Danas kuham...
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Danas kuham...
bogomdani wrote:bolognese u restoranu...uzas..jos ih podrigujem..
Već vidim da ti se smiješi detoxikacija..prvo si se uništio na salašu, sad si nastavio sa konzervansima..
Guest- Guest
Mhhhh...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:ne bi..ima moja Zena perfektnu guzu,ali i ostalo ...
Ljubim svaki centimetar!
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:bolognese u restoranu...uzas..jos ih podrigujem..
Već vidim da ti se smiješi detoxikacija..prvo si se uništio na salašu, sad si nastavio sa konzervansima..
Guest- Guest
bogomdani wrote:dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:bolognese u restoranu...uzas..jos ih podrigujem..
hihihi imaš citrusne diete, surfaj malo ;)
Guest- Guest
ma filao sam se Pepsijem i miksao dok se nije nered u zelucu smirio,,sad je oke.
Guest- Guest
Ma boli te.... važno je da si to ti masno platio.bogomdani wrote:ma filao sam se Pepsijem i miksao dok se nije nered u zelucu smirio,,sad je oke.
Pa ne ideš valjda u obične restorane...
Bar ti ne......
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
ma neki talijanski bar-restoran-jos neki qrc pise...7.50 ojra.. zurio sam bio pa uletio tamobugati_2 wrote:Ma boli te.... važno je da si to ti masno platio.bogomdani wrote:ma filao sam se Pepsijem i miksao dok se nije nered u zelucu smirio,,sad je oke.
Bar ti ne......
Guest- Guest
loša sreća....bogomdani wrote:ma neki talijanski bar-restoran-jos neki qrc pise...7.50 ojra.. zurio sam bio pa uletio tamobugati_2 wrote:Ma boli te.... važno je da si to ti masno platio.bogomdani wrote:ma filao sam se Pepsijem i miksao dok se nije nered u zelucu smirio,,sad je oke. :<3:
Bar ti ne......
talijani ne znaju praviti bolonjezu
2014-11-16
saznah na brutalniji nacin...bugati_2 wrote:loša sreća....bogomdani wrote:ma neki talijanski bar-restoran-jos neki qrc pise...7.50 ojra.. zurio sam bio pa uletio tamobugati_2 wrote:Ma boli te.... važno je da si to ti masno platio.bogomdani wrote:ma filao sam se Pepsijem i miksao dok se nije nered u zelucu smirio,,sad je oke.
Bar ti ne......
Guest- Guest
Na poslu častili klopom (onim što oni misle da valja). Smeće od hrane Slijedeća 2 dana sam na vodi da se isperem.
Guest- Guest
bogomdani wrote:saznah na brutalniji nacin...bugati_2 wrote:loša sreća....bogomdani wrote:ma neki talijanski bar-restoran-jos neki qrc pise...7.50 ojra.. zurio sam bio pa uletio tamobugati_2 wrote:Ma boli te.... važno je da si to ti masno platio.bogomdani wrote:ma filao sam se Pepsijem i miksao dok se nije nered u zelucu smirio,,sad je oke. :<3:
Bar ti ne......
Sunašce nam krasno, najbolje da si kuhamo sami. Ti glavno, ja predjelo i salate
Guest- Guest
Piletina na lešo i salata od radića....domaćeg, iz našeg vrta....
2014-11-16
Vadiš mast, a :Dbugati_2 wrote:i salata od radića....domaćeg, iz našeg vrta....
p.s. nije radić nego radič :)
Guest- Guest
moze,nema beda...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:saznah na brutalniji nacin...bugati_2 wrote:loša sreća....bogomdani wrote:ma neki talijanski bar-restoran-jos neki qrc pise...7.50 ojra.. zurio sam bio pa uletio tamobugati_2 wrote:Ma boli te.... važno je da si to ti masno platio.bogomdani wrote:ma filao sam se Pepsijem i miksao dok se nije nered u zelucu smirio,,sad je oke.
Bar ti ne......
Sunašce nam krasno, najbolje da si kuhamo sami. Ti glavno, ja predjelo i salate
Guest- Guest
Losos s povrćem na naglo. Uz dodatak malo slanutka iz konzerve. Lososu odstranim kožicu i malo ga uvaljam u brašno. Onda pržim na naglo s obje strane dok se ne zarumeni. U međuvremnu u drugoj tavici dinstam povrće na naglo s lila lukom i porilukom uz dve žlice meda, povrće su paprike, tikvice, kapare, šeri rajčice, masline i češnjak, te slanutak iz konzerve. Kad je gotovo na kraju se doda peršin svježi i to je to. Dobar tek i mljac
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50