Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Bego ima muda veča od svih njih skupa uključujući i njihovog gazdicu mamića koji je jak i hrabar samo na riječima i okružen svojim poltrončićima...fridrih_niche wrote:Koje van je Bego komplekse opalija haha...
Bego u <3
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=HKzwdpVi1XA
6 godina poslje.
Evo video na koji su neki svršavali. Salve uvreda i prijetnji novinaru koji su usudio postaviti pitanje vezano za nogometnu agenciju Mamićevog sina, transfera, zastupanja igrača Dinama
6 godina poslje, Mamić, njegov brat Zoran i sin također su na optuženičkoj klupi zbog kriminala, izvlačenja novca, utaje poreza...
6 godina poslje.
Evo video na koji su neki svršavali. Salve uvreda i prijetnji novinaru koji su usudio postaviti pitanje vezano za nogometnu agenciju Mamićevog sina, transfera, zastupanja igrača Dinama
6 godina poslje, Mamić, njegov brat Zoran i sin također su na optuženičkoj klupi zbog kriminala, izvlačenja novca, utaje poreza...
Guest- Guest
pacijenti se međusobno kuraže.
nije njima lako.
pogledajmo što kaže statistika:
halilović - gol u 90+ za 2:0. 70 metara je alen sam trčao prema golu hajduk i zabio, stipica je kaskao za njim alibija radi, bego puk'o k'o kokica...
henriqez - gol u 90+ za 3:2 nakon vodstva hajduka od 2:0. kolektivno tuširanje tovara hladnom vodom u toploj ljetnoj noći...
machado - gol u 90+ za 1:1. kalinić nije niti trepnuo u toj sekundi općeg muka na Poljudu...
soudani - gol u 90+ za 2:1. čuda je radio kalinić, spasio vas nije...
soudani - gol u 90+ za 1:0. poljud, hajduk jedno dodavanje prema golu livakovića...
dakle, nasuprot izmišljenih priča, pravljenja heroja od redikula i lajanja po forumu imamo egzaktne pokazatelje što to ubija tovare i njihovu psihu i polako ih pretvara u zombije koji na poziv našeg hajduka masovno pune poljud radi mazohističkih seansi.
sjevernije bi rekli: svaki bedak svoje veselje ima...
nije njima lako.
pogledajmo što kaže statistika:
halilović - gol u 90+ za 2:0. 70 metara je alen sam trčao prema golu hajduk i zabio, stipica je kaskao za njim alibija radi, bego puk'o k'o kokica...
henriqez - gol u 90+ za 3:2 nakon vodstva hajduka od 2:0. kolektivno tuširanje tovara hladnom vodom u toploj ljetnoj noći...
machado - gol u 90+ za 1:1. kalinić nije niti trepnuo u toj sekundi općeg muka na Poljudu...
soudani - gol u 90+ za 2:1. čuda je radio kalinić, spasio vas nije...
soudani - gol u 90+ za 1:0. poljud, hajduk jedno dodavanje prema golu livakovića...
dakle, nasuprot izmišljenih priča, pravljenja heroja od redikula i lajanja po forumu imamo egzaktne pokazatelje što to ubija tovare i njihovu psihu i polako ih pretvara u zombije koji na poziv našeg hajduka masovno pune poljud radi mazohističkih seansi.
sjevernije bi rekli: svaki bedak svoje veselje ima...
sitting_bull-
2015-09-28
Al je zdravkec bio zabavan onda, a i taj novinar je dobio svoje, jeli...
Guest- Guest
pa je,dobio je ispriku i 50 000kn
‘Ja se ispričavam kolegi Šipsu. Znam da sam kriv, uvrijedio sam čovjeka. Kada sam došao pred sutkinju, nisam ništa rekao osim da sam to napravio. Ne mogu lagati, takav sam. Kasnije mi je uvijek žao što uvrijedim nekoga.’
