Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Page 9 of 33
Page 9 of 33 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
kic wrote:
e da, pizzone nijedne ovakve vise, prekrdasio si..
pusti kic...
Guest- Guest
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
kic wrote:
e da, pizzone nijedne ovakve vise, prekrdasio si..
e da udri treniraj strogoću na svima onima koji nisu ustaše eto moš i meni dat ban već kad i pizzonu daješ tako da tvoje jebene ručice ne klikaju po tvom mišu dvaput. jadniče. i još si srbin? tako si mi napisao jel na onom drugom forumu.
Guest- Guest
kic wrote:
evo ga opet u prosvjetiteljskom modu, a neki dan pisao kako Istru treba pripojiti Italiji, jbg provaljen si ko Mussolinijev supak prije nego sto su ga objesili..
ma o čemu ti trkeljaš mladiću mladi momče???? prosipaš laži dezinformacije i mene klevetaš???? daj igraj se dugmićima to ti ide i to ti je plafon tvog intelektualnog dometa mani se analiziranja mene jer ti nikako to ne ide.
Guest- Guest
Pretpostavljam da im ti i prevodiš :DDGnječ wrote:tre911 wrote:Svako normalan bi se takvog lika stidio ali kako veli tvoj kolega takvih budaletina u srbiji ko gljiva poslje kiše. Ne znam zbog čega tamo tako uspjevaju ali uspjevaju u enormnim količinama, jako plodno tlo.Noor wrote:radim s jednim kolegom, srbinom, beograđaninom..i dala sam mu da pročita pizzonove upise...čovjeka je bilo sramota to čitati...kaže nemaš ti draga moja pojma koliko takvih budaletina živi po srbiji i blati nas sve ostale!!!
kad ja dam talijanima link da čitaju vas rvat'ne na forumu kažu mi talijani: slavi croati ustase fascisti pezzi di merda.
Nego ovo par slika iz antifa pule
Guest- Guest
Što je seljačino, opet te isjekla pa cviliš i valjaš se po podu a?pizzon wrote:el ti sebe ili ne znam koga zajebavas.Noor wrote:radim s jednim kolegom, srbinom, beograđaninom..i dala sam mu da pročita pizzonove upise...čovjeka je bilo sramota to čitati...kaže nemaš ti draga moja pojma koliko takvih budaletina živi po srbiji i blati nas sve ostale!!!
srbin, radi sa tobom, gde ??
nije bitno sta on misli o mom pisanju.
mene vise interesuje sta on misli o tome
o cemu ja pisem. neka negira ono sto ja
pisem cinjenicama, rezultatima izbora u srbiji,
a ne floskulama.
da li si mu dala trvoje upise, da zna
sa kim radi ! posebno onaj mentalno vrlo
problematicnim, da si, valjda, otharnila sina
da skine nekog naseg. sto meni recimo nikad
ne bi palo na pamet, ni da pozelim ni da preporucim.
ustaskinjo, yebi si mater !
tvoje upise daj, da prelista !
Guest- Guest
Svaka budala može uzet sprej ili marker i šarat po zidu.tre911 wrote:
Moskva 2016
Kad na takvom skupu vidiš simbol onda znaš da je to to.
A ova slika i dokazuje da najveća tekovina u Rusiji živi i dalje.
Guest- Guest
Marx wrote:Svaka budala može uzet sprej ili marker i šarat po zidu.tre911 wrote:
Moskva 2016
A ova slika i dokazuje da najveća tekovina u Rusiji živi i dalje.
Osobni život
Vallina filmska karijera trpila je zbog neslavnih veza. Za nju se govorilo da je bila Mussolinijeva ljubavnica.[1] Mussolini je mnogo simpatizirao Alidu Valli i njegovim zalaganjem postala je simbol fašističkih uspjeha na području filma i prva glumica fašističke Italije. U onodobnoj Italiji Mussolinijev poziv za posjet u njegov kabinet glumicama koje su prošle fašističku indoktrinaciju u školama bio je ravan božanskom. Ushićena Valli dolazila je na njegove pozive u njegov kabinet. Budući da je Il Duce bio poznat kao amoralan i razvratan, brzo se proširio glas da je jedna od njegovih ljubavnica. Poslije rata talijanski se tisak raspisao o tome, zbog čega je odselila u Hollywood. Od uske kolaboracije s fašističkim režimom nije se branila, "jer ona to ne smatra nečasnim", ali se branila od tvrdnji da je imala veze s Mussolinijem.[2]Alida Valli
Guest- Guest
ona je bila glumica svjetskog kalibra zato je i dobila kino, a rođena je bila u puli.tre911 wrote:Marx wrote:Svaka budala može uzet sprej ili marker i šarat po zidu.tre911 wrote:
Moskva 2016
A ova slika i dokazuje da najveća tekovina u Rusiji živi i dalje.Osobni život
Vallina filmska karijera trpila je zbog neslavnih veza. Za nju se govorilo da je bila Mussolinijeva ljubavnica.[1] Mussolini je mnogo simpatizirao Alidu Valli i njegovim zalaganjem postala je simbol fašističkih uspjeha na području filma i prva glumica fašističke Italije. U onodobnoj Italiji Mussolinijev poziv za posjet u njegov kabinet glumicama koje su prošle fašističku indoktrinaciju u školama bio je ravan božanskom. Ushićena Valli dolazila je na njegove pozive u njegov kabinet. Budući da je Il Duce bio poznat kao amoralan i razvratan, brzo se proširio glas da je jedna od njegovih ljubavnica. Poslije rata talijanski se tisak raspisao o tome, zbog čega je odselila u Hollywood. Od uske kolaboracije s fašističkim režimom nije se branila, "jer ona to ne smatra nečasnim", ali se branila od tvrdnji da je imala veze s Mussolinijem.[2]
Alida Valli
Guest- Guest
dzango wrote:Jebiga, ne znam italijanski.mocni majmun wrote:Jedina istinita verzija piše na američkoj wikipedijidzango wrote:.maggie13 wrote:
Oni se koriste istim udžbenicima kao i učenici hrvatske nacionalnosti u bilo kojem dijelu Hrvatske, s time što su prevedeni na srpski jezik i ćirilično pismo. Za predmete poput povijesti, zemljopisa, glazbene i likovne kulture postoje i dodaci s naglaskom iz tih predmeta na srpsku povijest i umjetnike.
