Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Hoeneß ima i sreće što je zbog priznavanja utaje poreza dobio blažu kaznu, a ne 15 godina. Sukladno priznanju, suđenje je trajalo svega četiri dana.amper1950 wrote:sat2 wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vedran-corluka-dao-iskaz-uskoku-dinamo-je-isplatio-12-milijuna-eura-tvrtki-koja-me-zastupala-nikad-cuo-za-tu-firmu.../5523887/
Daj, nek više završi ta trakavica ... uzeti im svu tu lovu i u zatvor! Čemu sve te sapunice po novinama ...
Kome ti to govoriš?
Pa ljepo kažu, treba pravo suđenje, a to će kod nas potrajati par godina, a onda ako bude presude će se netko žaliti i rušiti presudu na Vrhovnom sudu (pa će je vjerovatno srušiti jer tužiteljstvo napravi neku sitnu grešku nevažnu za presudu),pa će onda proći još par godina i tako. Nije ovo Njemačka pa da suđenje traje 4 dana...
Suđenje Perkoviću počelo u listopadu 2014. g., a završilo u kolovozu 2016. g.!
Da, ne bi izveo krivi zaključak, kako imam dobro mišljenje o našem pravosuđu ... nažalost ne mogu imati ...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/sammir-ponovno-u-dinamovom-dresu
Sretno i Sammiru i Dinamu
Zeko-
2015-08-26
sat2 wrote:Hoeneß ima i sreće što je zbog priznavanja utaje poreza dobio blažu kaznu, a ne 15 godina. Sukladno priznanju, suđenje je trajalo svega četiri dana.amper1950 wrote:sat2 wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vedran-corluka-dao-iskaz-uskoku-dinamo-je-isplatio-12-milijuna-eura-tvrtki-koja-me-zastupala-nikad-cuo-za-tu-firmu.../5523887/
Daj, nek više završi ta trakavica ... uzeti im svu tu lovu i u zatvor! Čemu sve te sapunice po novinama ...
Kome ti to govoriš?
Pa ljepo kažu, treba pravo suđenje, a to će kod nas potrajati par godina, a onda ako bude presude će se netko žaliti i rušiti presudu na Vrhovnom sudu (pa će je vjerovatno srušiti jer tužiteljstvo napravi neku sitnu grešku nevažnu za presudu),pa će onda proći još par godina i tako. Nije ovo Njemačka pa da suđenje traje 4 dana...
Suđenje Perkoviću počelo u listopadu 2014. g., a završilo u kolovozu 2016. g.!
Da, ne bi izveo krivi zaključak, kako imam dobro mišljenje o našem pravosuđu ... nažalost ne mogu imati ...
Stoji i to, rekao sam kad smo o tome pričali. No, niti smo mi Njemačka, niti je Mamić Uli da prizna (btw. Mamićevi grijesi su 100 puta gori).
Guest- Guest
auuu još kad bi eduarda vratili MMM tello....Zeko wrote:http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/sammir-ponovno-u-dinamovom-dresu
rijeka na aparatima
Za Sammira sam bio i jesam, za Eduarda nisam. Osnovni je razlog kaj bude za mjesec dana imao 34 godine i to više nije to. Rijeka je na aparatima već Sammirovim povratkom i velim ne treba ga previše opterećivati sa malim utakmicama protiv Splita, Cibalie, pa i hajduka iako je njima redovito trpao. U svakom slučaju uvjerljivo najjače pojačanje koje smo mogli dobiti u veznom redu i siguran sam da budu s njim i napadači proigrali i počeli trpati. Tko bude to zaustavio : Sammir - Soudani - Henriquez - Fernandes. Nama će, najvjerojatnije, za titulu prvaka trebati svih 16 pobjeda do kraja, eventualno je dozvoljen 1 kiks koji ne smije biti protiv Rijeke. Dakle, trebat će igrati super ofenzivno u svim utakmicama, a sa Sammirom imaš upravo to. Kad bi nam još Ademija vratili i netreba više nitko. 99% je prvenstvo osvojeno.muckodjubre wrote:auuu još kad bi eduarda vratili MMM tello....Zeko wrote:http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/sammir-ponovno-u-dinamovom-dresu
rijeka na aparatima
Zeko-
2015-08-26
Više nego kaj ima plaće cijeli Hajduk i to osjetno više.
Zeko-
2015-08-26
Sammir redovito trpao Hajduku? Koliko je utakmica protiv Hajduka odigra, a u koliko utakmica zabija golove i koliko sve skupa zabija?!?
