Danas kuham...
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Danas kuham...
dzepna_venera wrote:Veg, ja stavim maaaalo kajenskog još unutra..
To obavezno! I malce garam masale... Danas sam ubacila i mrvicu arapske mješavinr Za'atar i mješavinu Arrabbiata.
Guest- Guest
Možel se to malo namazati na recimo brzo i zestoko poprzeni tanki pureci file???
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:dzepna_venera wrote:Hummus je mrak! Znaš kak ga ja fino napravimmm... miiiic...miiiic
A baš sam danas ćirila slanutak da bi ga kupila
Ja sam danas napravila od dvije limenke slanutka tako da potraje.
Švrljala sam Konzumom i vidjela gotovo hummus pa sam se baš zaželjela, samo što radije napravim svoj jer mi je finiji od kupovnog.
Danas sam ubacila i neke začine koje inače ne koristim u njemu i baš sam zadovoljna kako je ispalo.
Jedini kupovni koji mi je bio mrak je tris u Šparu, na veganskom dijelu...mamicu im, gatala sam u kristalnu kuglu da pogodim jedan od okusa!
Joj, mislim da vidim baš tog svaki put kad švrljam šparom, ali ga nisam probala.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Možel se to malo namazati na recimo brzo i zestoko poprzeni tanki pureci file???
hahahaha...2kac provokator
Guest- Guest
pa ebote...nikad vidio niti probao,prvo pitam dal ide na kruf..nis ne odgovorite,pa onda na meso,pa ispa provokator..cuo sam za to u nekom filmu gdje su se zene tusile time jeduc..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Možel se to malo namazati na recimo brzo i zestoko poprzeni tanki pureci file???
Guest- Guest
bogomdani wrote:pa ebote...nikad vidio niti probao,prvo pitam dal ide na kruf..nis ne odgovorite,pa onda na meso,pa ispa provokator..cuo sam za to u nekom filmu gdje su se zene tusile time jeduc..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Možel se to malo namazati na recimo brzo i zestoko poprzeni tanki pureci file???
Ne drami, odgovoreno ti je za kruh.
Najbolje je jesti uz pita bread, ali možeš mazati na kakav god kruh hoćeš. Ja mažem na krekere od riže, prosa ili pira kad trebam nešto brzinski pojesti.
Al' mo'š šta o'š. Jedeš s čim i kako tebi paše.
Guest- Guest
A tako...oke...izgleda ukusno..to bi islo na one turske okrugle krufove pljosnate kao debele palacinka..
Guest- Guest
bogomdani wrote:A tako...oke...izgleda ukusno..to bi islo na one turske okrugle krufove pljosnate kao debele palacinka..
O da, ide na sve. To mi je savršeno imati u frižideru za snak dok spremam frišku hranu..
Guest- Guest
svasta kod tebe dobroga u vrizideru...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:A tako...oke...izgleda ukusno..to bi islo na one turske okrugle krufove pljosnate kao debele palacinka..
O da, ide na sve. To mi je savršeno imati u frižideru za snak dok spremam frišku hranu..
Guest- Guest
To ti je pametno, vjerovao ili ne
Kad sam sprovodila intolerancijsku dietu, shvatila sam da možemo preživjeti sa jako malo hrane.
Kad sam sprovodila intolerancijsku dietu, shvatila sam da možemo preživjeti sa jako malo hrane.
Guest- Guest
ovo je ebeno tocno...i to samo rudimentarne stvari,supice,riza na mlijeku,psenicni na mlijeku,razne kremaste supe,istina znaju biti ukusne...i takodzepna_venera wrote:To ti je pametno, vjerovao ili ne
Guest- Guest
Varivo od špeka,quinoe i mješavine povrća. ...
Večera sejk poslije treninga....
Večera sejk poslije treninga....
Guest- Guest
pravim upad u neki turski gesembeha za pekarske proizvode..bureci,bakljave,ovo-ono...sve po tvornickim cijenama..gud fud..
Guest- Guest
Super teritorij ;) ljudi su ludi za tom klopom :) nije valjda da razmisljas o micanju iz avtobranse?
Guest- Guest
???dzepna_venera wrote:Super teritorij ;) ljudi su ludi za tom klopom :) nije valjda da razmisljas o micanju iz avtobranse?
Ma krivo si me razumijela.. ..idem zderati kod turaka..inace je kilo bakljava 10 Ojra,a u proizvodnji,tom obrtu,dobijes za upola cijene sve...malo energije za regeneraciju prikupljam...
Guest- Guest
je,je..ono fino saftno tijesto puno oraha u preslatkom sirupu..mljac..!!!
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50