– Za nastavu iz povijesti koristimo udžbenik kao i svi drugi učenici bilo gdje u Hrvatskoj. Radimo po istom planu i programu tako da obrađujemo i iste teme i prema istoj satnici. Kada je riječ o Domovinskom ratu, on se obrađuje u osmom razredu tijekom osam školskih sati. Imamo i dodatak od 10 posto s naglaskom na srpsku povijest – rekla je nastavnica povijesti iz Vukovara Mirjana Oreščanin.
Kada je riječ o Domovinskom ratu, o njemu učenici srpske nacionalnosti uče iz udžbenika na deset stranica u koje je spadaju i demokratske promjene.
Dakle srpska deca u HR uče hrvatsku verziju istorije. U čemu je onda problem?
https://en.wikipedia.org/wiki/Croatian_War_of_Independence
dakle eto ti, hrvatski rat za nezavisnost.
iako se to mene uopće ne tiče jer zna se čiji su terotiriji ukradeni prvo srbin, a onda hrvat od 1947. godine.
i ruđer bošković i sve ostalo objektivno piše na toj wikipediji.
iako najobjektivnija je talijanska wikipedija.
Onda čitaj američku, engleski valjda razumiješ.
Croatian War of Independence
Guest- Guest
https://it.wikipedia.org/wiki/Guerra_d'indipendenza_croata
Evo ti i na talijanskom.
Guerra d'indipendenza croata - Hrvatski rat za nezavisnost
Esito: Vittoria croata - Ishod: hrvatska pobjeda
Evo ti i na talijanskom.
Guerra d'indipendenza croata - Hrvatski rat za nezavisnost
Esito: Vittoria croata - Ishod: hrvatska pobjeda
Guest- Guest
A evo baš sam otišo na srpsku wikipediju tražit nešto o tom građanskom ratu i ovo mi je izašlo:
Направите страницу „Jugoslavenski građanski rat“!
Нема поклапања.
Направите страницу „Jugoslavenski građanski rat“!
Нема поклапања.
Guest- Guest
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%82_%D1%83_%D0%A5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%98
Рат у Хрватској
Место:
Рат у Хрватској
Место:
Република Хрватска |
Отцепљење Хрватске од СФРЈ |
Победа снага Републике Хрватске |
Нестанак РСК |
Guest- Guest
Ma jasno a to što je bila musolinijeva hebaljka ne znači da nije bila fašist, ona je njega voljela zbog nečega drugoga :)mocni majmun wrote:ona je bila glumica svjetskog kalibra zato je i dobila kino, a rođena je bila u puli.tre911 wrote:Marx wrote:Svaka budala može uzet sprej ili marker i šarat po zidu.tre911 wrote:
Moskva 2016
Vallina filmska karijera trpila je zbog neslavnih veza. Za nju se govorilo da je bila Mussolinijeva ljubavnica.[1] Mussolini je mnogo simpatizirao Alidu Valli i njegovim zalaganjem postala je simbol fašističkih uspjeha na području filma i prva glumica fašističke Italije. U onodobnoj Italiji Mussolinijev poziv za posjet u njegov kabinet glumicama koje su prošle fašističku indoktrinaciju u školama bio je ravan božanskom. Ushićena Valli dolazila je na njegove pozive u njegov kabinet. Budući da je Il Duce bio poznat kao amoralan i razvratan, brzo se proširio glas da je jedna od njegovih ljubavnica. Poslije rata talijanski se tisak raspisao o tome, zbog čega je odselila u Hollywood. Od uske kolaboracije s fašističkim režimom nije se branila, "jer ona to ne smatra nečasnim", ali se branila od tvrdnji da je imala veze s Mussolinijem.[2]
Alida Valli
Guest- Guest
tre911 wrote:Pretpostavljam da im ti i prevodiš :DDGnječ wrote:tre911 wrote:Svako normalan bi se takvog lika stidio ali kako veli tvoj kolega takvih budaletina u srbiji ko gljiva poslje kiše. Ne znam zbog čega tamo tako uspjevaju ali uspjevaju u enormnim količinama, jako plodno tlo.Noor wrote:radim s jednim kolegom, srbinom, beograđaninom..i dala sam mu da pročita pizzonove upise...čovjeka je bilo sramota to čitati...kaže nemaš ti draga moja pojma koliko takvih budaletina živi po srbiji i blati nas sve ostale!!!
kad ja dam talijanima link da čitaju vas rvat'ne na forumu kažu mi talijani: slavi croati ustase fascisti pezzi di merda.
