Danas kuham...
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
veber-
2014-12-30
Re: Danas kuham...
Pa nema kora za kupiti....mislim ima ali samo u određenim trgovinama koje su meni daleko....sad sam napravila u lisnatim ....
Guest- Guest
bum ti busom poslao :D
ili sama nauči razvlačit.
kada mala iz mog tima napravi burek, pravi, domaći, bosanski.
slikat ću ti.....nema bolje pite od njenog bureka.
ili sama nauči razvlačit.
kada mala iz mog tima napravi burek, pravi, domaći, bosanski.
slikat ću ti.....nema bolje pite od njenog bureka.
2014-12-30
Moja sestra razvlači. ....Ja ću valjda umrijet a naučit neću. ...ona ima muža bosanca....
Guest- Guest
eto, neka korist i od bosanaca.
nauče žene razvlačiti tijesto :D
nauče žene razvlačiti tijesto :D
2014-12-30
sto je to konkretno..cuo puno puta,nikad vidio niti jeoVegvísir wrote:Opet napravila hummus. :ovisna:
Guest- Guest
bogomdani wrote:sto je to konkretno..cuo puno puta,nikad vidio niti jeoVegvísir wrote:Opet napravila hummus. :ovisna:
Namaz od slanutka s pastom od sezama, limunovim sokom, maslinovim uljem, češnjakom, začinima...
Guest- Guest
uhhhhh.sve sastojci koje volim ukusom..mora da je dobro..to se maze na kruh ili nes drugo?Vegvísir wrote:bogomdani wrote:sto je to konkretno..cuo puno puta,nikad vidio niti jeoVegvísir wrote:Opet napravila hummus. :ovisna:
Namaz od slanutka s pastom od sezama, limunovim sokom, maslinovim uljem, češnjakom, začinima...
Guest- Guest
Hummus je mrak! Znaš kak ga ja fino napravimmm... miiiic...miiiic
A baš sam danas ćirila slanutak da bi ga kupila
Guest- Guest
Najbolje je jesti uz pita bread, ali možeš mazati na kakav god kruh hoćeš. Ja mažem na krekere od riže, prosa ili pira kad trebam nešto brzinski pojesti.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Hummus je mrak! Znaš kak ga ja fino napravimmm... miiiic...miiiic
Ja sam danas napravila od dvije limenke slanutka tako da potraje.
Švrljala sam Konzumom i vidjela gotovo hummus pa sam se baš zaželjela, samo što radije napravim svoj jer mi je finiji od kupovnog.
Danas sam ubacila i neke začine koje inače ne koristim u njemu i baš sam zadovoljna kako je ispalo.
Last edited by Vegvísir on 10/21/2015, 19:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Vegvísir wrote:dzepna_venera wrote:Hummus je mrak! Znaš kak ga ja fino napravimmm... miiiic...miiiic
Ja sam danas napravila od dvije limenke slanutka tako da potraje.
Švrljala sam Konzumom i vidjela gotovo hummus pa sam se baš zaželjela, samo što radije napravim svoj jer mi je finiji od kupovnog.
Danas sam ubacila i neke začine koje inače ne koristim u njemu i baš sam zadovoljna kako je ispalo.
Jedini kupovni koji mi je bio mrak je tris u Šparu, na veganskom dijelu...mamicu im, gatala sam u kristalnu kuglu da pogodim jedan od okusa!
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Veg, ja stavim maaaalo kajenskog još unutra..
To obavezno! I malce garam masale... Danas sam ubacila i mrvicu arapske mješavinr Za'atar i mješavinu Arrabbiata.
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50