ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 29 of 50 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 29 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 17/1/2017, 20:42

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Zašto? Nikada nisam govorio o Židaku. Za razliku od tebe, koji si pljuvao svaki Reićev članak i pisao o Reiću.
:D
Nisam ja pljuvao svaki njegov članak (jer bi onda redovito mora o njemu) no zadnji put si ga ničim izazvan ti iša spominjati, i jednom si nalipija neki njegov članak i kao da on dobro piše. Tako je nešto bilo.

Pitaš se zašto bi odgovorio što misliš o Židaku,pa eto ja te pitam jer me zanima. Možeš odgovoriti i ne moraš, ali zanimljivo je da o Reiću možeš pričati, a o Židaku ne ;)
Nikada nisam komentirao niti Židakovo niti Reićevo pisanje za razliku od tebe, koji si iznosio svoj stav o Reiću. Ja sam objavljivao Reićeve tekstove ...

Jednom si nalipija neki njegov tekst i rekao nešto kako dobro piše. Ja sam naravno argumentira da ne piše dobro, i da opčenito piše svakakve gluposti, neprovjerene stvari i slično. Onda si ti meni napisa nešto u stilu "nama" Reić ne paše jer piše istinu i slično.

Židak je ništa drugo nego purgerski Reić, pa mi je jasno zašto ga ne želiš komentirati. Ne možeš reći da piše gluposti a ne možeš ni obratno. Doveja si se u zajebanu situaciju ;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 17/1/2017, 23:37

jalnirajko wrote:čak mi je najmanji problem što je on problem. veći mi je problem što je on u ozbiljnoj euro utakmici igrač manje jer ne trči i ne igra obranu. ona pobjeda protiv arsenala je bio pokazatelj kakav profil igrača nama treba za europu. znači u vezi 3 trkača, disciplinirani igrači, taktički potkovani a koji nešto i znaju. ovo je opet korak nazad. boli me kurac za hnl i rijeku i kaj bu on tu predriblao nekog nižića ili matasa
A gle, prvak Europe nebudeš ni sa Sammirom ni bez njega. Ali da su nam šanse uloviti Rijeku i nakon toga ući u LP daleko veće sa Sammirom nego bez njega i to stoji. Pa on je, prije par godina, bio daleko najbolji igrač Dinama u europskim utakmicama i to ovakav, kak' ti veliš, koji ne trči i ne igra obranu. Sjeti se samo Villareala, Bruggea u Belgiji, Malmoa u Zagrebu, koje je sam pobijedil. On ti protiv Splita, Cibalie i takvih nebude ništ odigral to stoji, jebiga takav je i ja ga zato u takvim utakmicama nebi ni stavljal igrati, ali u jačim utakmicama on je sigurno prevaga. U svakom slučaju, ako se dogovori s kinezima on bude ogromno pojačanje, jer upravo nam takav igrač fali koji jednim potezom riješi utakmicu. A siguran sam da bi uz njega i Angelo opet proigrao, ako ostane naravno.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sat2 18/1/2017, 10:22

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Zašto? Nikada nisam govorio o Židaku. Za razliku od tebe, koji si pljuvao svaki Reićev članak i pisao o Reiću.
Nisam ja pljuvao svaki njegov članak (jer bi onda redovito mora o njemu) no zadnji put si ga ničim izazvan ti iša spominjati, i jednom si nalipija neki njegov članak i kao da on dobro piše. Tako je nešto bilo.

Pitaš se zašto bi odgovorio što misliš o Židaku,pa eto ja te pitam jer me zanima. Možeš odgovoriti i ne moraš, ali zanimljivo je da o Reiću možeš pričati, a o Židaku ne ;)
Nikada nisam komentirao niti Židakovo niti Reićevo pisanje za razliku od tebe, koji si iznosio svoj stav o Reiću. Ja sam objavljivao Reićeve tekstove ...

Jednom si nalipija neki njegov tekst i rekao nešto kako dobro piše. Ja sam naravno argumentira da ne piše dobro, i da opčenito piše svakakve gluposti, neprovjerene stvari i slično. Onda si ti meni napisa nešto u stilu "nama" Reić ne paše jer piše istinu i slično.

Židak je ništa drugo nego purgerski Reić, pa mi je jasno zašto ga ne želiš komentirati. Ne možeš reći da piše gluposti a ne možeš ni obratno. Doveja si se u zajebanu situaciju ;)
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/pise-t.-zidak-gdje-je-kraj-gafovima-dinama-modrica-su-poslali-u-bosnu-niku-u-split-kramu-u-rijeku...-a-ovaj-zadnji-slucaj-je-za-pregled-ociju/5501983/

Sasvim u redu tekst ... u čemu je problem?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/1/2017, 12:11

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/pise-t.-zidak-gdje-je-kraj-gafovima-dinama-modrica-su-poslali-u-bosnu-niku-u-split-kramu-u-rijeku...-a-ovaj-zadnji-slucaj-je-za-pregled-ociju/5501983/

Hahaha... :D Ok, ako želiš nek ti dinamovci tu argumentiraju, ja sam te za reića poklopija ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/1/2017, 12:13

Dinamo ostao bez još jednog talenta: "Hrvatskog Ozila" pratili su Barcelona i Bayern, a završio je u Italiji

HRVOJE ILIĆ, 17-godišnji veznjak, napustit će Dinamo i kao slobodan igrač potpisati za Pescaru.
_________________________________________________________________________________

Zašto malome niste kopačke kupili? :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 18/1/2017, 16:37

https://www.facebook.com/dinamo/videos/1400821346658293/
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 18/1/2017, 16:39

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:

Hahaha... :D Ok, ako želiš nek ti dinamovci tu argumentiraju, ja sam te za reića poklopija ;)
Čekaj .. učemu je problem? Zašto bi me morali poklopiti? A gdje si ti mene to poklopio? Čime to?  Svojim mišljenjem? Je ti poklopac.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 18/1/2017, 16:40

amper1950 wrote:Dinamo ostao bez još jednog talenta: "Hrvatskog Ozila" pratili su Barcelona i Bayern, a završio je u Italiji

HRVOJE ILIĆ, 17-godišnji veznjak, napustit će Dinamo i kao slobodan igrač potpisati za Pescaru.
_________________________________________________________________________________

Zašto malome niste kopačke kupili? :coffee:
"Dinamo napušta još jedan mladi igrač. Ipak, ovoga puta rastanak je pristojan, uz stisak ruke i dogovor kluba i igrača. Hrvoje Ilić (17) karijeru će nastaviti u talijanskoj Pescari.

Ilić je jedan od velikih Dinamovih talenata, igra “desetku”, međutim, igračeva obitelj i zastupnici te klub složili su se da je konkurencija na tim pozicijama trenutno prevelika, da bi Ilić teško u Dinamu dobio pravu šansu te su ga pustili u Italiju. Dinamo će, dakako, dobiti naknadu za razvoj igrača."

u čemu je problem?

ajde, njakni...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 18/1/2017, 16:41

amper1950 wrote:Dinamo ostao bez još jednog talenta: "Hrvatskog Ozila" pratili su Barcelona i Bayern, a završio je u Italiji

O jbt. led ... tvoj mozak ima neku posebnu frekvenciju ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 18/1/2017, 16:45

sitting_bull wrote:

"Dinamo napušta još jedan mladi igrač. Ipak, ovoga puta rastanak je pristojan, uz stisak ruke i dogovor kluba i igrača. Hrvoje Ilić (17) karijeru će nastaviti u talijanskoj Pescari.

Ilić je jedan od velikih Dinamovih talenata, igra “desetku”, međutim, igračeva obitelj i zastupnici te klub složili su se da je konkurencija na tim pozicijama trenutno prevelika, da bi Ilić teško u Dinamu dobio pravu šansu te su ga pustili u Italiju. Dinamo će, dakako, dobiti naknadu za razvoj igrača."

u čemu je problem?

ajde, njakni...
sad će on zaspinati i završiti na ... šta ja znam ... Andrijaševiću ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/1/2017, 16:50

sat2 wrote:

:facepalm
O kako si glup
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 18/1/2017, 16:55

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

O kako si glup
Opet se internetski huligan razbacao ... kako dubokoumno i hrabro. Da mi je vidjeti rupu iz koje se javljaš. Mišu!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/1/2017, 17:03

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:

O kako si glup
Opet se internetski huligan razbacao ... kako dubokoumno i hrabro. Da mi je vidjeti rupu iz koje se javljaš. Mišu!

Kako znaš da je rupa? :D

90% postova na ovom forumu je trolanje, a ja napišem ironičan post jer su neki uzeli zdravi za gotovo kad su neki mladi igrači Hajduka u pitanju, ti ga nisi u stanju razumiti (ne možeš, ne znaš ili ne želiš-sasvim nebitno) nego pišeš o nekakvim posebnim frenkvencijama u mom mozgui?!? i pokazuješ kako i koliko si glup.

Kad je nedavno bila rasprava lipo sam reka: odlasci tih mladih momaka iz ovog ili onog razloga iz klubova će uvik biti, u svim klubovima, to je normalno.

A sad još jednom pitanje, ovaj put posebno i samo za tebe:"Zašto momku nisu kopačke kupili"? :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 18/1/2017, 17:19

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:

O kako si glup

Kako znaš da je rupa? :D

90% postova na ovom forumu je trolanje, a ja napišem ironičan post jer su neki uzeli zdravi za gotovo kad su neki mladi igrači Hajduka u pitanju, ti ga nisi u stanju razumiti (ne možeš, ne znaš ili ne želiš-sasvim nebitno) nego pišeš o nekakvim posebnim frenkvencijama u mom mozgui?!? i pokazuješ kako i koliko si glup.

Kad je nedavno bila rasprava lipo sam reka: odlasci tih mladih momaka iz ovog ili onog razloga iz klubova će uvik biti, u svim klubovima, to je normalno.

A sad još jednom pitanje, ovaj put posebno i samo za tebe:"Zašto momku nisu kopačke kupili"? :roflrofl :roflrofl
To bi bio štos da je mali otišao u Hajduk ... tada bi to bila dobra zajebancija, ali ovo nema veze s vezom ..., a najmanje sa duhovitošću.
I da, miševi su uglavnom u rupi!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/1/2017, 17:29

sat2 wrote:
To bi bio štos da je mali otišao u Hajduk ... tada bi to bila dobra zajebancija, ali ovo nema veze s vezom ..., a najmanje sa duhovitošću.
I da, miševi su uglavnom u rupi![/quote]

Šta je bitno di je mali otiša? Otiđu neki i u Hajduk ;)
Kako si se samo upeca... :D

Misliš da mene dira to miš, rupa? :D :beer :beer :beer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 18/1/2017, 17:43

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/lose-vijesti-za-dinamo-s-africkog-kupa-nacija-stradao-je-soudani-izbornik-alzira-porucio-ozljeda-nije-laka/5523135/

:|
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 18/1/2017, 17:44

Ljudine!

http://www.vecernji.hr/nogomet/i-dinamo-pomogao-obitelji-cija-je-prica-dirnula-hrvatsku-1143184
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 18/1/2017, 20:03

GNK Dinamo – NK Triglav Kranj 4:1 (3:0)
Prijateljska utakmica, Rovinj, 18.1.2016.
Dinamo: Zagorac - Stojanović, Sigali, Perić, Sosa - Karimi, Moro - Olmo, Gojak, Ćorić - Hodžić; drugo poluvrijeme: Mikulić - Matel, Lešković, Schildenfeld, Soldo - Pavičić, Knežević - Špikić, Machado, Lovren - Mihaljević.
Triglav: Džafić - Ožbej, Bojić, Suljević, Šmit - Udovič, Robnik - Križaj, Krcić, Bukara - Poplatnik (još su igrali: Gromilič, Arh, Zec, Gvardjančić, Smajić, Stokuča, Gajić, Ahačič, Kryeziu, Mlakar, Majcen)
Strijelci: Gojak (11.), Olmo (15.), Hodžić (19.), Machado (66.), Stokuča (89.)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 19/1/2017, 16:33

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vedran-corluka-dao-iskaz-uskoku-dinamo-je-isplatio-12-milijuna-eura-tvrtki-koja-me-zastupala-nikad-cuo-za-tu-firmu.../5523887/
Daj, nek više završi ta trakavica ... uzeti im svu tu lovu i u zatvor! Čemu sve te sapunice po novinama ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 19/1/2017, 16:46

sat2 wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vedran-corluka-dao-iskaz-uskoku-dinamo-je-isplatio-12-milijuna-eura-tvrtki-koja-me-zastupala-nikad-cuo-za-tu-firmu.../5523887/
Daj, nek više završi ta trakavica ... uzeti im svu tu lovu i u zatvor! Čemu sve te sapunice po novinama ...

Kome ti to govoriš? :)

Pa ljepo kažu, treba pravo suđenje, a to će kod nas potrajati par godina, a onda ako bude presude će se netko žaliti i rušiti presudu na Vrhovnom sudu (pa će je vjerovatno srušiti jer tužiteljstvo napravi neku sitnu grešku nevažnu za presudu),pa će onda proći još par godina i tako. Nije ovo Njemačka pa da suđenje traje 4 dana... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 19/1/2017, 17:00

amper1950 wrote:
sat2 wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vedran-corluka-dao-iskaz-uskoku-dinamo-je-isplatio-12-milijuna-eura-tvrtki-koja-me-zastupala-nikad-cuo-za-tu-firmu.../5523887/

Kome ti to govoriš? :)

Pa ljepo kažu, treba pravo suđenje, a to će kod nas potrajati par godina, a onda ako bude presude će se netko žaliti i rušiti presudu na Vrhovnom sudu (pa će je vjerovatno srušiti jer tužiteljstvo napravi neku sitnu grešku nevažnu za presudu),pa će onda proći još par godina i tako. Nije ovo Njemačka pa da suđenje traje 4 dana...  :)
Hoeneß ima i sreće što je zbog priznavanja utaje poreza dobio blažu kaznu, a ne 15 godina. Sukladno priznanju, suđenje je trajalo svega četiri dana.

Suđenje Perkoviću počelo u listopadu 2014. g., a završilo u kolovozu 2016. g.!

Da, ne bi izveo krivi zaključak, kako imam dobro mišljenje o našem pravosuđu ... nažalost ne mogu imati ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 29 of 50 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics