Danas kuham...
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Danas kuham...
Pazi da ti nisi pojeo džonove od NIKE ejrica...crno vino smuti osjetila...veber_1 wrote:daj muči.bugati_2 wrote:seksizam
jesi mutav, ali bolju hobotnicu, koju si ti napravio, nisam jeo.
Guest- Guest
e, a ka ča Dvornik kaže,u Nadalini....smantalo bi ono i većega muškardina (od vebera)bogomdani wrote:Pazi da ti nisi pojeo džonove od NIKE ejrica...crno vino smuti osjetila...veber_1 wrote:daj muči.bugati_2 wrote:seksizam
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
A tako je...crno vino lupa u glavu...reci Weberu istinu,sto je pojeo,za 10 godina...bugati_2 wrote:e, a ka ča Dvornik kaže,u Nadalini....smantalo bi ono i većega muškardina (od vebera)bogomdani wrote:Pazi da ti nisi pojeo džonove od NIKE ejrica...crno vino smuti osjetila...veber_1 wrote:daj muči.bugati_2 wrote:seksizam
Last edited by bogomdani on 29/8/2015, 14:24; edited 1 time in total (Reason for editing : rsth)
Guest- Guest
pa iskreno, da znaš...kum mi je jednom rekao da mu specijalnim gostima,njegovom odvjetniku i škvadri spremim rižoto od mesa...Ali mesa nije bilo a subota popodne,niš ne radi Uzeo sam dvije velike REX-ove konzerve i napravio rižoto..začinio svim i svačim da se ne osjeti miris..pojeli u slast...bogomdani wrote:A tako je...crno vino lupa u glavu...reci Weberu istinu,sto je pojeo,za 10 godina...bugati_2 wrote:e, a ka ča Dvornik kaže,u Nadalini....smantalo bi ono i većega muškardina (od vebera)bogomdani wrote:Pazi da ti nisi pojeo džonove od NIKE ejrica...crno vino smuti osjetila...veber_1 wrote:daj muči.bugati_2 wrote:seksizam
Ja sam prvi jeo..Biloje FENOMENALNO...
jadan njemački ovčar je ostao bez večere
2014-11-16
Danas mi se nije dalo visjeti nad štednjakom tako da je za ručak bila salata od hrpe rikule, baby špinata, dva tvrdo kuhana jaja, na kockice narezanog grana padana, malo češnjaka, soli, papra i žlice maslinovog ulja
Guest- Guest
Pa eto...punjeni patliđani na veberov način... Mrak !!!
Trinity-
2014-04-17
Juhuhu..super, ja ću patlidžanse onda sutra.
Danas domaća šalša na dalmatinski način, i njokići.
Danas domaća šalša na dalmatinski način, i njokići.
Guest- Guest
Ha ha ha ....bugati_2 wrote:pa iskreno, da znaš...kum mi je jednom rekao da mu specijalnim gostima,njegovom odvjetniku i škvadri spremim rižoto od mesa...Ali mesa nije bilo a subota popodne,niš ne radi Uzeo sam dvije velike REX-ove konzerve i napravio rižoto..začinio svim i svačim da se ne osjeti miris..pojeli u slast...bogomdani wrote:A tako je...crno vino lupa u glavu...reci Weberu istinu,sto je pojeo,za 10 godina...bugati_2 wrote:e, a ka ča Dvornik kaže,u Nadalini....smantalo bi ono i većega muškardina (od vebera)bogomdani wrote:Pazi da ti nisi pojeo džonove od NIKE ejrica...crno vino smuti osjetila...veber_1 wrote:daj muči.bugati_2 wrote:seksizam
Jesi ikad kuhao hobu na gooolasch?
Guest- Guest
idem trkom smejkati kofi..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:meso???
Lipicaner.
Guest- Guest
Akomisliš kaoklasičan gulaš,nisam.dzepna_venera wrote:Ha ha ha ....bugati_2 wrote:pa iskreno, da znaš...kum mi je jednom rekao da mu specijalnim gostima,njegovom odvjetniku i škvadri spremim rižoto od mesa...Ali mesa nije bilo a subota popodne,niš ne radi Uzeo sam dvije velike REX-ove konzerve i napravio rižoto..začinio svim i svačim da se ne osjeti miris..pojeli u slast...bogomdani wrote:A tako je...crno vino lupa u glavu...reci Weberu istinu,sto je pojeo,za 10 godina...bugati_2 wrote:e, a ka ča Dvornik kaže,u Nadalini....smantalo bi ono i većega muškardina (od vebera)bogomdani wrote:Pazi da ti nisi pojeo džonove od NIKE ejrica...crno vino smuti osjetila...veber_1 wrote:daj muči.bugati_2 wrote:seksizam
Jesi ikad kuhao hobu na gooolasch?
