Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Demo, pao si na sammiru, to je činjenica. Definitivno
Ja sam znao hvaliti i dinamovce, ustvari da bi se divio nekome trebaju se poklopiti više stvari (zato imam primjerice Pašalića na avataru jer je do sad pokaza da je čovik, kako bi mi rekli, a ne ono drugo). Neke legende (igračke) Hajduka ja ne mogu smisliti, tebi je svako dobar tko je bio u Dinamu i ujedno mamićev miljenik
Ja sam znao hvaliti i dinamovce, ustvari da bi se divio nekome trebaju se poklopiti više stvari (zato imam primjerice Pašalića na avataru jer je do sad pokaza da je čovik, kako bi mi rekli, a ne ono drugo). Neke legende (igračke) Hajduka ja ne mogu smisliti, tebi je svako dobar tko je bio u Dinamu i ujedno mamićev miljenik
Guest- Guest
pa sammira sam gotivio oduvijek,to nije nešto novo...
lažeš da mi je svatko tko je bio u dinamu dobar...mandžu,luku i sammira sam oduvijek gotivio
lažeš da mi je svatko tko je bio u dinamu dobar...mandžu,luku i sammira sam oduvijek gotivio
vjerujem da će ti sad smetati i to što mi je eduardo drag jer se pomirio s mamićem
1. rekao sam u dinamu ujedno i mamićev miljenik. Imaš problem s čitanjem
2. ne smeta meni ništa, samo konstatiram, a tebi smeta što ja to konstatiram
2. ne smeta meni ništa, samo konstatiram, a tebi smeta što ja to konstatiram
Guest- Guest
jel sad onda problem i u eduardu?
Eduardo je najbolji igrač Dinama u trećem mileniju...
I uvik je bija fer i korektan tako da san ga i ja obožava...
;)
I uvik je bija fer i korektan tako da san ga i ja obožava...
;)
Guest- Guest
Ne, naprotiv. Meni je Eduardo uvik bija drag, cijenim ga ko igrača i ko čovjeka, uvjek korektan, poštiva je suparnika. Ako si zaboravija, jednom na starom forumu sam ima njegovu sliku na avataru. S druge strane, da je bio igrač Hajduk ti ga nebi ni spominja nego bi pita di su mu veliki trofeji i uspjesi u jakoj ligimuckodjubre wrote:jel sad onda problem i u eduardu?
Guest- Guest
da je modrić bio igrač hajduka za tebe bi bio najveća klasa u povijesti hrvata, koja ima što ni jedan hrvatski igrač nema...s obzirom kako uvijek nađeš "argumente" za sve, što bi tek bilo kada bi imao konkretne,prave argumente i priznanjaamper1950 wrote:Ne, naprotiv. Meni je Eduardo uvik bija drag, cijenim ga ko igrača i ko čovjeka, uvjek korektan, poštiva je suparnika. Ako si zaboravija, jednom na starom forumu sam ima njegovu sliku na avataru. S druge strane, da je bio igrač Hajduk ti ga nebi ni spominja nego bi pita di su mu veliki trofeji i uspjesi u jakoj ligimuckodjubre wrote:jel sad onda problem i u eduardu?
Ovo boldano sigurno nebi, jer ga takvim ne smatram. A sigurno nebi toliko pisa o njemu, bez obzira na uspjehe, no dobro.muckodjubre wrote:da je modrić bio igrač hajduka za tebe bi bio najveća klasa u povijesti hrvata, koja ima što ni jedan hrvatski igrač nema...s obzirom kako uvijek nađeš "argumente" za sve, što bi tek bilo kada bi imao konkretne,prave argumente i priznanjaamper1950 wrote:Ne, naprotiv. Meni je Eduardo uvik bija drag, cijenim ga ko igrača i ko čovjeka, uvjek korektan, poštiva je suparnika. Ako si zaboravija, jednom na starom forumu sam ima njegovu sliku na avataru. S druge strane, da je bio igrač Hajduk ti ga nebi ni spominja nego bi pita di su mu veliki trofeji i uspjesi u jakoj ligimuckodjubre wrote:jel sad onda problem i u eduardu?
