ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 28 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 17/1/2017, 15:57

Demo, pao si na sammiru, to je činjenica. Definitivno ;)
Ja sam znao hvaliti i dinamovce, ustvari da bi se divio nekome trebaju se poklopiti više stvari (zato imam primjerice Pašalića na avataru jer je do sad pokaza da je čovik, kako bi mi rekli, a ne ono drugo). Neke legende (igračke) Hajduka ja ne mogu smisliti, tebi je svako dobar tko je bio u Dinamu i ujedno mamićev miljenik ;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 17/1/2017, 16:02

pa sammira sam gotivio oduvijek,to nije nešto novo...

lažeš da mi je svatko tko je bio u dinamu dobar...mandžu,luku i sammira sam oduvijek gotivio

Dinamo Zagreb - Page 28 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 28 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 28 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 17/1/2017, 16:03

vjerujem da će ti sad smetati i to što mi je eduardo drag jer se pomirio s mamićem  :D :D :D

Dinamo Zagreb - Page 28 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 28 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 28 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2017, 16:05

1. rekao sam u dinamu ujedno i mamićev miljenik. Imaš problem s čitanjem ;)
2. ne smeta meni ništa, samo konstatiram, a tebi smeta što ja to konstatiram ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 17/1/2017, 16:07

jel sad onda problem i u eduardu?

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2017, 16:08

Eduardo je najbolji igrač Dinama u trećem mileniju...
I uvik je bija fer i korektan tako da san ga i ja obožava...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2017, 16:13

muckodjubre wrote:jel sad onda problem i u eduardu?
Ne, naprotiv. Meni je Eduardo uvik bija drag, cijenim ga ko igrača i ko čovjeka, uvjek korektan, poštiva je suparnika. Ako si zaboravija, jednom na starom forumu sam ima njegovu sliku na avataru. S druge strane, da je bio igrač Hajduk ti ga nebi ni spominja nego bi pita di su mu veliki trofeji i uspjesi u jakoj ligi ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 17/1/2017, 16:37

amper1950 wrote:
Ne, naprotiv. Meni je Eduardo uvik bija drag, cijenim ga ko igrača i ko čovjeka, uvjek korektan, poštiva je suparnika. Ako si zaboravija, jednom na starom forumu sam ima njegovu sliku na avataru. S druge strane, da je bio igrač Hajduk ti ga nebi ni spominja nego bi pita di su mu veliki trofeji i uspjesi u jakoj ligi ;)
da je modrić bio igrač hajduka za tebe bi bio najveća klasa u povijesti hrvata, koja ima što ni jedan hrvatski igrač nema...s obzirom kako uvijek nađeš "argumente" za sve, što bi tek bilo kada bi imao konkretne,prave argumente i priznanja  :D :D :D :D

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2017, 16:46

muckodjubre wrote:
amper1950 wrote:
da je modrić bio igrač hajduka za tebe bi bio najveća klasa u povijesti hrvata, koja ima što ni jedan hrvatski igrač nema...s obzirom kako uvijek nađeš "argumente" za sve, što bi tek bilo kada bi imao konkretne,prave argumente i priznanja  :D :D :D :D
Ovo boldano sigurno nebi, jer ga takvim ne smatram. A sigurno nebi toliko pisa o njemu, bez obzira na uspjehe, no dobro.
Bajdu će teško neko skinuti jer je bija takva veličina kakvu do sad nismo imali. Tebi ne vrijede što je bija u momčadi FIfe, priznanja za najboljeg sportaša 20-og stoljeća u hrvata i najboljeg nogometaša u povijesti što je proglašen direktno od HNS-a. Tebi to nisu argumenti, jebiga kad ni ne znaš šta ta riječ znači ;)

I ne tribaš naširoko sad produbljivati raspravu, sve da bi skrenija s činjenice koju sam napisa maloprije ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 17/1/2017, 16:48

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
amper1950 wrote:
Ovo boldano sigurno nebi, jer ga takvim ne smatram. A sigurno nebi toliko pisa o njemu, bez obzira na uspjehe, no dobro.
Bajdu će teško neko skinuti jer je bija takva veličina kakvu do sad nismo imali. Tebi ne vrijede što je bija u momčadi FIfe, priznanja za najboljeg sportaša 20-og stoljeća u hrvata i najboljeg nogometaša u povijesti što je proglašen direktno od HNS-a. Tebi to nisu argumenti, jebiga kad ni ne znaš šta ta riječ znači ;)

I ne tribaš naširoko sad produbljivati raspravu, sve da bi skrenija s činjenice koju sam napisa maloprije ;)
činjenica je da spočitavaš drugima ono što i sam radiš  Basketball

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2017, 17:41

muckodjubre wrote:
činjenica je da spočitavaš drugima ono što i sam radiš  Basketball
1. Ništa ti nisam spočitava, samo konstatira da voliš igrače koji su bili u dinamu i ujedno mamićevi miljenici :) Di ti tu vidiš neko spočitavanje, koji ti je vrag?
2. Ja sam reka da cijenim i volim neke igrače bez obzira što nisu igrali u Hajduku, tipa Eduardo ili Vugrinec, tako da. Ti imaš neke druge kriterije u odabiru miljenika, gore spomenute. I nije to nikakvo spočitavanje, nego konstatacija ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 17/1/2017, 17:46

eudardo je bio miljenik pa su bili u "ratu" i jel mi bio manje drag s obzirom na ja volim samo mamićeve miljenike?

mandžo je često bio u ratu s mamićem dok je bio u dinamu i jel mi bio manje drag onda?

normalno da vam modrića nabijam na nos kad se samo sjetimo koliko je bio omalovažavan isto kao i mandžo...

za sammira sam oduvijek dok je bio u dinamu govorio da je klasa iznad HNL društva

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 17/1/2017, 17:51

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
još i pije...  :roflrofl :roflrofl
Jesi falsifikator ...
Samo ironičan, samo ironičan. ;)

Jeli Židak onakav kakao sam ga opisao? Jeli mu članak dobar? Ili je on samo purgerska verzija Reića? :)
Podmetanje tuđih i još izmijenjenih postova je ironija ...
Nisam ni mislija da ćeš razumiti.
Nisam ti ništa podmetnija, nego sam ispravija i ubacija Židaka da ti probam nešto pokazati. Svi znaju što si ti napisa, bez brige ;)

Nisi odgovorija jeli onda onaj članak od Židaka i kakav ti je on opčenito novinar? U rangu Reića ili? :coffee
Kako si sada došao do Židaka?. Gdje sam ja njega spominjao? Ikada ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2017, 18:17

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Jesi falsifikator ...

Jeli Židak onakav kakao sam ga opisao? Jeli mu članak dobar? Ili je on samo purgerska verzija Reića? :)
Nisam ti ništa podmetnija, nego sam ispravija i ubacija Židaka da ti probam nešto pokazati. Svi znaju što si ti napisa, bez brige ;)

Nisi odgovorija jeli onda onaj članak od Židaka i kakav ti je on opčenito novinar? U rangu Reića ili? :coffee

Ja sam ga spomenija (ti spominješ Reića, pa mogu ja Židaka) pa te pitam kako je novinar i kakav mu je onaj članak o promašajima Dinama? :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 17/1/2017, 19:32

Bože čuvaj nas kuge, gladi, rata i sammira  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2017, 19:38

Sammira su se u Dinamu i prije tribali rješiti jer je samo bija problem. Sad će očito odlučija vratiti u zg trošiti kinesku lovu...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 17/1/2017, 19:40

čak mi je najmanji problem što je on problem. veći mi je problem što je on u ozbiljnoj euro utakmici igrač manje jer ne trči i ne igra obranu. ona pobjeda protiv arsenala je bio pokazatelj kakav profil igrača nama treba za europu. znači u vezi 3 trkača, disciplinirani igrači, taktički potkovani a koji nešto i znaju. ovo je opet korak nazad. boli me kurac za hnl i rijeku i kaj bu on tu predriblao nekog nižića ili matasa
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 17/1/2017, 20:00

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:

Ja sam ga spomenija (ti spominješ Reića, pa mogu ja Židaka) pa te pitam kako je novinar i kakav mu je onaj članak o promašajima Dinama? :coffee
Zašto? Nikada nisam govorio o Židaku. Za razliku od tebe, koji si pljuvao svaki Reićev članak i pisao o Reiću.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2017, 20:12

sat2 wrote:
Zašto? Nikada nisam govorio o Židaku. Za razliku od tebe, koji si pljuvao svaki Reićev članak i pisao o Reiću.
:D
Nisam ja pljuvao svaki njegov članak (jer bi onda redovito mora o njemu) no zadnji put si ga ničim izazvan ti iša spominjati, i jednom si nalipija neki njegov članak i kao da on dobro piše. Tako je nešto bilo.

Pitaš se zašto bi odgovorio što misliš o Židaku,pa eto ja te pitam jer me zanima. Možeš odgovoriti i ne moraš, ali zanimljivo je da o Reiću možeš pričati, a o Židaku ne ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 17/1/2017, 20:21

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Nisam ja pljuvao svaki njegov članak (jer bi onda redovito mora o njemu) no zadnji put si ga ničim izazvan ti iša spominjati, i jednom si nalipija neki njegov članak i kao da on dobro piše. Tako je nešto bilo.

Pitaš se zašto bi odgovorio što misliš o Židaku,pa eto ja te pitam jer me zanima. Možeš odgovoriti i ne moraš, ali zanimljivo je da o Reiću možeš pričati, a o Židaku ne ;)
Nikada nisam komentirao niti Židakovo niti Reićevo pisanje za razliku od tebe, koji si iznosio svoj stav o Reiću. Ja sam objavljivao Reićeve tekstove ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2017, 20:42

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Nikada nisam komentirao niti Židakovo niti Reićevo pisanje za razliku od tebe, koji si iznosio svoj stav o Reiću. Ja sam objavljivao Reićeve tekstove ...

Jednom si nalipija neki njegov tekst i rekao nešto kako dobro piše. Ja sam naravno argumentira da ne piše dobro, i da opčenito piše svakakve gluposti, neprovjerene stvari i slično. Onda si ti meni napisa nešto u stilu "nama" Reić ne paše jer piše istinu i slično.

Židak je ništa drugo nego purgerski Reić, pa mi je jasno zašto ga ne želiš komentirati. Ne možeš reći da piše gluposti a ne možeš ni obratno. Doveja si se u zajebanu situaciju ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics