Danas kuham...
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Danas kuham...
hahahahaha...Bugi me bio pozvao bas na taj Ručak...slijedio je Reject...
Ebo ti horrore tipa Wrong Turn...imamo mi naseg bugija...
Ebo ti horrore tipa Wrong Turn...imamo mi naseg bugija...
Guest- Guest
bogomdani wrote:bugi,slucajno sam vidio sto se sve trpa u tu smjesu za psecu hranu,dakle sve st oza covjeka ne prolazi,ai ono sto prolazi za covjeka je cesto da ti se pobljuje kad vidis..bugati_2 wrote:REX jede najkvalitetnije meso, Njemac je i po rođenju i po državljanstvu, Berlinac.bogomdani wrote:Bugi dobro kuha,ali su mi neki u sastojcima najblaze receno jezoviti...
Jeli su to meso za psa i gosti.
I ja.
Stavio hrpu mirodija, jezivo i zapaprio.
Upozorio sam ih da će vjerojatno imati proljeve.
I imali su.
Cijelu su noć dežurali po zahodima....
Nisu me slušali da manje trebaju jesti..
Halapljivo su sve pojeli, jer je bilo jako ukusno...
Kad se kum vratio,umirao je od smijeha..
Mislim da im je poslije rekao što su jeli.
Kad sam ja već otišao u Zagreb.
Dakle,zlundre,vezivna tkiva,masna tkiva,tetive,vene,hrskavice,razne izrasline tumoroidnog podrijetla..kad navedu,primjer 30% proteina,istina jest da su proteini..nadalje,meso van svake kategorije,masnoce svih vidova,i jos podosta toga..dodaj tome soli,zacine,aditive,colorante,pojacivace arome i zivina ce to zderati,naravno...no kako rekoh,sastojci su cista jeza...
E pa svi ti sastojci su ti u svim mesnim gotovim jelima, hrenovkama, salamama itd.
Što se tiče mesa, imam ti za reći ovo:
Ljudi iz raznoraznih razloga prestanu jesti meso: zbog ljubavi prema životinjama, jer preziru industriju koja drži životinje za uzgoj u užasnim uvjetima, zatim zbog uvjerenja da se životinjski dnk ugrađuje u ljudski, pa zbog uvjerenja da im je to tako zdravije, pa zbog uvjerenja da će se manje životinja koknuti ako oni prestanu jesti i da time doprinose ne znam sve ne čemu itd..itd..itd.
Kad nekog pitaš zašto ne jede meso, to je pitanje u identitet, i stvar je osobnog uvjerenja svake osobe. Tako da svako zna zašto on nešto jede ili ne. Ja osobno prihvaćam tuđe navike i potrebe iz razloga jer je to je njihova osobna stvar. Prihvaćam ih takve kakvi jesu.
Član moje obitelji se nakon operacije probudio kao vegetarijanac. Svi smo bili u čudu. Jela je što je ona htjela, a mi što smo mi htjeli. I svima je tako bilo dobro.
Jednom sam imala debatu sa mladićem koji je rekao da ga cura vegetarijanka davi jubito videima o zlostavljanju životinja i da mu ide na živce jer ga sili, a on je nju istovremeno maltretirao što pije koka kolu jer je to otrovno. A ja sam mu rekla da on nju maltretira zbog kole na isti način kako ona njega maltretira zbog mesa. Oboje su željeli promijeniti jedno drugo, a to tako ne ide. Svako ima pravo jesti i piti što odgovara njegovom tijelu i umu, a ako neko drugi to zabranjuje taj drugi je nasilnik koji ima problem jer nasilno želi mijenjati tuđa uvjerenja.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Malo Chiantija niš ???
Ne, zato što limun obavi tu zadaću u jelu. A Chianti posluži uz, ako želiš
Guest- Guest
E, a onda bez pasje spize...mada su i kolegice na poslu ile pasje krekere koje san in ja dinio.Rekle su da su dobri ali da im je ukus malo čudan...bogomdani wrote:Malo Chiantija niš ???
A kad sam im rekao što su jele,popizdile su.....
