Danas kuham...
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Danas kuham...
sir Oliver ???veber_1 wrote:a di je sir?dzepna_venera wrote:Pita sa jabukama, upravo se peče.
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Imaš naravno :)Lady_D wrote:bogomdani wrote:Kakvija?? Ono sto zamisljas,to je misao,potakla od pumpice srca,koje oznacava emocije,dakle,ti si vec prevarila Svoga,a i u umu i u srcu,jos je samo ostala formalnost fizikalije...Lady_D wrote:ne da je predlakav, ali da je dlakaviji :Dbogomdani wrote:Dakle,da rezimiramo,ti bi nekog Moškiju,onako formom likova iz filma 300,dlakavih,da zna kuhati i da je seksi dok je muz na poslu....opaaaa.....
hahaha i ne bih bas. nisam takva bas.
Mozda nemam srca :)
Sveti, za ovu rečenicu gore...ostavio si me bez txt-a. Svaka čast!
Guest- Guest
bugati_2 wrote:sir Oliver ???veber_1 wrote:a di je sir?dzepna_venera wrote:Pita sa jabukama, upravo se peče.
Ne. No.1 je u piti :P
Guest- Guest
Paaa..thx...no istina je kako ljudi to povrsno gledaju..Prevara se dogadja puno prije one na krevetu..ili kuhinjskom stolu..Nekog kad izdas u "srcu" i umu,to je na n-tu zlocestije..dzepna_venera wrote:Imaš naravno :)Lady_D wrote:bogomdani wrote:Kakvija?? Ono sto zamisljas,to je misao,potakla od pumpice srca,koje oznacava emocije,dakle,ti si vec prevarila Svoga,a i u umu i u srcu,jos je samo ostala formalnost fizikalije...Lady_D wrote:ne da je predlakav, ali da je dlakaviji :Dbogomdani wrote:Dakle,da rezimiramo,ti bi nekog Moškiju,onako formom likova iz filma 300,dlakavih,da zna kuhati i da je seksi dok je muz na poslu....opaaaa.....
Dobar si s njim/njom,smjeskas joj se imate seks,a misli i osjecaji negdje drugdje...ebo to...no istina jest da je vecina veza danas upravo tako bazirana..ljude spajaju ekonomski interesi-otuzno
Guest- Guest
Tudey...2x fini ghovedji snicl,nis iz marketa...peceni krumpirici..klasika,i kristalka salata
Guest- Guest
Potpis.bogomdani wrote:Paaa..thx...no istina je kako ljudi to povrsno gledaju..Prevara se dogadja puno prije one na krevetu..ili kuhinjskom stolu..Nekog kad izdas u "srcu" i umu,to je na n-tu zlocestije..dzepna_venera wrote:Imaš naravno :)Lady_D wrote:bogomdani wrote:Kakvija?? Ono sto zamisljas,to je misao,potakla od pumpice srca,koje oznacava emocije,dakle,ti si vec prevarila Svoga,a i u umu i u srcu,jos je samo ostala formalnost fizikalije...Lady_D wrote:ne da je predlakav, ali da je dlakaviji :Dbogomdani wrote:Dakle,da rezimiramo,ti bi nekog Moškiju,onako formom likova iz filma 300,dlakavih,da zna kuhati i da je seksi dok je muz na poslu....opaaaa.....
Dobar si s njim/njom,smjeskas joj se imate seks,a misli i osjecaji negdje drugdje...ebo to...no istina jest da je vecina veza danas upravo tako bazirana..ljude spajaju ekonomski interesi-otuzno
Guest- Guest
Ne slažem se s vama dvoma....ljubav nije samo osjećaj,srce je lako varljivo i zavodljivo,najlakše je kad dodje kriza reci " Ah ja sad nemam osjećaja vise,odo tražit drugi izvor!" I onda opet sve iz početka ili sta?
Meni se desilo da sam mislila da mi je ravan i svejedan,pa kad smo sjeli i porazgovarali,riješili nesporazume,ljubav se ponovno rodila....nisam mogla vjerovati da se možeš zaljubiti opet u jednu te istu osobu!
Život nije tako jednostran i veza dvoje ljudi je itekako kompliciranija od Leptirica u trbuhu....
Meni se desilo da sam mislila da mi je ravan i svejedan,pa kad smo sjeli i porazgovarali,riješili nesporazume,ljubav se ponovno rodila....nisam mogla vjerovati da se možeš zaljubiti opet u jednu te istu osobu!
Život nije tako jednostran i veza dvoje ljudi je itekako kompliciranija od Leptirica u trbuhu....
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Potpis.bogomdani wrote:Paaa..thx...no istina je kako ljudi to povrsno gledaju..Prevara se dogadja puno prije one na krevetu..ili kuhinjskom stolu..Nekog kad izdas u "srcu" i umu,to je na n-tu zlocestije..dzepna_venera wrote:Imaš naravno :)Lady_D wrote:bogomdani wrote:Kakvija?? Ono sto zamisljas,to je misao,potakla od pumpice srca,koje oznacava emocije,dakle,ti si vec prevarila Svoga,a i u umu i u srcu,jos je samo ostala formalnost fizikalije...Lady_D wrote:ne da je predlakav, ali da je dlakaviji :Dbogomdani wrote:Dakle,da rezimiramo,ti bi nekog Moškiju,onako formom likova iz filma 300,dlakavih,da zna kuhati i da je seksi dok je muz na poslu....opaaaa.....
E, meni je jedna rekla----virujen u Boga odgojena sam tako..ali kad sam sa svojim dragim, ja tebe zamišljam uz sebe,,,,,da li ga ja varam ???
2014-11-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
hranim se strogo sportski,savrsen omjer bjelancevina masti ugljikohidrata i vlakana
EstebanEnrique-
2014-04-16
pola kile govedjih sniclova,poveđećenih,popapritih,sa jedna strane senfom namazanih,na naglo,uz blago podlijevanje crvenim vinom..krumpir vulgaris pecen,kupus salata...
Guest- Guest
a meni je jedna od 1,80 ali sam lijenčina,,,,a prekrasna je svetac bi popizdija kad bi vidija guzoveTrinity wrote:Žute mahune su danas bile na meniju.
2014-11-16
Krem juha od tikvica.
Smeđa riža s gljivama.
nabrzaka ručak
Smeđa riža s gljivama.
nabrzaka ručak
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Juha i pizza
Vidiš mogla bih i ja jedan dan umak od gljiva,to moji vole...
Brat mi nabro 20 kila varganja neki dan,Morat cu ponijeti ovamo koju kilu kad budem isla...
Vidiš mogla bih i ja jedan dan umak od gljiva,to moji vole...
Brat mi nabro 20 kila varganja neki dan,Morat cu ponijeti ovamo koju kilu kad budem isla...
Guest- Guest
bogomdani wrote:ne bi..ima moja Zena perfektnu guzu,ali i ostalo ...
Ljubim svaki centimetar!
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50