Danas kuham...
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Danas kuham...
Razvaljaj s bundevom, ta je dobra, krumpir u piti mi je najlosiji izbor.dzepna_venera wrote:
Pita krumpiruša, kolač od mrkve sa sirnim premazom
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Razvaljaj s bundevom, ta je dobra, krumpir u piti mi je najlosiji izbor.dzepna_venera wrote:
Pita krumpiruša, kolač od mrkve sa sirnim premazom
Dobra ideja za vikend kad šalabajzam po pijaci čavrljajuć s kumama odabrati ću domaće,sad je stađun.
Krumpir,bundeva,batat,više vrsta luka i papričica, pa nek bude slano-slatko-ljutkasto.
Bosanska pita krumpiruša je zakon!
Razvlačila sam sama kore...wooohoo..po Suzy-nom receptu:
http://wall.hr/wine-and-dine/kako-napraviti-domace-kore-za-burek-krumpirusu-ili-zeljanicu/
Last edited by dzepna_venera on 24/9/2015, 21:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
Lady_D wrote:blitva i polpete od pureceg mljevenog mesa
Kako radiš blitvu?
Guest- Guest
bacim ju kroz prozor.dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:blitva i polpete od pureceg mljevenog mesa
Kako radiš blitvu?
2014-12-30
Stavim krumpir i 1 mrkvu u kipucu vodu na 15min. Zatim dodam blitvu i prokuham.dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:blitva i polpete od pureceg mljevenog mesa
Kako radiš blitvu?
Kada je gotova ocijedim i mrvu izgnjecim.
Zagrijem maslinovo ulje i poprzim cesnjak oko minutu. U to dodam blitvu, gnjecim je do kraja i pustim da se dinsta minutu dvije.
Guest- Guest
Zaštoveber_1 wrote:bacim ju kroz prozor.dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:blitva i polpete od pureceg mljevenog mesa
Kako radiš blitvu?
Guest- Guest
Lady_D wrote:Stavim krumpir i 1 mrkvu u kipucu vodu na 15min. Zatim dodam blitvu i prokuham.dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:blitva i polpete od pureceg mljevenog mesa
Kako radiš blitvu?
Kada je gotova ocijedim i mrvu izgnjecim.
Zagrijem maslinovo ulje i poprzim cesnjak oko minutu. U to dodam blitvu, gnjecim je do kraja i pustim da se dinsta minutu dvije.
Zanimljivo baš
Guest- Guest
Zajebavam, osvjesten sam ekoloski. Bacim ju u kantu.dzepna_venera wrote:Zaštoveber_1 wrote:bacim ju kroz prozor.dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:blitva i polpete od pureceg mljevenog mesa
Kako radiš blitvu?
Sada malo ozbiljnije, blitva nema neku nutritivnu vrijednost. Vise ukras krumpiru. Ako stavljas cesnjak u blitvu, vise si napravila od blitve, krepane. Dalomosi bi rekli leso.
2014-12-30
I vlakna su potrebna probavi, pogotovo onima koji redovito žvaču papkare :D
Ja classico na dalmatinski, sa krumpirom,češnjakom, kad ima onda dodam mahune, batat i/ilii tikvice skupa. Začinim sa maslinovim uljem pa promiješam da škrob malo otpusti. Stari mi bude sretan ko malo dijete kad mu ja kuham :))
Ja classico na dalmatinski, sa krumpirom,češnjakom, kad ima onda dodam mahune, batat i/ilii tikvice skupa. Začinim sa maslinovim uljem pa promiješam da škrob malo otpusti. Stari mi bude sretan ko malo dijete kad mu ja kuham :))
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50