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
naravno,ima svega...ovdje u svabiji su otkrili jos prije par godina da uzgajivaci peradi,sakupljaju njihov uizmed i u omjeru 50:50 ga mjesaju sa hranom i opet ih tako hrane...ima nes u tome,jer doli kad sam jeo piletinu i puretinu,ima bas onaj fini ukus kad se ispece,docim ovo ovdje niti ne jedem...nekad me sestra zaebe pa napravi i donese mi...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:bugi,slucajno sam vidio sto se sve trpa u tu smjesu za psecu hranu,dakle sve st oza covjeka ne prolazi,ai ono sto prolazi za covjeka je cesto da ti se pobljuje kad vidis..bugati_2 wrote:REX jede najkvalitetnije meso, Njemac je i po rođenju i po državljanstvu, Berlinac.bogomdani wrote:Bugi dobro kuha,ali su mi neki u sastojcima najblaze receno jezoviti...
Jeli su to meso za psa i gosti.
I ja.
Stavio hrpu mirodija, jezivo i zapaprio.
Upozorio sam ih da će vjerojatno imati proljeve.
I imali su.
Cijelu su noć dežurali po zahodima....
Nisu me slušali da manje trebaju jesti..
Halapljivo su sve pojeli, jer je bilo jako ukusno...
Kad se kum vratio,umirao je od smijeha..
Mislim da im je poslije rekao što su jeli.
Kad sam ja već otišao u Zagreb.
Dakle,zlundre,vezivna tkiva,masna tkiva,tetive,vene,hrskavice,razne izrasline tumoroidnog podrijetla..kad navedu,primjer 30% proteina,istina jest da su proteini..nadalje,meso van svake kategorije,masnoce svih vidova,i jos podosta toga..dodaj tome soli,zacine,aditive,colorante,pojacivace arome i zivina ce to zderati,naravno...no kako rekoh,sastojci su cista jeza...
E pa svi ti sastojci su ti u svim mesnim gotovim jelima, hrenovkama, salamama itd.
Što se tiče mesa, imam ti za reći ovo:
Ljudi iz raznoraznih razloga prestanu jesti meso: zbog ljubavi prema životinjama, jer preziru industriju koja drži životinje za uzgoj u užasnim uvjetima, zatim zbog uvjerenja da se životinjski dnk ugrađuje u ljudski, pa zbog uvjerenja da im je to tako zdravije, pa zbog uvjerenja da će se manje životinja koknuti ako oni prestanu jesti i da time doprinose ne znam sve ne čemu itd..itd..itd.
Kad nekog pitaš zašto ne jede meso, to je pitanje u identitet, i stvar je osobnog uvjerenja svake osobe. Tako da svako zna zašto on nešto jede ili ne. Ja osobno prihvaćam tuđe navike i potrebe iz razloga jer je to je njihova osobna stvar. Prihvaćam ih takve kakvi jesu.
Član moje obitelji se nakon operacije probudio kao vegetarijanac. Svi smo bili u čudu. Jela je što je ona htjela, a mi što smo mi htjeli. I svima je tako bilo dobro.
Jednom sam imala debatu sa mladićem koji je rekao da ga cura vegetarijanka davi jubito videima o zlostavljanju životinja i da mu ide na živce jer ga sili, a on je nju istovremeno maltretirao što pije koka kolu jer je to otrovno. A ja sam mu rekla da on nju maltretira zbog kole na isti način kako ona njega maltretira zbog mesa. Oboje su željeli promijeniti jedno drugo, a to tako ne ide. Svako ima pravo jesti i piti što odgovara njegovom tijelu i umu, a ako neko drugi to zabranjuje taj drugi je nasilnik koji ima problem jer nasilno želi mijenjati tuđa uvjerenja.
Guest- Guest
Zagy wrote:Pa ti jedi u tudjoj kuci...dobro pa nisi svekrvu servirao...
...bome je najljepše i najsigurnije jesti doma!
Guest- Guest
bogomdani wrote:
naravno,ima svega...ovdje u svabiji su otkrili jos prije par godina da uzgajivaci peradi,sakupljaju njihov uizmed i u omjeru 50:50 ga mjesaju sa hranom i opet ih tako hrane...ima nes u tome,jer doli kad sam jeo piletinu i puretinu,ima bas onaj fini ukus kad se ispece,docim ovo ovdje niti ne jedem...nekad me sestra zaebe pa napravi i donese mi...
Pa zadnji put u Njemačkoj posluže janjeće kotletiće i svi jedu. Ostalo na stolu i ohladilo se. Smrdilo je gore od mačje kakice, koju ja deklariram kao nešto najsmrdljivije.