Meanwhile in Italy ....
and Serbia, Republic of Srpska .....
aaaaaaaaaand ....
''Volim kad nam Hrvatska deli lekcije o tretmanu nacionalnih manjina dok tamo masovno lome ćirilične table. Slatki mali fašisti, bući bući bu!''
Stribor-
2015-09-22
jel ga sereš, gnječ, to nije normalno...talijani ionako tu istru gledaju kao svoju provinciju koja im je nepravedno oduzeta tako da se samo ti druži sa svojim 'prijateljima' za koje si malo više od slavenskog govanca...
pa u ono doba nije bilo moderno bit antifašist, a osim toga ona je bila talijanka.tre911 wrote:Ma jasno a to što je bila musolinijeva hebaljka ne znači da nije bila fašist, ona je njega voljela zbog nečega drugoga :)mocni majmun wrote:ona je bila glumica svjetskog kalibra zato je i dobila kino, a rođena je bila u puli.tre911 wrote:Marx wrote:Svaka budala može uzet sprej ili marker i šarat po zidu.tre911 wrote:
Moskva 2016
Alida Valli
šta je trebala bit komunjara? ne razumijem.
Guest- Guest
Pa bila je to što jeste, fašistička fufa i boli me briga za to. Ono što mi se gadi je licemjerje, ovdje se sve koji nisu na liniji tita i draže proziva za fašizam dočim u antifašističkoj puli pronalaziš slike musolinija kad poželiš, njegova fufa dobija kino, malo malo na zidu piše ubij srbina ali mi smo fašisti a ekipa ala gnječo je antifašist. Totalno obrnuta logika u svemu, sve je izopačeno i nakaradno da te Bog sačuva.mocni majmun wrote:pa u ono doba nije bilo moderno bit antifašist, a osim toga ona je bila talijanka.tre911 wrote:Ma jasno a to što je bila musolinijeva hebaljka ne znači da nije bila fašist, ona je njega voljela zbog nečega drugoga :)mocni majmun wrote:ona je bila glumica svjetskog kalibra zato je i dobila kino, a rođena je bila u puli.tre911 wrote:Marx wrote:
Svaka budala može uzet sprej ili marker i šarat po zidu.
Moskva 2016
Alida Valli
Guest- Guest
Slavonac nemoj pričat gluposti. Šta će slavonska imena pisati po Istri i po tim gradovima? Šta će kralj Tomislav se zvat kino? Kakve vi veze imate s našim prostorima? Nauči prvo povijest i sve ostale stvari i sve one lopovsko što se prikriva. Pa nisi ti valjda autohton na jadranskoj obali?
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa bila je to što jeste, fašistička fufa i boli me briga za to. Ono što mi se gadi je licemjerje, ovdje se sve koji nisu na liniji tita i draže proziva za fašizam dočim u antifašističkoj puli pronalaziš slike musolinija kad poželiš, njegova fufa dobija kino, malo malo na zidu piše ubij srbina ali mi smo fašisti a ekipa ala gnječo je antifašist. Totalno obrnuta logika u svemu, sve je izopačeno i nakaradno da te Bog sačuva.mocni majmun wrote:pa u ono doba nije bilo moderno bit antifašist, a osim toga ona je bila talijanka.tre911 wrote:Ma jasno a to što je bila musolinijeva hebaljka ne znači da nije bila fašist, ona je njega voljela zbog nečega drugoga :)mocni majmun wrote:ona je bila glumica svjetskog kalibra zato je i dobila kino, a rođena je bila u puli.tre911 wrote:Osobni život
Alida Valli
ništarijo ustaška najprije pometi imena ustaških zločinaca kojima se diče vaše ulice po ustašiji, nemoj nama u Istri docirati. pometi tvoje ljubimce ustaške krvnike sa hrvatskih ulica. jebote, ti mentalno retardirani seljak do prije 50 godina živio u zemunici nama u Istri dociraš o umjetnosti o jebem li ti boga hrvatskoga ustaškoga da ti jebem uzduž i poprijeko. ajd odjebi ništarijo smrdljiva.
Guest- Guest
eto na...ne drmajte mu kavez više jebemu...
jebeno ja vama ustašama smetam čim me pratite i komentirate moje teme. to je good.
Guest- Guest
Page 9 of 33 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33
Similar topics
» Pero Kovacevic:'Koliko je Ukrajina pomogla Hrvatskoj u Domovinskom ratu?Ne mogu prihvatiti krivotvorenje cinjenica iz Domovinskog rata'
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
Page 9 of 33