2014-11-16
Bugi dobro kuha,ali su mi neki u sastojcima najblaze receno jezoviti...
Guest- Guest
REX jede najkvalitetnije meso, Nijemac je i po rođenju i po državljanstvu, Berlinac.bogomdani wrote:Bugi dobro kuha,ali su mi neki u sastojcima najblaze receno jezoviti...
Jeli su to meso za psa i gosti.
I ja.
Stavio hrpu mirodija, jezivo sam ga i zapaprio.
Upozorio sam ih da će vjerojatno imati proljeve.
I imali su.
Cijelu su noć dežurali po zahodima....
Nisu me slušali da manje trebaju jesti..
Halapljivo su sve pojeli, jer je bilo jako ukusno...
Kad se kum vratio,umirao je od smijeha..
Mislim da im je poslije rekao što su jeli.
Kad sam ja već otišao u Zagreb.
2014-11-16
bugi,slucajno sam vidio sto se sve trpa u tu smjesu za psecu hranu,dakle sve st oza covjeka ne prolazi,ai ono sto prolazi za covjeka je cesto da ti se pobljuje kad vidis..bugati_2 wrote:REX jede najkvalitetnije meso, Njemac je i po rođenju i po državljanstvu, Berlinac.bogomdani wrote:Bugi dobro kuha,ali su mi neki u sastojcima najblaze receno jezoviti...
Jeli su to meso za psa i gosti.
I ja.
Stavio hrpu mirodija, jezivo i zapaprio.
Upozorio sam ih da će vjerojatno imati proljeve.
I imali su.
Cijelu su noć dežurali po zahodima....
Nisu me slušali da manje trebaju jesti..
Halapljivo su sve pojeli, jer je bilo jako ukusno...
Kad se kum vratio,umirao je od smijeha..
Mislim da im je poslije rekao što su jeli.
Kad sam ja već otišao u Zagreb.
Dakle,zlundre,vezivna tkiva,masna tkiva,tetive,vene,hrskavice,razne izrasline tumoroidnog podrijetla..kad navedu,primjer 30% proteina,istina jest da su proteini..nadalje,meso van svake kategorije,masnoce svih vidova,i jos podosta toga..dodaj tome soli,zacine,aditive,colorante,pojacivace arome i zivina ce to zderati,naravno...no kako rekoh,sastojci su cista jeza...
Guest- Guest
Istresao dvije konzerve od po 750 gr u zdjele. Čisti komadi govedine, bez žlundre.
O aditivima ne pričam.
Pojeo i ja direktnoiz konzerve par komada.
O aditivima ne pričam.
2014-11-16
bugati_2 wrote:
Akomisliš kaoklasičan gulaš,nisam.
Evo ti poklanjam moj nekadašnji recept. Začičaš puno kapule na ulju i mišaš dok ne ostakli. Na to staviš hobu koja je provučena kroz kipuću vodu da ispusti sluz, narezanu na malene komadiće. Promišaš hobu sa kapulom na vatri, podliješ vrućom vodom ili ribljim laganim temeljcem. Dodaš slatku papriku, lovorov list, petrusimen, začine po želji ali pazi s njima mora biti lagano. Dodaš da se kuha u tome polovica oguljenog limuna kojeg pred kraj izvadiš van. Pred kraj stavi konšerve ili pasate, mora biti prirodno ugušćen umak zbog laganog krčkanja. Provaji.
Uz to idu savršeno i bez mane Barilla penne kuhane u slanoj vodi (ne smiju biti prekuhane nego al dente!) koje poljubiš sa malo masla i malo maslinovog ulja kad ih ocidiš, da se ne lijepe jedna za drugu.
Serviranje: pene spusti u pjat, hobu sa umakom kutlačom na vrh penna po sredini, naribaj parmezan ili ovčji sir ribani (što luđi to bolji) povrh.
Molin te NE dodaji pasju spizu
Uživaj
Guest- Guest
mda...meso se dans i uoblicava da izgleda slasno i prirodno...bugati_2 wrote:Istresao dvije konzerve od po 750 gr u zdjele. Čisti komadi govedine, bez žlundre.
O aditivima ne pričam.
http://www.smithsonianmag.com/science-nature/beef-uses-ten-times-more-resources-poultry-dairy-eggs-pork-180952103/?no-ist
Guest- Guest
hahahahaha...Bugi me bio pozvao bas na taj Ručak...slijedio je Reject...
Ebo ti horrore tipa Wrong Turn...imamo mi naseg bugija...
Ebo ti horrore tipa Wrong Turn...imamo mi naseg bugija...
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50