Ta tko može jesti to smeće. Kažu puno hormona. Uh!
Guest- Guest
bugati_2 wrote:E, a onda bez pasje spize...mada su i kolegice na poslu ile pasje krekere koje san in ja dinio.Rekle su da su dobri ali da im je ukus malo čudan...bogomdani wrote:Malo Chiantija niš ???
Ti nisi pečen.
Guest- Guest
Pič--mač....dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
naravno,ima svega...ovdje u svabiji su otkrili jos prije par godina da uzgajivaci peradi,sakupljaju njihov uizmed i u omjeru 50:50 ga mjesaju sa hranom i opet ih tako hrane...ima nes u tome,jer doli kad sam jeo piletinu i puretinu,ima bas onaj fini ukus kad se ispece,docim ovo ovdje niti ne jedem...nekad me sestra zaebe pa napravi i donese mi...
Pa zadnji put u Njemačkoj posluže janjeće kotletiće i svi jedu. Ostalo na stolu i ohladilo se. Smrdilo je gore od mačje kakice, koju ja deklariram kao nešto najsmrdljivije.
Tkomože spavati s bilderompunimhormona ???
2014-11-16
Mda..filaju hormonima rasta stoku i perad,tako da u vrlo g+kratkom periodu odrastu i mogu se klati...djeca jedu to meso,pa onda i oni tako..curica 9 godina,pocela dobivati dlake bestidne,grudi rasti i bokovi se siriti kao u zene...sve pogresnodzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
Guest- Guest
Tko zna sto sprema onim svojim svapskim gstima koje ugoscava...a oni sretni i zadovoljni radi lokalne kuhinje...dzepna_venera wrote:bugati_2 wrote:E, a onda bez pasje spize...mada su i kolegice na poslu ile pasje krekere koje san in ja dinio.Rekle su da su dobri ali da im je ukus malo čudan...bogomdani wrote:Malo Chiantija niš ???
Ti nisi pečen.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Mda..filaju hormonima rasta stoku i perad,tako da u vrlo g+kratkom periodu odrastu i mogu se klati...djeca jedu to meso,pa onda i oni tako..curica 9 godina,pocela dobivati dlake bestidne,grudi rasti i bokovi se siriti kao u zene...sve pogresnodzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
E, pa, i? Pa zbog čega toliko pitaš na temi o mesu? Čudiš se ljudima ko pura dreku a sve znaš.
Daj mi reci Fringe gledaš online ili skidaš odnekud? Gledala bi danas.
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Tko zna sto sprema onim svojim svapskim gstima koje ugoscava...a oni sretni i zadovoljni radi lokalne kuhinje...
E da, zato ja u gostima bogomdano pazim što jedem
Guest- Guest
E sunac mu,pa malo provoke mejkam...po pitanju mesa..meso je oke,ali moras gledati sto prirodnije i neobradjenije..kupujem beef kod Turaka,imaju odlicni i jeftini 8-9 Ojra..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Mda..filaju hormonima rasta stoku i perad,tako da u vrlo g+kratkom periodu odrastu i mogu se klati...djeca jedu to meso,pa onda i oni tako..curica 9 godina,pocela dobivati dlake bestidne,grudi rasti i bokovi se siriti kao u zene...sve pogresnodzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
E, pa, i? Pa zbog čega toliko pitaš na temi o mesu? Čudiš se ljudima ko pura dreku a sve znaš.
Daj mi reci Fringe gledaš online ili skidaš odnekud? Gledala bi danas.
Drugo..ehm...http://geektv.me/watch-online/fringe
http://putlocker.is/watch-fringe-tvshow-online-free-putlocker.html
http://stream-tv2.co/watch-fringe-online-streaming/
Guest- Guest
Tako je..ja bas i ne jedem rado u gostima...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
Tko zna sto sprema onim svojim svapskim gstima koje ugoscava...a oni sretni i zadovoljni radi lokalne kuhinje...
E da, zato ja u gostima bogomdano pazim što jedem
Guest- Guest
Uvjerljiv sam i sam sam sebi povjerovao...
nego znašli kako je nastala GAVRILOVIĆ _pašteta ??
nego znašli kako je nastala GAVRILOVIĆ _pašteta ??
2014-11-16
e ne znam,ali su je mnogi hvalili,a i bivsa JNA ju je imala u svojoj ponudi SDO-a
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50