Neki su očito zamjenili Sammira s Eduardom koji je bija taj koji je redovito trpa Hajduku ko i svim ostalima (Eduardo koji bi bija istinsko pojačanje i sad s 34 godine na leđima, no Dinamo očito nema novca za takvu klasu) i ko što sad trpa jedan Soudani, a ne jebeni Sammir kojeg u masu derbija nije bilo viditi
Neki su očito zamjenili Sammira s Eduardom koji je bija taj koji je redovito trpa Hajduku ko i svim ostalima (Eduardo koji bi bija istinsko pojačanje i sad s 34 godine na leđima, no Dinamo očito nema novca za takvu klasu) i ko što sad trpa jedan Soudani, a ne jebeni Sammir kojeg u masu derbija nije bilo viditi
Guest- Guest
mislim da soudani ode!?Zeko wrote:Za Sammira sam bio i jesam, za Eduarda nisam. Osnovni je razlog kaj bude za mjesec dana imao 34 godine i to više nije to. Rijeka je na aparatima već Sammirovim povratkom i velim ne treba ga previše opterećivati sa malim utakmicama protiv Splita, Cibalie, pa i hajduka iako je njima redovito trpao. U svakom slučaju uvjerljivo najjače pojačanje koje smo mogli dobiti u veznom redu i siguran sam da budu s njim i napadači proigrali i počeli trpati. Tko bude to zaustavio : Sammir - Soudani - Henriquez - Fernandes. Nama će, najvjerojatnije, za titulu prvaka trebati svih 16 pobjeda do kraja, eventualno je dozvoljen 1 kiks koji ne smije biti protiv Rijeke. Dakle, trebat će igrati super ofenzivno u svim utakmicama, a sa Sammirom imaš upravo to. Kad bi nam još Ademija vratili i netreba više nitko. 99% je prvenstvo osvojeno.muckodjubre wrote:auuu još kad bi eduarda vratili MMM tello....Zeko wrote:http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/sammir-ponovno-u-dinamovom-dresu
rijeka na aparatima
Dinamo će nakon tri godine vratiti Sammira, koji stiže na Maksimir kao slobodan igrač
Sammir sa 30 godina nije star igrač?
E, moj Zekane...
:D
Da su bar doveli Eduarda, to bi bija potez...
Ovo je već cisti očaj, nije valjda da Savjetnik namjerno prepušta titulu kvarnerskim luzerima?
;)
E, moj Zekane...
:D
Da su bar doveli Eduarda, to bi bija potez...
Ovo je već cisti očaj, nije valjda da Savjetnik namjerno prepušta titulu kvarnerskim luzerima?
;)
Guest- Guest
Glupko, Lukica je sa 31 i pol najbolji vezni igrač svijeta.
Zeko-
2015-08-26
Lukica nije najbolji vezni igrač svita...
Dok je Zidane sa 34 bija najbolji igrač svita...
Ergo, Dudu sa 34 godine bi bija najbolji igrač HNL-a...
Sammir nije najbolji igrač niti u svom portunu...
;)
Dok je Zidane sa 34 bija najbolji igrač svita...
Sammir nije najbolji igrač niti u svom portunu...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
;)
U ovom sam i ja siguran...
Guest- Guest
Ma hajde. Sammir ima u Hrvatskoj sa Dinamom više trofeja nego Hajduk. A i košta i vrijedi više nego cijeli Hajduk. Kaj se Lukice tiče, oprosti ali ja ću si uzeti za pravo da ipak vjerujem svjetski poznatim trenerima i svjetski poznatim igračima, nego tebi anonimusu.
Zeko-
2015-08-26
Da košta ko cijeli Hajduk, valjda bi ga netko kupil a ne da su ovi kinezi gledali sve moguće načine da ga se rješe, biće mu i platili samo da ode
Još čekam podatke koliko je utakmica Sammir odigra protiv Hajduka i koliko golova zabija kad nam je redovito trpa?
Guest- Guest
Boli me kurac kome ćeš ti virovat, a kome nećeš...
Pa ti idioti su izglasali i da je pederko bolji od Messija...
I to bi mi tribalo bit relevantno?
Kbk...
Modrić je prevara, na terenu i van njega...
;)
Pa ti idioti su izglasali i da je pederko bolji od Messija...
I to bi mi tribalo bit relevantno?
Kbk...
Modrić je prevara, na terenu i van njega...
;)
Guest- Guest
Tko čeka dočeka.
Zeko-
2015-08-26
Najbolji nas igrač od 2000.-e do danas...amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:
;)
U ovom sam i ja siguran...
Pojea bi ovu šugavu i namistenu ligu ka keks...
;)
Guest- Guest
Ne triba, imam ja podatke
Službene utakmice protiv Hajduka:
22 (16 prvenstvo, 6 kup)
Broj utakmica u kojima je zabija golove:
3
Broj golova:
4 (2 iz penala).
Ono, baš nam je trpao, u toliko utakmica više bi zabija i Ilija Sivonjić
Službene utakmice protiv Hajduka: