna i četnici zapalili i od kada ga je zarobila JNA gubi mu se svaki trag no i on ispade ustaša a kamoli nećeš ti ili jamichaellcmacha wrote:pa upravo ukoliko pokušaš osporiti tu mantru trenutno postaješ ustaša... makar npr bio kao ja hrvatski vojnik koji je spasio srpsko dijete od 2 godine u koloniji za Oluje, dok mu možda baš djetetovi rođaci ubijaju suborce.... e ali jebeš to dijete, bilo bi bolje da je poginulo, dokaz više da smo mi, a pogotovo ja, ustaše... e pa ako sam taki ustaša kom krivo kom pravo pa baš mi je drago zbog tog... pa nek gnječ piše kom hoće i kakve hoće prijave... jebo ga ustaša u glavu munjenu....
Guest- Guest
Tamo su srpski lokali leteli u vazduh pre bilo kakvih sranja. Srbi su hapšeni po kućama i odvođeni u sred noći da se više nikada ne bi pojavili. I posle jedu govna kako je rušen Vukovar. Jebo ih Vukovar.Sto'jan wrote:dzango wrote:Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.Sto'jan wrote:tre911 wrote:Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj baziSto'jan wrote:
aha, izgleda da su srbi sami svoju imovinu dizali u vazduh godinu dana ranije, i da su se samoubijali...
Kod ans u Brckom su jednog momka cetnici zaklali pred nejgovom majkom...ona je bila Sprkinja udana za muslimana, cetnici iz Novog Sada su njoj rekli: tebe necemo ubiti, ti si Sprkinja ali sin ti je musliman...jadna zena evo godinama moli i kumi da se ubice njenog sina uhvate ali nista...
2016-11-17
I mene libo tuki za te vaše izmišljotine kojima sami sebe lažete.tre911 wrote:Naravno da je postojao, sin mu i danas živi preko puta mene u istoj ulici. Pokojnu Lizu su nalemali ko vola u kupusu kad je išla pitati za njega i tražiti ga, dobila je istog trena i šut kartu iz Vukovara i to nam ispričala nakon završetka mirne reintegracije kada smo se počeli vraćati u obnovljene kuće. E sad što si ti skeptičan boli me kikidzango wrote:To mu ne bi bila mana, da je stvarno postojao.tre911 wrote:Ne zaista se zvao Jovo no u očima srba je imao još jednu manu, oženio je Hrvaticu a to je njima kao kad crvenom krpom mašeš biku ispred očiju.jastreb wrote:Pa vjerujem u to,ali ti baš ne vjerujem da se zvao Jovo. Možda Zoran, Dejan, Mirko,ili Zdravko. Vjerujem da si ime Jovo odabrao kako bi priča bila upečatljivija.tre911 wrote:
Ja sam đžangu pričao o susjedu Jovi koji je išao gasiti borovo komerc kada su ga jna i četnici zapalili i od kada ga je zarobila JNA gubi mu se svaki trag no i on ispade ustaša a kamoli nećeš ti ili ja
boze dragi-od ovog foruma bi se braca grim i hc andersen postideli, zivota mi...
Guest- Guest
Reci onda kako je mogla vidjeti da su ispalili metak u svaku njegovu sliku ako su sve digli u zrak. Ona je valjda kopala po ruševinama da bi našla baš svaku sliku i vidjela da je u sliku pucano, valjda je bila u stanju i kalibar odrediti kad je tako stručna.Sto'jan wrote:tre911 wrote:Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj baziSto'jan wrote:jastreb wrote:Pa i ne. Od Siniše Mihajlovića otac oženio je Hrvaticu.tre911 wrote:
Ne zaista se zvao Jovo no u očima srba je imao još jednu manu, oženio je Hrvaticu a to je njima kao kad crvenom krpom mašeš biku ispred očiju.
Guest- Guest
Sto'jan wrote:dzango wrote:Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.Sto'jan wrote:tre911 wrote:Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj baziSto'jan wrote:jastreb wrote:
Pa i ne. Od Siniše Mihajlovića otac oženio je Hrvaticu.
s tom logikom nećeš nigdje, i Vukovar se sam sravnao sa zemljom, ajde bokte se liječi-
Sa kime se Hrvati u i oko BČ više druže,sa Srbima ili Bošnjacima?govinda wrote:Kod ans u Brckom su jednog momka cetnici zaklali pred nejgovom majkom...ona je bila Sprkinja udana za muslimana, cetnici iz Novog Sada su njoj rekli: tebe necemo ubiti, ti si Sprkinja ali sin ti je musliman...jadna zena evo godinama moli i kumi da se ubice njenog sina uhvate ali nista...
O ovome smo nedavno raspravljali,pa bih da to čujem iz 1.ruke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kic wrote:Sto'jan wrote:dzango wrote:Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.Sto'jan wrote:tre911 wrote:
Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj bazi
s tom logikom nećeš nigdje, i Vukovar se sam sravnao sa zemljom, ajde bokte se liječi-
ne turaj mi reci u usta, molim te.
to je treova analogija, ne moja.
Guest- Guest
Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:dzango wrote:Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.Sto'jan wrote:tre911 wrote:
Gluposti, nije bilo potrebe za dizanjem kuća u zrak i trošenje exploziva kada su to sve uredno četnici i JNA ravnali na svakodnevnoj bazi
ne trpam ništa u usta, sve se zrcali u stvarnosti, kako je osvojen Knin i kako je osvojen Vukovar, temeljna razlika između nas i vas, slika sve govori..
kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:dzango wrote:
Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.
ne trpam ništa u usta, sve se zrcali u stvarnosti, kako je osvojen Knin i kako je osvojen Vukovar, temeljna razlika između nas i vas, slika sve govori..
ogromna je razlika, vukovar je pao nakon 2.5 meseca intenzivnih borbi, HV je usetala u knin. sva razlika na svetu.
nemoj da mislis da bi bilo drugacije da SVK nije ostala u kninu do zadnjeg...
Guest- Guest
Žao ti jednog Muslimana a sam bi da kolješ siročad po Bratuncu? Pogan nad poganima.govinda wrote:Kod ans u Brckom su jednog momka cetnici zaklali pred nejgovom majkom...ona je bila Sprkinja udana za muslimana, cetnici iz Novog Sada su njoj rekli: tebe necemo ubiti, ti si Sprkinja ali sin ti je musliman...jadna zena evo godinama moli i kumi da se ubice njenog sina uhvate ali nista...
Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:kic wrote:Sto'jan wrote:dzango wrote:
Četnikuša. Ne bi ustaše digle srpsku kuću u vazduh, nema šanse.
ogromna je razlika, vukovar je pao nakon 2.5 meseca intenzivnih borbi, HV je usetala u knin. sva razlika na svetu.
nemoj da mislis da bi bilo drugacije da SVK nije ostala u kninu do zadnjeg...
što nisu ostali, ja sam prijateljovao s jednim Raškovićem koji su pobjegli pola sata prije nego je HV ušla u Knin, nisu vjerovali do zadnjeg trena što će se dogoditi, civili ošli, vojska za njima, ili nekad, čak i ispred njih :)
Ko se druzio prije druzi se i sada....ono, nema ti tu nekog pravila, da kazem druze se vise sa ovim ili sa onim..u poslu saradjuju svi sa svakim, privatno kako ko...malo Hrvata ima u samom gradu a ja opet ne hodam po selima da bih ti mogao reci sto posto tacno...jastreb wrote:Sa kime se Hrvati u i oko BČ više druže,sa Srbima ili Bošnjacima?govinda wrote:Kod ans u Brckom su jednog momka cetnici zaklali pred nejgovom majkom...ona je bila Sprkinja udana za muslimana, cetnici iz Novog Sada su njoj rekli: tebe necemo ubiti, ti si Sprkinja ali sin ti je musliman...jadna zena evo godinama moli i kumi da se ubice njenog sina uhvate ali nista...
O ovome smo nedavno raspravljali,pa bih da to čujem iz 1.ruke.
2016-11-17
Page 21 of 33 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33
Similar topics
» Pero Kovacevic:'Koliko je Ukrajina pomogla Hrvatskoj u Domovinskom ratu?Ne mogu prihvatiti krivotvorenje cinjenica iz Domovinskog rata'
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
Page 21 of 33