. U privatnom postupku, Mamić je priznao vrijeđanje Šipsa te je postignuta nagodba o isplati 50.000 kuna odštete za nanesene uvrede. (jk)
‘Ja se ispričavam kolegi Šipsu. Znam da sam kriv, uvrijedio sam čovjeka. Kada sam došao pred sutkinju, nisam ništa rekao osim da sam to napravio. Ne mogu lagati, takav sam. Kasnije mi je uvijek žao što uvrijedim nekoga.’
. U privatnom postupku, Mamić je priznao vrijeđanje Šipsa te je postignuta nagodba o isplati 50.000 kuna odštete za nanesene uvrede. (jk)
E tako je... Postupiš ona vrijeđaš i prijetiš, a onda se ispričaš i platiš jer imaš. Mene samo zanima odgovor zašto ga je vrijeđao?muckodjubre wrote:pa je,dobio je ispriku i 50 000kn
Guest- Guest
to je opet retoričko pitanje
Ne, nego sasvim normalno pitanje. Ovaj kriminalac je ispred novinara reka rekao da da pitaju što god oće,kad ga je ovaj pitao za poslove agencije u kojoj je njegov sin, a agencija radi na transferima i zastupanjima igrač kuba gdje je on na funkciji, ovaj ga počme vrijeđati i prijetiti. Zašto? Jesi li rekao pitajte me što god oćete.muckodjubre wrote:to je opet retoričko pitanje
Ironija je da su danas, 6 godina poslje Mamić, brat i sin suočeni s optužnicom zbog kriminala, izvlačenja novca i izbjegavanja plačanja poreza. Zato su išle uvrede jer je postavio pitanje koje nije smio, iako je idiot reka pitajte što god oćete...
Guest- Guest
Ironicno,kaze pitaj me sta hoces i onda poludi kada ga pitaju...
Niti te tko tjera da ikome ista kazes ili bilo sta...da suti i ne prica,nikome nista
Niti te tko tjera da ikome ista kazes ili bilo sta...da suti i ne prica,nikome nista
pacijent više niti ne bira riječi. nema više onoga "nitko nije kriv dok mu se pravoćno ne presudi da je kriv". promjena kriterija prema potrebama.amper1950 wrote:Ne, nego sasvim normalno pitanje. Ovaj kriminalac je ispred novinara reka rekao da da pitaju što god oće,kad ga je ovaj pitao za poslove agencije u kojoj je njegov sin, a agencija radi na transferima i zastupanjima igrač kuba gdje je on na funkciji, ovaj ga počme vrijeđati i prijetiti. Zašto? Jesi li rekao pitajte me što god oćete.muckodjubre wrote:to je opet retoričko pitanje :roll:
Ironija je da su danas, 6 godina poslje Mamić, brat i sin suočeni s optužnicom zbog kriminala, izvlačenja novca i izbjegavanja plačanja poreza. Zato su išle uvrede jer je postavio pitanje koje nije smio, iako je idiot reka pitajte što god oćete...
valjda zato jer u hajduku i oko njega nema kriminalaca, nisu to valjda oni volonteri kaj masiraju Bonačića bejzbol palicama...
sitting_bull-
2015-09-28
A kao poludio jer ga se pitaju osobne stvari "ono šta mog sina spominješ", a to šta je isto itekako vezano s poslom, nebitno...muckodjubre wrote:Ironicno,kaze pitaj me sta hoces i onda poludi kada ga pitaju...
Jebiga, zna je kriminalac šta je tu u pitanju...
Guest- Guest
Kako nekome smeta kad njihovog gazdicu prozoveš kriminalcem, to nisu istine...
Kažu da nema sudske presude, a što kad bude?
Kažu da nema sudske presude, a što kad bude?
Guest- Guest
Dedice, misliš na ovog s ovim boldanim avatorom?
I tebi smeta, jadan nebio...
I tebi smeta, jadan nebio...
Guest- Guest
Jeli to kažeš ovome s boldanim avatorom?
Oćeš da ja napišem tvoj prvi nick na starom forumu (a budi siguran znam koji je )
Btw. Božić i badnjak je bio i 2010-e
Oćeš da ja napišem tvoj prvi nick na starom forumu (a budi siguran znam koji je )
Btw. Božić i badnjak je bio i 2010-e
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50