Bajdu će teško neko skinuti jer je bija takva veličina kakvu do sad nismo imali. Tebi ne vrijede što je bija u momčadi FIfe, priznanja za najboljeg sportaša 20-og stoljeća u hrvata i najboljeg nogometaša u povijesti što je proglašen direktno od HNS-a. Tebi to nisu argumenti, jebiga kad ni ne znaš šta ta riječ znači
I ne tribaš naširoko sad produbljivati raspravu, sve da bi skrenija s činjenice koju sam napisa maloprije
Guest- Guest
činjenica je da spočitavaš drugima ono što i sam radišamper1950 wrote:Ovo boldano sigurno nebi, jer ga takvim ne smatram. A sigurno nebi toliko pisa o njemu, bez obzira na uspjehe, no dobro.muckodjubre wrote:da je modrić bio igrač hajduka za tebe bi bio najveća klasa u povijesti hrvata, koja ima što ni jedan hrvatski igrač nema...s obzirom kako uvijek nađeš "argumente" za sve, što bi tek bilo kada bi imao konkretne,prave argumente i priznanjaamper1950 wrote:Ne, naprotiv. Meni je Eduardo uvik bija drag, cijenim ga ko igrača i ko čovjeka, uvjek korektan, poštiva je suparnika. Ako si zaboravija, jednom na starom forumu sam ima njegovu sliku na avataru. S druge strane, da je bio igrač Hajduk ti ga nebi ni spominja nego bi pita di su mu veliki trofeji i uspjesi u jakoj ligimuckodjubre wrote:jel sad onda problem i u eduardu?
Bajdu će teško neko skinuti jer je bija takva veličina kakvu do sad nismo imali. Tebi ne vrijede što je bija u momčadi FIfe, priznanja za najboljeg sportaša 20-og stoljeća u hrvata i najboljeg nogometaša u povijesti što je proglašen direktno od HNS-a. Tebi to nisu argumenti, jebiga kad ni ne znaš šta ta riječ znači
I ne tribaš naširoko sad produbljivati raspravu, sve da bi skrenija s činjenice koju sam napisa maloprije
1. Ništa ti nisam spočitava, samo konstatira da voliš igrače koji su bili u dinamu i ujedno mamićevi miljenici Di ti tu vidiš neko spočitavanje, koji ti je vrag?muckodjubre wrote:
činjenica je da spočitavaš drugima ono što i sam radiš
2. Ja sam reka da cijenim i volim neke igrače bez obzira što nisu igrali u Hajduku, tipa Eduardo ili Vugrinec, tako da. Ti imaš neke druge kriterije u odabiru miljenika, gore spomenute. I nije to nikakvo spočitavanje, nego konstatacija
Guest- Guest
eudardo je bio miljenik pa su bili u "ratu" i jel mi bio manje drag s obzirom na ja volim samo mamićeve miljenike?
mandžo je često bio u ratu s mamićem dok je bio u dinamu i jel mi bio manje drag onda?
normalno da vam modrića nabijam na nos kad se samo sjetimo koliko je bio omalovažavan isto kao i mandžo...
za sammira sam oduvijek dok je bio u dinamu govorio da je klasa iznad HNL društva
mandžo je često bio u ratu s mamićem dok je bio u dinamu i jel mi bio manje drag onda?
normalno da vam modrića nabijam na nos kad se samo sjetimo koliko je bio omalovažavan isto kao i mandžo...
za sammira sam oduvijek dok je bio u dinamu govorio da je klasa iznad HNL društva
Kako si sada došao do Židaka?. Gdje sam ja njega spominjao? Ikada ...amper1950 wrote:Nisam ni mislija da ćeš razumiti.sat2 wrote:Podmetanje tuđih i još izmijenjenih postova je ironija ...amper1950 wrote:Samo ironičan, samo ironičan.sat2 wrote:Jesi falsifikator ...amper1950 wrote:
još i pije...
Jeli Židak onakav kakao sam ga opisao? Jeli mu članak dobar? Ili je on samo purgerska verzija Reića?
Nisam ti ništa podmetnija, nego sam ispravija i ubacija Židaka da ti probam nešto pokazati. Svi znaju što si ti napisa, bez brige
Nisi odgovorija jeli onda onaj članak od Židaka i kakav ti je on opčenito novinar? U rangu Reića ili?
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Kako si sada došao do Židaka?. Gdje sam ja njega spominjao? Ikada ...amper1950 wrote:Nisam ni mislija da ćeš razumiti.sat2 wrote:Podmetanje tuđih i još izmijenjenih postova je ironija ...amper1950 wrote:Samo ironičan, samo ironičan.sat2 wrote:
Jesi falsifikator ...
Jeli Židak onakav kakao sam ga opisao? Jeli mu članak dobar? Ili je on samo purgerska verzija Reića?
Nisam ti ništa podmetnija, nego sam ispravija i ubacija Židaka da ti probam nešto pokazati. Svi znaju što si ti napisa, bez brige
Nisi odgovorija jeli onda onaj članak od Židaka i kakav ti je on opčenito novinar? U rangu Reića ili?
Ja sam ga spomenija (ti spominješ Reića, pa mogu ja Židaka) pa te pitam kako je novinar i kakav mu je onaj članak o promašajima Dinama?
Guest- Guest
Sammira su se u Dinamu i prije tribali rješiti jer je samo bija problem. Sad će očito odlučija vratiti u zg trošiti kinesku lovu...
Guest- Guest
čak mi je najmanji problem što je on problem. veći mi je problem što je on u ozbiljnoj euro utakmici igrač manje jer ne trči i ne igra obranu. ona pobjeda protiv arsenala je bio pokazatelj kakav profil igrača nama treba za europu. znači u vezi 3 trkača, disciplinirani igrači, taktički potkovani a koji nešto i znaju. ovo je opet korak nazad. boli me kurac za hnl i rijeku i kaj bu on tu predriblao nekog nižića ili matasa
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Zašto? Nikada nisam govorio o Židaku. Za razliku od tebe, koji si pljuvao svaki Reićev članak i pisao o Reiću.amper1950 wrote:sat2 wrote:Kako si sada došao do Židaka?. Gdje sam ja njega spominjao? Ikada ...amper1950 wrote:Nisam ni mislija da ćeš razumiti.sat2 wrote:Podmetanje tuđih i još izmijenjenih postova je ironija ...amper1950 wrote:
Samo ironičan, samo ironičan.
Ja sam ga spomenija (ti spominješ Reića, pa mogu ja Židaka) pa te pitam kako je novinar i kakav mu je onaj članak o promašajima Dinama?
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:
Zašto? Nikada nisam govorio o Židaku. Za razliku od tebe, koji si pljuvao svaki Reićev članak i pisao o Reiću.
Nisam ja pljuvao svaki njegov članak (jer bi onda redovito mora o njemu) no zadnji put si ga ničim izazvan ti iša spominjati, i jednom si nalipija neki njegov članak i kao da on dobro piše. Tako je nešto bilo.
Pitaš se zašto bi odgovorio što misliš o Židaku,pa eto ja te pitam jer me zanima. Možeš odgovoriti i ne moraš, ali zanimljivo je da o Reiću možeš pričati, a o Židaku ne
Guest- Guest
Nikada nisam komentirao niti Židakovo niti Reićevo pisanje za razliku od tebe, koji si iznosio svoj stav o Reiću. Ja sam objavljivao Reićeve tekstove ...amper1950 wrote:sat2 wrote:
Zašto? Nikada nisam govorio o Židaku. Za razliku od tebe, koji si pljuvao svaki Reićev članak i pisao o Reiću.
Nisam ja pljuvao svaki njegov članak (jer bi onda redovito mora o njemu) no zadnji put si ga ničim izazvan ti iša spominjati, i jednom si nalipija neki njegov članak i kao da on dobro piše. Tako je nešto bilo.
Pitaš se zašto bi odgovorio što misliš o Židaku,pa eto ja te pitam jer me zanima. Možeš odgovoriti i ne moraš, ali zanimljivo je da o Reiću možeš pričati, a o Židaku ne
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Nikada nisam komentirao niti Židakovo niti Reićevo pisanje za razliku od tebe, koji si iznosio svoj stav o Reiću. Ja sam objavljivao Reićeve tekstove ...amper1950 wrote:sat2 wrote:
Jednom si nalipija neki njegov tekst i rekao nešto kako dobro piše. Ja sam naravno argumentira da ne piše dobro, i da opčenito piše svakakve gluposti, neprovjerene stvari i slično. Onda si ti meni napisa nešto u stilu "nama" Reić ne paše jer piše istinu i slično.
Židak je ništa drugo nego purgerski Reić, pa mi je jasno zašto ga ne želiš komentirati. Ne možeš reći da piše gluposti a ne možeš ni obratno. Doveja si se u zajebanu situaciju
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50